Porteføljeombalancering for kryptovaluta (opdatering 2020)

>

Porteføljeombalancering er en strategi, der har været brugt af investorer i årtier. Implementering af genbalancering som en strategi for en portefølje betyder, at investoren først skal bestemme, hvor meget af deres portefølje, de vil allokere til hvert aktiv. I tilfælde af kryptokurver ville hvert aktiv være en mønt eller et token. Disse tildelinger er simpelthen den procentdel af hvert krypto-aktiv, der skal repræsenteres i den samlede værdi af den kombinerede portefølje. Når det er tid til at balancere porteføljen, handles mønterne således, at værdien i hvert aktiv igen er lig med de procentdele, der oprindeligt blev specificeret.

Lad os se på et eksempel. Sig, at du har en portefølje, hvor du har 4 forskellige kryptokurver: BTC, ETH, LTC og XMR. Du har bestemt, at du vil have, at hver af disse fire kryptokurver har en lige 25% andel i din portefølje. Dette betyder, at ved afslutningen af ​​en balance igen vil din portefølje bestå af 25% i hver af disse 4 aktiver. Da mønter generelt ikke koster det samme pr. Mønt, skal værdien beregnes i fiat eller en basisvaluta, så de forskellige mønter ikke er ens i mængde, men i værdi. Så hvis du havde $ 100 i alt mellem disse fire aktiver, ville du have $ 25 i hver efter en rebalance fandt sted.

Dette billede viser en visuel repræsentation af, hvad der sker, når en portefølje med lige vægt genbalanceres.

Fordele ved rebalansering

Med udviklingen af ​​krypto-investorer, der “hodler” investeringer, giver rebalancering en mulighed for potentielt at øge disse besiddede indtægter ved at drage fordel af hurtige prisudsving. Når en mønt oplever stærke gevinster, fordeler genbalancen disse gevinster blandt de andre aktiver. Dette betyder, at selvom møntens værdi vender tilbage til den oprindelige pris før stigningen, giver rebalancering porteføljen mulighed for at netto en positiv gevinst over denne periode.

For at demonstrere den potentielle fordel i forhold til at holde mønter udførte vi en detaljeret analyse med reelle markedsdata i løbet af den sidste 1-års periode. Baseret på vores resultater slår rebalancering HODL med en median på 64%. Efter skat repræsenterer dette 92% af alle mulige kryptokurrencyporteføljer. Uden ethvert arbejde involveret i forvaltning af mønterne, udførelse af handler eller ændring af tildelinger tog rebalanceringen besiddelse til et helt nyt niveau. Du kan se resten af ​​analysen her:

En sammenligning af rebalanceringsstrategier for Crypto-porteføljer

Du kan se, hvor godt andre porteføljer ville have klaret sig det sidste år ved hjælp af vores enkle backtest-værktøj.

Fælles genbalanceringsstrategier

Der er adskillige genbalanceringsstrategier, men vi vil kun diskutere to af de mest almindelige strategier.

Periodisk

Enkel illustration, der viser, hvordan periodisk genbalancering finder sted på bestemte tidspunkter. Efter 24 timer er tildelingen ikke ens, så en rebalance gør dem lige igen.

Den enkleste af disse strategier er periodisk genbalancering, som bruger en fast tid mellem hver rebalance. Denne tid er normalt kortere for kryptokurver end for andre aktivklasser på grund af hurtige prisudsving. For eksempel ville det være rimeligt at vælge en porteføljebalanceringstid på 1 dag. Dette vil betyde, at din portefølje på samme tid hver dag vil blive balanceret igen.

Dyk ned i vores nylige undersøgelser af højfrekvent rebalancering …

Grænseværdi

Dette viser en tærskelbalance, når en portefølje når en 20% afvigelse fra deres målallokeringer. Bemærk de grønne og de blå aktiver er 20% væk fra deres målallokering på 25%. Denne forskel mellem mål og nuværende tildelinger udløser en genbalance.

Ombalancering baseret på tolerancebånd for allokering undersøger driftens fordeling i forhold til deres mål eller ønskede allokeringer. Ved at evaluere denne forskel spores hvert aktivs drift over tid. Så når procentallokeringen af ​​individuelle mønter glider længere fra de ønskede procenter, finder en rebalance sted, når forskellen mellem den aktuelle og målallokering krydser en tærskel. For eksempel med en tærskel, der er + -20% på et aktiv med en 25% målallokering, balanceres porteføljen, hvis aktivet repræsenterer 5% mere eller mindre af hele porteføljen end dette mål. Forestil dig den tidligere diskuterede situation, hvor vi havde 4 forskellige mønter, der hver havde 25% af porteføljens værdi. I denne metode vil en rebalance ske, så snart en af ​​disse aktiver bruger mindre end 20% eller mere end 30% af porteføljens værdi. Dette betyder dog også, at hvis alle mønterne i porteføljen stiger eller falder i værdi sammen uden at ændre deres procentvise repræsentation i den samlede portefølje, finder der ingen genbalance sted.

Udforsk tærskelbalancering yderligere …

Ombalancering i rejer

I Shrimpy-applikationen bruger vi både de periodiske og tærskelbalanceringsstrategier til at hjælpe nye investorer med at investere i kryptokurrency uden at skulle bekymre sig om komplekse handelsstrategier. Det er svært at forudsige de daglige bevægelser på kryptomarkedet, så rebalancering giver en måde at eliminere behovet for sådanne forudsigelser på. Dette betyder, at du kan definere allokeringer for hver af de valutaer, du vil investere i, samt hyppigheden, som denne portefølje skal balanceres igen. Hvis du har brug for hjælp til at komme i gang med at oprette en portefølje, skal du sørge for at tjekke vores forrige indlæg der beskriver vores tip til valg af stærke investeringer. Prøv rejer nu!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me