PIVX: Alt hvad du behøver at vide om den nye privatlivsmønt

Privatliv bliver hurtigt en af ​​de vigtigste funktioner for enhver ny blockchain-kryptokurrency. Selv de store modstandere som bitcoin, Ethereum og Litecoin begynder at komme ind på privatlivets dille.

IQ Option handel kreditkort

En kryptokurrency tager en helt anden tilgang til ikke kun privatlivets fred, men til mange aspekter af kryptokurrencyøkonomi. I dag skal vi tale om et af vores topvalg for 2018, PIVX.

PIVX: Grundlæggende

PIVX er en stadig mere populær kryptokurrency, der gik fra at være værdsat på coinmarketcap.com med kun få cent hver til en nylig højde på $ 15 hver. Projektet er yderst unikt, da det i øjeblikket er den eneste kryptokurrency, der tilbyder fuld privatliv sammen med en konsensusmodel om bevis på indsats.

Ud over at tilbyde bevis for indsats er systemet også afhængig af masternoder, der giver mulighed for høje transaktionshastigheder, privatlivsfunktioner og også en stabil måde for velhavende investorer at tjene en regelmæssig indkomst. Ved 10.000 PIVX er prisen på en masternode sandsynligvis næsten uden for rækkevidde for den gennemsnitlige investor, der ikke kom tidligt.

PIVX startede som en gaffel af Dash. Dash fungerer på X11 proof-of-work minedrift og masternodes. PIVX-teamet ønskede at tilbyde hastighedsfordelene ved masternoder, men ønskede ikke at stole på uden tvivl spildende bevis for arbejde-minedrift.

PIVX har en unik økonomisk model, der giver mulighed for en meget anden metode til levering af nye tokens til økosystemet. Hvert minut bekræftes en blok, og belønningen på ca. fem PIV frigives. Denne belønning er opdelt mellem en vindende masternode og en vindende proof-of-stake-deltager.

I stedet for at dette er en statisk belønning, tilbyder PIVX en unik funktion, der gør det muligt for netværket at beslutte, hvordan man belønner masternoden og stakeren. Hvis der er for mange masternoder på netværket, øges belønningen for stakers.

Ligeledes, hvis der ikke er nok masternoder, vil masternode-belønningen stige. Endelig går en lille procentdel af hver blokbelønning ind i et selvstyringsbudget.

Med de nye blokke hvert minut er den frigivne PIV ikke en del af en begrænset forsyning. Dette betyder, at der hypotetisk er et ubegrænset antal PIVX-tokens, der vil eksistere. Mens nogle måske hævder, at denne type økonomiske model er inflationær, hvilket betyder, at tokenværdierne vil falde over tid, argumenterer PIVX-holdet imod dette og tilbyder også en løsning.

Økonomien ved PIVX

Pivx MasterNode-logo

Kilde: pivxmasternode.org

Da udbuddet er hypotetisk ubegrænset, er der to nøglefaktorer, der bidrager til at kontrollere forsyningen.

Det første aspekt er, at alle betalte transaktionsgebyrer på netværket ødelægges eller “brændes”. Dette betyder, at der ikke betales transaktionsgebyrer til masternodes eller nogen anden netværksdeltager. Dette vil hjælpe med at kontrollere leveringen på nogle måder.

Hvis PIVX fortsætter med at vokse i popularitet, vil der naturligvis være flere transaktioner på netværket, hvilket vil føre til ødelæggelse af flere PIVX-enheder. Dette sikrer, at forsyningen i det mindste til en vis grad ikke er absolut ubegrænset.

Det andet punkt at overveje er, at netværket er designet til at tilskynde folk til at købe og holde tokenet. For eksempel skal man samle 10.000 enheder PIVX for at oprette en masternode. For det andet skal man også købe og eje PIVX for at kunne deltage i bevis-for-stake minedrift.

Hvor meget PIVX er nødvendigt for at få succes med dit bevis på indsatsen?

Ifølge dette lommeregner, du bliver nødt til at have mindst 500 PIV (omkring $ 4500 i værdi) for at have en chance for minedrift en blok om måneden, forudsat at din computer er tændt 24 timer i døgnet. Hvis du indtager 10.000 PIVX, vil du estimere 43 PIV pr. Måned, og at køre en masternode vil tjene omkring 48 PIV.

På denne måde er masternoder ikke alt for incitamenterede og proof-of-stake minedrift er også omtrent lige så rentabelt, med kun en lille præference til masternodes.

PIVX og ZeroCoin-protokollen

Sidste år begyndte PIVX at tilbyde en ny version af tegnebogen, der er i overensstemmelse med det, der er kendt som ZeroCoin protokol. Groft sagt skitserer protokollen, der blev oprettet af John Hopkins University-studerende, et teoretisk design til et helt anonymt og ikke sporbart kryptokurrency-system.

PIVX er kompatibel med ZeroCoin ved brug af det, der er kendt som “zPIV”.

zPIV-enheder oprettes gennem en proces kaldet prægning. Processen går sådan som dette. Brugeren åbner deres PIVX-tegnebog, går til zPIV-mintefanen og vælger den mængde PIVX, de vil konvertere til zPIV. Denne proces bruger et meget lille transaktionsgebyr.

Minting afsluttes normalt på få sekunder. Når processen er afsluttet, indeholder tegnebogen den mængde zPIV, der blev præget. zPIV er forskellig fra PIVX, idet det kun kan eksistere i meget specifikke mængder, ligesom fysiske kontanter eller casinochips.

Det er for eksempel ikke muligt at eje eller sende 1.1 zPIV. I stedet kan du kun eje 1, 2, 5, 10, 50 osv. Årsagen til denne begrænsning er at sikre, at en potentiel angriber ikke er i stand til at bestemme kilden eller destinationen for den anonyme kryptokurrency ved at søge efter specifikke mængder sendt eller modtaget.

Fanen PIVX tegnebog zPIV prægning og kontrol

zPIV er ikke dens egen valuta. zPIV-enheder kan kun eksistere inden for den tegnebog, hvor de blev præget. Når du sender dem, ankommer de som almindelige PIV-enheder til destinationen. Forskellen er, at de PIV-enheder, der ankommer til destinationen, ikke har nogen direkte forbindelse til tegnebogen, hvor de stammer fra som zPIV.

Desværre er zPIV ikke perfekt. Minting zPIV kræver et transaktionsgebyr. Når enheder er konverteret til zPIV, er de derudover ikke berettigede til indsats eller til brug i en masternode. Selvom tilføjelsen af ​​staking zPIV er på køreplanen for 2018, er den ikke tilgængelig i øjeblikket. PIVX-teamet lover, at når den er tilgængelig, vil indsatsen af ​​zPIV-enheder være mere lukrativ end indsatsen for almindelige PIVX-enheder.

Furthur, det kan være svært at spore zPIV på tværs af flere enheder med samme tegnebog. Hvis du sender zPIV fra en enhed, afspejler din anden enhed ikke denne balanceændring, medmindre du manuelt kopierer over tegnebogen.dat igen. Dette er også på listen over rettelser, der kommer ud i år.

Konstant udvikling og en lys fremtid

Husk hvordan PIVX indsamler en del af blokbelønningen under hver blok? PIVX-teamet har gjort et eksemplarisk arbejde med at bruge dette budget til fremme af valutaen. Dette inkluderer ikke kun teknisk udvikling, men også programmer til markedsføring, reklame og andre samfundsmæssige opsøgninger.

Valutaen har mere end et dusin betydningsfulde nye funktioner planlagt i år og i betragtning af den stabile prisfastsættelse af PIVX-enheder på over otte dollars hver, selv under de flere nylige større markedsdips, er det sikkert at sige, at PIVX som organisation skal være ganske godt finansieret i en overskuelig fremtid.

Ansvarsfraskrivelse: Dette er forfatterudsagn og bør ikke betragtes som investeringsrådgivning

Fremhævet billede via Pivx.org

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me