ICO Bounty-programmer: Komplet begyndervejledning

Når der bringes et nyt produkt på markedet, vil der blive udviklet en reklame- eller markedsføringsplan, og generelt er den vigtigste måling penetration af marketing.

Med andre ord, hvor meget opmærksomhed der kan spredes om produktet eller tjenesten.

Denne gennemtrængning får så mange mennesker som muligt kendskab til virksomheden eller projektet, fortæller dem, hvad der tilbydes, og hvordan det nye produkt eller den nye tjeneste vil gavne dem. Det fører også til yderligere mund-til-mund-reklame, hvilket er gavnligt for virksomheden, da det i det væsentlige er gratis reklame for dem.

Siden stigningen af ​​internet og sociale medier er marketingstrategien for sociale medier blevet en stor del af de fleste virksomheds marketingplaner. Faktisk stoler nogle udelukkende på sociale medier for at promovere deres nye forretning eller produkt. Indtast ICO bounty-programmet; et nyt spin på en gammel idé, der i vid udstrækning bruges af nye blockchain-startups.

Når jeg gennemgår resten af ​​dette indlæg, lærer du, hvordan bounty-programmer er blevet en integreret del af blockchain-projektmarkedsføring, hvordan bounty-programmerne fungerer, hvordan du kan blive involveret, hvis du skulle blive involveret, risici for bounty-programmer og den mulige fremtid for bounty-programmet.

Klar til at komme i gang? Lad os gå.

Hvad er Bounty-programmer?

Bounties er afledt af den digitale spilverden, hvor gratis varer eller andre frynsegoder traditionelt er blevet tilbudt spillere for deres hjælp til spiludvikling, normalt i form af bugjagt.

I bredeste forstand er bounties simpelthen en måde at tilskynde kunder, eller i tilfælde af investorer i blockchain-projekter, til at tage nogle handlinger. Dette fungerer ved, at projektet giver brugerne en belønning for at udføre visse enkle opgaver. Det er lidt som en byttehandel, hvor projektet belønner en person for at udføre en opgave, men det er også værdifuld reklame for blockchain-projektet, der gennemfører bounty-programmet.

Bounties forklaret

Billede via Fotolia

Bounties er blevet stadig mere nyttige som en del af ICO-processen med kryptokurver. Faktisk har mange af de nye start-up blockchain-projekter indarbejdet en eller anden form for belønning i ICO-programmet. I løbet af dusørperioden kan brugerne få belønninger for at sprede budskabet om projektet, for at finde fejl i softwaren eller endda for faktisk udvikling.

I de fleste tilfælde er belønningen i form af kryptokurrency, hvilket gør belønningsprogrammer til et attraktivt middel til at øge deres kryptokurrencyportefølje. Fordi de fleste kryptokurrencyentusiaster er yngre, er de ganske vant til spilpræmierne, og derfor har kryptokurrencypræmieprogrammer været en fantastisk måde at sprede budskabet om nye teknologiske projekter.

Cryptocurrency bounties fungerer, fordi de giver massiv værdi til opstartsprojekter og massive incitamenter for kryptokurrencyentusiaster.

Hvordan bounties binder sig med ICO’er


Cryptocurrency bounty-programmer har udviklet sig til det punkt, hvor de fleste projekter vil omfatte en pre-ICO bounty og / eller en post-ICO bounty. I de fleste tilfælde udføres belønninger ikke i forbindelse med ICO.

Pre-ICO Bounty-programmer

Som du sandsynligvis gættede ud fra navnet, forekommer disse dusørprogrammer, før den egentlige mønt ICO finder sted. Normalt afholdes en pre-ICO bounty for at hjælpe med at generere buzz og hype omkring projektet. De fokuserer ofte på sociale medieplatforme og er designet til at skabe bevidsthed om projektet og den kommende ICO.

Ud over sociale medier kan andre ikke-traditionelle reklamekanaler bruges til at øge markedsindtrængningen. Målet med disse bounties er at få folk til at udføre aktiviteter, der vil øge kendskabet til projektet og forhåbentlig også øge mund til mund. Fælles pre-ICO bounty-aktiviteter inkluderer følgende:

1. Sociale mediekampagner

Dette er bounties, der tilskynder brugerne til at foretage handlinger på deres egne sociale mediekonti. Belønningerne er ofte bundet til det engagement, der genereres af sådanne stillinger. Bounty-belønninger kan være bundet til tweets og retweets på Twitter, indlæg eller delinger på Facebook, YouTube-videoer, kommentarer og delinger eller andre handlinger på sociale medier. Twitter er en af ​​de mere populære sociale medieplatforme målrettet af bounty-programmer.

2. Artikel Writing Bounties

Artikelskrivning af bounties kan være en meget god aktivitet for dem, der har blogs eller andre online-kanaler med mange tilhængere. En artikel, der skriver bounty, belønner skabere for at skrive og sende en fremhævet artikel på deres blog. Ligesom den sociale mediepræmie er belønningen ofte bundet til postens synlighed og engagement, så der kan betales højere belønninger for artikler, der har et stort antal synspunkter eller sociale mediedele.

3. Bitcointalk Signature Bounties

Mange ICO’er inkluderer denne populære type belønning, som kun er åben for medlemmer af Bitcointalk forum. For at kvalificere sig til bounty skal brugeren medtage en signatur frigivet af ICO-projektet, som indeholder nogle specielle sporingskoder. Det modtagne belønningsbeløb afhænger af brugerens placering på Bitcointalk-forummet. Normalt skal brugere være mindst Jr.-medlemmer på forummet for at deltage i denne bounty.

Pro Tip: Mange af disse dusørprogrammer er fine med en enkelt person, der sender underskriften på flere konti. Dette betyder, at du kan have så mange Bitcointalk-konti, som du vil, og få betalte belønninger fra dem alle.

Post-ICO Bounty-programmer

Når ICO er afsluttet, og der er skaffet midler, er der et andet fokus på projektets marketingindsats. Dette kræver et andet sæt bounty-programmer, som ofte er baseret på at forbedre projektet gennem community-baserede forslag. Nogle almindelige typer post-ICO bounty-programmer inkluderer:

1. Oversættelseskampagner

Disse kan være meget gode bounties at blive involveret i. De inkluderer oversættelse af projektdokumenterne og inkluderer ofte moderering af diskussioner i fremmedsprogsforumgrupper. Højttalere på mange forskellige sprog kan drage fordel af denne type bounty, som ofte inkluderer oversættelse af projektets hvidbog og websted samt Bitcointalk forum ANN-tråden.

2. Fejlrapporteringspræmier

Dem, der er fortrolige med kodning, kan hjælpe projektet og blive belønnet, når der tilbydes bugrapporteringspræmier. Disse belønninger kan hjælpe udviklerne af et blockchain-projekt, da mange mindre projekter er ret fastspændte for udviklerressourcer. En god fejlrapport identificerer eventuelle problemer med softwaren eller platformen på en klar og kortfattet måde.

Selvom ovenstående identificerer nogle almindelige aktiviteter før og efter ICO-belønning, er det vigtigt at forstå, at der ikke er nogen regler, når det kommer til dusørprogrammer. De ovennævnte kampagner er kendt for at være vellykkede, og det er derfor, de er så udbredt, men der er andre typer belønninger, der kan forekomme. Kort sagt er ethvert bounty-program helt afhængigt af kryptokurrencyprojektet.

Det er ikke usædvanligt, at et opstartsprojekt øremærker en vis procentdel af den samlede møntforsyning til bounty-programmerne. Normalt kan du finde oplysningerne om dette beløb i hvidbogen for projektet, på deres hjemmeside eller i Bitcointalk ANN-tråden.

Sådan bliver du involveret i ICO Bounties

For alle, der er interesseret i at deltage i nye projekter og udvide deres kryptokurrencyporteføljer, er ICO-bounties en fantastisk mulighed. Ved at udføre enkle opgaver får du optjent poletter og promoveret kommende projekter og ICO’er.

De fleste af bounty-aktiviteterne er ikke af teknisk karakter og kan udføres af alle med en internetforbindelse og nogle online-konti og forbindelser. Hvis du vil finde ud af mere om kommende bounties, er to store ressourcer ICO-bounty-tråde på Bitcointalk og Cryptocurrencytalk.

ICO Bounties på Bitcointalk

ICO Bounty Galore på BitoinTalk.org

Skulle investorer deltage i en dusør?

Der er virkelig intet endeligt svar på dette spørgsmål. Svaret afhænger af hver enkelt og afhænger af en nøglefaktor – lav din egen forskning (DYOR). Dette princip gælder næsten alt i blockchain-projekter. Du vil let kunne finde hvidbogen på projektets websted og kan også læse gennem meninger og analyser af andre på Bitcointalk-fora og på Reddit.

Læs og undersøg og kom til dine egne konklusioner om fortjeneste eller forringelser for hvert enkelt projekt. Der er også websteder dedikeret til rapportering om kommende ICO’er, der kan være nyttige for din forskning. Tjek ud ICO eksaminator og ICO overvågningsliste til at begynde med.

ICO-overvågningsliste

Seneste ICO’er på ICO Watchlist. Kilde: icowatchlist.com

Det kan være en god idé at overveje tidskravene til bounty-programmet som en af ​​dine afgørende faktorer. Nogle bounty-programmer kræver ugentlige opgaver, der kan synes tidskrævende og kan være mere, end du vil påtage dig. Hvis du lige er kommet i gang med bounties, vil du måske se efter dem, der er nemmere og hurtigere at udføre.

Du vil ikke gøre dine dusørprogrammer til et deltidsjob. Også stræbe efter at finde de bedste projekter at knytte dig til. Hvis du begrænser dig til kun de bedste projekter, kan du også begrænse den tid, du bruger på at udføre bounty-programmer.

Pro-tip: Du vil snart se, at nogle projekter tilbyder et stort antal tokens, mens andre har meget mindre beløb, der skal gives væk, selv for de samme opgaver. Ofte er antallet af tokens, der gives væk, en indikation af projektets kvalitet og dedikationen fra udviklingsteamet.

Dette er dit første tip, når du går til at undersøge historien om udviklingsteamets udførelse, brugssagen til projektet og prototyperne. Husk, at 10 poletter fra et værdifuldt projekt sandsynligvis vil være langt mere værd i fremtiden end 1.000 shitcoins fra et ubrugeligt projekt.

Potentielle bounty-risici

Indtil videre lyder alt om bounties godt, ikke? Gratis tokens til at udføre enkle opgaver, hvad der kan gå galt?

Der er et par ting. Først blandt dem er, at du kan begynde at bakke mindre end stjerneprojekter, vinde mønter, der absolut ikke er værd, og gøre dig selv en vittighed på sociale medier med din shilling af disse shitcoins.

Der er dog en mere snigende risiko, som mange ikke overvejer.

Når du gennemfører en ICO, er der både bløde hætter og hårde hætter på plads. I et stigende antal tilfælde opfylder ICO ikke sit bløde loft, og eventuelle indsamlede midler vender tilbage til investorerne. Dette er en mislykket ICO, og der produceres eller distribueres ingen tokens.

Softcap Reward ICO Bounty

ICO-refusionseksempel på softcap. Ethino Crowdsale

For dusørjægeren betyder det, at enhver tid, de brugte på at promovere på sociale medier, at skrive artikler eller lede efter bugs, er spildt tid. Ingen udstedte mønter betyder heller ikke, at der udstedes dusørmønter. Du har ikke mistet nogen penge, men du har mistet noget, som mange anser for mere værdifuldt, din tid.

Når du er ramt af en sådan situation, selv når du hurtigt ændrer din tilgang til at investere tid i bounty-programmer. Du vil være mere forsigtig med at undersøge projekter og undgå dem uden udviklingsplaner eller intet produkt, men med et mål om at skaffe $ 10 millioner til oprettelse af et decentraliseret, skybaseret type Airbnb-lignende reservationssystem, hvor bounty-deltagere kan få 40 % af den samlede møntforsyning.

Fremtiden for ICO Bounty-programmer

Bounty-programmer oplevede enorm vækst i 2017, da ICO’er ballonerede i popularitet. Ikke overraskende var mange kryptoentusiaster mere end glade for at deltage i noget, der tilbød potentialet for gratis tokens. Det alene viser stort løfte om fortsættelsen af ​​bounty-programmer.

Der er dog skyer i horisonten. Bounty-programmer er blevet undersøgt af finansielle tilsynsmyndigheder, såsom Securities and Exchange Commission i USA. Grunden til, at SEC er blevet interesseret i bounty-programmer, er fordi de aktivt tilskynder folk til at deltage i et aktiv, der har økonomisk risiko forbundet med det.

Hovedformålet med SEC-undersøgelsen kommer fra noget, der kaldes Howey Test, og hvordan det kan anvendes på dusørprogrammer. Fordi blockchain-projekterne realiserer overskud fra tredjeparts indsats (bounty-deltagerne), postulerer SEC, at en bounty-kampagne udgør en investeringskontrakttransaktion. Dette gør alle de belønningsfremmede tokens værdipapirer, der er underlagt værdipapirbestemmelser.

Det er ikke kun amerikanske regulatorer, der kommer til denne konklusion. Finansielle tilsynsmyndigheder i Storbritannien har også nået den samme konklusion med hensyn til bounty-programmer. Dette betyder ikke, at bounty-programmer nødvendigvis forsvinder, men de kan komme under stigende kontrol, da de lovgivningsmæssige rammer omkring kryptovalutaer bliver mere definerede.

Konklusion

Generelt har bounty-programmerne, der tilbydes af kryptokurrencyprojekter, været en god ting for kryptokurrencyentusiaster, især dem der er villige til at lave deres egen forskning i stedet for blindt at deltage i ethvert bounty-program, der følger med. Da ICO’er og relaterede dusørprogrammer øges i popularitet, skal deltagerne i stigende grad skelne i hvilke programmer de vælger at deltage i.

Med et lovgivningsmæssigt pres vil stigende bounty-programmer sandsynligvis se øget kontrol, hvilket kan fjerne mange af de ubrugelige programmer, der er dukket op i de seneste måneder. Det vil ikke aflaste potentielle deltagere fra at lave deres egen forskning, men forhåbentlig vil det gøre det lettere at finde gyldige og værdifulde bounty-programmer.

Fremhævet billede via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map