Numerai Review: Hedge Fund Data Science Network

Numeraire és una de les criptomonedes més úniques que ha aparegut fins ara. També té un potencial seriós com a actiu. Per entendre per què, primer hem d’entendre la seva utilitat dins de l’ecosistema Numerai.

Numerai és un fons de cobertura que es descriu a si mateix com “el torneig de ciències de dades més difícil del planeta” amb recompenses pagades en RMN. L’objectiu del torneig és crear models de dades potents que Numerai pot utilitzar per augmentar els seus rendiments d’inversió.

Per tant, per què ens hauríem de preocupar per Numeraire??

Numerai creu que està en camí de convertir-se en el fons de cobertura més poderós del món, i l’RMN és l’incentiu que s’utilitza per fer que això passi..

El fons de cobertura Numerai

Per als desconeguts, els fons de cobertura són el vehicle d’inversió de l’1%. Als Estats Units, només els inversors “acreditats” poden donar els seus diners a fons de cobertura. Com a tal, no ens ha d’estranyar que l’entrada mínima normalment sigui de centenars de milions de dòlars.

Logotip de Numerai

Font de la imatge: Cap a la ciència de dades

Els fons de cobertura operen des de borses fins a belles arts. A diferència de les empreses d’inversió heretades, els fons de cobertura no són essencialment regulats. Això vol dir que són increïblement arriscats a invertir-hi, però també generen alguns dels rendiments més alts del món de les finances (hey, això sona com a criptogràfic)..

Richard Craib, el fundador de Numerai, Va treballar com a quant (una paraula fantàstica per a analista de mercat) en un fons de cobertura poc després de graduar-se de UC Berkley i Cornell en matemàtiques i economia. Va observar que hi havia una ineficiència significativa en el funcionament dels fons de cobertura. Concretament, van utilitzar models de dades primitius per predir els preus dels actius i van ser molt protectors de les dades financeres que estaven modelant.

Craib va ​​crear Numerai el 2015 com una forma d’introduir “efectes de xarxa” per operacions de fons de cobertura i solucionar els dos contratemps que estava veient. En resum, es va adonar que si d’alguna manera podíeu aconseguir que centenars o fins i tot milers de persones treballessin junts per crear aquests models de dades sense revelar les dades subjacents, podríeu generar projeccions de preus més precises i convertir-vos en el fons de cobertura més rendible del món..

Com funciona Numerai?

Així funciona Numerai. En primer lloc, es dóna als usuaris conjunts de dades existents que han estat modificats de manera que no hi ha manera de saber a quins recursos fan referència. A continuació, aquests usuaris participen en torneigs setmanals enviant prediccions generades pels seus models de dades. Numerai aplica aquestes prediccions a nous conjunts de dades de mercat. Els usuaris que han presentat prediccions exactes d’aquestes noves dades reben pagaments, normalment un mes després de finalitzar el torneig setmanal.

Entre bastidors, Numerai pren nota de les prediccions dels usuaris que generen les inversions i / o operacions més rendibles i les uneix per crear un “meta-model”. Aquest meta-model el fa servir el fons de cobertura Numerai per negociar actius de manera més eficaç. Segons el seu article Medium, les proves posteriors suggereixen que aquest meta-model no només és més eficaç que els models d’aprenentatge lineal o automàtic, sinó que també hi està menys correlacionat..

Meta Model Numerai

Font de la imatge: Mitjà

En poques paraules, això vol dir que és un model de dades diferent al de qualsevol altre del mercat financer. Potser el més interessant de la infraestructura de Numarai és que és poc fiable: Numerai manté les seves dades financeres emmascarades i els usuaris mantenen privats els seus models de dades, ja que només es comparteixen amb Numerai les prediccions que generen..

El testimoni de Numeraire

És possible que us pregunteu on encaixa la RMN en aquesta imatge. Bé, Numerai va utilitzar inicialment Paypal per premiar els guanyadors dels seus torneigs de dades setmanals. Després de caure amb Paypal, van canviar a Bitcoin.

Logotip de token de RMN

Tot i això, es van adonar de dues coses: 1) que els resultava bastant complicat utilitzar Bitcoin com a mètode de pagament i 2) que els usuaris necessitessin algun tipus d’incentius per crear models de dades d’alta qualitat amb prediccions d’alta qualitat i no només enviar correu brossa amb models de dades de baixa qualitat amb l’esperança de guanyar diners.

Què és Numeraire?

Numeraire (RMN) es va crear a la cadena de blocs d’Ethereum el 2017 com a testimoni ERC-20 amb dos objectius en ment: que els concursants participin dels seus fons en l’eficàcia dels seus models de dades i proporcionin un mètode de pagament més convenient..

Des que es va introduir, els competidors en tornejos setmanals de ciència de dades han de jugar RMN quan presentin les seves prediccions. El pagament es determina parcialment per la quantitat de RMN que han participat, així com per la precisió de les seves prediccions. Es cremen les participacions de prediccions fallides, cosa que converteix Numeraire en un actiu deflacionista.

Recentment, el cas d’ús de Numeraire s’ha ampliat per incloure la participació i el pagament dins de l’ecosistema Erasure. Llançat el 2019 per Craib, Esborrat és un mercat on els usuaris poden fer coses com comprar i vendre dades i fins i tot sol·licitar informació específica.

Esborrat Numerai

Logotip de Numerai Erasure. Imatge via Mitjà

Tal com s’indica al lloc web d’Erasure, Numerai forma part d’aquest projecte més ampli de descentralització i compartició de dades. Erasure busca expandir aquesta noció de “skin in the game” en interaccions socials i fins i tot ofereix un connector del navegador que només mostra informació de persones que han apostat per les seves opinions sobre criptomoneda..

Numeraire ha sofert diversos canvis des que es va introduir. Inicialment tenia un subministrament màxim de 21 milions, el mateix que Bitcoin. No es va llançar cap ICO. En canvi, es van llançar 1 milió de tokens NMR als usuaris actius de Numerai, que eren al voltant de 12.000 en aquell moment.

Això pot deixar-vos preguntant com és que Numerai va obtenir la potència de foc financera necessària per iniciar un projecte de fons de cobertura d’aquest tipus. Afortunadament, la resposta és senzilla: van rebre finançament segons el criteri de 7,5 milions el 2016 d’inversors privats, inclosos altres fons de cobertura, i des d’aleshores han continuat rebent inversions.

Quanta RMN hi ha?

Al juny de l’any passat, Numerai va reduir l’oferta total de RMN de 21 milions a 11 milions i va encunyar l’oferta pendent de RMN. Fins aleshores, Numerai només havia estat encunyant les quantitats necessàries per premiar els participants amb èxit en els seus torneigs setmanals de ciència de dades. De fet, es va incorporar a la fitxa Numeraire: conté un contracte intel·ligent que crema participacions dels participants fallits i paga la recompensa adequada als guanyadors..

RMN 2.0

Llançament de NMR 2.0. Imatge via Mitjà

Segons Richard Craib, l’actualització de 2019 del testimoni Numeraire es va fer principalment per avançar cap a la descentralització. Volien posar en joc tot el subministrament de la fitxa i donar un control total al contracte intel·ligent de Numeraire per gestionar l’emissió i la crema de RMN..

Tanmateix, aproximadament un any abans de fer el canvi, Numerai va assignar 3 milions de RMN a un torneig de ciències de dades que es conclourà el maig del 2028 i va reservar un milió de RMN més per a futurs llançaments i col·laboracions.

Estadístiques de moneda de RMN

Estadístiques de moneda de RMN. Imatge via CMC

Si feu les matemàtiques (11 milions menys 3 + 1 milió) us quedarà amb un subministrament total de 7 milions de fitxes, 2,5 milions de les quals estan actualment en circulació segons CoinMarketCap. Com discutirem a la nostra secció d’opinió sobre aquesta criptomoneda, hi ha hagut algunes disputes sobre on són els 4.5 milions de fitxes restants, qui les té i per a què s’utilitzen.

Anàlisi de preus de Numeraire

En comparació amb moltes altres criptomonedes, Numeraire té un historial de preus interessant. Introduït al mercat de criptografia el juny del 2017 a un preu d’uns 25 dòlars americans. Pocs dies després es va disparar fins a superar els 150 dòlars americans i va anar rebotant gradualment entre 10 i 20 dòlars per la resta del 2017.

El que és fascinant és que el preu de Numeraire gairebé no es va veure afectat per la famosa cursa de bous del desembre de 2017 / gener de 2018. Amb això volem dir que va caure a la xifra de 60 dòlars americans durant la cursa, que és només una mica més del doble de la seva emissió original. preu de 25 USD, un que havia revisitat diverses vegades durant el 2017.

Rendiment del preu de RMN

Rendiment del preu de RMN. Imatge via CMC

Al desembre de 2018, el preu de Numeraire havia caigut a només 2 USD. Després de situar-se entre els 5-10 dòlars nord-americans, el testimoni va començar a agafar vapor el febrer d’aquest any i des d’aleshores ha recuperat l’interval de preus entre 25 i 30 dòlars..

Una cosa que és important tenir en compte és que va tenir una recuperació increïblement ràpida de la caiguda del 65% al ​​març d’aquest any i, des de llavors, ha anat augmentant de preu gradualment. Això pot ser degut a l’augment de participants al torneig Numerai a causa de la pandèmia de coronavirus.

On puc obtenir Numeraire?

Pel que fa a la negociació, Numeraire es negocia principalment a Bilaxy i Bittrex, que representen aproximadament 1,4 milions de dòlars americans del seu volum diari de negociació de 2 milions de dòlars (en el moment de l’escriptura). Gairebé el 50% del comerç de Numeraire té lloc només a Bilaxy. Tot i que no té la mateixa influència que Bittrex, Bilaxy és segur d’utilitzar (realment provat pel vostre).

Afortunadament, en examinar-ho de prop, veiem molt clarament a la cartera de comandes que es negocia un volum real i que la liquiditat té un aspecte molt bo. Això significa que no hauríeu de tenir problemes comercials en cap d’aquestes plataformes.

A més de guanyar els torneigs de ciències de dades Numerai, l’única manera d’aconseguir Numerai és comprar-lo a una bossa (i recordeu que necessiteu RMN per participar al torneig).

Com emmagatzemar Numeraire (RMN)

Si voleu emmagatzemar el vostre Numeraire, és molt senzill de fer ja que es tracta d’un testimoni ERC-20. Això significa que podeu emmagatzemar-lo a qualsevol cartera que admeti Ethereum, incloses les carteres de criptomonedes d’escriptori com My Ether Wallet (MEW), les carteres de criptomonedes mòbils com Atomic Wallet i Trust Wallet i les carteres de maquinari com Ledger i Trezor.

No deixeu la vostra RMN en intercanvis. Recordeu sempre de mantenir la criptografia a la vostra cartera sempre que sigui possible (confieu en mi, he perdut uns quants centenars de dòlars a QuadrigaCX).

Full de ruta de Numeraire i Numerai

Què seguirà per Numerai i RMN? Bé, això no està massa clar. En lloc d’un full de ruta definit a llarg termini, Numerai ha esbossat el seu “Pla mestre”En un article de Medium escrit pel fundador de Numerai, Richard Craib. Els objectius a llarg termini de Numerai inclouen monopolitzar la intel·ligència, monopolitzar les dades, monopolitzar els diners i, a continuació, descentralitzar el monopoli.

El mateix Craib ha afirmat que vol que Numerai es converteixi en el fons de cobertura “final” del món. El seu raonament és que el fons de cobertura Numerai, que conté centenars de milers i, finalment, milions de científics de dades, acabarà superant a totes les altres empreses d’inversió financera del món..

Pla director de Numerai

Pla director de Numerai. Imatge via Mitjà

Com ja sabeu, la RMN s’utilitza tant com a participació com a recompensa per als científics de dades als torneigs setmanals de ciències de dades de Numerai. Això vol dir que, a mesura que l’ecosistema de Numerai continua creixent, també augmentarà la demanda de Numeraire per part de nous científics de dades que entrin a les competicions setmanals. La recent introducció d’Erasure també generarà més demanda de Numeraire, ja que és el testimoni que s’utilitza tant per a la compra com per a la informació d’aposta a la plataforma..

Sembla que Numerai està en camí d’aconseguir el seu objectiu de convertir-se en el fons de cobertura més poderós del món. Cal assenyalar, però, que el focus de l’equip darrere de Numerai, inclòs Richard Craib, ha canviat el seu enfocament a Erasure.

Com es va assenyalar anteriorment, Numerai és ara un component d’aquest nou ecosistema que tracta fonamentalment d’aportar el principi de la “pell del joc” a cada interacció i transacció en línia. Sembla que Numeraire continuarà sent l’actiu principal utilitzat per a aquests propòsits en els futurs projectes d’Erasure.

La nostra opinió sobre Numerai

Numerai és un projecte realment únic al món de la criptomoneda. De fet, probablement només hi hagi un altre que sigui similar i que sigui HedgeTrade. A la plataforma HedgeTrade, els usuaris també fan prediccions sobre actius.

No obstant això, a diferència de Numerai, aquestes prediccions les adquireixen altres comerciants. En resum, en lloc d’agrupar les vostres prediccions en un meta-model d’un fons de cobertura, envieu prediccions individuals a un mercat on les prediccions es compren i es venen mitjançant el testimoni HedgeTrade.

També hi ha projectes similars existents fora de l’esfera criptogràfica. Aquests inclouen QuantConnect, Quantopian i WorldQuant. També agrupen el poder cerebral de milers de científics de dades per crear models per transmetre i invertir. No obstant això, hi ha algunes diferències significatives entre aquests fons de cobertura i Numerai.

Competidors de Numerai

Numerai vs. Competidors

En primer lloc, els seus ecosistemes no es construeixen mitjançant contractes intel·ligents, és a dir, heu de confiar que aquests fons de cobertura pagaran les seves quotes i defensaran activament el procés d’una manera coherent indefinidament. En segon lloc, cap d’ells sembla tenir incentius addicionals més enllà de les recompenses per obtenir models de dades precisos dels seus científics de dades. En concret, no hi ha cap participació real. Finalment, hi ha un procés de verificació per als científics de dades que hi participen; no està obert que s’hi adhereixi el món.

Tot i que no podem parlar de Richard Craib, sabem que assenyalaria aquests defectes amb detall com ja ho ha fet moltes vegades abans en entrevistes. En poques paraules, Numerai’s és molt menys fal·lible ja que utilitza un contracte intel·ligent per cremar participacions i emetre recompenses, proporciona molts més incentius als participants per enviar models precisos mitjançant apostes i a qualsevol persona del planeta que s’hi pugui afegir un ordinador.

Tot i que és escèptic si Numerai assolirà els seus objectius de monopoli total sobre les finances, el projecte sens dubte té molt potencial i es destaca com una empresa prometedora tant dins com fora de la criptografia..

Conclusió

La nostra opinió sobre el testimoni Numeraire és una mica menys positiva. A continuació s’explica per què:

Subministrament sospitós de RMN

Com que és un testimoni ERC-20, és bastant fàcil obtenir informació més detallada sobre RMN mitjançant Etherscan.io. En una correspondència per correu electrònic entre Coindesk i Richard Craib, es va assenyalar que no es van trobar 1,7 milions de RMN quan Craib va ​​esbossar què passaria amb el testimoni després del tall de subministrament.

Subministrament Numerai

Subministrament sospitós de Numerai. Imatge via Etherscan

Com podem veure clarament a la captura de pantalla anterior, Craib (òbviament Numerai Founder: Rc) ha conservat més de 400.000 RMN per a ell. Algunes altres adreces semblen contenir també quantitats substancials de RMN, i es qüestiona si pertanyen a científics de dades de gran èxit de Numerai.

Aquest fet pot desconcertar algunes persones, ja que pot ser una bandera vermella quan el creador d’un testimoni es mantingui una quantitat substancial per a ell.

Potencial de preus de RMN

El rendiment dels preus de Numeraire ha estat força impressionant en comparació amb la majoria d’altres criptomonedes. Tot i això, el fet que no hagi augmentat substancialment d’acord amb la cursa alcista 2017/2018 suggereix que potser no sigui un actiu que es multiplicarà per deu vegades.

Com que la RMN es crema cada vegada que un científic de dades perd un torneig a Numerai o quan algú envia informació defectuosa al mercat d’Erasure, això significa que l’oferta total de RMN disminuirà gradualment.

Tot i que aquesta reducció gradual de l’oferta suggereix un augment gradual del preu amb el pas del temps (suposant que la demanda de RMN es manté o augmenta), presenta una segona qüestió que podria ser la caiguda tant de Numerai com de l’ecosistema Erasure. Això es deu al fet que en el moment que es cremi l’últim testimoni de RMN, ja no hi haurà una manera perquè els científics de dades o els caçadors d’informació participin en les seves presentacions o rebin pagaments en cap de les plataformes..

Sembla que la probabilitat que això passi en poc temps és força reduïda i atès que la quantitat de RMN rebuda o oferta s’expressa en dòlars EUA, això significa que tant Numerai com Erasure tenen tota la vida per davant.

Com a mínim existiran fins al maig del 2028, que és quan es conclourà el torneig de mega-ciència de dades a Numerai. Els 3 milions de fitxes que es guanyin probablement es vendran, introduint un subministrament nou de RMN als mercats a través d’intercanvis perquè altres els comprin i que s’utilitzin a Numerai i Erasure..

Tot i això, depèn de tu on facis les teves apostes. Cap de les opcions anteriors no és assessorament financer ni d’inversió i us recomanem que feu la vostra pròpia investigació per a qualsevol tema que hem tractat aquí i que vulgueu obtenir més informació..

Assegureu-vos d’estar atent per obtenir ressenyes de criptomoneda més profundes. Fins llavors, consulteu el nostre Canal de YouTube per als darrers i grans desenvolupaments en criptografia. Ens veiem al següent article!

Imatge destacada a través de Shutterstock

Exempció de responsabilitat: són les opinions de l’escriptor i no s’han de considerar consells d’inversió. Els lectors han de fer la seva pròpia investigació.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me