Køb af CryptoCurrency i Australien: Top 4 muligheder

Vedtagelsen af ​​Bitcoin og andre kryptokurver har været stigende i Australien for nylig. Alt dette takket være ændringen til en mere acceptabel tilgang til aktivklassen fra den australske regering.

Tidligere holdt love og regler, såsom dem der tillod dobbeltbeskatning, australierne i at vedtage kryptokurver i enhver større skala. Heldigvis foretog regeringen nogle ændringer af reglerne, og det resulterede i øget interesse og vedtagelse af kryptokurver i Australien i 2021.

Overvej for eksempel Swyftx, som har set sin brugerbase gå fra nul til mere end 35.000 siden lanceringen i 2019. Det er også blevet rapporteret, at børs / mæglerhybrid håndterer 120 millioner dollars i transaktioner hver eneste dag.

Crypto Australien

Hvis du vil købe krypto i Australien, har du brug for en legitim udveksling. Billede via Shutterstock

Hvis du nogensinde har undersøgt køb eller handel med kryptokurver i Australien, ved du sandsynligvis, at der er snesevis at vælge imellem. Nogle er lokale og kun tilgængelige for indbyggere i Australien eller New Zealand, mens andre er globale.

I slutningen af ​​dagen skal du dog finde den mægler, der giver dig mulighed for at købe krypto i Australien med de bedste gebyrer, de nemmeste verifikationskrav og den højeste bekvemmelighed. Du kan også være bekymret for anonymitet eller betalingsmetoder eller indbetalings- og udbetalingsgrænserne.

Det betyder, at du bliver nødt til at undersøge noget for at finde den bedste mægler i Australien til at købe krypto baseret på dine behov. Eller du kan lade os tage sig af forskningen, og du kan finde den mulighed, der fungerer bedst for dig.

Og med det ude af vejen, lad os komme videre og lære at købe noget krypto i Australien.

1) Swyftx

Der er flere funktioner i kryptobørs, der er meget vigtige for forhandlere. Øverst på listen er gebyrer, men der er andre ting, der skal overvejes, såsom den tilbudte handelsgrænseflade, likviditet og spreads og niveauet for den tilbudte kundeservice. Der er en australsk mægler, der forsøger at løse alle disse problemer, og det er Swyftx.

Swyftx brugergrænseflade

Swyftx forbedrer kryptobørs i Australien. Billede via Swyftx.com.au

De giver australske kryptohandlere et sted at gå, hvor de ikke bliver frarøvet blinde af gebyrer, hvor kundeservicemedarbejdere er hjælpsomme, og hvor handelsgrænsefladen giver mulighed for mere intelligent handel.

Det fantastiske ved Swyftx er, at det ikke kun er en udveksling. Det tilbyder også komplette mæglertjenester, hvilket er en bonus for handlende og kryptoinvestorer. Det gør også Swyftx til den perfekte udveksling, uanset om du er helt ny i krypto, eller hvis du har mange års erfaring. Hos Swyftx kan du forvente lave, gennemsigtige gebyrer, fremragende spreads, over 220 aktiver at handle og endda en SMSF-opsparingskonto til at hjælpe med din pensionsopsparing.


Du kan bare fortælle, at forhandlere elsker, hvad Swyftx tilbyder, da børsen er vokset til over 35.000 forhandlere, siden de blev lanceret i 2019.

Swyftx TrustPilot

Næsten 1.000 Fremragende 5-stjernede anmeldelser. Billede via Swyftx.com.au

En ting, du virkelig kan lide ved Swyftx, er et fast gebyr på 0,6%. Ved første øjekast kan det virke højt i forhold til børser, der tilbyder gebyrer på 0,2% eller mindre, men et nærmere kig viser, hvor Swyftx er bedre end de andre, da de tilbyder spreads, der er så lave som 0,41%. Andre børser, der har lave gebyrer, kan have spænd så høje som 5%!

Swyftx er i stand til at tilbyde disse ultra-lave spreads takket være deres proprietære algoritme, der kan finde det laveste spread fra hele snesevis af børser. Dette gør det muligt for Swyftx at sænke de samlede handleromkostninger (gebyr + spread) til så lave som 1,01% i nogle tilfælde. Du finder ikke så lave samlede omkostninger på mange andre børser.

Swyftx-gebyrer

Swyftx sammenligner meget gunstigt med konkurrencen. Billede via Swyftx.com.au

Og Swyftx har gjort det meget enkelt at komme i gang. Du begynder med at klikke på den store, blå “Tilmeld” -knap i øverste højre hjørne af hjemmesiden. Dette åbner Swyftx-registreringssiden, hvor du indtaster dit navn, e-mail-adresse, telefonnummer, bopælsregion og en adgangskode efter eget valg.

Marker derefter afkrydsningsfeltet for at acceptere vilkår og betingelser, og afkrydsningsfeltet for at bevise, at du ikke er en robot ved at udfylde captcha. Til sidst skal du klikke på knappen “Opret min konto”.

Swyftx-verifikation

En af de mere besværlige dele af registreringen til enhver kryptovalutaudveksling er behovet for at udfylde KYC-kravene, men Swyftx har endda gjort denne del af processen så enkel, at 70% af deres kunder er i stand til at gennemføre den på under 2 minutter.

Swyftx registreringsflow

En af de nemmeste registrerings- og verifikationsprocesser i branchen. Billede via Swyftx.com.au

For at gennemføre KYC-identitetsbekræftelsesprocessen skal du logge ind på den konto, du lige har oprettet, og derefter klikke på linket “Profil” i venstre sidebjælke og under dette linket “Bekræftelse”. Der åbnes en onlineformular, der beder om at bekræfte følgende oplysninger (bemærk, at hver er verificeret separat):

 • Email adresse
 • Mobiltelefon nummer
 • ID-dokumentnummer

Swyftx-verifikation

Hurtig og nem verifikation er en af ​​fordelene ved at bruge Swyftx. Billede via Swyftx.com.au

For at bekræfte e-mailen skal du klikke på knappen og en e-mail vil blive sendt til dig, hvor du skal klikke på et bekræftelseslink. Det er sorteret.

Telefonbekræftelsen er lige så let. Klik på knappen “Bekræft nu”, og en 6-cifret PIN-kode genereres og sendes til din telefon via SMS. Indtast koden i popup-boksen på webstedet, og du har bekræftet dit mobiltelefonnummer.

Swyftx Bekræft pinkode

Bekræft hurtigt og nemt dit mobilnummer. Billede via Swyftx.com.au

Det sidste trin er at verificere dine ID-dokumenter, og Swyftx har forenklet dette ved at fjerne behovet for at scanne og uploade dokumenter. I stedet bliver du kun bedt om at indtaste oplysningerne nøjagtigt som de vises på dit id i webformularen.

Swyftx ID

Fuld KYC-verifikation på under 2 minutter. Billede via Swyftx.com.au

Når det er bekræftet, er du klar. Det er meget sandsynligt, at hele processen tog dig mindre end 2 minutter.

Swyftx-indskud

For indskud i AUD tilbyder Swyftx flere muligheder:

 • PayID (øjeblikkelig indbetalingsmetode)
 • POLi (metode til øjeblikkelig indbetaling)
 • OSKO (depositum inden for samme hverdag)

Osko og PayID

Vælg mellem forskellige indbetalingsmuligheder. Billede via Regional Australia Bank

I en spændende udvikling har Swyftx meddelt, at de snart vil tilføje kredit- / betalingskortbetalinger og blive den første australske platform, der tilbyder denne service. Bankoverførsler er også mulige via OSKO-netværket. Disse tager typisk 2-6 timer at behandle, selvom det ikke er ualmindeligt, at banken holder et stort første indskud i op til 24 timer. Swyftx tjekker for overførsler ca. kl.9.00, kl.12.00, kl.15.00, kl.18.00, kl.20.00 og kl. 22.00 AEDT på hver arbejdsdag.

Er der et tilknyttet program?

Det er måske ikke den vigtigste del af at vælge en mægler, men det er rart at se et tilknyttet program, der tilbydes hos Swyftx. Med det kan du tjene 30% af de gebyrer, der opkræves på alle handler i hele den henviste konto. Affiliate-programmet kan bruges tilfældigt til at henvise venner og familiemedlemmer, eller det kan bruges mere omfattende.

Swyftx tilknyttet

Et generøst tilknyttet tilbud. Billede via Swyftx.com.au

Udbetalinger foretages den 1. i hver måned, og du ved altid nøjagtigt, hvad din provision er takket være det realtidssporingssystem, der er inkluderet i tilknyttet backend. En ting, der mangler, er markedsføringsmateriale til at hjælpe med reklame og promovering.

2) Møntspot

Møntspot blev lanceret i 2013, og det regner sig selv som Australiens mest pålidelige børs. Fordi det har fungeret i så lang tid i Australien, er det ekstremt kendt i kryptosamfundet, og det er respekteret. Børsen er forblevet i spidsen for cryptocurrency-revolutionen i Australien og er ofte den første mægler, der tilbyder nye funktioner.

Coinspot-konto

Inde i en grundlæggende Coinspot-konto. Billede via Coinspot.com.au

Fra januar 2021 kan brugere på Coinspot nyde alle følgende funktioner:

 • Brugervenlig grænseflade gør det nemt for alle niveauer af cryptocurrency-brugere.
 • Køb og skift let fra et udvalg af mere end 230 kryptovalutaer.
 • Stop tab & Begræns ordrer for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af markedsmulighederne.
 • Mange tilgængelige indbetalingsmuligheder som POLi-betalinger, PayID, BPAY og kontanter.
 • Over-the-counter desk og support til australske Self Managed Super Fund (SMSF) investorer.
 • Fremragende sikkerhedsforanstaltninger, herunder 2-faktor-godkendelse til beskyttelse mod hackere og tyveri.
 • Tilknyttet program, der belønner 30% af provisionen (i 1 år) for henviste brugere.

Oprettelse af en konto & Log på

Oprettelse af en Coinspot-konto svarer til det, du ville gennemgå ved enhver anden kryptobørs. Det begynder med at klikke på den hvide “Registrer” -knap i øverste højre hjørne af hjemmesiden. Du udfylder derefter de ønskede oplysninger og klikker på knappen “Opret konto”.

Registrering af Coinspot-konto

Registrer en konto på få sekunder. Billede via Coinspot.com.au

Næsten umiddelbart efter tilmelding modtager du en e-mail fra Coinspot for at bekræfte den e-mail-adresse, du brugte til at registrere. Ved at klikke på bekræftelseslinket i e-mailen fuldføres den grundlæggende kontoopsætning og lader dig logge ind på Coinspot. Du er dog ikke i stand til at foretage indbetalinger eller udbetalinger, før du bekræfter dit ID i overensstemmelse med AML-reglerne.

Coinspot-verifikation

Bekræftelse hos Coinspot indebærer bevis for, at du er den, du har registreret som, ved at levere identifikationsdokumenter. Når disse dokumenter er modtaget og behandlet af Coinspot (som kan tage op til 24 timer), har du adgang til at indbetale op til AUD $ 2.000 pr. Dag og foretage udbetalinger. Komplet verifikation kræver alt følgende:

 • Fulde navn
 • Fødselsdato
 • Telefonnummer
 • Bopælsadresse
 • Scannet kopi af et gyldigt identifikationskort eller pas med bevis for adresse
 • Et selfiefotografi, der holder et ID-dokument op

Dette er en standardprocedure, som du finder på næsten alle cryptocurrency-børser.

CoinSpot-gebyrer

Coinspot er stolt af sin enkle og gennemsigtige gebyrstruktur, som også tilfældigvis inkluderer nogle af de laveste gebyrer for nogen af ​​de australske krypto-udvekslinger.

Coinspot-gebyrer

Enkle, gennemsigtige, lave gebyrer har gjort Coinspot til en favorit siden 2013. Billede via Coinspot.com.au

Bemærk, at denne gebyrstruktur ikke inkluderer de mineafgifter, der opkræves, hvis du vælger at bytte fra en kryptovaluta til en anden, eller hvis du vælger at sende dine mønter fra børsen efter køb af dem. Disse mineafgifter adskiller sig fra den ene kryptovaluta til den næste og kan endda variere afhængigt af den pågældende blockchains netværkstrafik. Når det er sagt, udgør mineafgifter typisk mindre end et stykke på fem cent.

3) CoinJar

En anden populær mulighed for at købe krypto i Australien er CoinJar børs, der blev lanceret i 2013. Børs / mægler er primært fokuseret på sine australske kunder, men for nylig er den også udvidet og tilbyder nu også sine tjenester i Storbritannien. Det tilbyder også CoinJar til institutioner på global basis, men det er ikke rigtig relevant for enkeltpersoner, selvom det indikerer, at CoinJar kunne tilbyde sine tjenester globalt i fremtiden.

Børsen har en takst / producent-gebyrstruktur, hvor takers betaler et gebyr, der kan være så lavt som 0,1%, men ikke overstiger 0,3%. Producenter klarer sig endnu bedre med gebyrer, der går fra 0% op til maksimalt 0,2%.

Så længe du altid køber på budet og sælger på anmodningen, betaler du kun producentgebyret, hvilket betyder, at dit maksimale gebyr på CoinJar vil være ret lavt. Spænd kan dog til tider være høje på grund af manglende likviditet, så handlende bliver nødt til at huske dette.

Coinjar-gebyrer

Gebyrerne på CoinJar er rimelige. Billede via Coinjar.com

Som en anden hybridbørs / mægler giver CoinJar mulighed for at købe krypto med fiat eller handle mellem forskellige kryptovalutaer. Indskud kan foretages via bankoverførsel, BPAY, NPP, Blueshyft, eller for dem, der allerede har noget kryptokurrency, kan nogen af ​​de understøttede mønter også deponeres.

CoinJar er også seriøs med hensyn til sikkerhed ved hjælp af 2-faktor-godkendelse til alle konti og sikring af mindst 90% af de digitale valutaer, der opbevares i koldt opbevaringsbøger. CoinJar er også meget gennemsigtig om sine operationer, hvilket kan give en følelse af sikkerhed for brugerne.

Derudover bruger de datakryptering, Transport Layer Security, periodiske sikkerhedsrevisioner og bedste praksis organisationssikkerhed. CoinJar bruger også avancerede maskinlæringsteknikker til at genkende mistænkelige logins, kontoovertagelser og økonomisk svindel.

Oprettelse af en CoinJar-konto

Oprettelse af din konto på CoinJar er stort set det samme som at oprette en konto på enhver anden kryptokursudveksling. Det begynder med at klikke på “Tilmeld” -linket i øverste højre hjørne af hjemmesiden. Når du har udfyldt formularen, modtager du en e-mail med et link til klik, der bekræfter dit ejerskab af e-mail-adressen.

Coinjar-konto registrering

Nem registreringsproces. Billede via CoinJar.com

Dette giver dig adgang til din konto og handelsplatformen, og hvis du deponerer kryptokurrency, kan du gøre det og begynde at handle. Men hvis du ønsker at foretage en fiat-valutaindbetaling, skal du kontrollere din identitet ved at uploade dine ID-dokumenter. Dette er alt i overensstemmelse med AML-regler.

En anden fordel ved at bekræfte din konto er, at det gør dig berettiget til at modtage et CoinJar Swipe-betalingskort.

CoinJar-strygekort

CoinJar Swipe er et betalingskort, der er tilgængeligt for de australske kunder i CoinJar. Det giver mulighed for en problemfri udveksling af kryptovaluta til fiat uden at vente i flere dage på, at en bankoverførsel skal behandles. Det giver også mulighed for konvertering af krypto til fiat uden gebyrer.

Coinjar SwipeCard

Et betalingskort gør det så nemt at bruge kryptokurver. Billede via Coinjar.com

Finansiering af betalingskort er ret simpelt. Inde i din konto vil du se en ‘Stryg konto’, og hvis du flytter noget kryptokurrency til denne konto, kan du derefter bruge CoinJar Swipe-kortet til at trække pengene fra en pengeautomat eller et hvilket som helst sted, hvor du normalt ville bruge et betalingskort. Overførsler er øjeblikkelige, og midlerne er tilgængelige med det samme. Den eneste ulempe er $ 29 gebyret for bestilling af et nyt kort.

CoinJar-belønninger

CoinJar Rewards er et belønningssystem, der tillader brugere af børsen at optjene point for at bruge CoinJar til at købe, sælge og handle kryptokurver. Point kan bruges til at modregne udvekslingsgebyrer, til at købe varer i CoinJar-butik, eller for at udligne omkostningerne ved at bestille et nyt CoinJar Swipe-kort. Konti skal verificeres for at akkumulere CoinJar Rewards-point.

4) Coinbase

Ikke alle de udvekslinger, der er tilgængelige for australske kryptokurrencyentusiaster, er baseret i Australien. En populær børs til køb af Bitcoin og en række andre kryptovalutaer er Coinbase, en San Francisco, CA-baseret udveksling. I erhvervslivet siden 2012 er det den største amerikanske baserede kryptobørs og en af ​​de bedste globale børser.

Som den første post på vores liste Swyftx er Coinbase også en hybridbørs og mægler. De tilbyder også frihedsberøvende tjenester til institutioner, en cryptocurrency-betalingsplatform og deres egen stablecoin, der er knyttet til den amerikanske dollar kaldet USD Coin (USDC)..

Coinbase

Coinbase er en af ​​de største globale kryptokæder, men er det rigtigt for australiere? Billede via Coinbase.com

Mens Coinbase er let at bruge, hvilket er en god del af grunden til, at den er vokset så stor, kan den ikke lide af mange langsigtede kryptokurrencyentusiaster af flere grunde, herunder:

Høje gebyrer

Coinbase har nogle af de højeste gebyrer i branchen, men det kommer væk med det (hidtil), fordi dets enkle brugergrænseflade gør det til et godt valg for dem, der er helt nye til kryptokurver.

Mange mennesker synes, det er det værd at handle nogle ekstra gebyrer for en simpel grænseflade og brugervenlighed. Mere erfarne kryptohandlere og investorer kan undgå de høje gebyrer ved at bruge Coinbase Pro-platformen, men en ulempe er, at du ikke kan købe og sælge krypto ved hjælp af fiat på Coinbase Pro.

Brugere styrer ikke nøgler

Selvom alle de centraliserede børser holder brugerne private nøgler, er dette fortsat en stor klage fra Coinbase-brugere. Der er virkelig ikke mange måder at komme rundt på dette, men brugerne husker stadig det populære ordsprog: “Ikke dine nøgler, ikke dine mønter.”

Coinbase begrænser brugernes fortrolighed

Coinbase er bestemt ikke en ven med privatlivets fred, og så langt tilbage i 2014 har der været rapporter om Coinbase, der sporer dets brugeradresser, hvor de overfører mønter, og hvordan de bruger mønter. Brugere har fået konti frosset til afsendelse til bestemte adresser. I 2019 erhvervede Coinbase et selskab ved navn Neutrino.

Neutrino Coinbase

Neutrino annoncerer erhvervelse.

Neutrino fokuserer på at analysere blockchains for at opdage identiteterne bag adresser på disse kæder. Coinbase forsøgte også for nylig at sælge sine data til Internal Reveneue Service (IRS) og Drug Enforcement Administration (DEA). Og det lykkedes at vinde kontrakten om at sælge sine data til Secret Service.

Hvis privatliv er vigtigt for dig, skal du holde dig væk fra Coinbase, men hvis du ikke er generet og elsker brugervenligheden, kan det være din perfekte udveksling.

Coinbase-indskud & Gebyrer

Coinbase har en ganske forvirrende gebyrplan, og det kan skyldes, at de forsøger at skjule de høje omkostninger ved deres gebyrer. De har også begrænsede muligheder for at foretage indskud, hvilket kan være en reel ulempe for nogle brugere. Og i øjeblikket understøtter Coinbase i Australien ikke salg af kryptokurver. Alt dette betyder, at du kan købe let nok, men du bliver nødt til at flytte dine mønter et andet sted, hvis du vil sælge dem.

Når det kommer til gebyrer, er der en hel lang side på Coinbase-webstedet for at forklare gebyrstrukturen. Du kan se her hvis du kan lide. En mere forenklet version af den australske gebyrstruktur vises i nedenstående skema:

Coinbase Australia-gebyrer

Du betaler højere gebyrer, når du køber krypto på Coinbase. Billede via Coinbase.com

Køb af Crypto på Coinbase

Køb af eventuelle kryptokurver på Coinbase begynder med at registrere en konto. Det er let nok. Klik på “Tilmeld” -knappen øverst til højre på skærmen, og udfyld derefter den enkle formular. Klik på knappen “Opret konto”, og du er klar.

Registrering på Coinbase

Coinbase gør det nemt at registrere en ny konto. Billede via Coinbase.com

Når du har registreret, sender Coinbase dig en e-mail, der beder dig om at klikke på et link og kontrollere, at e-mailen er din. Derefter sender de dig en SMS til din mobil med en PIN-kode, der skal indtastes på Coinbase-webstedet for at bekræfte dit mobilnummer.

2FA på Coinbase

Du kan aldrig være for sikker, når det kommer til krypto. Billede via Coinbase.com

Dette er det telefonnummer, der vil blive brugt senere til 2FA-koder, så sørg for at det er et, som du altid har adgang til.

Det bliver også nødvendigt at give Coinbase dine ID-dokumenter for at fuldføre KYC-processen. Og du skal registrere et betalingskort for at foretage køb.

Når du er logget ind på din konto, skal du kigge efter den blå knap (KØB / SÆLG) øverst på startsiden. Ved at klikke på den vises en boks, der giver dig mulighed for at KØB, SÆLG eller KONVERTER Bitcoin og de andre kryptovalutaer, der understøttes på Coinbase.

Køb af Crypto Coinbase

At købe krypto på Coinbase er bare så let. Billede via Coinbase.com

Coinbase forsikring

Næsten alle kryptokursudvekslinger har nul beskyttelse, når det kommer til investorordninger eller statsstøttede forsikringsplaner, men Coinbase har privat forsikret sin klients midler mod tab på grund af hacking eller tyveri.

Coinbase-sikkerhed

Coinbase har længe været meget på forhånd med at fortælle deres kunder, at sikkerhed er ekstremt vigtigt, når man beskæftiger sig med kryptokurver. Coinbase selv hjælper dette ved at kræve, at alle konti bruger 2FA til loginprocessen.

De har også 98% af alle klientmidler i kølerum for at begrænse mængden af ​​mønter, som en hacker muligvis kan nå. Selvfølgelig hjælper dette dem også, da ethvert vellykket hackingsforsøg kompenseres af deres egen forsikringspolice.

Selv med al denne sikkerhed og sikkerhedsforanstaltninger vil vi advare dig om, at du aldrig opbevarer dine mønter i nogen byttebørs. Du skal altid flytte din kryptokurrency til en ikke-frihedsberøvende tredjeparts tegnebog, som kun du har adgang til. Dette er den eneste måde, du ved, at de mønter, du har købt, faktisk er i din besiddelse.

Coinbase-sikkerhed

Coinbase er den sikreste udveksling indtil videre.

Mens Coinbase synes at være ret pålidelig, er det værd at bemærke, at de også har hyppige afbrydelser på webstedet, når brugerne ikke er i stand til at logge ind og hente deres mønter. Vær sikker i stedet for ked af det, og overfør den krypto, du køber, fra børsen.

Alt i alt er der flere alvorlige ulemper ved at bruge Coinbase i Australien, men hvis du leder efter brugervenlighed og ikke forventer at sælge dine mønter når som helst snart, så kan Coinbase være et acceptabelt alternativ til køb af krypto i Australien.

Konklusion

Ovenstående muligheder er blot nogle få, der kan bruges til at købe krypto i Australien. Der er mange andre, men vi mener, at disse fire er nok til at få nogen i gang.

Men der er mange udvekslinger, der ikke er dækket her, så for at være komplet vil du måske foretage din egen forskning ud over det, vi allerede har gjort for dig. En mulighed, vi kan lide, er Binance, fordi den tilbyder en af ​​de største sorter af altcoins og har nogle andre fremragende funktioner og frynsegoder.

Du kan få adgang til vores fulde Binance-anmeldelse her.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me