NEO klatrer som bekymringer rejst, mange hævder FUD

Dette var en rigtig stærk weekend for NEO (Antshares). Den “kinesiske Ethereum” havde en virkelig stærk præstation i weekenden, da prisen steg på nyheder og spekulationer.

Da NEO steg i weekenden, var der noget kritik, der blev fremsat fra nogen fra Github. Disse var interessante at læse og kom med nogle gyldige punkter, som nogle måske overvejer “advarselsskilte”.

Der var dog mange i samfundet, der hævdede, at disse ikke var andet end FUD. I en velgennemtænkt stolpe af NEO-insider Malcolm Lerider. Han gjorde et godt stykke arbejde med at fjerne en hel del af bekymringerne.

Nedenfor ser vi på den enkelte kritik, og hvordan Malcolm adresserede dem.

NEO er for centraliseret

GitHub-forfatteren hævder, at netværket virkelig er centraliseret, fordi der kun er “13 validerende noder”. Han fortsatte med at hævde, at disse skal hvidlistes og godkendes af udviklerne. Begrebet udviklere, der vælger noderne, er faktisk et problem for mange, der tror på decentralisering.

Enkeltpersonen sendte også et billede med disse 13 noder. Fra billedet så det ud som om alle disse 13 NEO-noder var nede. Dette kan have skabt et indtryk af, at disse NEO-noder slet ikke fungerer.

Mens Malcolm er enig i, at NEO er ret centraliseret, er de 7 validerende noder der af specifikke grunde. Dette blev beskrevet i hvidbogen for NEO.

Desuden er disse noder ikke hvidlistet af udviklerne, men de er stemt ind af NEO-indehaverne. Dette betyder, at selvom der er et begrænset antal konsensusknudepunkter, vælger de på en demokratisk måde af samfundet.

Med hensyn til billedet, der blev delt, kan forfatteren have været forsætligt vildledende. Som Malcolm påpegede, hvis du opdaterede siden på det websted, han henviste til, kan man se, at knudepunkterne ser inaktive ud. Giv det dog et par sekunder at indlæse, og de er online.

Neo noder aktive

Billede via cityofzion


Malcolm påpegede, at der var ”100%” oppetid siden lanceringen af ​​MainNet.

NEO’s Blockchain forsvandt

Forfatteren fortsatte med at tale om afbrydelsen på NEO-blockchain i oktober. Han hævdede, at på grund af kun 13 validerende noder kunne hele Blockchain ikke ses. Dette kan have bekymret visse mennesker, da afbrydelsen varede i et par timer.

Han fortsatte også med at hævde, at årsagen til afbrydelsen ikke var tilstrækkelig. Han sagde, at de “manuelle kontroller” bag nedlukningen havde noget at gøre med 15m bevægelse af poletter.

Malcolm var hurtig til at afvise dette. Han sagde, at Blockchain på intet tidspunkt blev mørkt. Han brød også delikat ned, hvordan oplåsning af 15m NEO blev gjort, og hvordan tokens vil blive returneret til en anden adresse.

En anden ting, der blev udeladt af forfatteren af ​​Github-artiklen, var at detaljeret svar at NEO-teamet skrev som svar på begivenheden.

Der er ingen aktivitet på NEO Github

Kritikeren fortsatte derefter med at diskutere den manglende aktivitet på NEO github-siderne. Han hævdede, at den sidste opdatering var over 16 dage siden, og at de sidste tre opdateringer ikke syntes at være “væsentlige” nok. Han hævdede, at en Github, der ikke er aktiv, er et tegn på et “forladt” projekt.

Der var mange mennesker, der tog spørgsmålstegn ved denne erklæring. Nogle af forsvarene var, at NEO-teamet muligvis ikke bruger Github så ofte, da de faktisk er kinesisk baserede.

Ifølge Malcolm er der dog en virkelig vigtig grund til dette. Datalageret, som han så på, var det live-projekt, der er blevet implementeret. Der ville være noget alarmerende at se mange ændringer i koden i MainNet.

Malcolm forklarede også gaflers rolle i udviklingen af ​​NEO. Siden starten af ​​NEO har der været 5 gange så mange gafler, som der var for Bitcoin blockchain. Faktisk med andre projekter, der muligvis ikke har så mange gafler, har deres Github muligvis mere information.

Malcolm åbnede også døren til at være mere aktiv på hovedsiden af ​​Github, men dette skulle komme med vigtige grunde. Bare at hævde, at manglende aktivitet vedrørte, er ikke god nok af en grund i Malcolms øjne.

Begrænsede smarte kontrakter på NEO Blockchain

Forfatteren af ​​”investoradvarsel” tog også spørgsmålstegn ved, at der i øjeblikket kun var 6 smarte kontrakter på NEO-blockchain. Han hævdede, at et 2 år gammelt smart kontraktsystem med en markedsværdi på $ 3 mia. Ikke pålideligt kun kunne have 6 kontrakter på deres blockchain.

Hvad forfatteren dog ikke afslørede, er, når smarte kontrakter officielt blev implementeret. Ifølge Malcolm blev de først lanceret i august i år. Disse implementeringer af smarte kontrakter koster også 500 GAS på MainNet.

Hvis man skulle se på antallet af smarte kontrakter, der i øjeblikket er tilgængelige på testnet, er der hundredvis af projekter under udvikling. Malcolm hævder, at GAS-gebyret bruges præcist for at forhindre udrulning af dårlige smarte kontrakter.

Malcolm opfordrede forfatteren til at se på de smarte kontrakter på MainNet om et par måneder og bruge det som den bedste sammenligning.

Stærkt koncentreret i “Vesten”

Forfatteren fremsatte også påstanden om, at der ikke var nogen interesse fra de østlige markeder i NEO. Han gav et eksempel på handelsvolumen i NEO, som for det meste syntes at være på Binance eller Bittrex Exchange. Han forsøgte at gøre krav på, at der for et kinesisk projekt var meget lidt “asiatisk” efterspørgsel.

Malcolm var i stand til at lægge dette til side ganske effektivt. Han hævdede, at ingen kender erhvervsprofilen i børser som Bittrex og Binance. Det ville være forkert at karakterisere dem som “vestlige”. Der kan være mange asiatiske forhandlere på denne udveksling, og ingen kan udtale sig om de opfattede brugere.

Scammy ICO’er og dApps

Forfatteren fortsatte også med at hævde, at NEO på en eller anden måde “tiltrækker” svindelige ICO’er. Han diskuterede et projekt kaldet “AdEx”, som han rejste en række bekymringer over. Han tog også problemer med en af ​​de andre ICO’er kaldet Red Pulse og gik over hans begrundelse.

Selvom han muligvis har klare punkter om de pågældende ICO’er, kan en open source blockchain ikke holdes ansvarlig for handlinger fra et firma, der gerne vil rejse en ICO ud af det.

Malcolm modsatte sig påstanden om, at NEO på en eller anden måde “tiltrækker” dårlige ICO’er. På grund af det faktum, at det koster 500 GAS at implementere en kontrakt på MainNet, fungerer det som et stort afskrækkende middel til svindelige ICO’er. Hvis de virkelig ønskede at skaffe penge på den hurtigste og mest effektive måde, ville de bruge en blockchain med mindre GAS-krav.

“Meddelelser om meddelelser”

Endelig kunne forfatteren ikke lide ideen om, at teamet hos NEO ville hævde, at de var ved at frigive nogle nyheder. Han var af den opfattelse, at disse var ”rynket” på praksis i kryptokurrency-samfundet, og at visse projekter allerede var ophørt med praksis.

Malcolm påpegede med rette, at NEO ønskede at holde samfundet opdateret med vigtige meddelelser. Det var faktisk en begivenhedsrig weekend for projektet, da Ontology blev lanceret, og whitepaperne fra NEON var ved at blive frigivet. Det kan have informeret samfundet om nyttige oplysninger.

Er alt dette bare FUD?

Det er svært at sige, om en kritik fra nogen kun er “FUD”. Når nogen fremsætter legitime bekymringer, som de måtte have med et projekt, bør det ikke mærkes som FUD.

Det er dog lige så vigtigt ikke at være uhensigtsmæssig med de bekymringer, der rejses. Det er også virkelig opmuntrende, når medlemmer af projektet tager sig tid til at tage fat på bekymringerne. Desuden har Malcolm hævdet, at han er mere end villig til at tackle andre bekymringer, som forfatteren havde.

Sund samtale i kryptovaluta-samfundet tilskyndes, men alligevel bør folks incitamenter være klare. Forfatteren tager tip i Ether, QTUM og WAVEs.

Man kan kun undre sig over, hvilke projekter han bakker op …

Fremhævet billede via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map