Komplet oversigt over Skycoin: Den største trussel mod internetudbydere

Skycoin har flyvet relativt under radaren i løbet af de sidste 2 år.

Mens der har været projekter, der har skaffet millioner af dollars i tvivlsomme ICO’er, har Skycoin-teamet arbejdet aktivt med at udvikle deres seneste blockchain-applikationsplatform: Skywire.

Skywire ønsker at give brugerne et billigere, hurtigere og mere tilpasset internet, der giver dem mulighed for at tjene afkast ved at låne denne båndbredde til andre. Den oprindelige valuta for disse økosystemer er Skycoins, som letter betalinger i dette “Web 3.0” økosystem.

Desuden arbejdes der med Skycoin af nogle af de tidligste bidragydere til Bitcoin- og Ethereum-projekterne. Dette har fået mange til at tro, at Skycoin kunne være en af ​​de mest interessante kryptokurver at fokusere på i det kommende år, især med den kommende lancering af Skywire testnet..

Lad os se nærmere på dette projekt for at se, om det er værd at bruge det.

Hvad er Skycoin?

Skycoin Ethereum Killer

Billede via Medium

Skycoin er den oprindelige valuta, der vil blive brugt inden for det decentrale økosystem, der udgør det bredere Skycoin-projekt. Denne kryptovaluta er blevet arbejdet i et antal år og er ifølge teamet en af ​​de ældste kryptokurver, der findes.

Det ser ud til, at udviklerne på Skycoin har kigget hårdt på de problemer, der i øjeblikket står over for lignende som Bitcoin og Ethereum. De har foretaget en række ændringer, som de tror vil gøre Skycoin til det mest attraktive alternativ.

For eksempel har de besluttet at bruge Obelisk-konsensusmekanismen. Denne algoritme overvinder også mange af svaghederne i Proof-of-Work (PoW) og Proof-of-Stake (PoS) algoritmer.

Disse unikke funktioner i protokollen vil have følgende fordele for Skycoin

 • Transaktionstider under 2 sekunder
 • Transaktioner vil indeholde 0 gebyrer
 • Kodet på GO-programmeringssproget er Skycoin en af ​​de mest sikre kryptokurver
 • Ved hjælp af CoinJoin-protokollen er Skycoin i stand til at blande transaktioner fra flere tegnebøger, så man ikke kan identificere parterne i nævnte transaktion
 • I betragtning af at der ikke kræves nogen PoW-minedrift, er Skycoin-transaktionsverifikationer så meget mere bæredygtige
 • Skycoin-tokenet har en brugssag og understøttes af hjælpeprogrammet. Det er valuta i netværket, og det bakkes op af båndbredde som et aktiv

Der vil være 100 millioner Skycoins, der nogensinde vil være i omløb. Disse er forududvundet og ikke mere kan oprettes eller ødelægges. Den begrænsede forsyning med mønter frigives langsomt til offentligheden. Oprindeligt vil der være 25% af alle mønter, der distribueres.

Hvad der er interessant er den måde, hvorpå Skycoin forsøger at distribuere deres mønter. De frigiver dem langsomt ved 5% blokke hvert år efter de indledende 25%. Dette gøres for at fokusere på vækst i netværket.

Skycoin Team

Skycoin-grundlæggerne og udviklerne ser ud til at have en ganske imponerende baggrund. For eksempel var grundlæggeren Synth en af ​​de tidligste udviklere bag Bitcoin og sidder i rådgivningsrådet for flere kryptokurrencyprojekter.

Du har også Houwu Chen, der var en af ​​skaberne af Ethereum og faktisk udarbejdede Obelisk-hvidbogen. Han har også en doktorgrad. En anden grundlægger, Steve Leonard, skrev det meste af den originale software til Skycoin og har tidligere udviklet til eCommerce-backend-systemer.

Der er også en omfattende liste over nogle virkelig imponerende personer, der rådgiver projektet. De har erfaring lige fra digitale medier til teknik.

SkyCoin Advisor List

Billedkilde: Skycoin.net

Med hensyn til investorer i projektet er Patrick Dai det mest bemærkelsesværdige eksempel. Patrick er grundlægger og administrerende direktør for QTUM-projektet. Dette projekt ønsker også at påtage sig lignende Ethereum med deres programmerbare blockchain-økosystem.

Consensus Conundrum

PoW og PoS har været de dominerende konsensusalgoritmer i kryptokurver i de sidste par år. Mens de uden tvivl er geniale i sig selv, lider de begge af unikke problemer, som enten truer miljøet eller sikkerheden.

I tilfælde af PoW knækker minearbejdere tunge matematiske problemer, der kræver en hel del processorkraft. Faktisk er den mængde strøm, der kræves for at udvinde Bitcoin, så omfattende, at den kunne bruges til magt i flere lande.

Hvad der er mere bekymrende er naturligvis arten af ​​”vanskelighedsjusteringer”. Dette betyder, at minedrift af Bitcoin bliver eksponentielt hårdere, da mere “hashkraft” og derfor kræves energi til minedrift af en given mængde Bitcoin.

Hvad med PoS siger du? Ethereum bevæger sig trods alt til denne konsensusmetode.

Mens PoS kræver meget mindre energi end PoW-algoritmer, er der en række bekymringer omkring centralisering. For at verificere transaktioner skal en bestemt node have en bestemt mængde mønter. Dette betyder, at en node, der er i stand til at samle mønter, kan have mere strøm på netværket.

Centralisering af konsensus i kryptokurver er ret farlig og fører til en række risici for netværkssikkerhed inklusive fare for et 51% angreb.

Disse bekymringer er grunden til, at Skycoin-udviklerne har henvendt sig til en mere distribueret konsensusalgoritme.

Indtast obelisk

Obelisk er unik, fordi det er en konsensusalgoritme, der ikke involverer nogen minedrift. Det fungerer på et “web of trust”, hvor noder (kaldet skyminers) abonnerer på en liste over andre pålidelige noder.

Simpelthen kræver Obelisk-protokollen, at hver knude gemmer sin egen personlige blockchain. Disse personlige blockchains kommunikerer med det bredere netværk i konsensusstadiet transaktionsbekræftelser.

For at sikre, at knudepunkterne virkelig er ærlige, kan de også revideres af andre netværksknudepunkter for at udrydde eventuelle “snydende” knudepunkter. Disse revisioner kan også udføres på en måde, der ikke kompromitterer den enkelte nodes sikkerhed.

Der er et par fordele, som Obelisk-konsensusalgoritmen har:

 • Meget skalerbart, da det udstyr, der er nødvendigt for at køre en node, ikke er dyre
 • Ingen risiko for koordinerede angreb på netværket som DDoS osv.
 • Da tillidsnettet forhindrer enhver form for centralisering, er der langt mindre risiko for et 51% angreb
 • Forøg privatlivets fred, da IP-adresserne på noderne er skjult.
 • Der udføres konstant konstatering af svig og verifikation af forfatterskab. Dette skyldes, at mistænkelige aktiviteter ses med de forbudte nøglers offentlige nøgler

For dem, der er interesseret i at læse mere om den underliggende obelisk-algoritme, kan de læse Skycoin hvidt papir lidt mere detaljeret.

Gratis transaktioner

Du spørger naturligvis, hvis der ikke er nogen minedrift og transaktioner er gratis, hvordan forhindrer netværket spamtransaktioner?

Dette gøres gennem noget, der kaldes “Coin Hours”. Disse optjenes løbende af de brugere, der kun har Skycoin. Dette er analogt med gas i NEO-økosystemet og udfører en relativt lignende funktion.

De noder, der har Skycoins, modtager en møntime pr. Skycoin pr. Time. Disse mønttimer vil også kunne handles, og de vil maksimalt producere mønttimer på 100 millioner hver time. Dette er baseret på den maksimale mængde Skycoin, der nogensinde kan være i omløb.

Mens Skycoin-kryptokurrency uden tvivl er imponerende, er det det bredere projekt og dets kørsel til decentralisering af internettet, der er af reel interesse.

Ser på Skywire

Skywire økosystem

Billede via Medium

Skywire er Skycoin-projektet, der ønsker at decentralisere internettet og gøre det tilgængeligt for alle. De vil påtage sig internetudbyders magt og mindske adgangsbarrierer for de deltagende noder.

Dette opnås alt sammen ved brug af et ”mesh-netværk”. Holdet på Skywire har brugt den bedre del af 4 år på at gøre Skywire til et af de mest effektive mesh-netværk rundt. Mesh, som de har udviklet, har følgende:

 • Avanceret kommunikationsprotokol: Bortskaffelse af den daterede TCP / IP-internetstandard vil Skywire gøre brug af MPLS-teknikker (Multi-Protocol Label Switching) for at opnå den skalering, der er nødvendig på netværket. Dette skyldes den unikke måde, hvorpå trafik dirigeres med MPLS. Desuden giver kommunikationsprotokollen mere privatliv for brugeren. Man kan endda tænke på det som sammenligneligt med en mere sikker TOR-node.
 • Betalingsprotokol: Den største barriere, som internetalternativer i øjeblikket står over for, er, at de stoler på ubetalte frivillige. Dette fører til manglende incitamenter fra netværksoperatøren. Skywire er i stand til at løse dette med en betalingsprotokol, der aflønner hver node for den trafik, de håndterer. Disse betalinger behandles anonymt over hele netværket. Mindre transaktioner afvikles også uden for kæden, hvilket reducerer overbelastning.
 • Decentrale applikationer: Ligesom andre udviklingskæder vil Skywire give en platform for andre til at opbygge dApp’er i økosystemet. Dette kaldes Fiber, og det vil medvirke til at øge adoption og efterspørgsel på Skywire-netværket. Det har den ekstra fordel, at det er hurtigere, billigere og mere energieffektivt end andre dApp-baserede økosystemer. I betragtning af at hvert firma eller knudepunkt vil have sin egen blockchain, er det usandsynligt, at fiber vil lide af netværksbelastning, som for nylig på Ethereum.

Hvad der virkelig er interessant ved Fiber on Skywire er, at der allerede er nogle virksomheder, der bruger teknologien. For eksempel har Spaco og MyDailyLife Talent Hub brugt Fiber som grundlaget for blockchain-produkterne.

Derfor, i modsætning til mange andre blockchain-baserede projekter og kryptokurver, er produktet allerede i brug og er ikke kun et koncept på en hvidbog.

Hvad er der med The SkyMiner?

Skycoin Minearbejder

Billede via Skycoin

Dette var i virkeligheden ganske forvirrende koncept i starten da vi ved, at Skycoin ikke udvindes i sig selv. Ifølge en medium post af Skycoin, dette burde ikke forvirre dig. Dette skyldes, at minearbejderen ikke overholder den typiske forståelse af, hvad en minearbejder er.

I betragtning af protokollen er det vigtigt at forstå, at minearbejderen ikke mine. Minearbejder belønner dog de deltagere, der deltager i verificering af transaktionerne. Disse minearbejdere er blevet sammenlignet med en “være din egen internetudbyder” -enhed, der giver brugeren al den fordel, som netværket viser.

Skyminer er et stykke hardware, der er udviklet specielt til Skywire-infrastrukturen. Det er blevet mærket som “hardware backbone” i hele netværket. Denne minearbejder vil være knyttet op til Skywire-protokollerne og giver dig mulighed for at få betalt for at levere båndbredde eller lagring til det bredere netværk.

Ifølge hvidbogen er holdet allerede begyndt at producere på enhederne. Når de først har lanceret deres MainNet, har de sagt, at de gerne vil have en fabrik, der producerer 1.000 enheder om ugen. Dette kunne i sidste ende skaleres til to fabrikker med 10.000 enheder om ugen.

For de brugere, der ikke ønskede at købe Skyminer, frigiver de også en liste over alle nødvendige dele samt instruktioner til at oprette din egen version. Projektet er open source, og udviklerne vil have, at du stadig kan deltage.

Skywire køreplan

Testnet til Skywire har allerede været i gang siden slutningen af ​​2017. De har allerede sendt nogle af skyminer-enhederne ud, og de vil begynde hardwaretesten i slutningen af ​​1. kvartal af 2018.

Den langt mere spændende fase bliver lanceringen af ​​mainnet. Det er her, den virkelige fordel ved mesh-netværket vil præsentere sig. Alle skywire-noder forbinder til nettet via wifi og begynder at dele deres båndbredde.

De har også indset, at de under mainnet-lanceringen bliver nødt til at subsidiere nogle af noderne for at give kapacitet til netværket. Dette tilskud vil naturligvis falde, når flere noder begynder at oprette forbindelse til netværket.

Den sidste fase af køreplanen er, hvad Skycoin omtaler som “Backhaul”. Dette vil være, når det trådløse meshnet forbinder sig til fiberforbindelsespunktet. Dette vil også kræve meget mere investeringer på forhånd og være meget mere involveret. Når først dette er blevet implementeret, afhænger netværket ikke længere af internetudbydere som Comcast.

Skycoin-tokens (SKY)

Dette er de indfødte tokens, der styrer hele det decentrale økosystem. De har haft en lille rally i løbet af de sidste to uger, da projektet har vundet mere interesse for kryptosfæren. Som de fleste af kryptokurrencymarkederne er de selvfølgelig ganske langt fra deres højdepunkter i december.

Binanace SKY

Tilmeld dig Binance og køb SKY-tokens

Poletterne kan i øjeblikket købes på børser som Cryptopia såvel som på Binances kryptobørs. Du kan også købe dine Skycoins direkte på Skycoin-websted. Når du har købt tokens, kan du gemme dem i Skycoin-proprietære tegnebog.

Alternativt, hvis du var interesseret i at tjene Skytokens gennem deling af båndbredde, så kunne du altid købe en af ​​skyminers og begynde at eksperimentere med hardware, når mainnet lanceres om et par uger.

Ser frem til

I sidste ende er Skycoin-projektet afgjort et af de mest interessante, der kom for nylig. De forsøger at løse et problem, der endnu ikke er taget i brug i kryptovaluta- og blockchain-rummet. Det er at påtage sig internetudbyderne og deres konkurrencebegrænsende adfærd.

Dette bliver endnu mere presserende i lyset af ophævelsen af ​​netneutralitet. Dette vil betyde, at internetudbydere aktivt kan justere båndbreddeshastigheder baseret på de websteder, du vælger at besøge. Når internettet er decentraliseret gennem nettet, er det dog mindre sandsynligt.

Der er stadig noget tid tilbage, før fibernetværket kan sluttes til netværket i den sidste fase. Alligevel kan man få en fornemmelse af retningen af ​​projektet, når mainnet rulles ud i de kommende uger.

Så skulle du investere i Skycoin-tokens?

Vi vil foreslå, at du laver din egen forskning, men baseret på teamet, teknologien og verificerbar brugssag kunne Skycoin-tokens uden tvivl være en del af en veldiversificeret portefølje. Vi vil holde øje med projektet fremover.

Fremhævet billede via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me