Kindhumans Ethical Store accepterer Crypto: hvorfor dette betyder noget

Når masseadoption? Det er spørgsmålet for så mange kryptofans. Det korte svar er, at ingen ved ‘om’ eller ‘hvornår’ kryptovalutaer vil blive vedtaget af store dele af befolkningen generelt.

Det vi ved er, at selvom markedet for tyre i 2017 skabte betydelig opmærksomhed om kryptokurver, er de generelle adoptionsrater stadig fænomenalt lave. Det vigtigste spørgsmål er hvorfor? Sandheden er, at krypto stadig har lidt et omdømmeproblem.

Vi er sikre på, at mange af jer selv har oplevet dette efter at have fortalt familie og venner, at du har foretaget det første Bitcoin-køb.

Hvor mange af jer havde en off-the-cuff-kommentar om, at Bitcoin var kriminelters valuta? Vi vedder på, at næsten alle, der læser dette, har haft den oplevelse på et eller andet tidspunkt.

Adskillelsesforbindelse mellem Crypto & Kriminalitet

Ja, disse holdninger til krypto kan være irriterende, men de fortæller os noget meget vigtigt, når det kommer til at udvide den bredere anvendelse af kryptokurver.

Denne krypto skal nemlig bryde den tilknytning til kriminalitet, som stadig er tømmermænd fra Silk Road-hændelsen helt tilbage i 2014.

Desværre er det ikke let at bryde dette link med nyhedsartikler fra mainstream, der tilsyneladende benytter enhver lejlighed til at sensationalisere kryptokoblinger til kriminalitet.

Ja, det er sandt, at skyggefulde mennesker bruger krypto til ulovlige formål. Hvad disse artikelforfattere synes at være uvidende om, er imidlertid, at almindelige valutaer som USD er mest anvendte former for penge i den kriminelle underverden.

Crypto-kriminelle

Er krypto virkelig et hackers valg? Billede via Fotolia


Også hvor mange ‘smarte’ kriminelle, der virkelig vil have deres risikable transaktioner uforanderligt gemt på en offentlig blockchain, så alle kan se?

Faktisk synes crypto en stadig dårligere mulighed for kriminelle, når du overvejer, at crypto-to-fiat til og fra ramper kræver, at brugerne sender kopier af deres pas til at udføre handler eller tilbagetrækninger. En pose fyldt med 100 dollarsedler synes at være en meget bedre måde at skjule lyssky transaktioner på, ikke sandt?

Vi kan ikke bebrejde offentligheden for at tro, at krypto er fuld af digitale motorveje op til noget godt. Det er en fortælling, de bliver konstant fodret af de almindelige medier, og det er de typer mennesker, vi har brug for for at omfavne krypto for at masseadoption kan forekomme.

Nu er det en massiv forhindring for krypto at overvinde. En måde at tackle det på og ændre mening er imidlertid en jævn strøm af artikler, der fremhæver den innovation og de gode ting, der sker i blockchain-rummet.

Ja, der er mange tekniske artikler om de fantastiske innovationer, der sker i rummet. Men forstår den gennemsnitlige Joe dette virkelig? Vi tror ikke.

Måske er den nemmeste måde at plante ideen om, at ‘krypto ikke er så dårlig’, at vise folk de progressive etiske virksomheder, der omfavner kryptovaluta, som en betalingsmetode og være i stand til at fortælle folk om de fænomenale kryptomængder, der blev brugt til at understøtte disse etiske virksomheder.

Hvis kryptosamfundet kan trække sig sammen og få dette til at ske, vil måske flere mennesker ændre deres melodi, når det kommer til krypto, og det kan meget vel starte den næste bølge af adoption.

Hvad er Kindhumans?

Kindhumans er en ny online butik og uddannelsesbevægelse dedikeret til at gøre det let for tankevækkende forbrugere at købe de bedste miljøinnovative, bæredygtighedsfokuserede produkter.

Butikken viser kun mærker, der deler værdierne ved at tage sig af miljøet og gøre verden til et venligere sted. Kort sagt, Kindhumans stræber efter at være hjemsted for miljøvenlige produkter.

Kindhumans-genstande i butikken

Nogle af varerne i Kindhumans Store

Medstifter Justin Wilkenfeld forklarer Kindhumans vision:

Vi vil hjælpe med at strømline indsatsen for bevidste forbrugere til lettere at identificere, finde og købe kvalitetsprodukter, der er gode for mennesker og gode for planeten.

En anden nøglekomponent i initiativet er uddannelse og inspiration til mennesker fra hele verden til at se værdien i etisk og ansvarligt producerede produkter. Dette inkluderer øget bevidsthed om produktforsyningskæder, de anvendte materialer og selvfølgelig at sikre, at forbrugerne ender med gode produkter. Hvis det lyder interessant for dig, så hvorfor ikke deltage i bevægelsen Instagram eller Facebook?

I ånden af ​​venlighed, giver og gør en forskel, har Kindhumans også lovet at donere 1% af alt Kindhumans butiksalg til støtte for sociale og miljømæssige årsager

Hvorfor købe etisk hentede produkter?

Vi vil gerne tro, at langt de fleste mennesker er gode og bryr sig om miljøet og vores medmennesker. Vi lever dog stadig mere travle liv, og det er svært at kende historien bag de produkter, vi køber.

Vi er sikre på, at I alle har en smartphone og ikke har overvejet forsyningskæden for dette produkt. Sandheden er, at telefonen, du har i lommen, har en historie og en meget kompleks forsyningskæde.

Etisk fremskaffede KindHumans

Kun etisk kilde. Billede via Youtube

Det vil omfatte et materiale kaldet coltan, hvoraf 60% af verdens forsyning kommer fra Den Demokratiske Republik Congo, hvor meget af det udvindes af børnearbejdere, der kontrolleres af lokale stærkere eller kommer fra konfliktzoner.

Amnesty International har offentliggjorte rapporter tidligere rejste bekymring over Apples og Samsungs overdreven tillid til børnearbejde i DRC.

Nu er de fleste af os sandsynligvis ikke okay med at købe et produkt bygget med børneslavearbejde og vil hellere støtte en virksomhed, der har en etisk ansvarlig forsyningskæde. Derfor bruger Kindhumans meget tid på at gennemgå produkter, før de er opført i Kindhumans-butikken for at sikre, at de er:

  • Fremstillet af mærker med høj integritet og understøtter gennemsigtighed
  • Er grusomhed-fri
  • Støt samfund
  • Del visionen om miljømæssig bæredygtighed
  • Nægt at bruge ikke-etiske materialer
  • Har en mission om at gøre verden til et bedre sted

Det Kindhumans vetting-processen overvejer alt fra hvor produkterne kommer fra, de forskellige elementer i forsyningskæden, de metoder, der bruges til at skabe produktet, og endda hvordan produktet bortskaffes i slutningen af ​​dets levetid.

Dette betyder, at hver vare i Kindhumans-butikken har sit godkendelsesmærke, og etisk bevidste forbrugere kan shoppe der, velvidende at Kindhumans-teamet har grundigt vurderet miljøvenlighed og sourcing af hvert produkt, der er anført i butikken..

Alt dette gør det lettere for forbrugere, der er interesserede i at sikre, at de køber virkelig miljøvenlige og etiske produkter.

Etisk firma, der vedtager krypto

Fremme af gennemsigtighed har været en central del af Kindhumans-identiteten fra starten, og dette er et område, hvor velgørenhedens og blockchain-teknologiens verdener kan mødes.

Nimiq & amp; Kindhumans

KindHumans og Nimiq Collaboration

Kindhumans har været usædvanligt progressive og har valgt Nimiq (NIM) fra en enorm liste over mulige blockchains for at registrere en hash af deres årlige gennemsigtighedsrapport om.

Kindhumans har også valgt at omfavne kryptokurrencybetalinger og acceptere Bitcoin, Ethereum og NIM i deres butik via en integration med Nimiq Checkout.

Det vigtige at vide er, at Kindhumans kunne have valgt fra en lang liste med kryptobetalingsløsninger for at gøre det muligt for butikken at acceptere kryptovaluta.

Så med det enorme udvalg af løsninger derude, hvorfor vælge Nimiq at samarbejde med? En af de vigtigste ting for Kindhumans er, at de kan lide at samarbejde med tekniske projekter, der deler deres idealer og værdier.

Nimiq Checkout-integrationer

Nimiq Checkout-integrationer

Nimiq er et af de få kryptoprojekter, der har haft et stærkt fokus på velgørenhed og understøtter årsager til høj social og økologisk indvirkning ved starten.

Faktisk var 2% af hele tokenforsyningen dedikeret til Nimiq Charity, som har den eneste funktion at støtte miljøvenlige årsager og menneskelige udviklingsinitiativer. Denne tilpasning i værdier er en af ​​de vigtigste ting, der fremmer samarbejdet mellem Nimiq og Kindhumans.

Værdier og etos er dog ikke alt. Samarbejde skal også give forretningsmæssig mening, og det ser ud til, at Kindhumans-teamet har forstået det enorme potentiale i fremtidige Nimiq Checkout-opdateringer for at løse nogle af de vigtigste problemer, der holder tilbage kryptosalgadoptagelse.

Nimiq OASIS forbinder bankvirksomhed & Krypto

Lige nu er Kindhumans-butikken drevet af en kun crypto-version af Nimiq Checkout. Fra et handelsmæssigt synspunkt er der intet virkelig bemærkelsesværdigt ved dette.

Nimiq Oasis

Potentiel gateway mellem Fiat & Krypto. Billede via Nimiq

Det giver simpelthen crypto-brugere som dig og mig mulighed for at sende BTC, ETH eller NIM til købmænd som Kindhumans i en integreret check-proces. Ja, du kan argumentere for, at grænsefladen er pænere og enklere end de fleste andre løsninger derude, men de bemærkelsesværdige træk ved Nimiq Checkout er endnu ikke kommet.

Kindhumans ser ud til at blive solgt på de forbedrede værdipropositioner, der åbnes for handlende i fremtidige versioner af Nimiq Checkout. Den første igangværende forskningsindsats er Nimiq OASIS, som står for Open Asset Swap Interaction Scheme.

Dette er en plan for en krypto-til-fiat-bro, som får fiat-valutaer som euro til at opføre sig som om det var et symbol på blockchain. Kort sagt har Nimiq OASIS til formål at tilvejebringe en ny måde at forbinde kryptoverdenen med det traditionelle banknetværk.

For at give dig en idé om, hvor alvorlig denne teknologiske løsning er, gik Cardano (ADA) grundlægger, Charles Hoskinson på rekord i marts 2019 for at sige:

Det vi ser er en samling af standarder, der oprettes [som] uundgåeligt vil konvergere i løbet af de næste tre til fem år for at skabe en situation, hvor du kan flytte information og værdi mellem alle disse forskellige systemer ー ikke kun Bitcoin til Litecoin til Ethereum til Cardanoー men også din almindelige bankkonto

Team Nimiq har allerede meddelt, at de planlægger at integrere Nimiq OASIS i Nimiq Checkout og tilbyde integrerede sælgere muligheden for at acceptere betalinger i Bitcoin, Ethereum og NIM på en fuldstændig ikke-frihedsberøvende måde.

Nimiq Checkout Oversigt

Nimiq Checkout Oversigt

Alt dette afregnes i euro direkte til deres SEPA-øjeblikkelige bankkonti. Dette betyder, at Nimiq Checkout-integratorer som Kindhumans kan drage fordel af:

  • Foretag nyt salg ved at acceptere kryptovaluta ved hjælp af den første ikke-frihedsberøvende multi-krypto-løsning. Resultatet er, at købmænd uden teknisk viden kan acceptere krypto i deres butik og få euro betalt direkte ind på deres SEPA-bankkonti hurtigt – alt dette uden engang at røre ved nogen krypto.
  • Kryptovalutaer er flygtige og kan svinge vildt i pris. Nimiq OASIS giver en løsning til praktisk taget at eliminere de volatilitetsrisici, der er forbundet med købmænd, der accepterer krypto.

Kort sagt, Nimiq OASIS sigter mod at løse to af de største problemer med at holde handelsadoption tilbage: kryptos volatilitet og gøre det meget enklere for købmænd at acceptere denne nye betalingsform.

Med Nimiq OASIS indstillet til at blive rullet ud i 2020, er det meget lettere at se, hvorfor Kindhumans valgte Nimiq Checkout-integration i dag og videregive de mange andre kryptohandlerløsninger derude.

Hvad tager backup af Nimiq OASIS?

Enhver, der har været i krypto i et stykke tid, ved, at kryptoprojekter har tendens til at over-hype ‘teknologiske innovationer’ i horisonten og ender med at undlade at levere.

Imidlertid synes der med Nimiq OASIS at være et seriøst stof bag forskningsindsatsen. Nimiq meddelte i begyndelsen af ​​2019, at det havde dannet et strategisk partnerskab med den tyskejede WEG Bank.

Dette fik yderligere vægt ved, at Nimiq erhvervede en 9,9% andel i banken og sluttede sig til andre interessenter som Litecoin og TokenPay.

Nimiq Ten31

Nimiq & Ten31 Samvirkning. Billede via Ten31.com

Det vigtigste at vide her er, at WEG Bank og Nimiq-forholdet er fokuseret på Nimiq OASIS. Via WEG Bank ville Nimiq OASIS være i stand til at udnytte SEPA-instantbanknetværket, og dette ville udvide rækkevidden af ​​OASIS til over 2.000+ banker i 20 forskellige lande.

WEG Bank annoncerede for nylig lanceringen af ​​sin kryptofokuserede bankenhed kaldet TEN31. Nimiq er stærkt omtalt på det nye websted, og det ser ud til at indikere den vitale rolle, Nimiq vil spille i fremtiden for TEN31-banken og levering af bankløsninger til kryptofokuserede virksomheder.

Flere virksomheder bliver involveret?

I oktober 2019 meddelte TEN31 Bank, at Salamantex, en fremtrædende terminaludbyder af kryptopunkt, også var blevet en 9,9% -interessent i banken. Resultatet er, at TEN31 og WEG Bank nu ejes 40% af kryptofokuserede virksomheder.

Ten31 Tweet

Tweet Annoncerer Collab med Salamantex. Billede via Twitter

Ingen officiel erklæring er endnu frigivet. Det ville imidlertid ikke være overraskende at høre i den nærmeste fremtid, at Salamantex planlagde at integrere Nimiq OASIS-teknologien i sine salgsterminaler og udvide rækkevidden af ​​Nimiq OASIS til også at omfatte butikker i den virkelige verden.

Så hvornår vil Nimiq OASIS være klar?

Nimiq-teamet har allerede udtalt, at de første testtransaktioner skal være afsluttet inden udgangen af ​​2019, og at teknologien skal rulles ud i 2020. Disse tidsrammer understøttes også af oplysninger på TEN31-webstedet.

Løsning af skaleringsproblemer med Albatross

Skalering er et massivt problem, som næsten ethvert kryptobetalingssystem står over for, og Nimiq er ikke anderledes. Imidlertid er Nimiqs anden store forskningsindsats Albatross proof-of-stake konsensusalgoritme der fokuserer på at løse netop dette problem.

Dette forfølges i samarbejde med Trinkler Software, og der er allerede offentliggjort et teknisk papir. Hvad der er forbløffende er, at de indledende fund er, at Albatross vil opnå en præstation tæt på det teoretiske maksimum for en enkeltkædeprotokol.

Albatross PoS

Albatross PoS konsensusmekanisme

Årsagen til, at dette er vigtigt for Nimiq OASIS, er, at processen vil bruge Nimiq blockchain. Dette betyder, at hvis Nimiq Checkout vedtages i målestok, at Nimiq blockchain bliver nødt til at være i stand til at behandle et stadigt stigende antal transaktioner, der potentielt kan forårsage en flaskehals.

I øjeblikket er Nimiq blockchain i stand til at behandle 7 transaktioner pr. Sekund (det samme som Bitcoin).

Da testningen af ​​Albatross allerede er i gang og dens integration i Nimiq 2.0 planlagt til 2. kvartal 2020 forventes det imidlertid, at Albatross-forbedringerne vil se, at Nimiq blockchain er i stand til 1.000+ transaktioner pr. Sekund. For at placere det i sammenhæng er det gennemsnitligt fem gange mere end PayPal skal administrere.

Den vigtigste ting at vide her er, at hvis Nimiqs OASIS-drevne multi-crypto-handelsløsning virkelig starter, så er Albatross indstillet til at spille en nøglerolle for at sikre, at disse crypto-til-fiat-konverteringer forbliver hurtige for købmænd.

Er Nimiq et interessant projekt?

Vi anser Nimiq for at være en skjult perle, der flyver under kryptosamfundets radar. Hvis du vil lære mere, hvorfor ikke se vores dybe dykkervideo ind i projektet?

Konklusion

Kan lide det eller ej, krypto har stadig et massivt omdømmeproblem blandt et almindeligt publikum. Ja, at forbindelsen mellem krypto og kriminalitet sandsynligvis falmer over tid.

Inden krypto virkelig kan masseadopteres, skal det dog opnås almindelig accept. Vi mener, at nøglen til at ændre dette synspunkt er at kunne vise tvivlerne håndgribelige eksempler, hvor blockchain-teknologi er blevet omfavnet og vedtaget for at støtte gode formål.

Det er her progressive etiske virksomheder som Kindhumans kan tilføje enorm værdi og hjælpe med at fremskynde kryptooptagelse.

Det er også derfor, du bør overveje at støtte virksomheder som Kindhumans og vise mainstream den sande ånd i kryptosamfundet. Hvis vi kan trække sammen og skabe den positive nyhedsstrøm, så vil det helt sikkert bringe os et skridt tættere på den masseadoption, som så mange i kryptosamfundet ønsker.

Fremtiden og hastigheden for bredere vedtagelse kan meget vel være i dine hænder. Vil du sidde ledigt ved, eller vil du gøre noget for at hjælpe med at bryde forbindelsen mellem krypto og kriminalitet?

Det er på dig at beslutte.

Fremhævet billede via KindHumans

Ansvarsfraskrivelse: Forfatteren har noget NIM i deres portefølje og kompenseres i en langsigtet uafhængig konsulentkapacitet af Nimiq. Denne artikel må ikke opfattes som investeringsrådgivning. Foretag altid din egen forskning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map