NeoGas – Hvad du har brug for at vide for at tjene returnerer på NEO

De fleste kryptokurver og digitale aktiver opererer i dag med en indfødt token eller mønt. For eksempel på bitcoin-netværket er det eneste værdi af værdi selve bitcoin (BTC). Dette gælder også generelt på de fleste smarte kontraktplatforme som Ethereum Classic og Lisk.

Nogle projekter har dog mere end et digitalt aktiv, der udgør deres netværk. Sådanne projekter inkluderer Neo, med underaktivet kaldet GAS. Meget som navnet antyder, fungerer GAS på mange måder svarende til, hvordan “gas” som et koncept fungerer på Ethereum-platformen.

Det er, det bruges til at betale for en række operationer på netværket. I denne artikel skal vi tale om GAS. Herunder hvad det er, hvad det er til, og hvordan man tjener det.

En kort gennemgang af Neo

NEO-logo

Billede via neo.org

NEO er en smart kontraktplatform, der refererer til sig selv som en “smart økonomi”. Ifølge dets embedsmand internet side, firmaet bag det blev grundlagt i 2014, og det blev først vist på Github i juni 2015.

Neo har været udsat for en række kritikpunkter, som f.eks. At det kun er et copycat af Ethereum, og at det forsøger at tjene penge på succesen med andre blockchain-projekter. Andre har støttet virksomheden ved at sige, at dets tilbud faktisk er ret unikke og overbevisende og tilbyder flere tekniske fordele og forskelle fra Ethereum.

Hvad der er vigtigt at huske på blockchain-projekter (som mange mennesker, der ikke forstår Kina meget godt kan gå glip af), er at et af de vigtigste aspekter af blockchain-projekter er deres manglende evne til at blive censureret og deres beskyttelse mod nedlukning af en enkelt regering eller myndighed.

Da Neo er baseret på det kinesiske fastland, er det påkrævet at overholde nationale kinesiske love. Dette betyder, at det uundgåeligt vil have en slags bagdør eller dræbe-switch, som den lokale regering til enhver tid kan anvende.

Politiske vinde skifter konstant i Kina, og det er derfor umuligt at sige, om på et tidspunkt i den nærmeste eller fjerne fremtid, at den regerende regering simpelthen kunne beslutte at lukke tingene eller endda passende og nationalisere det.

Ligeledes kræver kinesisk lov, at alle virksomheder i Kina er fuldt ud villige og i stand til at videregive alle poster til regeringen til enhver tid og af enhver grund.

For nylig har Kina indtaget en relativt stærk anti-kryptokurrency holdning, da de først har skubbet ICO’er og børser ud af landet, og for nylig ser de ud til også at være målrettet mod minedrift..


Det er helt tænkeligt, at de kunne gå efter lokalt baserede kryptokurrencyprojekter. Det er også muligt, der kan tilbyde enorm støtte og opmuntring til sektoren. På dette tidspunkt er der imidlertid ingen solide oplysninger om dette.

Hvis du vil have et mere komplet overblik over Neo, foreslår vi, at du kigger på vores stykke om, hvorfor NEO er mere end kinesisk Ethereum.

Med alt det der er ude af vejen, lad os se på det sekundære digitale aktiv i Neo-platformen, NeoGas eller GAS for kort.

Alt om gas

GAS er en sekundær kryptovaluta, der kan købes og sælges uafhængigt på mange børser. Den store attraktion for GAS som kryptokurrency er muligheden for, at nogen tjener det ved at sætte NEO-enheder på Neo-netværket.

GAS bruges på netværket til at udføre en række funktioner. Det kan betragtes som en måde at betale for transaktionsgebyrer. En ting, der er anderledes ved Neo end mange andre kryptovalutaer, er at NEO-enheder ikke er delelige.

For eksempel er det ikke muligt at sende eller holde 1.01 enheder af NEO, i stedet skal man kun sende eller holde en eller to enheder af NEO. Transaktionsgebyrer på Neo-netværket kan betales med GAS, og der skal også betales nye smarte kontrakter i GAS.

Gaspriser NEO

Gaspriser. Kilde: coinmarketprice.com

I dag handler GAS for næsten $ 35 hver og har en markedsværdi på knap 350 millioner dollars uafhængigt af Neo. Tidligere har priserne varieret fra mellem $ 2,50 til over $ 80.

Hvor meget GAS kan du tjene ved at sætte NEO?

For at finde ud af, hvor meget GAS man kan tjene ved at sætte NEO, kiggede vi på hjemmesiden neogas.io. Webstedet giver en lommeregner, der kan hjælpe med at estimere, hvor meget GAS man kan tjene om dagen.

Til dagens priser tager det cirka 83 enheder NEO at tjene en dollar om dagen. 83 NEO ved pressetid koster knap $ 10.000. Dette betyder, at det at holde NEO i en indsat kvalificeret tegnebog (ikke en børs) tjener et afkast på ca. 0,3% pr.

Mens dette er højere end de fleste bankkonti i USA, er 0,3% pr. Måned stadig under det, man kunne forvente at tjene ved at holde indeksfonde på et traditionelt aktiemarked, der fungerer normalt.

Sammenligner dette med en anden populær kryptokurrency, der involverer indsats, PIVX, ser satsen også ret lav ud. Det samme beløb, der er nødvendigt for at købe 83 enheder af NEO, vil give dig 1618 enheder PIVX.

Ifølge denne PIVX-belønning lommeregner, med dette beløb skal du forvente at modtage ca. $ 40 om måneden. Dette er cirka 25% mere værdi, end man ville modtage med NEO-indsats.

Forskellen er, at indsats af PIVX ikke udbetaler hver eneste dag. I stedet er der et element af tilfældighed involveret. Derfor kan din indtjening være mindre eller mere.

Konklusioner

For dem, der allerede er interesseret i at holde NEO, ser det ud som en meget logisk ting at gøre det til gengæld for GAS. På denne måde kan du tjene et ekstra afkast hver dag uden at skulle gøre noget andet.

Hvis du dog ikke allerede ejer NEO eller ikke allerede har interesse i kryptovalutaen, kan det være bedre for dig at placere dine penge i traditionelle indeksfonde på aktiemarkedet. Eller i en mere afkastende kryptovaluta, der tilbyder stakingbelønninger som PIVX, blandt mange andre valgmuligheder, der er tilgængelige på markedet i dag.

Fremhævet billede via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map