Pionex Review: Komplet Exchange-oversigt

Der er mange handlende derude, der er interesserede i at bruge handelsbots, og andre, der allerede bruger dem med succes. Problemet med bots er, at de kan være vanskelige at konfigurere og føje til din handel, hvis du ikke har knowhow. Men en børs løser det ved at tilbyde indbyggede bots!

Denne børs er Singapore-baseret Pionex, og de har 12 forskellige handelsbots, der kan føjes til din konto uden behov for erfaring fra din side. Du indstiller simpelthen boten, der skal trænes, og lader den køre og genererer overskud i mange tilfælde, når den gør det. Helt ærligt er den ydeevne, der rapporteres af mange brugere fra Pionex-botsene, virkelig imponerende.

Pionex-logo

Verdens første kryptokurrencyudveksling med indbyggede robotter. Billede via Pionex blog.

Så hvis du nogensinde har tænkt på at løbe med bots og var bange for kompleksiteten, så kom tilbage og prøv Pionex-bots.

Mægleren blev kun lanceret i 2019, så de er endnu ikke så kendte, men de laver allerede over $ 30 millioner i daglig handel. I betragtning af deres bots succes er det ret sandsynligt, at de heller ikke forbliver ukendte længe.

Pionex giver dig de værktøjer, du har brug for til at automatisere din kryptohandel. Alt du skal gøre er at gå over til deres hjemmeside, åbne en konto, indbetale og lade bots køre. Hvis du har flere spørgsmål, selvom du er på det rette sted, da resten af ​​denne artikel dykker dybere ned i, hvad Pionex er, hvad de gør, og hvordan de gør det.

Oversigt over Pionex

Det er ikke overraskende, at inden for et teknologisk fokuseret felt som kryptovalutahandlere har henvendt sig til teknologiske løsninger på deres handel. Dette skaber øget popularitet for automatiseret handel eller “bot trading”, som det også kaldes.

Der er flere platforme, der er begyndt at bruge API-nøgler for at tillade automatisk handel at finde sted 24 × 7. Dette har været en lettelse for handlende, der bruger tekniske signaler, da det betyder, at de ikke længere er limet til deres computerskærme og ser hvert kryds af markederne.

Det største problem med handel med bots har altid været den involverede kompleksitet. Selvom du ikke selv kan programmere dem, skal du have en vis baggrund i programmeringen for at overvåge boten og foretage ændringer i dens kode, hvis markederne skifter. Og så var der omkostningerne ved at købe eller leje bots fra deres skabere. På nogle måder var det simpelthen mere besvær end det var værd.

Vælg en Bot Pionex

Så mange forskellige bots at vælge imellem. Billede via Pionex-blog

Pionex har ændret alt det, da de blev lanceret i 2019 med gratis, indbyggede handelsbots. De leverer bots, og de giver dem gratis. Alt hvad du betaler er det lille handelsgebyr, ligesom du ville gøre det ved enhver børs, når du handler manuelt.

Endnu bedre er det ikke kun en eller to bots at vælge imellem. Det er ikke engang seks bots. Nej, Pionex tilbyder tolv forskellige handelsbots, der alle opererer på forskellige algoritmer og målretter mod forskellige markedsforhold.


Og i modsætning til andre, der måske opkræver hundreder af dollars for kun en bot, tilbyder Pionex alle tolv af deres bots helt gratis. Alt du betaler er handelsgebyret på 0,05%. Hvilket er et ret lavt gebyr sammenlignet med andre mæglere, der ikke tilbyder gratis handelsbots.

Mægleren forbinder også med Binance og Huobi for likviditet, så du behøver ikke bekymre dig om, at din bot går ned og brænder på grund af mangel på likviditet. Faktisk er Pionex en af ​​de største Binance-mæglere.

Regulering og sikkerhed

Holdet bag Pionex Exchange er BitUniverse hold. BitUniverse er en alt-i-en-krypto-auto-portefølje og handels bot-app og den mest populære kryptoportefølje-app i Sydkorea, Indonesien og Taiwan.

Takket være virksomhedens størrelse og rækkevidde har Pionex været i stand til at opnå regulering, hvilket giver alle sine kunder ro i sindet ved at vide, at der er tilsyn med mæglerens aktiviteter.

Pionex MSB-licens

Pionex er den første kryptovalutaudveksling med indbyggede handelsbots, der får MSB-licens. Billede via Pionex-blog.

Forhandlere kan være rolige med at vide, at Pionex er reguleret i både Singapore og USA. I april 2020 blev Pionex tildelt US MSB (Money Services Business) -licens af det amerikanske finansministeriums finansielle kriminalitetshåndhævelsesnetværk (FinCEN).

Det er den samme licens, som Binance, Huobi og flere topbørser har modtaget. Pionex er den første kryptovalutaudveksling med indbyggede handelsbots, der har fået denne amerikanske MSB-licens.

Pionex-handelsbots

Pionex er den allerførste børs, der udelukkende fokuserer på handel med bots, så lad os starte med at se på de tolv forskellige bots. Vi ved, at dette er kødet i sagen!

 • GRID Bot (Grid Trading Bot) – The GRID Bot er den oprindelige handelsbot fra Pionex, der ser ud til at drage fordel af normale markedsudsving. Brugere indstiller et interval for bot, og det fungerer at købe lavt og sælge højt inden for det angivne interval.
 • Spot Futures Arbitrage Bot – Takket være det evige futuresmarked i krypto er der ofte chancen for at drage fordel af arbitragehandler, der udnytter forskellen mellem prisen på futuresmarkedet og kryptoens spotpris. Spot Futures Arbitrage Bot målretter indtjening på 15-50% i april med en ekstremt lav risiko arbitrage-strategi.
 • Infinity Grids Bot – Da GRID Bot er bedst til sidelæns markeder, er det muligt, at overskud vil gå glip af, hvis markedet begynder at udvikle sig. Det er her Infinity GRIDS Bot er praktisk. Det fungerer på samme måde som GRIDS Bot, men har ingen øvre rækkevidde.
 • Leveraged Grid Bot – At kombinere GRID Bot med marginlån er, hvordan Leveraged Grid Bot forstærker de resultater, du ville få fra den oprindelige GRID Bot. Udnyttelse er tilgængelig som 1,2x, 1,5x, 2x og 3x, hvilket øger det potentielle overskud, du kan tjene, når din bot handler 24 × 7.
 • Margin Grid Bot – Margin Grid Bot giver dig mulighed for at låne ud din BTC eller USDT og tjene yderligere udbytte, mens du også drager fordel af GRID Bot-strategien.
 • Reverse Grid Bot – Reverse Grid Bot bruges til at øge din beholdning, når prisen falder. Det vil sælge mønter, når prisen når højdepunkter, og derefter gennemsnit tilbage til positionen som prisretreater. Det komplimenterer GRID-strategien ved at øge dine samlede mønter.
 • Leveraged Reverse Grid Bot – Leveraged Reverse Grid Bot fungerer på nøjagtig samme måde som Reverse Grid Bot, men det tilføjer gearing til super-charge handelsresultater. Forhandlere kan vælge mellem 1,2x, 1,5x, 2x og 3x gearing for at forstærke handelsresultaterne.
 • Smart Trade Bot – Smart Trade Bot giver dig mulighed for at komme ind på markedstendenser og samle overskud uden at udsætte din konto for store risici. Det kombinerer køb og salg samtidigt med faste eller efterfølgende stop for at begrænse markedsrisikoen.
 • Trailing Sell Bot – Undgå at sælge for tidligt på et pumpemarked. Trailing Sell Bot lader dig placere et efterfølgende stop på alle dine ordrer, hvilket begrænser de potentielle tab, hvis markedet pludselig vender.
 • Trailing Buy Bot – Det bedste værktøj til køb af dips. Trailing Buy Bot fortsætter med at tilføje til din position, når prisen falder, og stop derefter med at købe, når en bund er nået, og prisen smækker tilbage og begynder at gå højere.
 • DCA Bot (gennemsnit af dollaromkostninger) – Med Dollar-Cost Averaging Bot kan du indstille et tilbagevendende køb med intervaller. Køb foretages ud fra tid i stedet for pris, hvilket giver dig en bedre gennemsnitspris over tid. Pionex giver dig mulighed for at vælge et af følgende 5 tidsintervaller for DCA-strategien: 10 minutter, 1 time, 1 dag, 1 uge og 1 måned.
 • TWAP Bot – TWAP Bot er en glimrende måde at købe eller sælge store mængder krypto på uden at påvirke markedsprisen. Hvaler bruger ofte denne strategi, når de laster eller aflæsser deres tasker. Dybest set er TWAP Bot en måde at udføre en stor ordre på, så mange mindre ordrer over en given periode.

Som du kan se, har hver af de bots, der tilbydes af Pionex, forskellige mål og forskellige anvendelser. Da markedsforholdene ændres, kan det også være nyttigt at ændre handelsbotten, der bruges, da hver fungerer bedst under forskellige markedsforhold. Nedenfor kan du se de typer af returneringer, der er mulige.

Pionex Leaderboard

De årlige udbytter fra disse bots er intet mindre end fantastiske. Billede via Pionex.com

Vær også opmærksom på, at de gearede bots ikke kun forstørrer overskuddet, de vil også forstørre eventuelle tab, så brug dem med forsigtighed og diskretion.

Aggregeret motor med likviditet

Pionex er i stand til at køre sine bots 24 × 7, fordi det er den første børs, der samler likviditeten fra både Binance og Huobi Global. Ved at kombinere likviditeten fra disse to førende globale børser er Pionex i stand til at sikre, at den altid kan matche de ordrer, som bots har brug for for at fortsætte med at udføre.

Ifølge CTO for Pionex er ca. 60% af Binance- og Huobi-ordrer samlet og tilgængelige for Pionex-bots og -handlere. Årsagen til, at det ikke er 100%, er, at der altid er falske ordrer på ordrebøgerne. Men selv 60% af likviditeten fra disse to mæglere er nok til at sikre, at de automatiserede handelsbots fra Pionex kan fungere ordentligt.

Lave Pionex-handelsgebyrer

Fordi Pionex er market maker for Binance og Huobi Global (og en af ​​deres største kunder), drager den fordel af ekstremt lave handelsgebyrer fra de to børser. Sådan kan Pionex tilbyde handelsgebyrer på kun 0,05% for alle handler. Og giver stadig handlende gratis handelsbots, mens de nyder den enorme likviditet fra Binance og Huobi.

Ud over handelsgebyrerne er der udbetalingsgebyrer, men det er dybest set netværksgebyrerne for hver mønt. Udbetalingsgebyret adskiller sig fra mønt til mønt, men du kan se den fulde gebyrplan her.

Pionex-gebyrer

Pionex har nogle af de laveste gebyrer omkring. Billede via Pionex.com

Og dem, der er hvaler, kan drage fordel af Pionex market maker-programmet. Enhver med over 150.000 USDT (eller tilsvarende i anden krypto) deponeret hos Pionex kan ansøge om programmet, som giver 0% producentgebyrer. Takstgebyrer forbliver 0,05%.

Bemærk, at det kun er muligt at ansøge om programmet fra 1. til 10. i hver måned. Konti gennemgås derefter den 1. i hver måned for at se, om de er kvalificerede til programmet. For at ansøge skal du sende din Pionex-konto og kontaktoplysninger (WeChat, LINE, Telegram, Facebook) til [email protected], og sig, at du vil ansøge om at blive en Market Maker.

Pionex aktiver

Pionex er mere end bare en mægler med handelsbots. De understøtter også regelmæssig manuel handel, hvilket stadig er attraktivt i betragtning af deres lave gebyrer. Og du kan vælge mellem mere end 120 forskellige kryptokurver og hundredvis af handelspar.

Pionex handelspar

Der er bogstaveligt talt hundredvis af par at vælge imellem med fantastiske udbytter. Billede via Pionex.com

Og se bare på de årlige udbytter!

Sådan bruges en GRID Bot på Pionex

GRID Bot er den originale handelsbot fra Pionex, og den forbliver også den mest populære. For at forhindre denne artikel i at gå for længe ser vi på, hvordan GRID Bot er opsat og konfigureret. For instruktioner om oprettelse af de øvrige 11 handelsbots, se på Pionex-blog.

Mens der er flere andre platforme, der tilbyder handelsbots (3Commas, Bitsgap, TradeSanta osv.), Var Pionex den første, og alle de andre har kopieret UI / UX, der bruges af Pionex. Så når du først ved, hvordan du tilføjer og konfigurerer en GRID Bot på Pionex, kan du sandsynligvis også finde ud af, hvordan du konfigurerer bots andre steder. Men hvorfor gider, når Pionex tilbyder så mange gratis handelsbots og så lave handelsgebyrer?

Brug af GRID trading bot er ret ligetil og begynder med at logge ind på din Pionex-konto eller oprette en, hvis du ikke allerede har en. Det er også muligt at logge ind ved hjælp af dine BitUniverse-legitimationsoplysninger, hvis du har en konto derovre. Hvis du har brug for at oprette en konto, er det ret hurtigt og nemt. Som du kan se, tager registreringsformularen mindre end 30 sekunder at udfylde.

Pionex registreringsformular

Enkel hurtig registreringsproces. Billede via Pionex.com

Hvis du vil øge dine indbetalings- og udbetalingsgrænser senere, kan du gennemføre KYC-processen, men det er ikke nødvendigt. Når din konto er oprettet, kan du indbetale og komme i gang. Pionex accepterer indskud i BTC, USDT, ETH og 36 andre kryptokurver fra januar 2021.

Lad os nu oprette vores første GRID trading bot.

Log ind og vælg Grid Trading Bot fra listen over handelsværktøjer.

Nethandel Pionex

Oprettelse af vores første GRID Trading bot. Billede via Pionex.com

Pionex giver dig mulighed for at vælge en af ​​de to typer Grid Trading Bot: “Brug AI-strategi” og “Sæt mig selv”.

Hvis du vælger “Brug AI-strategi”, Pionex AI Advisor vil foreslå et sæt parametre til dig. Parametrene blev beregnet fra tilbagetest de sidste 7 dage. Du får vist det anbefalede prisinterval og fortjeneste pr. Gitter som eksempel.

Alt hvad du skal gøre er at bruge skyderen til at vælge, hvor meget af dine midler du vil bruge til Grid Trading Bot. Bemærk, at det minimum, du kan indstille, er 35%, og det kræver 350 USDT. Når du har gjort det, skal du blot klikke på Opret, og boten begynder at handle og generere en passiv indkomst til dig.

Hvis du vælger “Sæt mig selv”, skal du indtaste 4-5 parametre: Øvre grænsepris, nedre grænsepris, antal gitre, beløb pr. gitter og stop-tab-pris (valgfri). Hvis du ved, hvad du laver, kan du virkelig ringe til ting ved hjælp af den manuelle tilgang. Hvis du ikke vil være generet, har AI-strategien et forventet årligt afkast på over 130% (pr. 22. januar 2021). Det er ret darn godt for et sæt det og glem det bot.

Gitterstrategi Pionex

Det tager mindre end 1 minut at oprette en af ​​de automatiserede bots hos Pionex. Billede via Pionex.com

Én bot oprettes, den vises nederst på dit dashboard. Du kan til enhver tid se det samlede overskud og den daglige fortjeneste i realtid. Du kan også klikke på DETAIL-knappen yderst til højre for at gå til skærmbilledet Bots Details, der er fyldt med information.

Bots detaljer

Nem adgang til alle dine botoplysninger lige fra instrumentbrættet. Billede via Pionex.com

Sådan fungerer “AI-strategien” Grid Bot

 1. Først ser bot på mønternes volatilitet i løbet af de foregående syv dage. Det bruger dette til at indstille de øvre og nedre grænser for det interval, der skal bruges til GRID-botstrategien.
 2. Derefter opdeles det beløb, du har tildelt det valgte handelspar. Kald dette hypotetiske par XXX / ÅÅÅ. Halvdelen af ​​din investering går til XXX, og halvdelen går til ÅÅÅ.
 3. Derefter opretter det et gitter med begrænsede køb og salg ordrer inden for det allerede specificerede interval. Det er handelsudløserne.
 4. Efterhånden som prisstigninger sælger boten XXX, når triggerniveauerne nås, idet de tager overskud i ÅÅ på vej op. Når prisen vender, vil bot købe YYY, mens den sælger XXX. Boten vil fortsætte med at gøre dette, så længe prisen forbliver inden for det interval, der er angivet af AI.

Hvordan Grid Bot fungerer i Set Myself Mode

Med Set Myself-tilstand kan du selv indstille alle parametre. Dette betyder, at du er i stand til at ændre den øvre og nedre grænse for området, antallet af anvendte net og afstanden mellem netene.

For dem med den rette viden og færdigheder giver dette den erhvervsdrivende mulighed for at foretage justeringer baseret på deres egen viden. Bemærk, at når du arbejder i manuel tilstand, skal afstanden mellem gitre være større end størrelsen på provisionen gange to for at bot kan handle rentabelt.

Overvåg din præstation

Detaljeskærmen giver dig alle oplysninger om dine handelsbots, både de automatiske bots og dem, du har oprettet manuelt. Det giver dig også mulighed for at se på Bestil ordrer, Transaktioner, de anvendte parametre i hver bot og frigiv fortjeneste. Denne sidste giver dig mulighed for at tage overskud genereret af din handelsbot.

Pionex Bots Detaljer

Et overblik over alle de data og oplysninger, du har brug for. Billede via Pionex.com

Pionex mobilapps

Pionex gør sin handelsplatform tilgængelig som en webbaseret app, men den har også både Android- og iOS-baserede versioner af platformen. Plus mægleren følger den første mobil-regel, hvilket betyder, at alle nye funktioner og opdateringer frigives først til mobilapps, inden den webbaserede app opdateres.

Pionex Mobile

Pionex har en mobil-første tankegang. Billede via Google Play Butik.

Pionex-apps har et fremragende design, og forhandlere finder dem både enkle og intuitive. De er også højt vurderet af brugere, med iOS-version på Apple Store bedømt 4,8 stjerner ud af 5, mens Android-version tilgængelig i Google Play Butik er bedømt med 4,5 ud af 5 stjerner.

Uddannelse på Pionex

Selvom der ikke er nogen generel uddannelsesafdeling i Pionex, giver de detaljerede oplysninger og uddannelse vedrørende deres egne værktøjer og bots.

Så du kan lære at konfigurere og bruge en af ​​de tolv handelsbots let på Pionex-blog, men hvis du leder efter generelle oplysninger om teknisk analyse af diagrammer, eller hvis du har brug for nyheder og alarmer, skal du se andre steder.

Der er også en omfattende Ofte stillede spørgsmål drevet af Zendesk, og du kan finde svarene på mange almindelige spørgsmål der. Igen er dette spørgsmål, der er specifikke for Pionex, og hvis du har brug for grundlæggende handelsuddannelse, skal du se andre steder.

Pionex kundeservice

Pionex tilbyder kun kundesupport via Telegram og e-mail. Selvom det måske afskrækker nogle brugere, er onlinerapporter, at kundesupport er ret god. Da vi testede supportkanalerne ved at maile med nogle grundlæggende spørgsmål, fik vi hurtigt svar. Det er sandsynligt, fordi support ydes af moderselskabet BitUniverse. Når man ser sig rundt i Telegram-kanalen, ligner den mere en forumtråd for handlende end en supportkanal.

Pionex kundeservice

Ikke mange muligheder for at nå kundesupport, men ingen synes at have noget imod det. Billede via Pionex.com

Måske er vi gammeldags, men vi vil virkelig gerne have det, hvis der var en måde at kontakte support direkte på. Et telefonnummer ville være fremragende, men selv en online chat-app ville være at foretrække frem for den aktuelle Telegram / e-mail-support.

Konklusion

Måske er den mest imponerende del af Pionex muligheden for at bruge deres AI-bots ud af boksen til at tjene penge. Og at de tilbudte bots er helt gratis, idet Pionex kun har et lille handelsgebyr.

Da Pionex blev lanceret i 2019, gjorde de det faktisk med en forfremmelse ved hjælp af sætningen “Brugere holder overskuddet, vi tager tabet.” Det er rigtigt, de tog ethvert tab for brugere, der kører deres bots i automatisk tilstand. Nu er det tillid til dit produkt.

Hvis automatiseret handel er dine ting, skal du virkelig tjekke Pionex. Vi tror, ​​at det ender som dit bedste valg til bothandel. Ikke kun er bots gratis at bruge og rentable at starte, de er også bare så darn enkle at bruge. Der er ikke mere behov for at bekymre sig om at konfigurere API-nøgler eller håndtere deres ustabile ydeevne.

Pionex er en ægte enkel løsning til automatiseret handel. Du kan ærligt talt få en konto registreret, en indbetaling og en GRID-handels bot oprettet inden for få minutter.

Du vil også sætte pris på de lave gebyrer hos Pionex. Og de tillader manuel handel, så hvis du ikke vil bruge handelsbots, kan du stadig drage fordel af de lave handelsgebyrer, der tilbydes.

De nye til automatiseret bothandel vil virkelig nyde godt af disse handelsbots og manglen på dyre abonnementsgebyrer og høje handelsgebyrer. Prøv det, og se om du ikke snart er hooked.

Advarsel ⚡️: Handel med gearede futuresprodukter er utroligt risikabelt. Sørg for, at du praktiserer tilstrækkelig risikostyring

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me