Nimiq Coin Review: Den browserbaserede CryptoCurrency

Nimiq (NIM) er en kryptokurrency designet til masserne, bygget med et etos af enkelhed og brugervenlighed i sin kerne.

Det er en open source og decentral betalingsprotokol, der blev udviklet med henblik på vedtagelse. Ved at tilbyde browserbaseret adgang giver Nimiq-teamet en virkelig unik betalingsløsning.

I denne artikel fortæller vi dig, hvad Nimiq handler om, hvilken rolle NIM-token spiller, og hvad projektet har været i gang siden dets oprindelige crowdfunding.

Hvad er Nimiq?

Nimiq er et decentraliseret og censurresistent betalingssystem, hvor NIM-token transaktioner som en overførsel og opbevaring af værdi.

Projektet adskiller sig fra andre med sin innovative browser-første tilgang, hvilket betyder, at brugere kan oprette forbindelse direkte til blockchain med intet andet end en webbrowser og er mellemmand-fri.

Fordelen for brugerne er, at Nimiq sætter dem i stand til at bruge NIM uden nogen installationer, og dette giver projektet en unik ‘det fungerer bare’ karakteristik, der kombineres med enkle og nemme brugergrænseflader.

Hvad er Nimiq

Billedkilde: Nimiq-blog

I det væsentlige handler Nimiq-betalingssystemet om at gøre tingene så lette, tilgængelige og enkle for brugeren som muligt. Drivkraften bag denne etos er, at Nimiq mener, at kryptokurver skal være enkle nok til at blive brugt af en typisk internetbruger til at tilskynde til bredere adoption..

Nimiqs vægt på enkelhed, brugervenlighed og browserbaseret tilgang betyder, at projektet sigter mod at være en kryptokurrency for masserne og sigter mod at indrette sig på både teknologisk kyndige og normale internetbrugere.

Nimiq er også hjemsted for et økosystem med snesevis af apps og ‘bedste ideer’. Det Nimiq Safe er en tegnebog-app, der ikke kræver nogen som helst installation og ikke har nogen irriterende ventetider for at downloade en hel kopi af blockchain.

Nimiq Safe


Tegnebog designet til vedtagelse

Økosystemet indeholder også adskillige NIM-tipbots til platforme som Reddit, Twitch og Discord. Yderligere muligheder for indtægtsgenerering af indhold tilbydes også via WordPress-minedrift-plugins og URL-forkortere integreret med en NIM-minearbejder.

Sjov kendsgerning ?: Nimiq har endda et Tamagotchi-type spil kaldet Nimipet, som er drevet af NIM-token.

Imidlertid er det mest spændende element i det nuværende økosystem muligvis Nimiqs glatte check-flow med et enkelt klik, der vises i Nimiq butik. Nimiq arbejder også på sin WooCommerce Nimiq Payment Gateway, et plugin, der kan spille en vigtig rolle i bredere købmandadoptagelse af NIM i fremtiden.

Lige nu ser det ud til, at Nimiq træder op og går efter adoption af handelsmand. Rundt om 200 købmand mål er allerede blevet opført offentligt i Nimiq-forummet.

I en nøddeskal kan Nimiq sammenfattes med:

  • Visionen: “Barrierefri værdiudveksling for alle”
  • Nimiqs mission: “For at muliggøre de mest tilgængelige, censurresistente betalingsløsninger”

Hvorfor en browserbaseret Blockchain kan tilskynde til vedtagelse?

Nimiq var den første browserbaserede blockchain. Hvordan kunne dette føre til bredere vedtagelse af Nimiq?

Overvej Apple; hvordan har virksomheden erhvervet en sådan dominans inden for hardware til forbrugere?

Nå, en stor del af virksomhedens succes har været ved at gøre interaktionen med teknologi problemfri, nem og intuitiv. I det væsentlige har de skabt produkter til masserne, som kan bruges af teknologisk kyndige mennesker og almindelige brugere.

Nimiq har taget en lignende tilgang, når det kommer til at skabe deres kryptobetalingssystem. At være browserbaseret betyder, at brugerne får den installationsfri ‘det virker bare’ føler, når de bruger Nimiq. Dette er langt fra andre kryptobetalingssystemer, som kan være vanskelige for folk, der ikke er i krypto, at pakke deres hoveder rundt.

Nimiq Safe User Interface

Brugergrænseflade til Nimiq Browser Wallet. Lige og enkel

Når det kommer til digitale betalingssystemer, skal projekter være opmærksomme på skiftende forbrugertendenser. Traditionelle betalinger har oplevet en voldsom stigning i mobilbetalinger. Denne tendens er muliggjort af pålidelig og sikker mobil betalingsinfrastruktur og har givet brugerne mulighed for at nyde en markant mere bekvem betalingsmetode.

Dette betyder, at hvis kryptokurver skal konkurrere med succes med ældre betalingsmetoder, skal de sandsynligvis tage mobil tilgængelighed meget alvorligt.

Nimiqs browserbaserede blockchain betyder, at der ikke kræves store downloads, og dette gør det muligt for brugere at bruge Nimiq-betalingssystemet i regioner med lav internetforbindelse..

Overraskende nok kan selv udviklede lande have mobilforbindelse. Rundt om 33% af den britiske befolkning lider i øjeblikket af dårlig mobildatadækning. Ikke overraskende stiger dette tal i udviklingslande.

Denne tendens i retning af mobilbetalinger er blevet anerkendt af Nimiq og er en af ​​grundene til, at deres browserbaserede tilgang kunne have en betydelig værdi og har potentialet til at tilskynde til bredere kryptooptagelse.

Forstyrrende potentiale: Nimiq OASIS, WEG Bank & Agora. Handel

Den 28. februar annoncerede Nimiq, at de havde indgået et samarbejde med tyskejede WEG Bank og den ikke-frihedsberøvende kryptokurrencyudveksling Agora. Handel for at oprette en potentielt forstyrrende krypto-til-fiat-bro.

Før du går videre, er det vigtigt at forstå, at løsningen har en go-live-måldato for 4. kvartal 2019 og i øjeblikket kun er en plan.

Kort sagt handler Nimiqs innovative tilgang om at få fiat-valuta (som EUR og USD) til at opføre sig direkte som om det var et symbol på en blockchain. Dette giver en potentielt revolutionerende ny måde at forbinde kryptobørserne med det traditionelle banknetværk.

For alle, der køber kryptovalutaer, vil du sandsynligvis bemærke, at der er betydelige gebyrer forbundet med deponering af fiat-valuta på en kryptobørs. Årsagen er, at mange kryptobørs er tvunget til at bruge kryptobetalingsprocessorer til at bygge bro mellem krypto og traditionelle bankøkosystemer.

Nimiq, Agora, WEG-partnerskab

Nimiq, Agora og WEG Bank-partnerskabet

Det betyder, at værdiudveksling ikke er problemfri og er hovedårsagen til, at deponering af euro og USD på visse kryptobørs kan komme med store gebyrer.

Nimiq har udviklet en plan for potentielt at løse dette problem og sigter mod at udvikle Nimiq OASIS (Open Asset Swap Interaction Scheme). Det sigter oprindeligt med at forbinde forskellige kryptomarkeder ved hjælp af Agora, der ikke er frihedsberøvelse. Handel med det traditionelle banknetværk via WEG Bank.

Nimiq OASIS er det midterste lag, der muliggør problemfri værdioverførsel mellem disse to økosystemer ved at gøre fiat-valutablokchain-kompatibel. Enkelt sagt er målet, at Nimiq skal levere en nem, billig og hurtig måde for brugerne at købe kryptovaluta på.

Det er ikke alt. Nimiqs løsning muliggør også behandling af overførsler uden en enkelt, centraliseret formidler (som en betalingsprocessor), der kontrollerer de to aktiver, der udveksles, og uden at skulle overlade de private nøgler til kryptokurrencyaktivet til en tredjepart.

Hvilke smertepunkter kunne Nimiq løse?

Der er en række barrierer, der gør det svært for masseadoptagelse af kryptokurrency. Nogle af disse er relateret til offentlighedens opfattelse, mens andre skyldes ældre finansielle systemer.

I betragtning af den unikke tilgang, som Nimiq tager, er der en række måder, hvorpå det kan hjælpe med at lette brugen og vedtagelsen af ​​kryptokurrency.

Gør krypto lettere at købe eller sælge

At deponere fiat-valuta på en børs kan være tidskrævende, forvirrende og medføre store gebyrer. Faktisk frigav UK Financial Conduct Authority en rapport i marts 2019 indeholdende undersøgelsesdata til spørgsmålet ‘hvorfor har du ikke købt nogen (kryptovaluta)?

  • 20% svarede, at de ‘mangler viden om, hvordan man køber kryptovaluta’.
  • 8% sagde, at krypto var ‘for vanskelig eller kompleks til at købe’.
  • 2% svarede, at de havde en ‘manglende viden’.

Dette betyder, at hvis FCA’s undersøgelsesdata betragtes som en repræsentant for den samlede befolkning, kan 30% af de mennesker, der ikke allerede er i kryptokurrency, drage fordel af en nem og bekvem måde at købe og sælge kryptokurrency på. Dette er præcis, hvad Nimiq OASIS sigter mod at gøre.

FCA Crypto-undersøgelse

Q4: “Hvorfor har du ikke købt nogen Cryptocurrency”. Kilde: FCA

Det er interessant at bemærke, at kun 29% af respondenterne i undersøgelsen i FCA-rapporten sagde, at krypto var “for risikabelt at købe (f.eks. På grund af deres prisændring)”. Nimiq OASIS kunne give detailbankbankkunder i SEPA-øjeblikkelig aktiverede banker mulighed for med en hurtig og nem måde at købe eller sælge kryptokurrency til fiat og adressere et centralt smertepunkt for bredere krypto-adoption.

Eliminering af mellemmænd

Hvis du er en kryptovaluta-platform, der accepterer fiat-indskud, eller en købmand, der accepterer krypto som en betalingsmulighed, er chancerne for, at du bruger en kryptovaluta-betalingsprocessor til at fungere som mellemmand mellem dig og det traditionelle banknetværk. Problemet er, at nogle betalingsprocessorfirmaer opkræver gebyrer på op til 5%.

Overvej nu, at mange traditionelle onlinebutikker fungerer uden for margener så lave som 0,5% til 3,5% og du bør se problemet med bredere kryptooptagelse. Nimiq OASIS kunne give et billigere alternativ og endda hjælpe med at udvide sortimentet af handlende, der er villige til at acceptere krypto som betalingsmetode.

Alternativ til over-the-counter markeder (OTC)

Verden af ​​krypto-OTC-markeder er mildt sagt en mørk. Imidlertid spekulerer mange i, at den virkelige værdi af OTC overstiger den, der handles på offentlige børser.

Hvis dette er sandt, betyder det, at milliarder dollars handles OTC hver eneste dag. Det er overflødigt at sige, at OTC-mæglere typisk opkræver et stort gebyr for deres service, og hvis Nimiq OASIS giver betydelig likviditet, kan løsningen give et interessant alternativ til OTC.

Stabile mønter

Det stabile møntmarked ligger i øjeblikket på omkring $ 3 mia. Dollars, og disse kryptoaktiver bruges stort set af handlende, der ønsker at afdække deres eksponering for ustabile kryptomarkeder. Nogle stabile mønter er imidlertid ikke revideret (læs Tether USDT), og der er ingen tvivl om, at de har risiko over ‘ægte’ fiat.

Nimiqs krypto-til-fiat-bro kan potentielt give et levedygtigt alternativ til stabile mønter og spise i markedsandele.

Nimiq OASIS er bare en tegning

Så spændende som Nimiq OASIS kunne være, er det vigtigt at forstå, at det i øjeblikket kun er en plan, og at der endnu ikke er noget fungerende produkt. Imidlertid har Nimiq sikkerhedskopieret Nimiq OASIS-planen ved at erhverve en 9,9% af aktierne i WEG Bank.

Nimiq Oasis

Kunne Oasis være en forløber for meget mere? Billede via Nimiq

Det er overflødigt at sige, at denne aktieakkvisition er en hensigtserklæring og illustrerer både WEG-bankens og Nimiqs forpligtelse til Nimiq OASIS-initiativet.

Den virkelig spændende ting ved Nimiq OASIS er, at dens første iteration sigter mod at støtte NIM, BTC og ETH. Holdet har allerede udtalt, at de også er åbne for at støtte andre kryptovalutaer, børser og handelsløsninger i fremtiden.

Dette betyder, at hvis Nimiq OASIS lykkes, kan det ses som et bredere bidrag til det samlede kryptokurrency-samfund og infrastruktur.

Dybere forbindelser mellem Nimiq & Agora Handel

Nimiq er seriøs omkring at skubbe grænserne for blockchain-teknologi, hvilket indebærer at udforske nye og revolutionerende ideer. Disse forskningsindsats inkluderer sponsorering af en PHD-stilling ved Imperial College London og blockchain-forskning ved Stanford University.

Agora.Trade ledes af Forbes 30 under 30 listeproducent Reto Tinkler, der også leder op Trinkler-software. Nimiq og Trinkler Software har også åbnet et blockchain-forskningssamarbejde, hvis første resultater er en plan for Albatross konsensusalgoritme.

Nimiq Trinkler-software

Nimiq med Trinkler-software

Denne proof-of-stake konsensusmetode er rapporteret at være i stand til at udføre tæt på det teoretiske maksimum for en enkelt kæde og kunne være grundlaget for Nimiq 2.0.

Både Nimiq og Trinkler Software er fortsætter med at teste Albatross-protokollen og er begyndt at opbygge en simulator at evaluere det.

Det er stadig at se, hvad der ellers vil komme ud af Nimiqs forskningsindsats. Det vigtige at vide er, at projektet tager en ad hoc-tilgang til forskning, og at forskning i sig selv ikke garanterer resultater eller banebrydende teknologiske gennembrud.

Imidlertid kan en sådan forskningsindsats ses som nøglen til at drive Nimiq-økosystemet fremad og bidrage til det bredere kryptokurrencyrum.

Nimiq Tech Vs. Bitcoin Vs. Ethereum

Når det kommer til at evaluere enhver kryptovaluta, er det ofte nyttigt at sammenligne den med konkurrenter og nogle af de største kryptoprojekter derude. Når alt kommer til alt, hvad er meningen med et altcoin, der ikke har nogen fordele i forhold til Bitcoin?

Nedenfor kan du se to tabeller, der sætter Nimiq hoved på hoved med både Ethereum og Bitcoin. Det er dog vigtigt at bemærke, at Nimiq har to forskellige poster.

Den første er Nimiq med sin nuværende bevis for arbejdskonsensusmetode, og Nimiq 2.0 er den forventede ydeevne, hvis Nimiq migrerer til bevis for indsats ved hjælp af Albatross-konsensusmekanismen.

Nimiq vs. Bitcoin vs. Ethereum

Nimiq Sammenlignet med Bitcoin og Ethereum

Nimiq-samfundet

Nimiq ser ud til at flyve under radaren fra mange kryptokurrencyentusiaster. Imidlertid er projektet stadig hjemsted for et hurtigt voksende og stærkt engageret samfund. Nimiq-teamet har besluttet at støtte deres udviklerfællesskab med sit eget samfundsfinansieringsinitiativ.

Dette giver ethvert medlem af samfundet mulighed for at indsende forslag til finansiering, og Nimiq-teamet tilbyder også projektteams med gratis sikkerhedsrevision, mentorskab, hjælp til UI og UX og mere.

Nimiq-samfund

Medlemmer af Nimiq’s Enthusiastic Community

Bevis for Nimiq-samfundets høje niveau af engagement kan ses i Nimiqs samarbejde med Binance-ejede Trust Wallet den 27. marts 2019. Integrationen af ​​NIM i Trust Wallet blev helt ført af to community-udviklere kaldet Terorie og Vasconcelos.

Nimiq-finansieringsinitiativet styrker yderligere Nimiq-økosystemet og øger engagementet i Nimiq-udviklerfællesskabet.

Nimiqs værdier

Nimiq er et teknologifokuseret projekt, og teamet mener, at meningsfuld indflydelse skal have forrang over ren forretning. Derfor er to procent af den samlede NIM-forsyning forbeholdt Nimiqs velgørende fond.

Disse midler optjener i ti år, og ideen er, at når NIM-værdien vokser, vil Nimiqs velgørende fond have beføjelse til at støtte mange store formål og initiativer.

Nimiq-teamet er især interesseret i at støtte projekter med høj økologisk og social indflydelse.

Nimiq-teamet

Team Nimiq består i alt af 19 teammedlemmer. Disse er opdelt mellem følgende afdelinger: kerneudvikling, front-end, kommunikation, infrastruktur, dokumentation, juridisk, drift og vlogs.

Nimiq-teammedlemmer

Nimiqs teammedlemmer hopper af glæde (og Crypto)

Holdet udnytter også ekspertisen hos flere betalte uafhængige bidragydere:

Hvor let er Nimiq at bruge?

Er du interesseret i Nimiq og vil tjekke ud, om det virkelig er så simpelt som det hævdes at være?

Den gode nyhed er, at du kan prøve det og nogle NIM gratis. Vi estimerer, at det tager cirka 30 sekunder at konfigurere din nye NIM-tegnebog.

Scene 1: Indtast Nimiqs ombordstigningsproces gennem link her og klik på ‘Opret tegnebog’.

Oprettelse af en Nimiq Wallet

Oprettelse af en Nimiq Wallet

Trin 2: Vælg din unikke identifikation, så du hurtigt kan identificere din tegnebog.

Vælg Nimiq Identicon

Vælg et identicon, der passer

Trin 3: Bekræft dit identikonvalg.

Bekræft Identicon-valg

Du er sikker på, at Identicon fungerer?

Trin 4: Indtast din pinkode.

Valg af din pin

Vælg en hurtigadgangsnål

Trin 5: Du er god til at gå videre og vælge Nimiq Safe.

Gå til Nimiq Safe

Går igennem til Nimiq Safe

Langt om længe: Modtag eller send NIM-transaktioner ved hjælp af Nimiq Safe.

Kom godt i gang med Nimiq er bogstaveligt talt så let!

Sådan køber du Nimiq-mønt

I øjeblikket er Nimiq noteret på følgende centraliserede børser:

  • HitBTC
  • Hotbit
  • Handel med Satoshi
  • BTC-Alpha

Hos Coin Bureau kan vi kun anbefale krypto-udvekslinger og platforme, som vi bruger selv. Desværre, efter at have hørt om dårlige oplevelser på alle de ovennævnte børser, kan vi ikke tilslutte os nogen af ​​dem.

Den decentrale børs Changelly kan dog bruges som et velrenommeret sted at købe NIM, som vi støtter.

Konklusion

Der er ingen tvivl om, at Nimiq er et af de lovende kryptokurrencyprojekter, der i øjeblikket går under radaren.

Vi kan godt lide Nimiqs teknologifokuserede tilgang, den potentielle banebrydende innovation i Nimiq OASIS og de lovende indledende forskningsresultater. Styrken ved Nimiq-betalingssystemet kan ses som legemliggjort af alle disse ting, plus det er fokuseret på brugervenlighed og browserbaseret tilgang.

Imidlertid er alt dette løfte simpelthen potentiale lige nu. Forskningsresultater som Nimiq OASIS og Albatross er simpelthen tegninger lige nu. NIM accepteres heller ikke af mange købmænd lige nu.

Enhver, der tilføjer Nimiq til deres overvågningsliste, skal forstå, at der er en lang vej for Nimiq at leve op til deres potentiale, og det indebærer tillid til Team Nimiq og deres samfund til at udføre og skalere betalingssystemet med succes.

Selvom mange ting kunne gå galt og stoppe Nimiq med at nå sine høje mål, er den tilgang, der er taget, bestemt forskellig fra andre cryptocurrency-betalingssystemer derude.

Nimiqs erhvervelse af en aktie i WEG Bank er også en stor hensigtserklæring og hjælper med at validere, at projektet forsøger at skabe den lovede krypto-til-fiat-bro, snarere end blot lovende vapourware.

I sidste ende er det dit valg, hvis du vil dykke dybere ned i projektet. Men hvis du vil finde ud af mere, anbefaler vi stærkt, at du tjekker ud Nimiqs officielle blog.

Fremhævet billede via Fotolia

Ansvarsfraskrivelse: Forfatteren har noget NIM i deres portefølje og kompenseres i en langsigtet uafhængig konsulentkapacitet af Nimiq. Denne artikel må ikke opfattes som investeringsrådgivning. Foretag altid din egen forskning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me