Paxful Review: Komplet Exchange-oversigt

Paxful er en af ​​de førende online peer-to-peer-markedspladser, der forbinder Bitcoin-købere og -sælgere. Platformen blev etableret helt tilbage i 2015, hvilket gør det til en af ​​de mest veletablerede metoder til at købe eller sælge Bitcoin.

Det store spørgsmål er, om Paxful er værd at bruge.

I denne anmeldelse vil vi forsøge at besvare netop det. Jeg giver dig også nogle tip og tricks til, hvordan du får mest muligt ud af Paxful.

Paxful Oversigt

Paxful har eksisteret siden 2015 og har nu mere end 200 ansatte med kontorer i New York, Hong Kong, Tallinn (Estland) og Manila. Ligesom Ebay har platformen to sider af den.

Man giver normale mennesker som dig og mig mulighed for at blive købmænd ved at oprette dine egne lister og sælge Bitcoin online. Den anden side gør det muligt for Bitcoin-købere at vælge det tilbud, de er interesseret i, og at købe Bitcoin med over 300 betalingsmetoder.

Så hvad er værdien af ​​Paxful, og hvorfor vil du bruge den over en traditionel børs som Coinbase? Nå, hvis du har været i krypto i et stykke tid, ved du, at mange børser har et stort antal blokerede lande og et meget begrænset antal betalingsmuligheder..

P2P Bitcoin-handel

Peer to Peer Crypto-handel med Paxful

Faktisk er de fleste kryptobørser ofte begrænset til betalingsmuligheder som betalingskort, bankkonto eller bankoverførsler. Det betyder, at hvis du ikke har adgang til disse betalingsmetoder, eller hvis du vil bruge andre betalingsmuligheder, har du svært ved at prøve at købe Bitcoin.

Det er her, Paxful kommer ind ved at tilbyde nogle virkelig skøre indstillinger som gavekort til World of Warcraft og Amazon, kontanter i posten eller endda telefonopfyldningskort! Over 100 e-tegnebøger understøttes også, inklusive PayPal og WechatPay.

Ja, almindelige vanilje bankoverførsler understøttes også. Men hvor Paxful skiller sig ud fra mængden, er det ved at tilbyde muligheden for at købe Bitcoin med de mest eksotiske betalingsmetoder derude.

Køb BTC med PayPal & 300+ andre metoder

300+ plus metoder til at købe Bitcoin lyder forbløffende. Så hvordan kan du nøjagtigt købe Bitcoin på Paxful?

Paxful betalingsmetoder

Betalingsmetoder på Paxful

 1. Bankoverførsel: Der er fem forskellige bankoverførselsmuligheder til rådighed.
 2. Online tegnebøger: Køb Bitcoin ved hjælp af 137 forskellige online tegnebøger. Disse inkluderer lignende som Alipay, PayPal, ApplePay, Skrill, Neteller og mere.
 3. Gavekort: Få din BTC ved hjælp af 117 forskellige gavekort. Handel med disse uønskede julegavekort til den rigtige gave af Bitcoin. Et stort udvalg af gavekort understøttes som Starbucks, Amazon iTunes, til high street butikker som H & M til mobile top-up-kort.
 4. Kontantbetalinger: 17 kontante betalingsmuligheder understøttes af Paxful. Dette inkluderer Wesern Money Union, MoneyGram eller endda kontante indskud i banker.
 5. Debet & Kreditkort: Ja, kortbetalinger kan virke standard. Dog understøttes tyve forskellige kortbetalingsmuligheder, og dette inkluderer American Express. Så hvis du vil optjene AmEx-point, mens du køber Bitcin, kan du gøre netop det.
 6. Krypto: Køb Bitcoin på Paxful ved hjælp af en af ​​de understøttede 26 kryptokurver.
 7. Aktiver: Endelig kan du handle aktiver eller varer for Bitcoin. Dette kan være alt fra dit hus til den guldbarre, du har skjult på siden af ​​din sofa.

Du skal nu forstå det. Paxful tilbyder simpelthen det bredeste udvalg af metoder til at købe Bitcoin derude.

Er paxful sikkert?

Paxful stoler på over tre millioner brugere over hele kloden og har et fremragende ry. En af de ting, man skal være opmærksom på, er, at fordi Paxful er en markedsplads, bør Bitcoin-sælgers integritet ikke forveksles med Paxfuls integritet..

Paxful tilbyder simpelthen markedet; det er muligt, at der vil være nogle dårlige skuespillere, der bruger den platform. Det ligner lidt, hvordan der kan være nogle dårlige mennesker, der bruger platforme som eBay. Det betyder ikke nødvendigvis, at eBay er en fidus.

Med den frygtindgydelse ude af vejen er her et par tip og tricks, der holder dig sikker, mens du bruger Paxful:

Sælgers omdømme

Vær opmærksom på sælgernes omdømme og sæt det over den valutakurs, du får tilbudt. Kort sagt, jo flere glade kunder en sælger har, jo flere tommelfingre har de.

Sælgers omdømme stærk

Sørg for, at sælgers omdømme er stærkt

Du kan også klikke på sælgerens profil for at se, hvad tidligere købere havde at sige om dem. Hvis du ser et par mennesker, der klager over Bitcoin-sælgeren, er det bedst at undgå dem. Men hvis du ser sider med glade Bitcoin-købere og lidt, hvis nogen, negativ feedback, er chancerne for, at du ser på en førsteklasses Bitcoin-sælger.

Sælgers feedback Paxful

Kontrol af sælgers feedback

Forbliv på Paxful

Sørg for, at du holder al kommunikation på Paxful og under ingen omstændigheder flytter diskussionen fra platformen. Årsagen er, at hvis der er en tvist, vil de Paxful moderatorer hjælpe dig. Hvis du flytter tingene til Telegram eller Whatsapp, så går du glip af denne beskyttelse.

Tjek onlinestatus

Undgå skuffelse ved at sikre dig, at den person, du ønsker at handle med, er online. Ordrer annulleres automatisk om 15 minutter, og hvis brugeren er offline, er chancerne for, at du spilder din tid.

Tjek onlinestatus

Undgå skuffelse ved at sikre dig, at den person, du ønsker at handle med, er online. Ordrer annulleres automatisk om 15 minutter, og hvis brugeren er offline, er chancerne for, at du spilder din tid.

Sørg for, at betaling er modtaget

Frigør kun betalinger fra deponering, når du har fået din betaling fuldt bekræftet. Sørg for, at du ikke frigiver Bitcoin fra deponering, hvis betalingen afventer.

Sådan oprettes en paxful konto?

For at komme i gang med Paxful skal du blot:

&# 128074; Gå over til Paxful ved hjælp af linket her. Du føres derefter til Paxful og ser derefter knappen ‘Opret konto’. Klik på den lille fyr.

Oprettelse af konto hos Paxful

Opret konto hos Paxful

Indtast din e-mail, og vælg en adgangskode.

Tilmelding Paxful

Tilmeld dig Paxful

Du får derefter en bekræftelses-e-mail med et link. Smadre den “bekræft e-mail” -knap.

Bekræft tilmelding

Bekræftelse af registrering hos Paxful

Derefter føres du til din kontoindstillingsside, hvor du kan udfylde dine kontooplysninger. Bemærk, at du bliver nødt til at bekræfte dit telefonnummer og din identitet for at handle på Paxful.

Kontooplysninger Paxful

Udfyldning af kontooplysninger

Klik derefter på fanen ‘Bekræftelse’ og indtast dine oplysninger for dit regeringsudstedte id.

Paxful ID-verifikation

ID-verifikation hos Paxful

Det handler om det. Du skal nu være god til at hente din Bitcoin på Paxful.

Sådan køber du Bitcoin på Paxful?

At købe BTC på Paxful er ret ligetil. Først skal du sørge for, at vores på Paxful-hjemmesiden, vælg den betalingsmetode, du vil bruge, og indtast det beløb, du vil bruge, og sørg for at vælge den valgte valuta. Tryk så bare på knappen “søg efter tilbud”.

Søg tilbyder Paxful

Søger efter tilbud på Paxful

Du vil så se alle de tilgængelige tilbud på Paxful-markedspladsen, der matcher din søgeforespørgsel. Vælg den sælger, som du vil købe fra, ved at klikke på knappen ‘Køb’.

Find paxful brugere

Find brugere på Paxful Marketplace

Indtast det beløb, du vil bruge.

Købsbeløb Paxful

Valg af købsbeløb på Paxful

Derefter føres du til en chat-side, hvor betalingsinstruktioner gives.

Escrow med Paxful

Paxful leverer en sikker spærretjeneste til Bitcoin-transaktioner. Når du har valgt en sælger, du vil bruge, og tilbuddet accepteres af Bitcoin-sælgeren, flyttes Bitcoin automatisk til spærring.

Dette betyder, at sælgeren ikke længere kan annullere handlen, og at køberen har en bestemt tid til at foretage betalingen. Hvis betalingen foretages inden for tidsbegrænsningen, overføres Bitcoin til køberen.

Nogle gange udfører købere ikke handlen inden for tidsrammen. Hvis dette er tilfældet, er alt, hvad der sker, at sælgeren får deres Bitcoijn returneret til deres tegnebog.

I tilfælde af at transaktionen bekræftes af både køber og sælger, er swap gennemført. Du skal også vide, at du kan åbne en tvist, hvis du føler, at der er noget galt, og dette vil blive set på af Paxful, der fungerer som moderator og tildeler bitcoin til den, der har ret..

Paxful gebyrer

Den første ting at vide her er, at Bitcoin-købere på Paxful overhovedet ikke betaler gebyrer. I stedet opkræves gebyrer af Bitcoin-sælgere.

Paxful gebyrer

Gebyrer på Paxful. Billede via Shutterstock

 • Bankoverførsler: 0,5%
 • Kredit- / betalingskort: 1%
 • Krypto: 1%
 • Online tegnebøger: 1%
 • Kontant: 1%
 • Gavekort: 3% eller 5% for iTune og Google Play.

Købsgrænser på Paxful

Platformen har fire forskellige verifikationsniveauer, og hver åbner forskellige købsgrænser:

 • Niveau 1: Opnås via e-mail og telefonbekræftelse Begræns $ 1,5K.
 • Niveau 2: ID-verifikation + niveau 1-krav | Begræns $ 10K.
 • Niveau 3: Adresseverifikation + krav til niveau 2 | Begræns $ 10K pr. Handel.
 • Niveau 4: Forbedrede due diligence + krav til niveau 3 | Ingen grænser.

Paxful & Kryptoadoption

Paxful kan bare synes at være en markedsplads med et svimlende antal betalingsmetoder. Imidlertid er en Paxful pressemeddelelse i slutningen af ​​2019 afslørede, at 45% af Paxful-brugere var baseret i Afrika. Det kan overraske mange af jer, der måske troede, at de fleste brugere var baseret på udviklede markeder.

Det giver dog mening, når man tænker på, at langt størstedelen af ​​befolkningen i Afrika er uden bank. Det vigtigste her er, at mange af disse mennesker stadig kan deltage i e-handel takket være billige smartphones og øget adgang til internettet.

Det store problem for mange er, hvordan de betales for deres arbejde, hvis de ikke har en bankkonto? Som mange af os vil vide, er svaret Bitcoin, og den utrolige ting ved Paxful er, at det netop er, hvad der ser ud til at ske på Paxful.

Ja, det kan virke sejt, at du kan købe bitcoin med gavekort, mobile top-up-kort eller mere. Men hvis du skraber overfladen, hvad dette betyder er, at en person uden en bankkonto kan gå ind i en butik og købe et mobilt topup-kort, så brug dette til at købe Bitcoin på Paxful. Med næsten enhver anden kryptobørs er denne type person udelukket fra at købe Bitcoin.

Paxful Adoption

Hyperinflation og Crypto’s Store of Value. Billede via Shutterstock

Så Paxful kan virkelig ses som demokratisering af krypto og udvidelse af adgangen til et stadigt voksende antal mennesker. Ja, vi elsker ideen om at bruge uønskede gavekort til at få Bitcoin, men Paxful har langt mere potentiale end det.

Vi forestiller os, at mange af jer er enige i, at fordelene ved bitcoin ikke skal være bevarelsen for dem, der har adgang til bankkonti. For at køre dette punkt hjem tillader Union Bank i Filippinerne kun lokale at åbne en konto, hvis de indbetaler mindst 100.000 pesos, hvilket er omkring $ 2.000.

Den gennemsnitlige månedlige indkomst er dog mindre end $ 500. Det betyder, at adgangen til bankvirksomhed i Filippinerne er uhyre lav, samtidig med at den er hjemsted for den største virtuelle medarbejderstyrke i verden. Bare kig på OnlineJobs.PH, så ser du næsten 30.000 filippinere forsøge at finde arbejde online.

De fleste vil ende med at arbejde for iværksættere i hele verden, og disse freelancere skal stadig betales, selvom nogle ikke har en bankkonto. Det er her peer-to-peer-markedspladser som Paxful kan hjælpe med at gøre Bitcoin mere anvendelig som en international overførsel af værdi og hjælpe med at drive online-forretning.

En anden rigtig cool ting ved Paxful er, at virksomheden er opmærksom på, at mange mennesker i udviklingslande ikke har adgang til konventionelle former for ID. Derfor accepterer platformen nu alternative former for identifikation som den nigerianske BVN-kode, som er en form for biometrisk ID.

Afsluttende tanker

Sammenfattende kan vi virkelig godt lide den Paxful peer-to-peer-markedsplads på grund af det forbløffende udvalg af betalingsmuligheder, det understøtter at købe Bitcoin. I den udviklede verden er kerneværdipropositionen at være i stand til at købe BTC med lignende PayPal, Skrill eller konvertere de gavekort, der sidder i en sokkeskuffe til Bitcoin.

Vi synes også, at markedet er super nemt, nemt at bruge, og vi elsker, hvordan platformen også tilbyder en intuitiv app til iOS og Android, der gør det let at sende, modtage og handle Bitcoin på farten..

En vigtig ulempe ved Paxful er, at de, der ønsker at bruge en særlig eksotisk betalingsmetode, sandsynligvis ikke har mange sælgere at vælge imellem. Vi håber, at tingene forbedres på denne front, når flere og flere mennesker bruger markedet.

Alt dette sagt, hvis du leder efter en no-nonsens måde at købe Bitcoin på praktisk talt enhver betalingsmetode, så skal du helt sikkert tjekke Paxful og se om det er den rigtige mulighed for dig. Når alt kommer til alt, kan tre millioner brugere tage fejl?

&# 128073; Opret en Paxful-konto nu!

Fremhævet billede via Paxful

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me