Nimiq samarbejder med Binance-DEX Trust Wallet

Der har været en del interesse for Nimiq for nylig, og denne uge var interessant for hele Nimiq-samfundet.

NIM-tokens blev officielt integreret i Trust Wallet, en kryptotegnebog med flere mønter, der bruges af Binance DEX. Ikke kun giver dette Nimiq-brugere den første mobile NIM-tegnebog, men det åbner også en lang række andre samarbejdsmuligheder.

I dette indlæg giver vi dig et overblik over integrationen samt hvad det kan betyde for Nimiq og det bredere forhold mellem de to projekter.

Hvad er Nimiq?

Nimiq er et decentraliseret betalingssystem, hvor NIM-mønten transaktioner som en overførsel og opbevaring af værdi. En af de ting, der adskiller Nimiq fra andre kryptovalutaer, er deres innovative browserbaserede blockchain, som gør det muligt for brugere at oprette forbindelse direkte uden besværlige installationer..

Denne tilgang uden installation giver Nimiq-brugere, at ‘det bare virker’ oplevelse, og dette kombineres med vægt på brugervenlighed og at holde tingene enkle. Med andre ord er Nimiq en kryptokurrency bygget til masserne og ikke kun teknologisk kyndige.

Nimiq & Trust Wallet

NIM-tokenet blev integreret i Trust Wallet, en af ​​de førende multi-mønt tegnebøger til Android og iOS, på 27. marts 2019. Trust Wallet blev købt af Binance i slutningen af ​​juli 2018 og er for nylig blevet integreret i Binance DEX.

Binance Trust Wallet Deal

Trust Wallet Grundlægger Viktor Radchenko Med Binance CEO CZ Efter Trust Wallet Acquisition.

NIMs integration kan ses enten som en af ​​mange integrationer i Trust Wallet eller som det første skridt til noget meget større. Årsagen til, at NIM-integration er lidt anderledes end andre kryptokurver, er, at Nimiq i øjeblikket arbejder på teknologi, der kan tilføje stor værdi til Trust Wallet.

? Hvad er denne teknologi?

I slutningen af ​​februar 2019 meddelte Nimiq, at det havde oprettet en plan for en ny krypto-til-fiat-bro kaldet Nimiq OASIS. Dette muliggør værdioverførsler mellem kryptoen og traditionelle bankøkosystemer uden at bruge en mellemmand som en kryptobetalingsprocessor.

Dette er en massiv aftale, når du overvejer, at selv decentraliserede børser som Changelly kun accepterer fiat-indskud gennem betalingsprocessorer som Simplex, der opkræver op til 5% på indskud.

Hvad der gør Nimiq OASIS-løsningen i stand til at bygge bro over de traditionelle bank- og kryptoøkosystemer er, at den gør det muligt for den faktiske fiat-valuta som EUR at være blockchain-kompatibel.

Nimiq OASIS er endnu mere bemærkelsesværdig, når du overvejer, at hele processen gør det muligt for brugere at købe eller sælge kryptokurrency, uden at de private nøgler til kryptoaktivet nogensinde efterlader ejerne i besiddelse eller en central mellemhandler, der nogensinde kontrollerer de to aktiver, der byttes.

Dette gør løsningen ideel til enhver kryptoplatform, der ønsker at tilbyde deres brugere krypto-til-fiat-swaps.

Nimiq OASIS har en go-live-måldato for 4. kvartal 2019; et mål med væsentligt stof til det. Allerede har Nimiq annonceret partnerskaber med WEG Bank AG (som du kan se på officielle WEG Banks websted) og Agora.Trade, som er en ikke-frihedsberøvende børs ledet af ‘Forbes 30 under 30’ listmaker Reto Trinkler.

Det er ingen hemmelighed, at WEG Bank er usædvanligt kryptokurrencyvenlig med både Litecoin og Tokenpay, der allerede ejer en andel i den tyske bank.

WEG Bank annoncerer Nimiq

Meddelelse fra WEG Bank om Nimiq-partnerskab

Den første iteration af Nimiq OASIS sigter mod at forbinde det traditionelle banknetværk via WEG Bank og kryptokurrency økosystemet gennem Agora.Trade. Team Nimiq har allerede udtalt, at “visionen er at gøre det muligt for løsningen at skalere gennem strategiske partnerskaber og bringe enorme mængder af likviditet”. Det betyder, at Team Nimiq er åbne for at integrere Nimiq OASIS i andre banker og cryptocurrency-platforme.

Med alt dette i tankerne er det ikke underligt, at Trust Wallet-grundlægger, Viktor Radchenko, er “begejstret for dette nye samarbejde og anerkender Nimiqs store potentiale”. Nimiq OASIS bringer bestemt meget potentiale med sig, og de strategiske partnerskaber er allerede på plads for at producere et fungerende produkt.

Det er stadig at se, om Nimiq vil uddybe samarbejdet med Trust Wallet, men det er bestemt en interessant mulighed, der kunne give meget strategisk mening.

De 2 millioner NIM Giveaway

Nimiq holder en særlig gave for at fejre NIMs integration i Trust Wallet, hvor 1000 NIM gives til de første 1000 nye brugere, der download Trust Wallet, tilføj NIM som en understøttet mønt og gør krav på opgaven. Herefter gives 100 NIM til de næste 1000 nye brugere.

Nimiq Trust Wallet Giveaway

Download Trust Wallet, og gør krav på din NIM!

Så hvis du vil drage fordel, så må du hellere handle hurtigt. Lanceringen af ​​forfremmelsen, og hvordan man gør krav, vil blive annonceret den Nimiqs Twitter-konto. Så følg dem for at holde dig ajour med reklamemeddelelser, og glem ikke, at det var CoinBureau, der bragte dig dette til dig først ?

Trust Wallet & Nimiq: Den delte vision

Multi-mønt tegnebøger som Trust Wallet handler om at gøre det enkelt for brugere at gemme deres krypto ét sted. Når alt kommer til alt før disse typer tegnebøger var det mildt sagt en kedelig proces at holde en portefølje med mange forskellige typer altcoins..

Normalt vil kryptoholdere blive tvunget til at oprette flere tegnebøger og sikre dem. Disse dage er stort set væk med stigningen af ​​universelle tegnebøger, og kryptoholdere kan nu holde mere end 100 kryptovalutaer i kun en enkelt tegnebog. Naturligvis så Trust Wallet dette smertepunkt og besluttede at skabe en løsning for at gøre tingene lettere.

Den samme etos løber også i hele Nimiq, hvor projektet fokuserer på brugervenlighed, enkle brugergrænseflader og en installationsfri tilgang. Ja, kryptokurrency havde en meteorisk stigning i popularitet i slutningen af ​​2017, men kryptomarkederne er stadig fulde af komplicerede kryptoprojekter og platforme, som en typisk internetbruger har svært ved at forstå og bruge.

Både Nimiq og Trust Wallet har taget en enkelhed-første tilgang, og det kan være en god nyhed for bredere vedtagelse af kryptokurrency.

Hvad er der kommet ud af samarbejdet?

En delt vision er en ting, udførelse og generering af værdi er en anden. Samarbejdet mellem Trust Wallet og Nimiq har allerede skabt følgende fordele:

  • Nimiqs hurtigt voksende samfund har fået et andet godt og simpelt alternativ til at gemme deres NIM. Derudover er Trust-tegnebog den første mobilapp, der understøtter kryptokurrency, og den er indstillet til at blive den valgfri mulighed for NIM-brugere at handle på farten
  • Nimiq implementerer deres Trust Wallet-giveaway gennem en vandhane i appen. Denne kampagne kan hjælpe tegnebogen yderligere at øge sin betydelige brugerbase.
  • Døren er åben for fremtidigt forskningssamarbejde mellem de to projekter og for at skabe dybere bånd mellem de to projekter. Faktisk tog Nimiq en lignende tilgang med Agora.Trade, og det resulterede i, at Nimiq muliggjorde den decentrale udveksling til at samarbejde med WEG Bank, deltage i Nimiq OASIS og også førte til dybere forskning med Trinkler Software om Albatross konsensusalgoritme. Albatross giver en plan for en ny konsensusalgoritme med ydeevne tæt på det teoretiske maksimum for en enkelt kæde.

I spidsen for Nimiq-samfundet

Hvis du har været i kryptorummet, vil du vide, at styrken og engagementet i et kryptoprojekt samfund er nøglen til langsigtet succes.

Det utrolige ved Nimiqs nylige samarbejde med Trust Wallet var, at Nimiq-medlemmerne Terorie og Vasconcelos spillede en central rolle i at muliggøre dette samarbejde. Faktisk har de to samfundsmedlemmer været ansvarlige for meget af udviklingsarbejdet for NIM-integration med Trust Wallet, og dette illustrerer bare, hvor stærkt engageret Nimiqs hurtigt voksende samfund er.

Nimiq-projektet har en historie med at støtte samfundsmedlemmer, og det kan ses i deres samfundsfinansieringsinitiativ, hvor medlemmer er sponsoreret og støttet af Nimiq til at forfølge projektidéer til økosystemet. Dette er grunden til, at de har et af de mest engagerede samfund inden for kryptovaluta og giver projektet en fordel i forhold til andre kryptokurrencykonkurrenter.

Sidste tanker

NIM-integration til Trust Wallet har potentialet til at føre til meget større ting. Nimiq OASIS kunne helt sikkert tilføje værdi til Trust Wallet og har potentialet til at udvide sin liste over integrationer med kryptoplatforme.

Nimiq flyver i øjeblikket under radaren for mange kryptokurrencyentusiaster, men projekterne for nylig partnerskab, samarbejde og fremskridt kan få mange flere mennesker til at udforske projektet og forstå det potentiale. 2019 kunne være et stort år for Nimiq og er bestemt værd at placere på din overvågningsliste.

Fremhævet billede via Nimiq

Ansvarsfraskrivelse: Forfatteren har noget NIM i deres portefølje og kompenseres i en langsigtet uafhængig konsulentkapacitet af Nimiq. Denne artikel må ikke opfattes som investeringsrådgivning. Foretag altid din egen forskning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me