Poloniex Exchange Review: Komplet begyndervejledning

Poloniex er en af ​​de mere kendte børser og er baseret i Amerikas Forenede Stater. Efter at have været i drift siden 2014 har børsen været i stand til at fange en betydelig del af markedet og oplever høje handelsvolumener for altcoins.

Indtil for et år siden brugte handlende interesseret i at have adgang til et stort udvalg af altcoins ofte Poloniex. Børsen er specialiseret i krypto til kryptotransaktioner og som et resultat passer det generelt mere erfarne kryptovalutahandlere.

I løbet af det sidste år har fremkomsten af ​​børser som Binance, Kucoin og Huobi set Poloniex miste noget af sin markedsandel. Imidlertid kan dets nylige køb af Circle muligvis se selskabet komme tilbage i 2018.

Oversigt

Poloniex blev grundlagt i 2014 af Tristan D’Agosta, og virksomheden var oprindeligt baseret i Wilmington, Delaware, USA. Indtil for nylig var der kun få oplysninger tilgængelige online om ejerskab af virksomheden, men siden viser nu Poloniex, LLC som base i Boston, MA, USA.

Platformen fik trækkraft, da den gjorde sine tjenester tilgængelige for handlende overalt i verden og også understøttede et stort antal digitale aktiver og var en af ​​de største udbydere med hensyn til variation.

Poloniex var verdens største Ethereum-udveksling efter gennemsnitlig volumen i 2017 og rangerede ofte inden for de ti bedste kryptokurrencyudvekslinger med hensyn til den samlede volumen. Børsen er i øjeblikket i gennemsnit ca. $ 85 mio. I daglig handel og sidder inden for verdens top tyve børser målt i samlet volumen.

Mens platformen er baseret i USA, har den ingen geografiske begrænsninger. Dette skyldes for det meste den rene kryptokurrencyopsætning på platformen, og som følge heraf har det ikke været nødvendigt at overholde lokale bank- og finansbestemmelser, da der ikke bruges nogen fiat-valuta.

Dette har gjort det muligt for den at fungere med større frihed end børser som Bitfinex, som for nylig lukkede deres børs for amerikanske kunder eller for fuldt regulerede børser som Coinbase, Gemini og Kraken.

Er Poloniex sikkert?

Når det kommer til at vælge en kryptokursudveksling, kommer en af ​​de vigtigste bekymringer for brugeren ned på sikkerheden ved børsen. Udvekslinger er primære mål for hackere, og dette er noget, som Poloniex kender intimt.

Tilbage i 2014 led Poloniex-udvekslingen et hack, der så det miste 12,3% af al Bitcoin, som det havde i sine tegnebøger. Ifølge ejeren af ​​børsen på det tidspunkt i a bitcointalk-indlæg, hackeren var i stand til at finde en sårbarhed i koden.

Selvfølgelig var dette for over 4 år siden, og børsen har ikke lidt et alvorligt hack siden. Desuden gav Poloniex i modsætning til andre højprofilerede hacks de berørte brugere en delvis refusion af deres mønter.

Så hvordan ser Poloniexs sikkerhedsfunktioner ud nu?

Kølig opbevaring & Overvågning

Poloniex bruger de mest avancerede procedurer inden for luftgapet kølerum til deres Bitcoin-beholdninger. Hvad dette grundlæggende betyder, er at Poloniex opbevarer langt størstedelen af ​​deres mønter offline i et sikkert og sikkert miljø.

De opbevarer også kun et begrænset antal mønter online i de varme tegnebøger i en bestemt periode. Dette vil begrænse eksponeringen af ​​deres møntreserver for potentielle hackangreb i en meget begrænset periode.

Fra et operationelt sikkerhedsperspektiv er de også nødt til at holde øje med mistænkelig aktivitet, der måske ønsker at få fodfæste i deres systemer. Derfor overvåger de al udvekslingsaktivitet døgnet rundt. I det øjeblik de opdager mistænkelig aktivitet, blokerer de disse IP-adresser.

Til sidst, i modsætning til banker, fungerer Poloniex ikke efter en ”fraktioneret reserve” -model, der bruges i traditionelle banker. Hvad dette betyder er, at dine midler kun bruges til at lette handel og ikke til andre børsformål.

To-faktor-godkendelse

På brugersiden tilbyder Poloniex dig standard to-faktor autentificeringssikkerhedsfunktioner. Dette er et ekstra sikkerhedslag, der hjælper med at beskytte dig mod ethvert forsøg på svigagtig adgang til din konto.

Dette er ikke aktiveret som standard, så du rådes til at aktivere det i det øjeblik, du begynder at handle. Det kan være den ene barriere mellem hackere og dine mønter. Faktisk kunne hackere sidste år komme ind på brugerens konti via en falsk poloniex-app.

Under alle omstændigheder opfordres du til ikke at efterlade store mængder mønter på en børs. Du bør enten overveje din egen personlige koldeopbevaring eller investere i en hardware-tegnebog.

Valutaer

Den brede vifte af altcoins, der stilles til rådighed for handel, har vist sig at være en stor attraktion for brugere af platformen. Der er i øjeblikket 99 markeder med 68 mønter til rådighed på børsen, og handler er bundet til de fire basisvalutaer Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Tether (USDT) og Monero (XMR).

Valutaer tilgængelige på Poloniex

Poloniex valutapar. Kilde: Poloniex.com

Poloniex fungerer som krypto til krypto-udveksling og giver mulighed for at gemme værdi i USDT (Tether), en stablecoin, der repræsenterer den amerikanske dollar, hvor 1 USDT er lig med 1 USD. Dette er et nyttigt værktøj, der kommer godt med, da der ikke er nogen fiat-valutasupport på børsen.

Kunde support

Mangel på en anstændig kundesupport service har været en stor ulempe for Poloniex i nogen tid. Brugere af børsen har været kendt for at klage over ekstremt lange svartider, når de rapporterer problemer til supportteamet. Forespørgsler er gået ubesvarede i uger og måneder, og rædselhistorier er begyndt at samle sig på fora som Reddit og Bitcointalk.org.

Der er også alvorlige problemer med udbetalinger, der tager lang tid at behandle, og i bedste fald har udvekslingen lige kæmpet for at håndtere en pludselig stigning i efterspørgslen. Imidlertid har andre topbørser været i stand til at betjene deres kunder til en meget højere standard.

Mens den langsomme kundeservice uden tvivl er en bekymring for forhandlere, er der yderligere ressourcer, som du kan bruge for at få svar på dine spørgsmål. De har samlet en liste over ofte stillede spørgsmål, som de erhvervsdrivende har bedt om tidligere.

Poloniex Support Center

Supportcenteret på Poloniex

Mere sandsynligt end ikke, hvis du har en forespørgsel, vil du sandsynligvis finde løsningen i dette supportcenter. For eksempel dækker de alt fra brug af Poloniex API til udveksling af gebyrer, aktivering af tofaktorautentificering osv.

Men hvis dit problem kun er teknisk eller kun relateret til din konto, skal du håndtere de lange supporttider. Der er dog håb i horisonten med Circle-erhvervelsen (mere nedenfor).

Poloniex-gebyrer

Poloniex-gebyrer

Poloniex-gebyrer

Poloniex opkræver i øjeblikket et 0,15% producentgebyr og et 0,25% takkergebyr og opretholder en opdateret oversigt over alle gebyrer, Poloniex anvender også et volumen-niveau, producent-taker gebyr tidsplan. Alle brugere blev flyttet til denne model den 20. marts 2016, og brugerne bør kontrollere deres Status for handelsniveau side for at spore deres fremskridt. For långivere opkræves et gebyr på 15% på optjent rente.

Enhver handel sker mellem to parter: producenten, hvis ordre findes på ordrebogen før handlen, og takeren, der placerer den ordre, der matcher eller tager fabrikantens ordre. Når du handler på en børs, kan du købe et aktiv til det laveste tilbud, eller afgive et bud til en anden ønsket pris. Hvis du beslutter dig for straks at udføre din handel, ville du effektivt fjerne likviditet fra markedet. Her bliver du en “taker” og betaler et lidt højere gebyr.

Producenten-taker-modellen tilskynder markedets likviditet ved at belønne producenterne af denne likviditet med en gebyrrabat. Det resulterer også i en strammere spredning på markedet på grund af det øgede incitament for producenter til at overbyde hinanden. Det højere gebyr, som takeren betaler, opvejes normalt af de bedre priser, som denne strammere spread giver.

For de handlende, der laver markeder med et volumen, der er over 24.000 BTC-handelsvolumen, handler du uden gebyrer.

KYC og konti

Dette er noget, der for nylig er blevet meget omstridt for mange brugere.

Poloniex plejede at tillade brugere at køre en anonym konto, der ikke krævede nogen form for identifikation. Dette var deres første kontoniveau, og mange handlende forlod det på dette niveau. Det første kontoniveau havde en grænse på $ 2.000 udbetaling på en dag.

Det ser dog ud til, at Poloniex har gjort det ændrede deres politik for nylig. De havde besluttet, at de ikke længere ville tillade denne type konti og ønskede, at alle deres handlende skulle verificeres på deres systemer.

Poloniex Ændring af ældre konti

Poloniex advarer os om “Legacy Accounts”

Hvad dette i det væsentlige betød, er at alle handlende på Poloniex ville blive krævet verificeret til deres niveau 2-kontostatus, der havde en daglig udbetalingsgrænse på $ 25.000. Der var dog mange handlende, der tog spørgsmål med den måde, hvorpå Poloniex håndterede dette.

De hævder, at Poloniex havde lovet ikke at holde “midler som gidsler” i tilfælde af, at ældre konti ikke blev bekræftet på deadline dagen. Nu hævder disse brugere, at Poloniex ikke tillader dem at trække deres midler ud, medmindre de sender dem den krævede dokumentation.

Så hvad betyder det for dig?

Det afhænger af, hvor behageligt du sender Poloniex dine personlige identifikationsdokumenter. Dette er faktisk ved at blive normen med udvekslinger nu, da tilsynsmyndigheder kræver, at udvekslingerne udfører passende KYC og anti hvidvaskning af penge.

Forudsat at Poloniex er i stand til at beskytte dine personlige oplysninger og forhindre enhver form for databrud, skal du ikke være bekymret for at bruge dem.

Poloniex handelsplatform

Lad os gå videre til en af ​​de vigtigste funktioner i enhver børs. Dette er handelsplatformen og matchende motor.

Når du er logget ind på Poloniex, har du mulighed for at gå til tre forskellige faner. Den ene er “Exchange”, den anden er “Margin Trading” -platformen og den tredje er udlånsplatformen. Vi ser på udvekslingsplatformen.

Vores første indtryk af handelsplatformen Poloniex var, at den er lidt dateret, men funktionel. Dette er faktisk den samme platform, som børsen har brugt de sidste par år. Når det er sagt, er det ret brugervenligt.

Poloniex handelsplatform

Poloniex handelsplatform

For eksempel har du dit hovedkort lige foran dig. Lige nedenfor har du ordreformularerne, hvor du hurtigt og effektivt kan placere en række forskellige ordrer. Til højre har du mulighed for at skifte marked og de aktiver, du gerne vil handle.

Desværre bliver du nødt til at rulle lidt ned, hvis du vil observere ordrebøgerne, tidligere ordrer og markedsdybde. Derfor skaber dette ikke det mest effektive handelsplatformlayout.

Kortlægning

For de handlende, der er tekniske analytikere og leder efter de mest avancerede handelsværktøjer, kan du blive lidt skuffet. Poloniex-kortlægningspakken er ekstremt grundlæggende. Du har kun enkle indikatorer som glidende gennemsnit og Bollinger-bånd.

Du kan heller ikke udfylde diagramtegninger for at identificere nogen form for retracementniveauer på platformen. I det mindste kan du zoome ind og ud og justere din tidshorisont for at få et bedre billede af markedet.

Derfor, hvis kortlægning er så meget af en vigtig del af din handel, bør du enten overveje at færdiggøre din kortlægningsanalyse med ekstern software, eller du skal flytte til en anden børs som Kraken.

Ordretyper

Poloniex sidder et eller andet sted i midten, når det kommer til deres ordrefunktionalitet. De har de almindelige formularer for køb / salg, hvor du kan vælge en pris eller handle på markedet. Naturligvis vil dette påvirke dine gebyrer i henhold til “maker-taker-dynamikken”.

Poloniex ordretyper

Poloniex ordretyper. Kilde: Poloniex.com

Men for de handlende, der gerne vil have sikkerheden ved et stoptab på plads, har Poloniex det også. Du kan placere et stop loss-niveau, der automatisk udfører en ordre for dig, når prisen er faldet til et bestemt niveau.

Du kan også indstille en grænseordre, der låser fortjeneste, når prisen har nået et bestemt niveau. Dette er nyttige ordrer, som kan begrænse din risiko. Vi opfordrer altid de handlende, der handler med en kortsigtet horisont, til at gøre brug af disse ordrer.

Poloniex Marginhandel

Ved at tilbyde marginhandel er Poloniex i stand til at dominere størstedelen af ​​sin konkurrence. Brugere af platformen kan bruge en peer-to-peer-funktion til at låne penge og starte marginhandel.

Poloniex Exchange-udlån

Poloniex-udlån. Kilde: Poloniex.com

Systemet giver handlende effektivt mulighed for at sikre handelsfonde og drager også fordel af udlånsfunktionen for at få udbytte af udlån til andre forhandlere. Denne funktion tilbydes kun af nogle få børser og er stadig en stor fordel, da den tiltrækker et stort antal mere erfarne forhandlere.

Handel på margen er synonymt med gearet handel. Du tager positioner, der er større end din oprindelige investering.

Margeniveauer på Poloniex

Udnyt rente på Poloniex

Med hensyn til den gearing, du kan handle med, er disse ikke for høje. For eksempel kan du på billedet nedenfor se, at gearingen på Ethereum marginhandel kun er 2,5 gange.

Du skal også deponere en indledende margin på 40% på din handel. Hvis vi sammenligner dette med andre børser og mæglere, har IQ Option CFD-gearing på 20x, og Bitmex har futures gearing på op til 100x.

Dette er dog virkelig ustabile og risikable instrumenter, så det kan faktisk være en klogere beslutning at kun starte marginhandel med de lavere gearingsniveauer.

Poloniex API

For de brugere, der kan lide at kode deres egne handelsbots, tilbyder Poloniex API-forbindelse. For at du kan bruge API’en, skal du hente din API-nøgle. Dette kan hentes ved at klikke på “API-nøglerne” i dine indstillinger.

For først at konfigurere det, sender de dig en e-mail, der beder dig om at bekræfte dit valg om at få adgang til API-nøglen. Når dette er gjort, skal du generere din API-nøgle og bekræfte den også. Derefter får du din API-nøgle som denne nedenfor:

Poloniex API

API-nøgle hos Poloniex

Som du vil se, skal du bestemme, hvad du tillader din Bot at gøre på din konto. Hvis du blot får priser, kan du deaktivere handel. Hvis du handler, men ikke vil hæve penge, kan du kun vælge det.

Med hensyn til API-funktionalitet ser det ud til at være relativt robust, og et antal udviklere har kodet på Poloniex API.

Hvad vi ikke kunne lide

Der var et par ting, som vi mener berettiger til omtale, så du kan træffe den mest informerede beslutning om Poloniex.

For det første er platformen temmelig dateret, og mulighederne for mere avanceret analyse er ret begrænsede. Dette kan sandsynligvis være en af ​​grundene til, at volumen på børsen er faldet de sidste par måneder. Mens andre børser som Kraken har taget skridt til at forbedre forældede systemer, forbliver Poloniex som det er.

Vi er også nødt til at tage fat på kundeservice. Dette er noget, der har været en stor torn i siden af ​​Poloniex det sidste år. Det er også noget, der nu har løftet hovedet ved at låse ud for de brugere, der havde ældre konti.

Manglen på Fiat-finansieringsmuligheder kan også være et problem for mange forhandlere. Dette er noget, som mange børser, herunder Binance og andre amerikanske børser, Bittrex, forfølger.

Man bør dog ikke lade disse formodede ulemper afskrække dig. Dette skyldes det nylige køb af Poloniex af Circle. Der er ingen tvivl om, at cash flush-cirklen har nogle store planer for udvekslingen. Faktisk var der mange kommentatorer, der troede, at dette var en af ​​de bedste muligheder.

Erhvervelse ved cirkel

Circle erhverver Poloniex

Billede via circle.com

På trods af at der genereres en imponerende mængde handelsvolumen, er Poloniex blevet plaget af et stigende antal udgaver. Der var en generel mangel på information om organisationens sammensætning, med lidt kendt om medstifterne, topledelsen eller ejerskabsstrukturen.

Der syntes også at være et fravær af et fysisk kontor, som alle førte til manglende tillid til udvekslingen, da virksomheder som Coinbase, Kraken og Gemini alle opererer med langt mere gennemsigtighed og troværdighed..

Den offentlige mening syntes at være nået op på et laveste niveau, og antallet af negative onlineanmeldelser vedrørende kundesupport fortsatte med at vokse i løbet af de sidste tolv måneder. Der var også spørgsmål om likviditet, da brugerne havde problemer, når de forsøgte at trække midler. De langstrakte tilbagetrækningstider gjorde det næsten umuligt for handlende at afvikle penge hurtigt efter handel med penge, der ofte var nedfrosset, mens de afventede godkendelse.

Dette kunne have vist sig at være ødelæggende for Poloniex, men selv med alle disse eksisterende tvivl var børsen stadig i stand til at tiltrække en betydelig mængde handelsaktivitet, og Poloniex modtager omkring 50 millioner besøg om måneden på sit websted. Imidlertid har webstedet tydeligt mistet terrænet for konkurrenter som Binance, Huobi, OKEx og GDAX.

Den nylige erhvervelse af Circle kunne signalere et skifte af formuer, og Circle Internet Financial Ltd. meddelte, at det i en nylig periode har erhvervet Poloniex til en pris på $ 400 mio. blogindlæg.

Goldman Sachs-støttede firma blev grundlagt i 2013 og fungerer som en peer-to-peer-betalingsplatform, der tillader øjeblikkelige transaktioner via Circle Pay-mobilappen. Circle Trade tilbyder kryptolikviditetsindstillinger til sine kunder, og virksomheden har modtaget ca. $ 60 mio. I indtægter fra denne service i løbet af de sidste par måneder.

I deres blogindlæg skitserer Circle-medstiftere Jeremy Allaire og Sean Neville deres planer for Poloniex med angivelse af:

For det første og straks kan du forvente, at Circle adresserer kundesupport og skalerer risiko, overholdelse og tekniske operationer for at styrke det eksisterende produkt og platform

De sagde videre:

I de kommende år forventer vi at vokse Poloniex-platformen ud over den nuværende inkarnation som udveksling af kun kryptoaktiver. Vi forestiller os en robust, flersidet distribueret markedsplads, der kan være vært for tokens, der repræsenterer alt af værdi: fysiske varer, fundraising og egenkapital, fast ejendom, kreative produktioner som kunstværker, musik og litteratur, serviceleasing og tidsbaseret husleje, kredit , futures og meget mere.

Konklusion

Poloniex forbliver en ekstremt velkendt børs, som er i stand til at generere en anstændig mængde handelsvolumener. Dens fordele er fortsat med at tiltrække handlende til platformen, mens problemerne omkring kundesupport og tilbagetrækninger har set børsen miste terræn for nuværende brancheledere som Binance og GDAX.

Fremadrettet afhænger meget af, hvor hurtigt den nye ledelse kan vende tingene ved at løse de vigtigste spørgsmål vedrørende gennemsigtighed og det samlede niveau af professionalisme, der findes på børsen.

Poloniex har stadig meget at tilbyde og er fortsat en levedygtig mulighed for de handlende, der er interesseret i en bred vifte af altcoins og at drage fordel af margenhandel og udlånstjenester, der er tilgængelige på platformen.

Der er en bred vifte af konkurrence nu tilgængelig for kryptovalutahandlere, og andre mere pålidelige børser er i øjeblikket i drift, så det kan være bedst at se på nogle andre muligheder, men det er også en god ide at holde øje med Poloniex og måle, hvordan kunden stemningsændringer i de kommende måneder.

Fremhævet billede via Poloniex og Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me