Hvorfor stablecoins som USDQ, KRWQ, CNYQ, JPYQ vil aldrig mislykkes

Jack McAvoy arbejder som kvalitetssikringsanalytiker hos PLATINUM Q DAO ENGINEERING. Holdet er i øjeblikket ved at udvikle USDQ, en fuldt decentraliseret stablecoin, der gør det let at collateralisere Bitcoin til marginhandel og afdækning.

Jack ser Q DAO, et økosystem for USDQ, som en potentiel drivkraft for enorm vækst. Han er overbevist om, at holdets planer om at lancere andre stablecoins, der er knyttet til fiat-valutaer, såsom JPYQ, KRWQ, SGDQ, HKDQ, CNYQ, RUBQ, vil tiltrække opmærksomhed fra et bredere handelssamfund.

Jack har udnyttet sin omfattende erfaring inden for softwareudvikling og kvalitetssikring og har været meget succesrig med fejlfindingsapplikationer, opretholdt af nye teknologier, såsom blockchain og DLT, AI og ML, VR og AR.

Jack er uddannet fra Assumption University of Thailand og hjælper ham hurtigt med at opnå færdigheder i nye blockchain-baserede løsninger og frembringe unik indsigt i debugging og QA-processer inden for teamet.

Jack McAvoy Platinum DAO

PLATINUM Q DAO ENGINEERING er et internationalt firma, der leverer lister, rådgivning, forfremmelse og fundraising-tjenester. Vores team udvikler sig nu USDQ, et decentraliseret stabilt kryptoaktiv for handlende bakket op af kryptokurver og knyttet til USD 1, hvilket vil hjælpe tokenet med at opretholde stabilitet på markedet.

Da det understøttes af Bitcoin og smart kontrakt økosystem USDQ vil aldrig få i beskidt situation som Tether (USDT). Desuden vil KRWQ – en stablecoin, der er knyttet til koreansk won, blive knyttet til Q DAO-familien. Dette vil ikke kun få en enorm indflydelse på det lokale koreanske marked, men også for hele den asiatiske region.

En stablecoin er en kryptovaluta, hvis omkostninger er knyttet til traditionelle værdifulde aktiver, såsom amerikanske dollars, ædelstene og andre. Som et resultat reduceres hastighedsvolatiliteten, hvilket gør stablecoins til et stabilt udvekslingsmiddel.

I modsætning til Tether, TrueUSD eller Gemini vil USDQ først blive bakket op af Bitcoin og i fremtiden af ​​andre top 10-kryptokurver. Denne funktion gør tokenet decentraliseret og mere gennemsigtigt. Jeg vil også gerne bemærke, at vi udvikler USDQ-økosystemet på Ethereum-netværket.

Brugere er i stand til at købe USDQ-tokens på kryptovalutaudvekslinger eller gennem den smarte kontrakt. I dette tilfælde skal kunderne efterlade nogle kryptoaktiver som sikkerhed for at opnå USDQ.

De vil være i stand til at bruge deres stablecoins som alle andre virtuelle aktiver: at handle, veksle, overføre, gemme eller foretage betalinger. Først og fremmest planlægger vi at liste vores stablecoins på følgende børser: BTCNext, CoinBene og BTCAlpha. Hold styr på vores opdateringer, og gå ikke glip af nyhederne om fortegnelsen!

Hvad er Q DAO?

Q DAO er den mønt, der fungerer som en hjælpeprogram, styringstoken og rekapitaliseringsressource. Q DAO-indehaverne bruger tokenet til at stemme på PLATINUM Q DAO ENGINEERING-platformudviklingen eller betale gebyrer på Collateralized Debt Contracts (CDCs), der beskæftiger sig med generering af USDQ. Når brugerne betaler gebyrene, brænder USDQ-tokens. Ligesom andre kryptovalutaer er Q DAO også udsat for markedsvolatilitet.


Hvilke problemer er USDQ til formål at løse?

Vores specialister udvikler USDQ til at løse kryptomarkedets volatilitetsproblem, som virksomheder nægter at medtage digitale penge i deres betalingsporteføljer. Takket være deres decentrale karakter sikrer kryptokurver fuldt gennemsigtige, billige, hurtige, sikre og grænseoverskridende transaktioner.

Vores firma er overbevist om, at stabilitet er det nøgleelement, der får verden til at acceptere virtuelle mønter sammen med fiat-penge. Stablecoins, inklusive USDQ, opfordres til at opbygge en ny digital global økonomi.

Hvordan holder USDQ stabilitet?

For det første vil USDQ blive bakket op af Bitcoin og styret gennem den smarte kontrakt, som hjælper tokenet med at opretholde stabilitet på det sekundære kryptokurrencymarked. For det andet har vi oprettet en Target Rate Feedback Mechanism baseret på banebrydende teknologier og udvikling inden for kryptoindustrien, der også er målrettet mod at gøre tokens værdi stabil. Denne mekanisme vil reagere på alvorlige markedsinstabiliteter for at opretholde USDQ’s pris.

Hvad er CDC’er, og hvordan man bruger dem til at erhverve USDQ?

Da begyndere næppe ved hvad sikkerhedsgældskontrakter er, er det tid til at finde ud af deres rolle og funktioner. CDC’er er en af ​​måderne at opnå USDQ, den decentrale stablecoin, der er bakket op af BTC. Kort sagt fungerer USDQ-økosystemet som en bank, der udsteder en sikkerhedskredit.

En bruger deponerer en bestemt mængde BTC eller andre mønter, hvorefter CDC genererer en vis mængde stablecoins og låner dem ud. CDC-værdien skal være højere end USDQ. Når brugeren giver USDQ tilbage, brænder CDC stablemønterne og sender sikkerhedsstillelsen i digitale aktiver til brugerens tegnebogadresse.

Lad os undersøge denne proces mere detaljeret. Så brugerne sender deres digitale aktiver til USDQ-platformen for at oprette CDC’er og låse deres valutaer ind i dem som sikkerhed. Derefter modtager brugerne en vis mængde USDQ-tokens fra deres CDC.

Til gengæld fryser CDC sikkerhedsstillelsen og fastsætter den samme gæld. For at trække sikkerheden tilbage, vil det være nødvendigt at betale gælden i USDQ og stabilitetsgebyr – i Q DAO. Derefter kan CDC-brugerne tage deres sikkerhed.

Det antages at acceptere sikkerhedsstillelsen i BTC først og derefter udvide rækkevidden af ​​valutaer.

Hvad er mekanismen for feedback om målerate?

Hovedopgaven med Target Rate Feedback Mechanism er at opretholde stabiliteten af ​​USDQ-prisen. Når kryptovalutamarkedet lider under alvorlig ustabilitet, og USDQs faste pinde går i stykker, justerer denne mekanisme USDQ-målraten for at gøre markedskræfterne til at holde USDQ-prisen stabil.

Målsatsen bestemmer, hvor meget målprisen vil ændre sig i løbet af tiden. Når målsatsen er positiv, betyder det, at det er bedre at holde USDQ. Hvis det er negativt, er det tid til at låne USDQ. Når feedbackmekanismen for målsats ikke bruges, er USDQ-målsatsen fastsat til 0%.

Hvordan fungerer global opløsning?

Den globale opløsning blev oprettet for at sikre, at USDQ opretholder målprisen. Dens opgave er at lukke USDQ-økosystemet og garantere, at låntagere og USDQ-indehavere modtager det nødvendige beløb af deres aktiver. Brugerne skal stemme for at aktivere denne proces i nødstilfælde, såsom hacking, systemopgradering, sikkerhedsovertrædelse og andre.

Hvilke muligheder giver USDQ?

Jeg tror, ​​at USDQ vil være i stand til at løse det høje volatilitetsproblem, der hindrer masseadoptagelsen af ​​kryptokurver verden over.

Da USDQ-token bakkes op af BTC eller andre kryptovalutaer i fremtiden, vil det gøre det muligt for stablecoin at forblive stabil på trods af markedssvingningerne. Da USDQ er et decentralt token, vil dets indehavere være i stand til at overvåge alle transaktionerne.

Med CDC’erne kan brugerne deltage i den marginale handel. USDQ-økosystemet giver låntagerne rimelige priser og sikrer et højt sikkerhedsniveau.

Konklusion

USDQ stablecoin er en decentral token bakket op af BTC eller andre virtuelle mønter i fremtiden, hvis styrker er stabilitet og gennemsigtighed.

Dette betyder, at indehaverne vil være i stand til at bruge det som et normalt digitalt aktiv til handel, bidrag, udveksling, betalinger osv. Uden at bekymre sig om kursudsving og markedsvolatilitet. Vores team vil bruge et antal værktøjer til at holde USDQ-værdien stabil.

Efterord

Måske har du hørt om projektet MAKER DAO og deres DAI?

Jeg vil rose disse fyre – de er først til at skabe en decentral stabil mønt.

Vi indtager en hæderlig andenplads ved dette løb, og dybest set blev vi inspireret af teknologierne fra MAKERS DAI.

Nogle Q DAO-funktioner svarer til MAKER DAO, så vi besluttede at bruge Maker’s terminologi, fordi vi tror – deres teknologier skal være en reference til oprettelse af decentrale stabile mønter.

Hvorfor bruger vi BTC som sikkerhed? 1) Bitcoin er et mest likvide digitale aktiv 2) vi har mange venner, der er store Bitcoin-indehavere (BTC-hvaler) eller Bitcoin OTC-handlende.

Vi håber, at selv så store fyre som brødrene Winklevoss (Cameron Winklevoss og Tyler Winklevoss) begynder at bruge Q DAO. De har mange Bitcoins, men de vil ikke sælge det. Så hvis de har brug for penge – kan de pantsætte deres bitcoins til Q DAO og straks få USDQ.

Hvorfor vi byggede Q DAO baseret på smarte Ethereum-kontrakter, men ikke Tron (af Justin Sun) og ikke EOS (af Daniel Larimer)?

Vores geniingeniører er kærlige Ethereum på grund af masseadoptagelse af denne blockchain, og vi respekterer også tilgangen til Vitalik Buterin (vi mødte ham et par gange). Måske i fremtiden vil vi overveje at bruge TRON eller EOS, hvis deres fundament kan give tilstrækkelige midler til at fortsætte med udviklingen.

USDQ er decentraliseret stablecoin, der bruger smarte algoritmer til at tilbyde højere stabilitet og pålidelighed. Fuldt kædet og overvåget af højhastigheds AI-robotter, tilbyder økosystemet pålideligt forsvar mod ondsindede handlinger og angreb.

Første løb i køen af ​​fiat-pegs, USDQ er bragt af PLATINUM Q DAO ENGINEERING team, der søger at udnytte innovative løsninger inden for sikkerhedsstillelse ved hjælp af stabiliseringsmekanismer og neurale netværk til stabile mønter med høj udholdenhed. Snart vil der være endnu mere fuldt understøttede stabile mønter: JPYQ, KRWQ, SGDQ, HKDQ, CNYQ, RUBQ under USDQ brand. Fuldt anonym bryder USDQ grænser ud af denne arvede verden.

BTCNEXT Exchange – næste generations spot- og marginhandelsplatform af PLATINUM Q DAO ENGINEERING-teamet. Det er den første strategiske forretningspartner til USDQ stablecoin, der er baseret på en DAO-teknologi. Alle par vises med USDQ. BTCNEXT kundeservice vil med glæde besvare alle dine spørgsmål.

Jack værdsætter læsernes meninger og opfordrer interesserede til at fortsætte samtalen i Telegram eller LinkedIn. Flittig tilgang til debugging og iterativ UI-udvikling, praktiseret af PLATINUM ENGINEERING, ligger til grund for alle holdets projekter.

Startups, der leder efter højtydende fundraising-løsninger, vinder af fleksible og tilpasselige fundraising-løsninger, der tilbydes af stikkontakten. QA kan være en stor hovedpine. Opret forbindelse til det førende forsknings- og udviklingsteam nu. Bestil en gratis konsultation i Telegram eller Facebook. Kvalitet sikrer din fremtid.

Denne oversigt er muligvis ikke fuldt ud udtømmende og vurderer ikke projektets levedygtighed eller dets teamets legitimitet. Læsere bør foretage deres egen due diligence, før de bruger eller investerer i nogen af ​​de listede Stablecoins.

Denne artikel repræsenterer kun forfatterens udtalelser og bør ikke betragtes som investeringsrådgivning. Al beskrevet funktionalitet i artiklen er stadig under udvikling, den kan ændres / behandles. Følg opdateringerne.

Offentliggørelsen af ​​en betalt pressemeddelelse på denne side bør ikke betragtes som en godkendelse af Coin Bureau. Læsere bør foretage deres egen forskning, inden de investerer midler i en virksomhed eller tjenesteydelse.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me