Hvordan investorer kan automatisere deres krypto-skatterapportering

>

Skatterapportering af kryptovaluta gevinster og tab er et følsomt emne blandt de handlende. Med et stort antal rygter, der flyver rundt, troede jeg, det ville være nyttigt at forklare nøjagtigt, hvordan kryptokurrencygevinster og -tab beskattes, og diskutere, hvordan handlende, der bruger automatiserede handelsværktøjer som Shimpy, kan automatisere skatterapporteringsprocessen ved hjælp af kryptoskattesoftware krypto skat regnemaskiner synes godt om CryptoTrader.Tax.

Hvordan beskattes krypto?

IRS behandler kryptokurver som ejendom til skatteformål, ikke som valuta. Ligesom andre former for ejendom – aktier, obligationer, fast ejendom – pådrager du dig en skatteindberetningspligt, når du sælger, handler eller på anden måde bortskaffer din kryptokurrency for mere eller mindre, end du har erhvervet den for.

I denne forstand ligner kryptovalutahandel handel med aktier i skattemæssigt øjemed.

For eksempel, hvis du købte 0,2 Bitcoin for $ 2.000 i april 2018 og derefter solgte den to måneder senere for $ 4.000, har du en gevinst på $ 2.000. Du rapporterer denne gevinst på din selvangivelse, og afhængigt af hvilket skatteklasse du falder ind under, betaler du en vis procentdel af skat på gevinsten. Satser svinger ud fra din skatteklasse såvel som afhængigt af, om det var en kortsigtet vs. en langsigtet gevinst.

Omvendt, hvis du solgte din kryptokurrency for mindre end du erhvervede den for (du mistede penge), kan du skrive af det kapitaltab for at spare penge på dine kryptoskatter.

Skatterapporteringsudfordringen

Desværre bliver tingene lidt mere komplekse, når det kommer til at udfylde de påkrævede skatteformularer til dine kryptovinster og -tab som IRS-formular 8949. Form 8949 er IRS-skatteformularen, der bruges til at rapportere kapitalgevinster og -tab for alle typer ejendom, herunder kryptokurrency.

Du kan se et eksempel 8949 genereret fra CryptoTrader.Tax nedenfor.

Som du kan se, skal du udfylde en post på 8949 hver gang du foretager en kryptokryptohandel eller på anden måde pådrager dig en skattepligtig begivenhed. En skattepligtig begivenhed er simpelthen en specifik handling, der udløser en kapitalgevinst eller et tab. I en verden af ​​krypto, sælger kryptovaluta, handler en krypto for en anden og bruger krypto til at købe en vare eller tjeneste udløser skattepligtige begivenheder.


Lad os gå igennem et eksempel

Lad os sige, at du køber 0,05 BTC for $ 100. En måned senere handler du den 0,05 BTC for 0,25 ETH.

Som tidligere nævnt udløser handel med en kryptokurrency for en anden en skattepligtig begivenhed, så hvordan beregner du din gevinst ved denne handel?

Svaret er, at du bruger USD-dagsværdien af ​​Ethereum på handelstidspunktet. Lad os sige, at 0.25 ETH handlede for $ 150. I dette tilfælde er din kapitalgevinst $ 50 (150 – 100).

Hvis du vil rapportere denne transaktion på formular 8949, skal du indtaste

  • Beskrivelsen af ​​salget – 0,05 BTC

  • Datoen, hvor det blev erhvervet, og den dato, hvor det handles for ETH

  • Indtægterne fra handelen – $ 150 (værdi på 0,25 ETH på det tidspunkt)

  • Dit omkostningsgrundlag i ejendommen – $ 100 (oprindelig pris på 0,05 BTC)

  • Din gevinst eller tab – $ 50

Skatterapportering for rejerbrugere

Som du kan se, kan denne skatterapporteringsproces blive ekstremt kedelig, og det er ikke underligt, at revisorer og forbrugere typisk henvender sig til skattesoftware for at håndtere denne proces.

For Shrimpy-brugere, der udnytter automatiserede handelsstrategier, der udfører handler på tværs af en række forskellige kryptokursudvekslinger, bliver skatterapportering endnu mere kompleks. I stedet for at udføre ovenstående beregninger for hver enkelt handel, vil jeg demonstrere, hvordan du kan automatisere hele skatterapporteringsprocessen ved blot at uploade din handelshistorik til CryptoTrader..

1. Importer din handelshistorie

Det første skridt for Shrimpy-brugere er at importere deres handelshistorik til CryptoTrader.Tax platform. At gøre dette, Opret en konto og upload blot din CSV-fil med handelshistorik, som du modtager fra din udveksling, eller tilslut direkte din udvekslingskonto med “Read Only” API-adgang.

En af disse indstillinger fungerer, og begge trækker alle dine historiske køb, salg, handler og andre transaktioner ind og henter automatisk den historiske amerikanske dollar-pris på tidspunktet for transaktionerne. Når du har importeret din handelshistorik fra alle dine børser, du bruger, er du klar til at komme videre!

2. Tilføj eventuelle former for kryptoindkomst

Når du har importeret dine udvekslingsdata, kan du tilføje alle former for kryptokurrencyindkomst, du havde direkte til appen. Dette inkluderer kryptokurrency modtaget fra minedrift eller staking. Når din indkomst er i, er du klar til at generere dine skatterapporter!

3. Generer dine skatterapporter med 1 klik

Når al din handelshistorie og kryptokurrencyindkomst er i CryptoTrader.Tax-platformen, kan du automatisk generere dine skatterapporter med et enkelt klik. Det eneste, der er tilbage nu, er at betale for og downloade dine skatterapporter.

Fordi vi har indgået et samarbejde med Shrimpy-teamet, kan du bruge koden Rejer2019 for at få 20% fra alle dine CryptoTrader.Tax-rapporter!

Hvad er det næste?

Når du har dine skatterapporter i hånden, kan du udnytte CryptoTrader.Tax’s partnerskab med Intuit TurboTax til at uploade dine skatterapporter direkte til din TurboTax-profil. Du kan også sende dem til din revisor eller arkivere dem selv.

Afslutningsvis

Rapportering af dine kryptokurrency-transaktioner på dine skatter behøver ikke at være ulidelig. Her på CryptoTrader.Tax er vi glade for at samarbejde med Shrimpy-teamet for at give brugerne let skatterapportering. Sørg for at udnytte Rejer2019 rabatkode for 20% rabat på dine skatterapporter!

Du kan lære mere om hvordan kryptokurrency beskattes her. Du er også velkommen til at skyde mig eller mit team en besked / e-mail med eventuelle spørgsmål, du har om krypto-skatterapportering. Vi hjælper altid gerne!

David Kemmerer er administrerende direktør og medstifter af CryptoTrader.Tax, kryptokurrencyfokuseret skattesoftware til automatisering af din skatterapportering.

Ansvarsfraskrivelse: De synspunkter, meninger og holdninger, der udtrykkes i dette gæstepost, er forfatterens alene og repræsenterer ikke Shrimpys synspunkter. Nøjagtigheden, fuldstændigheden og gyldigheden af ​​udsagn, der er fremsat i denne artikel, garanteres ikke. Vi påtager os intet ansvar for eventuelle fejl, udeladelser eller repræsentationer. Ophavsretten til dette indhold tilhører forfatteren, og ethvert ansvar med hensyn til krænkelse af intellektuel ejendomsret forbliver hos dem.

Oplysningerne på dette websted udgør ikke investeringsrådgivning, finansiel rådgivning eller handelsrådgivning. Foretag din egen due diligence og konsulter din finansielle rådgiver, inden du tager investeringsbeslutninger. Shrimpy holdes ikke ansvarlig for de investeringsbeslutninger, du træffer på baggrund af oplysningerne på webstedet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map