Maskinindlæring til Crypto Portfolio Management Casestudie: Uge 3

>

Wow! Vi troede, at den første uge af undersøgelsen var skør, men tingene er kun blevet mere interessante. Nomics ML-strategien havde nogle legendariske prisforudsigelser, mens Bitcoin kæmpede for at holde sin værdi i løbet af ugen.

Lad os ikke vente endnu et øjeblik. Her er resultaterne fra den sidste uge, og hvad vi kan forvente i den kommende uge!

Påmindelse: Metoden til denne undersøgelse blev først beskrevet i vores forrige artikel.

Følg udviklingen i denne undersøgelse om rejer.

Uge 2-resultater

Undersøgelsen har kun kørt i to uger indtil videre, men hver uge hidtil har været en choker! Mens den første uge viste en stærk præference for Bitcoin, var det helt modsatte tilfældet i sidste uge.

# 1 Bitcoin

Bitcoin oplevede nogle store tab i løbet af den sidste uge. Dette var en pludselig ændring fra den foregående uge, hvor Bitcoin dominerede markederne.

Efter den anden uge af vores undersøgelse har Bitcoin nu den laveste ydeevne af enhver strategi, vi tester.


Endelig Bitcoin-porteføljeværdi: $ 1.038,34

# 2 Top 10-indeks

På grund af de store tab, som Bitcoin oplevede, forventedes det, at en portefølje baseret på et markedsvægtet indeks også ville opleve store tab, da Bitcoin havde ca. 77% af værdien i porteføljen.

Da porteføljen fortsætter med at balancere igen, vil vi være i stand til bedre at forstå, hvordan porteføljen vil afvige fra den enkle Bitcoin HODL-portefølje.

Endelig top 10 indeks porteføljeværdi: 1.041,93 $

# 3 Møntgecko

Coin Gecko-porteføljen oplevede et konstant værditab i løbet af denne anden uge. Heldigvis på grund af mangfoldigheden af ​​aktiver dæmpede strategien de tab, der blev oplevet af de mere Bitcoin-tunge porteføljer.

Interessant nok havde hvert aktiv i Coin Gecko-porteføljen et negativt afkast i løbet af de sidste 7 dage.

Endelig porteføljeværdi i Coin Gecko: 1.040,87 $

# 4 Nomics ML

Nomics Machine Learning-strategien blæste konkurrencen op af vandet. Det forventede overskud fra sidste uge var +21,19% på tværs af alle de valgte aktiver. Med en endelig porteføljepræstation på +26,08%, porteføljen knuste fremskrivningerne.

De største vindere udvalgt af Nomics ML-strategien inkluderer:

 • Theta Token (THETA): +83,18% Sidste 7 dage

 • OmiseGo (OMG): +75,42% Sidste 7 dage

Kort sagt, dette var en enestående uge for Nomics ML-valg af aktiver.

Final Nomics ML porteføljeværdi: 1.254,98 $

Konklusioner

Denne sidste uge var Nomics ML-porteføljen i stand til at overgå selv deres egne skøn med et par koblingsforudsigelser. Det var spændende at se turn-around fra den foregående uge, som stort set var afhængig af Bitcoins ydeevne.

Bemærk: Formålet med denne undersøgelse er at evaluere hver af disse strategier på lang sigt. Vi kan endnu ikke drage nogen konklusioner for disse strategiers langsigtede potentiale efter kun to uger. Som et resultat skal vi tage disse resultater med et saltkorn. Ikke-det-mindre var det en interessant første par uger!

Uge 3 Strategiændringer

Nu hvor vi har dækket resultaterne fra den sidste uge, er det tid til at opdele, hvordan vi vil ændre hver af disse porteføljer i den kommende uge.

Nomics ML-strategi

Nomics ML-strategien udnytter de 7-dages prisforudsigelser, der genereres af Nomics ML-motoren. Disse prisforudsigelser bruges derefter til at bestemme, hvilke aktiver der skal placeres i vores portefølje i denne uge. Yderligere oplysninger om metoden kan findes i vores tidligere artikel.

Porteføljetildelinger

Følgende aktiver blev tildelt nøjagtigt 10% af porteføljens værdi i anden uge af denne undersøgelse.

1. Theta Token (THETA)

 • Forventet 7-dages overskud: +95,09%

2. OmiseGo (OMG)

 • Forventet 7-dages overskud: +72,85%

3. HyperCash (HC)

 • Forventet 7-dages overskud: +38,98%

4. Nano (NANO)

 • Forventet 7-dages overskud: +36,24%

5. Ren (REN)

 • Forventet 7-dages overskud: +24,77%

6. VeChain (VET)

 • Forventet 7-dages overskud: +21,61%

7. ICON (ICX)

 • Forventet 7-dages overskud: +21,52%

8. Kant (XVG)

 • Forventet 7-dages overskud: +21,22%

9. Golem (GNT)

 • Forventet 7-dages overskud: +21,12%

10. IOST (IOST)

 • Forventet 7-dages overskud: +19,35%

Påmindelse: Vi inkluderer kun de aktiver, der er tilgængelige på Binance i denne portefølje.

Det gennemsnitlige præstationsestimat er 37,28% i de næste 7 dage for denne portefølje.

Coin Gecko Score Strategi

Coin Gecko Score-strategien bruger “Gecko” -scoren, der beregnes af det populære dataside “CoinGecko”. Disse aktivscores bruges til at bestemme de mest lovende langsigtede aktiver, der skal inkluderes i en portefølje. Yderligere oplysninger om metoden kan findes i vores tidligere artikel.

Porteføljetildelinger

Følgende aktiver blev tildelt nøjagtigt 10% af porteføljens værdi i den første uge af denne undersøgelse.

1. Bitcoin (BTC) – Score: 88%

2. Ethereum (ETH) – Score: 79%

3. XRP (XRP) – Score: 71%

4. Bitcoin Cash (BCH) – Score: 70%

5. TRON (TRX) – Score: 69%

6. Stellar (XLM) – Score: 68%

7. Litecoin (LTC) – Score: 68%

8. NEO (NEO) – Score: 67%

9. Monero (XMR) – Score: 67%

10. EOS (EOS) – Score: 67%

Bemærk: Der var ingen ændringer i porteføljen fra sidste uge, selvom Gecko Scores ændrede sig fra den foregående uge. Det betyder, at vi efterlader tildelingen på 10% for hver af ovenstående aktiver og blot balancerer porteføljen en gang.

Møntmarked Cap Index-strategi

Coin Market Cap Index-strategien bruger de aktiver, der er beregnet af “CoinMarketCap”, for at bestemme hvilke aktiver der skal medtages i porteføljen. Yderligere oplysninger om metoden kan findes i vores tidligere artikel.

Porteføljetildelinger

Allokeringerne til Top 10 Index-porteføljestrategien vil være følgende i anden uge.

1. Bitcoin (BTC): 76,86% fordeling

2. Ethereum (ETH): 10,73% fordeling

3. XRP (XRP): 4,58% fordeling

4. Bitcoin Cash (BCH): 1,99% fordeling

5. Litecoin (LTC): 1,31% fordeling

6. Binance Coin (BNB): 1,20% fordeling

7. EOS (EOS): 1,11% fordeling

8. Tezos (XTZ): 0,92% fordeling

9. Cardano (ADA): 0,66% fordeling

10. Chainlink (LINK): 0,64% fordeling (* Nyt i indeks)

Bemærk: Chainlink var det eneste aktiv, der blev føjet til indekset i denne uge. Stellar (XML) blev stødt ud af top ti og erstattet af Chainlink. Vi vil også justere tildelingerne, så de svarer til de nye procenter og udføre en enkelt genbalanceringsoperation.

Bitcoin Hold-strategi

Den mest enkle af de strategier, vi vil udforske, er en simpel Bitcoin HODL. Bitcoin HODL-strategien giver os mulighed for at sammenligne disse andre strategier mod prisudviklingen på Bitcoin. Yderligere oplysninger om metoden kan findes i vores tidligere artikel.

Porteføljetildelinger

100% Bitcoin

Bemærk: Der sker ingen ændringer eller genbalancer for Bitcoin HODL-porteføljen.

Følg sammen med rejer

Alle kan følge med i denne undersøgelse ved at spore porteføljens ændringer og ydeevne i Shrimpy-applikationen. Vi har oprettet en leder på Binance-børsen ved navn MLCaseStudy. Denne leder vil blive opdateret ugentligt for at omfatte de seneste porteføljetildelinger.

Følg MLCaseStudy på Shrimpy.

Ansvarsfraskrivelse

Indholdet er kun til informativt formål. Du bør ikke fortolke sådanne oplysninger eller andet materiale som juridisk, skattemæssig, investeringsmæssig, finansiel eller anden rådgivning. Intet indeholdt på vores websted udgør en anmodning, anbefaling, godkendelse eller tilbud fra Shrimpy eller en tredjepartstjenesteudbyder om at købe eller sælge værdipapirer eller andre finansielle instrumenter i denne eller i nogen anden jurisdiktion, hvor en sådan anmodning eller et tilbud ville være ulovligt i henhold til værdipapirlovene i en sådan jurisdiktion.

Alt indhold på dette websted er information af generel karakter og vedrører ikke omstændighederne for nogen bestemt person eller enhed. Intet på webstedet udgør professionel og / eller økonomisk rådgivning, og heller ikke nogen information på webstedet udgør en omfattende eller fuldstændig redegørelse for de diskuterede forhold eller lovgivningen dertil. Du alene påtager dig det fulde ansvar for at vurdere fordelene og risiciene forbundet med brugen af ​​oplysninger eller andet indhold på webstedet, inden du træffer beslutninger baseret på sådan information eller andet indhold. Til gengæld for brug af webstedet accepterer du ikke at holde Shrimpy, dets tilknyttede selskaber eller nogen tredjepartstjenesteudbyder ansvarlig for ethvert mulig erstatningskrav som følge af enhver beslutning, du træffer, baseret på information eller andet indhold, der er gjort tilgængeligt for dig via webstedet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map