Ny Cryptocurrency Citizenship Coin lanceret

Citizenship-mønt er en ny kryptokurrency til investeringsmigrationsindustrien, der tilbyder statsborgerskab og opholdsprogrammer til investorer og familier med høj formue.

Citizenship-mønt er en første af sin slags digitale valuta i branchen, der muliggør øjeblikkelige betalinger til alle, hvor som helst i verden med billigere, hurtigere og effektiv digitalvaluta-betaling til investeringsmigrationsindustrien.

Citizenship-mønt er i øjeblikket en eksperimentel digital valuta baseret på blockchain-teknologi, der skal revolutionere hele investeringsmigrationsindustrien, hvilket muliggør øjeblikkelige betalinger til alle, hvor som helst i verden. Citizenship-mønt bruger peer-to-peer blockchain-teknologi til at fungere uden central myndighed: styring af transaktioner og udstedelse af penge udføres samlet af netværket.

Kildekoden for Citizenship-mønt er afledt af Bitcoin / Litecoin-kildekoden. Industrielle fagfolk kan samlet vedligeholde og drive Citizenship-møntenetværket, arbejde og samarbejde sammen uden behov for formidlere eller mellemmænd.

Værdien af ​​en statsborgerskabsmønt er bundet til værdien af ​​euro.

1 CTZ (¢) = 1 EUR (€)

Mr. Balakrishnan, skaberen af ​​Citizenship-mønten, sagde:

Crypto-valutaer er indstillet, revolutionerer hvert industrisegment i fremtiden, fordi det er billigere, hurtigere og løser mange problemer. Citizenship-mønt er en spændende ny teknologi til investeringsmigrationsindustrien

Statsborgerskabskonsulenter, agenter, ejendomsselskaber, advokatfirmaer og endda regeringer kan vælge at acceptere statsborgerskabsmønter som en betalingsstandard i fremtiden for statsborgerskab eller immigrationsrelaterede juridiske tjenester. Kildekoden til statsborgerskabsmønter-projektet er tilgængelig gratis under open source-licens til fagfolk i CBI / RBI-branchen.

Citizenship-mønt understøtter også andre større kryptovalutaer som Bitcoin, Ethereum, Ripple og Litecoin, som kan udveksles til prisen for Euro. Citizenship-mønter kan udveksles til andre større fiat-valutaer, såsom Euro gennem Exchange-agenturet, mod et mindre konverteringsgebyr på 1%.

Alle transaktioner er underlagt AML / KYC regler. Betalingstransaktioner kan bekræftes af blokke inden for 10-15 minutter, og betalingsgebyret er ubetydeligt sammenlignet med gebyrer opkrævet af banker. For at sende 100.000 CTZ-mønter er gebyret f.eks. 0,0015 CTZ-mønter.

Investeringsmigration

CBI / RBI-ordninger giver velhavende investorer en vej til statsborgerskab gennem ejendomsinvesteringer i Europa og Caribien. Udenlandske investorer får permanent opholdstilladelse til gengæld for at købe en fast ejendom i Portugal, Spanien, Cypern, Grækenland og USA (EB-5).

I øjeblikket er der over 20 lande, der kører statsborgerskabs- og opholdsprogrammer, der tilbyder investorvisum gennem investering i fast ejendom eller kapitalinvestering, der kræver mindst 250.000 euro eller mere.

  • Europa: Spanien, Portugal, Grækenland, Malta, Cypern, Belgien, Holland, Letland, Italien, Storbritannien, Irland, Bulgarien
  • Oceanien: Australien, New Zealand, Vanuatu
  • Amerika: USA (EB5), Canada (Quebec), Bahamas
  • Caribien: Dominica, Antigua og Barbuda, Saint Lucia, St. Kitts og Nevis, Grenada
  • Mellemøsten: Jordan, Tyrkiet
  • Asien: Thailand, Malaysia

Begrænset levering

Statsborgerskabsmønter er begrænset til en samlet forsyning på 105 millioner mønter, og udbuddet halveres hvert fjerde år. Statsborgerskabsmønter kan udveksles til fiat-valuta som Euro mod et mindre 1% -omkostningsgebyr gennem vores interne Citizenship-møntudveksling. Alle blockchain-transaktioner er underlagt AML / KYC-regler.

Ejendom

Statsborgerskabsmønter kan også accepteres til køb af fast ejendom af udviklere, der promoverer statsborgerskab og opholdsprogrammer.

Ejendomsselskaber, der tilbyder investeringsmigrationsprogrammer, kan øge salg af ejendom ved at acceptere kryptokurrency som Citizenship-mønt sammen med andre kryptovalutaer for dens hurtige, billigere transaktionsomkostninger uden at involvere formidlere.

For eksempel koster det kun 0,40 CTZ som transaktionsgebyr at overføre 1 million statsmønter svarende til 1 million euro, og transaktioner bekræftes inden for 10-15 minutter. I fremtiden kan statsborgerskabsmønter accepteres som digital betaling for immigration og statsborgerskabsrelaterede tjenester i flere lande.

Oprindelig finansiering

Start af Citizenship-mønt er stadig i den indledende fase af udviklingen. Starten planlægger at rejse 1 million euro til sine operationer gennem pre-ICO, der startede i april. Phase1-ICO, der åbner i oktober 19, sigter mod at skaffe 10 millioner euro til at oprette og køre vores egen Citizenship-møntudveksling til handel med krypto- og fiat-valutaer.

Finansieringen er ikke obligatorisk, da kildekoden er gratis og forhåbentlig i fremtiden vil CBI / RBI / EB-5-industrien udvikle og implementere statsborgerskabsmønter som en industristandardkryptovaluta.

Gratis software

Citizenship-mønt er gratis open source-software til rådighed for Citizenship-konsulenter, agenter, regeringer, advokatfirmaer og ejendomsudviklere i CBI / RBI / EB-5-branchen. Statsborgerskabskonsulenter, ejendomsudviklere, advokatfirmaer og endda regeringer kan vælge at acceptere statsborgerskabsmønter som en industristandard kryptobetaling i fremtiden.

Gratis mønter

Som en del af den indledende forfremmelse tilbyder vi gratis 1000 statsborgerskabsmønter hver for de første 50. I alt 50.000 statsborgerskabsmønter distribueres gratis til offentligheden. Kontakt os venligst via vores internet side.

Hvidt papir

Download vores Hvidt papir.

Om Citizenship Coin

Citizenship mønt er udviklet af Ajax Software LLC i Budapest, Ungarn.

Billede via statsborgerskabsmønt

Offentliggørelsen af ​​en pressemeddelelse på denne side bør ikke betragtes som en godkendelse af Coin Bureau. Kunder bør foretage deres egen forskning, inden de investerer midler i enhver virksomhed.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me