OST Token Review: Begyndere-Blockchain-as-a-Service

OST (Simple Token) er en blockchain as a service (BaaS) platform, der stræber efter at bringe blockchain-teknologier til masserne. En måde, det gør på, er gennem sin branded token-oprettelse, der giver virksomheder mulighed for at oprette deres eget token uden at skulle bekymre sig om teknologien bag tokenet eller de juridiske krav som f.eks. Know Your Customer.

OST giver også udviklere alle de nødvendige API’er og SDK’er, og med inkluderingen af ​​OST-tegnebogen, dashboards og protokoller når OST-partnere allerede over 300 millioner mennesker.

Men med så mange konkurrerende BaaS-blokeringer kan den stige over folden?

I denne gennemgang af OST vil vi se nærmere på projektteknologien, teammedlemmer og køreplan. Vi vil også se på OST-token-brugssager og dens langsigtede sager til masseadoption.

OST Tilfælde til enkel brug af tokens

Der er adskillige måder, hvorpå Simple Token kan bruges af både virksomheder og forbrugere i applikationer til virkelige problemer. Faktisk gør mange virksomheder allerede netop det, hvorfor OST-partnere allerede når 300 millioner brugere.

Et af målene med Simple Token er at reducere Ethereum blockchain-overbelastning. Det gør dette gennem OpenST Mosaic-protokollen, som er planlagt til at blive lanceret i alfa-tilstand i første kvartal af 2019. OpenST Mosaic introducerer metablockkæder for at muliggøre internet-grade transaktionsgennemstrømning på Ethereum.

Transaktioner kører lynhurtigt på hjælpeblokkæder med økonomisk finalitet sikret asynkront på Ethereum-blockchain. Dette forbedrer transaktionsgennemstrømningen for Ethereum-blockchain og vil gavne hele Ethereum-økosystemet.

Et andet mål er at forenkle processen for forbrugerapplikationer til at opbygge et blomstrende samfund baseret på incitamenterne til et mærketoken. Det ønsker ikke kun at gøre teknologien let tilgængelig, men vil også fjerne de lovgivningsmæssige og økonomiske byrder ved at skabe og vedligeholde et mærketoken. Dette giver virksomheder mulighed for at fokusere på deres egen software eller platform, i det væsentlige deres styrker, mens Simple Token og OpenST-protokollen håndterer alle blockchain-relaterede aspekter af tokenøkonomien..

En af de vigtigste anvendelsestilfælde for disse brandede tokens svarer til hyppige flyer-programmer og andre loyalitetsprogrammer. Der er allerede en håndfuld virksomheder, der samarbejder med OST og udforsker frigivelsen af ​​deres egne blockchain-baserede loyalitetsprogrammer.

Partnerbrugssager OST

Potentielle partnerindustrier til OST Network Token

Antag for eksempel, at Uber besluttede at oprette et loyalitetsprogram baseret på OpenST-protokollen og OST-teknologien. De kunne tilbyde belønninger i deres eget Uber-token for ting som at give anmeldelser, bidrage til online diskussioner eller endda som en procentuel rabat på Uber-ture.

Desuden kunne de yderligere gøre brugen af ​​tokens til en mere attraktiv mulighed for at bruge fiat. Ved også at bringe driverne ind i blandingen ved at tilbyde dem tokens til forskellige handlinger eller betale dem i Uber-tokens, ville der oprettes et helt økosystem.

OST Simple Token Technology

OpenST-protokollen er en teknologi, der gør det muligt for enhver virksomhed at starte deres eget token og skabe en tokenøkonomi, der er skalerbar og sikker for sine brugere. Det inkluderer også en række værktøjer, der gør det let for udviklere at interagere med alle de funktioner, der tilbydes af blockchain.

I praksis bruges det således:

 1. Simple Token-blockchain består af Simple Token-sidekæder, der forbinder til Ethereum-blockchain via OpenST-protokollen.
 2. Disse sidekæder har deres egne møntkontrakter, der er forbundet med stakingskontrakter på Ethereum-mainnet. Dette giver mulighed for overførsel af brandede tokens.
 3. Der er en to-fase implementering inkluderet i OpenST-protokollen for at etablere token-hjælpeprogrammet ved at bevise hensigten med prægede tokens.
 4. Efter etableringen af ​​tokens nytte er der en række REST API’er udstedt af OpenST-protokollen, så udviklere er i stand til at administrere de nye tokens og oprette applikationer omkring dem. REST API’erne muliggør interaktion med tokens på en række måder. For eksempel:
  • Administration af private nøgler
  • Afslutning af bosættelser
  • Påkald af smarte kontrakter
  • Giv forbrugerne incitamenter og belønninger
  • Generer analyse- og transaktionshistorik

  OpenST-protokollen gør det allerede muligt for udviklere at oprette et imponerende udvalg af applikationer og funktioner, og man kan gætte, at platformens kraft kun vil stige med tiden.

  OST-teamet

  Selvom OST ikke er et ‘gammelt’ projekt, har det et team med en enorm mængde erfaring og talent. Dette team ledes af grundlægger og administrerende direktør Jason Goldberg, der er en seriel iværksætter, der har skabt en række succesrige internetbaserede forretninger, begyndende med Jobster i 2004. I næsten to årtier har han skabt produkter, der er skaleret til titusindvis af brugere.

  OST Token Team

  Nogle af OST-teammedlemmerne. Billede via OST Team

  OST-projektet blev skabt fra et tidligere projekt kaldet Pepo, som startede i 2016 og stadig er aktivt i dag. Mange af det oprindelige hold kom fra Pepo, men holdet er vokset dramatisk siden OSTs start. Faktisk, da projektet startede, havde det omkring 30 teammedlemmer, men i året siden lanceringen er det fordoblet til 60 teammedlemmer. Der er yderligere et dusin eller deromkring rådgivere, der arbejder tæt sammen med OST for at sikre, at projektet forbliver på sporet.

  En fremragende præstation bortset fra de teknologiske fremskridt, som OST foretager, er inden for økonomi. Nogle har kaldt OST ICO til den mest professionelle ICO, der er udført til dato. OST-lederne sparede ingen udgifter, og ud over et team på over 70 fuldtids- og deltidsmedlemmer engagerede de også to advokatfirmaer, et dusin samfundschefer, tre økonomer og et stort fire regnskabsfirma. Det er overflødigt at sige, at de ledte efter en vellykket ICO, og som du vil se senere, er det præcis, hvad de fik.

  OST-partnerskaber

  OST har allerede annonceret over 30 partnerskaber, og disse partnerskaber sikrer nu, at OSTs teknologi når ud til mere end 300 millioner brugere. Selvom kryptokurrencymarkedet udholdt et brutalt bjørnemarked i 2018, var OST i stand til at fortsætte med at underskrive nye virksomheder til at bruge deres teknologi. Dette er meget lovende for den langsigtede anvendelse af OpenST-protokollen og OST-teknologier.

  Hvis du ville, kunne du få mere overblik over de typer projekter, som OST har formået at underskrive, kan du gå videre til deres partnerside. Disse opererer i en række forskellige brancher og har adskillige forskellige brugssager.

  OST-partnere

  Nogle af de 30+ OST-partnere

  Du har lignende The Brightly Co som ændrer verden gennem bevidst shopping. Du har også Fainin der udvikler en applikation og et økosystem, hvor du kan prøve et produkt, før du køber det. Et andet interessant projekt, som bygger på OST-netværket, er det Touriocity som forsøger at bryde formen af ​​uaktuelle byture og ture.

  OST-tegnet

  OST ICO blev afholdt den 1. december 2017, da den massive rally på kryptokurrencymarkederne lige var kommet i gang. Ikke overraskende var OST i stand til at rejse 21,7 millioner dollars, hvilket var 109% af deres mål på 20 millioner dollars. Tokens blev solgt til $ 0,0889, og der blev i alt 240 millioner tokens udbudt til salg, hvilket var 30% af den samlede forsyning på 800 millioner OST-tokens.

  Da kryptovaluta-rallyet var i fuld gang, steg OST hurtigt og nåede en højeste tid på $ 1,11 den 10. januar 2018. Desværre har 2018 ikke været venlig over for kryptokurver og pr. 4. januar 2019 næsten et år fra sin tid højt handler OST til kun $ 0,023993, hvilket giver tidlige investorer et tab på ca. 75% på ICO-prisen.

  Binance OST

  Tilmeld dig Binance og køb OST-tokens

  Du kan nemt købe OST på Upbit eller Binance, og der er også små handelsvolumener af tokenet på IDAX, IDCM, Bittrex og Huobi. Til sidst planlægger OST at lancere BT Exchange, som giver mulighed for likviditet på tværs af de brandede tokens, der er oprettet på platformen. Ud over OST og brandede tokens forventes udvekslingen også at arbejde med fiat-valutaer.

  Da OST er et ERC-20-token, kan det gemmes i enhver ERC-20-kompatibel tegnebog. MyEtherWallet og MetaMask er to af de mest populære, men der er mange andre, der kan bruges.

  OST-udvikling & Køreplan

  For at bestemme, hvor meget arbejde der udføres på et projekt, hjælper det med at se på deres GitHub-arkiver. Dette kan give dig et godt overblik over den mængde kode, som udviklerne skubber på, og dermed hvor meget teknologien i projektet skrider frem.

  Dykker ned i OST-arkiver, det er helt klart, at de har travlt med at arbejde med en række af deres separate initiativer. I betragtning af størrelsen på OST er der et stort antal arkiver, men vi vil se på top 2.

  OST-token GitHub

  Nogle af forpligtelserne for OST-arkiverne

  Der synes også at være en hel del i pipelinen med hensyn til dev-arbejde, da udviklerne har en interessant køreplan og tidslinje især til næste år.

  For eksempel skal de i første kvartal af 2019 have en OpenST- og OST Mainnet-sikkerhedsrevision. De frigiver også OpenST Protocol Mainnet Beta og OpenST Mosiac i Alpha. I parralell med dette håber de at indarbejde funktionaliteten til at indløse BT til køb i app (alfa-fase).

  Senere på året er de undtaget for at frigive OpenST-protokollen live såvel som OST KIT i Beta. De frigiver også OST-tegnebogen SDK og OST KYC-integrationen. I 2. kvartal håber man også, at de er i stand til at frigive in-appen BT live.

  OST-teamet har en ganske omfattende køreplan der strækker sig helt ind i 2020 med detaljerede miletoner. Det vil være interessant at se, om holdet er i stand til at nå disse mål, og hvad det kan betyde for interessen for projektet.

  Konklusion

  Prisfaldet på OST-token inspirerer ikke tillid, men vi skal huske sværhedsgraden af ​​2018-bjørnemarkedet i kryptokurver. Simple Token har stadig et stærkt team bag sig og har bevæget sig fremad med nye funktioner og partnerskaber på trods af dette bjørnemarked.

  Da blockchain-projekter for nylig begyndte at mislykkes i stigende antal, ser Simple Token endnu mere attraktivt ud for sin vækstbane. Projektet fortsætter med at nå sine deadlines og tilføjer aktivt nye teammedlemmer.

  Når nye partnere tilføjes, er alt projektets behov, at bjørnemarkedet endelig mister sit greb om kryptokurver. Projektet er godt positioneret til eksplosiv vækst, når det først sker.

  Fremhævet billede via Fotolia

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me