Opdatering af prisplan – Shrimpy Developer API

>

Shrimpy-teamet er glade for at meddele, at store ændringer kommer til udviklerens API’er!

Indledende opdateringer inkluderer et nyt kreditbaseret betalingssystem, omdøbning af udviklerwebstedet og et nyt slutpunkt for at fjerne brugere.

Eksisterende udviklere med abonnementer opfordres til at migrere til det nye kreditbaserede betalingssystem hurtigst muligt. Der vil dog være en afdragsfri periode for overgangen, så eksisterende abonnementer fortsætter med at arbejde i mellemtiden.

Overgang til det nye betalingssystem er så simpelt som at annullere dit eksisterende abonnement via udviklergrænsefladen, tilslutte en ny betalingsmetode og vælge en kreditmulighed.

Ud over opgraderingen af ​​betalingssystemet accepterer vi nu gerne kreditkortbetalinger via Stripe. Denne ekstra kreditkortudbyder hjælper os med at bringe en mere strømlinet oplevelse til udviklerens API’er.

Brugskreditter

Det nye kreditbaserede system giver udviklere mulighed for at få større fleksibilitet med, hvordan de får adgang til alt, hvad Shrimpy har at tilbyde.

Udviklere kan købe kreditter med en sats på 100 kreditter for hver 1 amerikanske dollar. Disse kreditter kan bruges til at få adgang til enhver funktion i udviklerens API. Det betyder, at der ikke er nogen specialiserede kreditter til forskellige datatyper, slutpunkter eller brug. Alt bruger et enkelt kreditsystem.

Automatiseret kreditpåfyldning

Vi anbefaler stærkt at udnytte det automatiske kreditpåfyldningssystem. Denne funktion gør det muligt for udviklere ikke at bekymre sig om at løbe tør for kreditter, især for udviklere, der kræver 100% oppetid for deres service. Den automatiske kreditopfyldningsfunktion køber yderligere kreditter, når din kontosaldo bliver lav.

For eksempel, hvis du foretager et indledende køb på $ 50 (5.000 kreditter), kan du indstille en automatisk genopfyldning til $ 10 (1.000 kreditter). På den måde genopretter Shrimpy automatisk 5.000 flere kreditter til din konto, så snart dine kreditter falder til under 1.000.

Det er den nemmeste måde at holde styr på din kreditbalance.

Prisfordeling

Der er en række hovedkategorier, der skal undersøges, når man ser på den nye prisopdeling. De vigtigste prisændringer, du bør forstå, før du bruger det nye prissystem, inkluderer historiske markedsdata, live markedsdata og brugeradministration.

Dette er de tre mest sandsynlige områder, hvor du vil afholde gebyrer, så vi anbefaler, at du fuldt ud forstår hver af disse kategorier, inden du tager dykket ind i det nye prissystem.

Historiske markedsdata (REST API)

Disse slutpunkter bruges til at få adgang til historiske tick-by-tick-handelsdata, snapshots på ordrebøger og lysestager. Hvert af disse slutpunkter er prissat forskelligt, så vi anbefaler nøje at læse dette afsnit for at sikre, at du forstår, hvordan de forskellige datapunkter er prissat, inden du sender anmodninger.

Historiske handler (3 kreditter / 1.000 handler)

Tick-by-tick-handelsdata kan fås via slutpunktet “get historical trades”. Rejerafgifter for hver enkelt handel, der returneres som svar. Det betyder, at hvis Shrimpy returnerer 100 handler i et enkelt svar, vil det koste 0,3 point.

Historiske ordrebøger (20 point / 1.000 snapshots)

Ordrebogs snapshots kan hentes fra Shrimpy gennem slutpunktet “få historiske ordrebøger”. Rejer vil opkræve gebyr for hvert øjebliksbillede, der returneres i svaret. For eksempel, hvis Shrimpy returnerer 100 ordrebøger snapshots i et enkelt svar, koster det 2 point.

Historiske lysestager (50 point / 1.000 snapshots)

Lysestager kan hentes fra Rejer gennem slutpunktet “få historiske lys”. Rejer vil opkræve gebyr for hver lysestage, der returneres i svaret. For eksempel, hvis Shrimpy returnerer 100 lysestager i et enkelt svar, koster det 5 point.

Bemærk: Vær opmærksom på, at når vi henviser til en “lysestage”, henviser vi til en enkelt lysestage, ikke en gruppe lysestager. En enkelt lysestage har 1 åben pris, 1 høj pris, 1 lav pris, 1 tæt pris og 1 mængde.

Yderligere info: Rejer understøtter både et historisk lysestageendepunkt og et levende lysestageendepunkt. Det levende lysestageendepunkt er betydeligt billigere, men giver kun adgang til de sidste 1.000 lys.

Live markedsdata (REST API)

Live REST API-endepunkter giver udviklere en billig måde at få adgang til markedsdata i realtid til enhver udveksling understøttet af Shrimpy. På dette tidspunkt er alle disse slutpunkter prissat ens.

Ticker (1 kredit / 1.000 API-opkald)

Du kan få adgang til en live pris-ticker via slutpunktet “get ticker”. Rejer oplader en lejlighed 1 kredit / 1.000 API-opkald uanset hvor mange data der returneres til denne anmodning.

Ordrebog (1 kredit / 1.000 API-opkald)

Du kan få adgang til en live ordrebog via slutpunktet “få ordrebøger”. Rejer oplader en lejlighed 1 kredit / 1.000 API-opkald uanset hvor mange data der returneres til denne anmodning.

Lysestager (1 kredit / 1.000 API-opkald)

Du kan få adgang til levende lysestager via “få lys” slutpunktet. Rejer oplader en lejlighed 1 kredit / 1.000 API-opkald uanset hvor mange data der returneres til denne anmodning.

Listeudvekslinger (1 kredit / 1.000 API-opkald)

En liste over understøttede udvekslinger kan fås via slutpunktet “få understøttede udvekslinger”. Rejer oplader en lejlighed 1 kredit / 1.000 API-opkald uanset hvor mange data der returneres til denne anmodning.

Liste over aktiver (1 kredit / 1.000 API-opkald)

En liste over understøttede aktiver for hver børs kan fås via slutpunktet “get exchange assets”. Rejer oplader en lejlighed 1 kredit / 1.000 API-opkald uanset hvor mange data der returneres til denne anmodning.

Liste over handelspar (1 kredit / 1.000 API-opkald)

En liste over understøttede handelspar til hver børs kan tilgås via “få handelspar” -endepunktet. Rejer oplader en lejlighed 1 kredit / 1.000 API-opkald uanset hvor mange data der returneres til denne anmodning.

Brugeradministration (0,1 point / bruger / time)

Brugeradministrationssystemet opkræves baseret på antallet af brugere, du administrerer. Hver bruger koster 0,1 point / time. Det betyder, at hvis du har 10 brugere, opkræver Shrimpy dig 1 kredit i timen.

Bemærk: Udviklere kan når som helst slette en bruger ved hjælp af “Fjern bruger” slutpunktet. Når en bruger er fjernet, kan du ikke længere foretage dig noget for den bruger. Shrimpy opkræver ikke betaling for nogen fjernet bruger.

Slutpunkter for brugeradministration (ingen ekstra omkostninger)

Da brugerne har en omkostning på 0,1 kreditter / time, har vi ingen ekstra omkostninger til at linke udvekslingskonti, hente saldodata, udføre handler, genbalancere, udføre smarte ordreruteringshandler eller andre handlinger, der kan udføres på en bruger. Alle disse handlinger er gratis.

Live markedsdata (Websocket API)

Udover REST API’erne, der kan bruges til at få adgang til live markedsdata, understøtter Shrimpy også en række websockets. Disse websockets kan bruges til at få adgang til handel i realtid, ordrebøger og BBO-kanaler.

Handelsdata-websockets (0,01 kreditter / abonnement / time)

Der er adgang til handelsdata i realtid via “Trade Channel”. Abonnementer på hvert handelspar koster 0,01 kreditter / time. Det betyder, at hvis du abonnerer på 100 forskellige handelspar, der opkræves 1 kredit / time.

Bestil bogwebsteder (0,01 kreditter / abonnement / time)

Data i realtid for ordrebøger kan tilgås via “Order Book Channel”. Abonnementer på hvert handelspar koster 0,01 kreditter / time. Det betyder, at hvis du abonnerer på 100 forskellige handelspar, der opkræves 1 kredit / time.

BBO-websockets (0,01 kreditter / abonnement / time)

Realtids BBO-data kan tilgås via “BBO Channel”. Abonnementer på hvert handelspar koster 0,01 kreditter / time. Det betyder, at hvis du abonnerer på 100 forskellige handelspar, der opkræves 1 kredit / time.

Webstedsdesignopdateringer

Efter at have besøgt udviklerens API’er, vil du bemærke et nyt nyt udseende. Det nye webstedsdesign vil danne brandinggrundlaget for de funktioner, vi vil tilbyde i fremtiden. Vi ønskede at bringe en behagelig oplevelse til alle aspekter af udviklerens API’er, så det begynder med første gang, du besøger udviklingswebstedets destinationsside.

Fjern brugerens slutpunkt

Overgang til det nye kreditbaserede betalingssystem vil være let for langt de fleste udviklere. Faktisk behøver de fleste udviklere ikke at foretage ændringer i den måde, de interagerer med API’erne på.

Den primære forskel er for udviklere, der er afhængige af Shrimpys automatiserede system for at markere API-brugere som “aktive” eller “inaktive”. Da det nye kreditsystem ikke fungerer med de samme principper for API-brugere, skal udviklere nu manuelt fjerne API-brugere, der ikke længere bruges.

Fjernelse af API-brugere kan gøres med det nye “Fjern bruger” slutpunkt. Når en bruger er fjernet, opkræver Shrimpy ikke længere for den pågældende bruger.

Fjern brugerdokumentation

Da processen for manuel fjernelse af brugere er lidt mere involveret for udviklere, er vi glade for at kunne sige, at vi drastisk reducerede omkostningerne for hver bruger fra $ 1,4 / bruger / måned til $ 0,72. Dette udgør ca. halvdelen af ​​prisen.

Bemærk: Omkostningsbesparelserne ved at fjerne en bruger anvendes kun, når du bruger det nye kreditbaserede betalingssystem. Opdatering til det nye betalingssystem kan have betydelige omkostningsfordele, hvis du administrerer brugere med Shrimpy.

Konklusioner

Vi har en lang liste med spændende nye funktioner planlagt til udviklerens API’er. Disse opdateringer er kun begyndelsen på det, vi har i vente. Som tidligere nævnt anbefaler vi alle at skifte til det nye kreditbaserede betalingssystem så hurtigt som muligt. Når du skifter, får du nye fleksible muligheder for at foretage betalinger og kan potentielt reducere dine månedlige udgifter.

Hvis du har spørgsmål, tøv ikke med at kontakte vores team på [email protected].

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me