Hvorfor NEO er meget mere end et “kinesisk Ethereum”

Mange mennesker er muligvis kommet over NEO (Antshares), da de lavede deres kryptokurrencyundersøgelse. Måske ejer nogle det som en del af deres kryptokurrencyportefølje. Mange antager bare, at det er et “kinesisk Ethereum” og investerer baseret på det.

Faktisk var det først, da de skiftede navn fra Antshares til NEO og begyndte at fokusere på den engelske presse, at deres pris rally. Dette skete i midten af ​​2017, og folk blev introduceret til begrebet “smart økonomi”.

NEO Rally i 2017

NEO’s hidtil usete rally i 2017 – Kilde: coinmarketcap.com

I betragtning af det faktum, at NEO arbejdede på en smart kontraktbasis, begyndte folk at tænke på det som det kinesiske Ethereum. På det tidspunkt hjalp dette meget med markedsføringen af ​​mønten. Folk sammensatte en af ​​de hotteste mønter og et af de hotteste markeder, og en drøm fra Altcoin-investering opstod.

Dog kunne NEO være meget mere end bare et “kinesisk Ethereum”?

NEO fordele i forhold til eksisterende teknologi

NEO inkorporerer nogle af de mest avancerede koncepter inden for moderne kryptografi og blockchain-teknologi. Dette har gjort det muligt for dem at give adskillige fordele og løse en række problemer, der er forbundet med traditionelle økosystemer.

Hurtigere transaktioner

Hvis der er en ting, der var et konstant tema sidste år, var det forestillingen om netværksskalering. Bitcoin blev plaget med store mængder ubekræftede transaktioner og ublu gebyrer. Dette fik mange i samfundet til at foreslå en hardfork kaldet SegWit2X, som til sidst mislykkedes.

Der var også skaleringsproblemer, der plagede Ethereum blockchain. Hvad der blev bygget til at være en robust blockchain, der kunne håndtere tusindvis af dApps (decentrale applikationer) blev til sidst bragt på knæ af en dApp kaldet cryptokitties.

Denne applikation tilstoppede netværket og forårsagede en hel del foruroligelse i samfundet. Så meget, at Ethereum-stiftelsen offentligt har annonceret et tilskud til udviklere til at arbejde på skalering af ethereum-netværket.

Dette er ikke noget, som NEO nogensinde har haft at gøre med. Faktisk, ved at bruge begreber kaldet concurrency and sharding, er NEO i stand til at behandle mindst 10.000 transaktioner pr. Sekund. Sammenlign dette med de 15 transaktioner, Ethereum kan håndtere eller de dårlige 3 transaktioner, som Bitcoin er i stand til at behandle, man kan se de umiddelbare fordele ved NEO.

NEO-tokenhastighed

Billede via Fotolia


Unik konsensusmetode

Sidste år var også et år med mange gafler i populære blockchains som Bitcoin. Du havde Bitcoin kontanter, Bitcoin Gold og Bitcoin Diamond blandt andre. Dette gøres normalt, når der er uenighed om løsninger fremadrettet.

Når der er disse uenigheder, er disse gafler normalt den eneste løsning. Dette skyldes den måde, hvorpå transaktionerne behandles, og der opnås konsensus. I tilfælde af Bitcoin anvendes bevis for arbejde (PoW) minedrift.

NEO bruger derimod noget helt andet. Konsensusmetoden, der bruges af NEO, kaldes noget Delegeret byzantinsk fejltolerance. Forklaringen på nøjagtigt hvad det er er ganske involveret, og du kan læs mere men det vigtigste punkt at forstå er, at det er i stand til at forhindre kodegafler.

Dette er uden tvivl positivt for NEO-interessenterne. Selvom kodegafler resulterer i mere end en mønt og blockchain, er de undertiden omstridte og kan påvirke de langsigtede udsigter for begge gaffelmønter..

Sikker fra kvantecomputere

Hvis du spørger enhver teknisk cryptocurrency-bruger og beder dem om en af ​​de førende trusler, de ser i fremtiden, vil kvantecomputere sandsynligvis blive nævnt. Sådanne maskiner med massive spring i computerkraft kunne gennemføre et berygtet 51% angreb.

Faktisk er dette noget, der for nylig blev teoretiseret af en videnskabsmand ved MIT, da han kiggede på virkningen af ​​kvanteberegning på Bitcoin. Den teoretiske øvelse viste, at det var en alvorlig trussel.

Selvom kvantecomputere stadig er et stykke tid væk, vil ingen vide, at der kan trues mønter engang i fremtiden.

For NEO “hodler” kan de dog sove lettere om natten. Det er kvantecomputertæt.

Talrige sprogstøtter

En af de andre store fordele, som NEO har, er mængden af ​​langauges, som den understøtter. I modsætning til Ethereum, der er afhængig af sit eget sprog, Solidity, har NEO støtte til nogle af de mest populære sprog, herunder C #, C ++, Java og Python blandt andre.

Dette er naturligvis virkelig fordelagtigt set fra et udviklingsperspektiv. Det betyder, at udviklere, der i øjeblikket koder på disse sprog, kan kode en dApp på et sprog, som de forstår. NEO-protokollen kan kompilere disse sprog til instruktioner til de virtuelle maskiner.

I tilfælde af Ethereum ville de være nødt til at afsætte betydelige ressourcer til at lære det nye sprog, selvom de allerede er ekstremt dygtige på et andet sprog..

ICO-platform

Ligesom Ethereum kan NEO bruges som en ICO til at lancere deres egne tokens ud af deres blockchain. I 2017 var der et antal startups, der rejste deres oprindelige fonde ved hjælp af Ethereum ERC-20 tokens.

NEO gør brug af NEP 5-tokenstandarden, og der har allerede været et par ICO’er, der har rejst deres midler med dette token. Selvfølgelig havde den kinesiske regerings forbud mod ICO-aktivitet en smule bank på aktiviteten, men det forventes at tage sig op i andre lande i år.

Ejerandel i NEO Blockchain

NEO-tokens repræsenterer en ejerandel i hele platformen. Hver indehaver af et NEO-token har en lille andel i de 100 millioner NEO-mønter, der vil være i omløb. Dette betyder, at de også kan stemme om vigtige beslutninger, da det vedrører platformen.

Disse ejerinteresser betaler også indehaverne i form af GAS. Du kan tænke på GAS som udbytte for at holde NEO-tokens. Disse GAS svarer til konceptet i Ethereum, og de er det, der giver applikationerne mulighed for at betale for processorkraft.

Dette fungerer også som et unikt incitament, hvor indehavere vil forsøge at holde på deres NEO-mønter i en periode for at deltage og ikke bare vende dem for en fortjeneste.

Spændende 2018 fremad?

I betragtning af alle disse fordele kan man forhåbentlig forvente at se meget mere vedtagelse af NEO, når året går. NEO-udviklingsteamet er også virkelig aktive og er blevet mere engageret i samfundet. De promoverer også mønten i en række andre jurisdiktioner.

NEO er tilgængelig på en række børser over hele verden og har en stor mængde volumen og likviditet. Du kan købe NEO på børser som Binance eller Huobi.

Vi har set prisen på NEO afspejler denne fornyede optimisme, da den overtrådte $ 160 i begyndelsen af ​​februar. NEO er efterfølgende faldet med resten af ​​markedet siden da.

Om prisen sandsynligvis vil komme sig tilbage til disse niveauer er svært at sige, men alligevel ser den smarte kontraktøkonomi ganske lovende ud.

Ansvarsfraskrivelse: Dette er forfatterudsagn og bør ikke betragtes som investeringsrådgivning.

Fremhævet billede via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me