Kold opbevaringskobling til porteføljeombalancering i Crypto

Cryptocurrency-rummet forestiller sig en fremtid, der er åben og decentraliseret. Selvom der er applikationer, der navigerer mod denne vision med handel, er vi stadig en vej væk fra pålidelige løsninger. Lav likviditet, langsomme transaktionstider og indviklede brugeroplevelser giver ikke-ideelle situationer. Dette betyder ikke, at disse problemer ikke vil blive løst i sidste ende, men i øjeblikket giver centraliserede platforme simpelthen mening for de fleste investorer. Som et resultat skal vi overveje løsninger for at sikre sikkerheden i porteføljer, der bruger centraliserede systemer.

Desværre har der ikke været gode løsninger indtil dette tidspunkt. En epidemi af hacks har plaget kryptorummet. Investorer står over for et gåde. Uanset om de skal administrere deres aktiver på en børs, hvor de kan maksimere potentialet i deres portefølje, eller opbevarer de aktiver offline og simpelthen HODL. Ingen af ​​svarene er optimale, så det er stadig en kamp for de fleste investorer at tage en afgørende beslutning.

I dag skal du ikke kæmpe mere. Der er en beslutning om denne vanskelige beslutning.

Genbalancering via kold opbevaringskobling

Kobling til kølerum til genbalancering er svaret på dette problem. Når en portefølje ombalanceres, handles kun deltaet mellem den aktuelle og målallokering. Da dette generelt er et lille beløb, skal kun en begrænset procentdel af porteføljen opretholdes online for fuldstændigt at genopveje. Resten af ​​aktiverne kan forblive offline. Disse aktiver, der opbevares i kølerum, kan derefter betragtes som en del af porteføljen under beregningerne for genbalancering. I det væsentlige foregiver aktiverne online, så alle beholdninger er inkluderet under en genbalance. Dette giver en fair afvejning mellem sikkerhed, likviditet og brugervenlighed.

Hvis du gerne vil vide mere om genbalancering, skal du starte med de to følgende artikler:

Portefølje genbalancering for kryptovaluta

Rebalance vs. HODL: En teknisk analyse

Et grafisk eksempel

I det følgende afsnit definerer vi to forskellige typer aktiver. Der er aktiver, der er online, og der er dem, der er offline. Online aktiver opbevares på en børs. Disse aktiver er likvide og kan let handles mellem forskellige aktiver. Offline aktiver opbevares i kølerum eller enhver anden tredjepartstjeneste. Disse aktiver er ikke likvide. Disse aktiver kan ikke handles med rebalanceringsværktøjet.

De følgende tal viser både online- og offlineaktiver. Onlineaktiver vises som orange. Offline aktiver vil blive afbildet som blå. Størrelsen på hvert søjlediagram bestemmes af aktivets værdi. Så når et aktiv stiger i pris, vil bjælken for det pågældende aktiv blive større, siden den samlede værdi steg. Når prisen på et aktiv falder, vil bjælken blive mindre, da aktivets værdi er faldet. Dette betyder, at hvis to søjler har samme størrelse, har de samme værdi.

Denne figur viser en portefølje med 5 jævnt fordelte aktiver. Målfordelingen for hvert aktiv er derfor 20% af porteføljen.

I denne eksempelportefølje har vi valgt 5 forskellige aktiver. Disse aktiver er simpelthen mærket 1 til 5 for enkelhedens skyld. Søjlediagrammet angiver, at hver af de 5 aktiver fordeles jævnt efter værdi, så der skal være en 20% allokering valgt for hvert aktiv. Da vi har lige fordelinger, kan målværdien for hver tildeling simpelthen defineres som gennemsnittet. Den mørke linje, der vises på grafen, er målallokeringslinjen. Dette er den ønskede fordeling for porteføljen på tværs af hvert aktiv.

Søjlediagrammerne viser ved de store blå segmenter, at det meste af værdien for hvert aktiv holdes offline. Disse blå sektioner kan ikke handles på børsen, så for at nå målallokeringslinjen under en rebalance skal den blå bjælke altid være under målallokeringslinjen.

Denne figur viser, hvordan porteføljen er afviget siden den oprindelige allokering. Målallokeringen for hvert aktiv er afbildet af den mørke linje, der skærer hvert søjlediagram.

I dette eksempel kan hver allokering, efter at porteføljen er oprettet, afvige, når markedsværdien for hvert aktiv stiger eller falder. Dette kan ses i ovenstående billede. Når et aktiv stiger i værdi, øges de blå og orange segmenter i søjlediagrammet i størrelse. I dette tilfælde har aktiv 2 overgået resten af ​​porteføljen. Dette har skubbet det blå segment på bjælken for dette aktiv tættere på målallokeringen.

Denne figur viser, hvordan porteføljen ser ud, når den genbalanceres efter en periode med prisbevægelser. Målallokeringen for hvert aktiv er afbildet af den mørke linje, der skærer hvert søjlediagram.

Nu simulerer vi en genbalance, efter at aktiverne har fået lov til at afvige i nogen tid. Ovenstående billede illustrerer, hvordan aktiverne fordeles efter denne genbalance. Selvom tildelingen er afviget, var der nok af hver aktiv likvid på børsen til at give mulighed for en fuldstændig genbalance. Det skal dog bemærkes, at den blå søjlediagram for aktiv 2 nærmer sig målallokeringen.

I dette eksempel vil der ikke blive givet nogen intervention for at forhindre, at værdien af ​​offlineaktiverne (sektion med blå søjlediagram) overstiger målallokeringslinjen. I et reelt scenarie er dette det tidspunkt, hvor en investor skal tage en del af deres nummer 2-aktiv fra fryselager og flytte det online. Dette øger onlinebeholdningen (størrelsen på det orange afsnit i søjlediagrammet) og sikrer, at de offlineaktiver (det blå afsnit i søjlediagrammet) aldrig overstiger målallokeringslinjen.

Det kan også observeres, at aktiv nummer 1 har mistet værdi. Da det fortsætter med at falde i værdi, akkumuleres aktivet på børsen. Dette giver mulighed for at fjerne noget af aktiv nummer 1 fra børsen og sende det til kølerum. Dette minimerede beløbet på børsen og flyttede den blå søjlediagramsektion nærmere målallokeringslinjen.

Denne figur viser, hvordan porteføljen er afviget siden den første rebalance. Målallokeringen for hvert aktiv er afbildet af den mørke linje, der skærer hvert søjlediagram.

Når den første genbalance er afsluttet, begynder hvert aktiv at afvige igen. Dette resulterer i, at hvert aktiv fortsætter med at glide længere fra deres oprindelige distribution. Illustrationen viser, hvordan det andet aktiv er klatret forbi målallokeringslinjen. Dette betyder, at den aktuelle værdi af aktivet, der holdes offline, er større end dets målallokering. For at løse dette problem skal nogle af de offline beholdninger af aktiv nummer 2 bringes online, så den næste genbalance kan udføres korrekt.

Denne figur viser, hvordan porteføljen ser ud, når den genbalanceres efter en anden periode med prisbevægelse. Målallokeringen for hvert aktiv er afbildet af den mørke linje, der skærer hvert søjlediagram.

Efter en anden rebalance er det blå afsnit i søjlediagrammet klaret forbi målallokeringslinjen. Ovenstående billede viser, at den blå bjælke forbliver over målallokeringslinjen, når rebalancen er udført. Årsagen er, at denne mængde af porteføljen ikke er likvid. Det er i kølerum, som ikke kan handles på en børs. Som et resultat kan det ikke kun nå sin målallokering, men intet andet aktiv kan nå deres målallokering. Dette demonstreres af de hvide huller, der ses mellem hvert orange søjlediagramsegment og målallokeringslinjen. For at løse dette problem skal nogle af aktivet 2, der er placeret i kølerum, bringes online. Den næste rebalance vil derefter give porteføljen mulighed for at nå målallokeringerne for hvert aktiv.

Toleransebånd

Integrering af kølerum til genbalancering kan fremmes ved at inkorporere tolerancebånd. Eksemplet, der blev diskuteret ovenfor, implementerede en strategi, hvor 85% af den oprindelige værdi blev opbevaret i kølerum. Da afvigelsen var stor, førte dette til ufuldstændige genbalancer, når der blev gemt for meget værdi offline til et individuelt aktiv.

Løsningen på dette problem er tolerancebånd. Den måde, dette ville fungere på, er ved at vælge en målprocent, der skal opbevares i kølerum og den tilladte procenttolerance for et givet aktiv. Et eksempel på et rimeligt antal ville være et mål for kold opbevaring på 90% med en tolerance på 5%. Så når et aktiv krydser over 95% af målallokeringen, der holdes offline, skal investoren bringe 5% af målallokeringen i det pågældende aktiv online. Når offlineholdningerne krydser 85% af målallokeringen, skal 5% af målallokering i det pågældende aktiv bringes offline. Årsagen til, at værdien beregnes ud fra målallokeringen og ikke den samlede værdi af aktivet, der opbevares i porteføljen, er, fordi rebalancering vil forsøge at nå målallokeringen.

Kold opbevaring med rejer

Shrimpy vil fortsætte med at innovere på den måde, det giver brugerne mulighed for at sikre deres aktiver. Mens den aktuelle implementering er enkel, er optimering af procentdelen af ​​aktiver, der opretholdes offline, et vigtigt aspekt af investeringsprocessen. Uanset om du er en institutionel investor eller en person, er sikkerhed vigtigt for dig.

Denne figur er et screenshot fra en Shrimpy-portefølje, der bruger denne strategi til kold opbevaring.

Shrimpy implementerer disse ideer gennem “Cold Storage” -funktionen på dashboardets sidelinje i applikationen. Når vi ser på denne eksempelportefølje, ser vi det samme mønster som de blå og orange søjlediagrammer, der blev diskuteret ovenfor. I rejer er disse søjlediagrammer grå for aktiver til “Cold Storage” og orange for aktiver på børsen. Da det orange afsnit i søjlediagrammet forsvinder, skal yderligere aktiver bringes online for at muliggøre korrekt likviditet. Da den orange del af bjælken bliver større, kan flere aktiver bringes offline. I eksemplet ovenfor kan vi se, at ca. 80% af aktiverne er gemt offline.

Denne figur viser, hvordan “Cold Storage” -balancer føjes til Shrimpy-applikationen. Indtast blot mængden af ​​hvert aktiv, der opbevares i kølerum, og det vil straks blive inkluderet i din portefølje.

Dette billede illustrerer den enkle måde, hvorpå du kan tilføje aktiver til “Cold Storage” i Rejer. Vælg det aktiv, der opbevares i kølerum, og angiv derefter størrelsen på det pågældende aktiv. For eksempel, hvis du holder 1 DASH i en hardware-tegnebog, skal du blot vælge DASH og derefter indtaste 1 i feltet, så DASH føjes til din kølelager.

Yderligere læsning

Whitepaper til porteføljeombalancering i Crypto

Crypto-brugere, der diversificerer, klarer sig bedre

Crypto Portfolio Rebalancing Backtest Tool

10 tip til oprettelse af en Killer Cryptocurrency-portefølje

Sådan undgår du svindel med disse 24 Cryptocurrency Red Flags

_ _ _

Glem ikke at tjekke Shrimpy-webstedet, følg os videre Twitter og Facebook for opdateringer, og still spørgsmål til vores fantastiske, aktive samfund på Telegram & Uenighed.

Efterlad en kommentar for at fortælle os om dine erfaringer med rebalansering!

Rejerholdet

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me