Hvad er en Crypto Wallet? Sådan opbevares Bitcoin sikkert

>

Kopier verdens bedste kryptohandlere af tilmelding til Shrimpy. Det er den nemmeste måde at handle som en professionel, administrere en portefølje og lære om kryptokurver.

Investorer taler ofte om forskellige strategier til risikostyring. Imidlertid overser de oftere end ikke vigtigheden af ​​cryptocurrency-tegnebøger som grundlaget for ethvert risikostyringssystem. Når alt kommer til alt indeholder de alle dine aktiver, og uden en sikker tegnebog er du nødt til at miste dine midler.

Cryptocurrency-tegnebøger kommer i flere formater, priser og endda størrelser. Mens denne sort tilbyder brugerne en række produkter at vælge imellem, kan det ofte være en byrdefuld opgave at finde den bedste tegnebog. Men det er slet ikke svært at sikre dine aktiver. Faktisk har vi besluttet at oprette en omfattende guide til cryptocurrency-tegnebøger for at hjælpe dig med denne opgave.

I denne artikel vil vi diskutere, hvordan eksperter vælger deres cryptocurrency-tegnebøger, og hvilke typer tegnebøger der findes. Desuden vil vi have to af de bedste hardware-tegnebøger, der er designet til at maksimere sikkerheden.

Hvordan Bitcoin bruger Blockchain

Blockchain er en form for distribueret hovedbogsteknologi, måske det enkleste og mest populære eksempel. DLT i sig selv er et sikkert optegnelsessystem.

Hvorfor betyder kryptovaluta tegnebøger noget?

Fra en hacker perspektiv repræsenterer en kryptovaluta tegnebog den første angrebsvektor, når det kommer til at stjæle digitale aktiver. I nutidens tidsalder har hackere en skarpere kant i forhold til cybersikkerhedseksperter, hvilket gør det ekstremt svært at beskytte brugerne mod ondsindede handlinger.

Softwareudviklere skal konstant holde deres produkter ajour og sørge for at opdage smuthuller for at forhindre hackere i at få adgang.

I denne henseende skal kryptovaluta-investorer konstant være opmærksomme på de risici, der er forbundet med at få deres konto eller tegnebog hacket. I dag har hverken børser eller personlige tegnebøger vist evnen til at unddrage sig angreb. I 2020 oplevede krypto-udvekslinger adskillige hacks, herunder en begivenhed, hvor en individuel stjal mere end $ 200 millioner fra Kucoin.

Derudover er en ny rapport fra CipherTrace afslørede, at hackere massivt har øget deres aktivitet i år på grund af stigningen i DeFi. CipherTrace bemærker, at decentraliseret finansiering tegner sig for 50% af al hacket volumen i 2020, hvor protokoller hackes næsten hver eneste uge.

Selvom det er umuligt at beskytte hele branchen som individ, er det nok, at du beskytter dine egne midler ved at indføre alvorlige sikkerhedsforanstaltninger. Du kan gøre det ved at vælge en cryptocurrency-tegnebog, der bedst passer til dine behov og situation. Selvom det er svært at træffe den rigtige beslutning, kan guider som denne drastisk hjælpe dig med at vælge den perfekte kryptovaluta tegnebog.

Det kan være sjældent, at en hacker målretter mod din specifikke tegnebog, men det betyder ikke, at det aldrig kan ske. Faktisk har brugere i de sidste år rapporteret situationer, hvor hackere har fået adgang til både software- og hardware-tegnebøger. På den konto er det vigtigt at sikre dine aktiver så hurtigt som muligt ved at tage de rigtige forholdsregler.

Hvordan kategoriseres tegnebøger?

Før vi forklarer, hvordan du vælger den bedste kryptotegnebog til dine behov, skal vi først fremvise alle de typer cryptocurrency-tegnebøger, der findes. Når alt kommer til alt, hvordan kan du vælge mellem en papir-, software- eller hardware-tegnebog, når du ikke ved, hvordan de fungerer?

Alle kryptovaluta tegnebøger kategoriseres først som værende varme tegnebøger eller kolde tegnebøger. Dette kan være den vigtigste skelnen, når det gælder metoder til lagring af digitale aktiver. Men hvad er forskellen?

Varme tegnebøger repræsenterer en tegnebog, som de fleste investorer bruger. De er unikke for altid at være forbundet til internettet, hvilket gør det lettere for en hacker at få adgang. Imidlertid er varme tegnebøger nemme at opsætte og er altid tilgængelige med minimale vanskeligheder. Hvad de mangler i sikkerhed, får de i bekvemmelighed. Som du sandsynligvis allerede kan gætte, inkluderer hot-tegnebøger softwaretegnebøger, web-tegnebøger og udveksling af konto-tegnebøger.

Kolde tegnebøger på den anden side er ikke forbundet til internettet. De kommer ofte i en fysisk form og giver dig mulighed for at have maksimal beskyttelsesgrad. Fordi de er offline, tilbyder kolde tegnebøger et bedre alternativ til opbevaring af kryptokurver, især hvis du ikke regelmæssigt handler dem.

Typer af hot (software) tegnebøger

Varme tegnebøger kaldes ofte softwaretegnebøger, da de kommer i form af en applikation. Som vi tidligere har afsløret, er disse tegnebøger næsten altid forbundet til internettet. Populære typer inkluderer web tegnebøger, desktop tegnebøger og mobile tegnebøger.

Hvis du er en DeFi-forhandler, har du sandsynligvis interageret med mindst en webpung. MetaMask er en meget populær mulighed for opbevaring af kryptokurver. Det kan downloades som en udvidelse på de fleste webbrowsere og konfigureres på samme måde som en almindelig tegnebog.

I tilfælde af Metamask modtager du en 12-ords frøsætning til backupformål og en adgangskode, der bruges til at få adgang til tegnebogen. Denne form for hot wallet repræsenterer dog den mindst sikre mulighed, da en simpel virus kan ødelægge tegnebogsudvidelsen i din browser og få adgang til din konto.

Desktop-tegnebøger inkluderer populære muligheder såsom Electrum, Exodus, Bitcoin Core, og Atomic tegnebog. Dette er programmer, som du skal downloade og installere på din pc. En desktop tegnebogs oplysninger gemmes lokalt i en ‘wallet.dat’ fil, der indeholder dine private nøgler.

Mens de er sikrere sammenlignet med web-tegnebøger, er de stadig modtagelige for angreb. Vi bemærker dog, at desktop-tegnebøger er praktiske at bruge. Mobile tegnebøger ligner meget desktop-tegnebøger, med den eneste forskel at de er installeret på din smartphone.

Typer af kolde (hardware) tegnebøger

Hardware-cryptocurrency-tegnebøger kommer i form af en fysisk elektronisk enhed, der genererer dine offentlige og private nøgler. Disse nøgler er gemt på selve tegnebogen, som er offline. Sikkerhedseksperter anser hardware-tegnebøger for at være den mest sikre løsning til opbevaring af kryptokurver.

Problemet med hardware-tegnebøger er imidlertid, at de ikke er brugervenlige. Desuden risikerer brugerne at miste deres aktiver, hvis de ikke opdaterer deres firmware korrekt. Selv i tilfælde af hardware-tegnebøger har der været rapporter om hacks. Bemærk dog, at en hacker skal have fysisk adgang til din tegnebog for at hacke den.

Ledger og Trezor er de mest populære hardware-tegnebøger. De købes ofte af investorer, der søger at gemme digitale aktiver på lang sigt, hvilket sjældent flytter dem. Når man ser på sikkerhed, er hardware tegnebøger den mest attraktive løsning, når det kommer til at afværge hackere.

Grundlæggende om valg af en kryptotegnebog

At vælge en kryptovaluta tegnebog er slet ikke svært. Når alt kommer til alt er det eneste, du skal gøre, at analysere din position og finde ud af, hvilken slags tegnebog der passer til din situation og dine behov. Mens en mere seriøs investor kan se på hardware-tegnebøger, kan en begynder måske være sikker på at bruge en softwaretegnebog på deres skrivebord

Du kan endda kombinere flere typer tegnebøger for at opleve det bedste fra begge verdener og nyde både tilgængelighed og sikkerhed.

For eksempel, hvis du er ny på markedet og bare gør det ved at forstå de grundlæggende begreber og vilkår, kan det være klogt at vælge en softwaretegnebog på dit skrivebord eller din smartphone. I dette tilfælde vil du interagere med en simpel brugergrænseflade, der praktisk talt guider dig gennem hele processen. Så længe du vælger et velrenommeret firma, forbliver dine midler sandsynligvis stadig sikre.

På den anden side har du muligvis investeret et betydeligt beløb og søger at beskytte dine investeringer. I dette tilfælde ville det være klogt at købe en hardware-tegnebog som Trezor eller Ledger. Hvis du også ønsker at aktivt handle, kan du bruge en softwaretegnebog til midlertidigt at gemme en del af dine midler, som du vil bruge til at oprette handelspositioner. Hvaler bruger ofte denne teknik til konstant at overføre aktiver inden for og uden for børser, mens de holder et flertal af deres midler inde i et koldt tegneboks opbevaringssystem.

De bedste cryptocurrency-tegnebøger

Vi har forklaret sikkerhed og hackere som hovedårsagerne til at tage cryptocurrency-tegnebøger mere alvorligt. På den konto besluttede vi at gennemgå to store hardware-tegnebøger, der tilbyder de højeste sikkerhedsniveauer: Trezor og Ledger.

Trezor

Trezor er en cryptocurrency hardware-tegnebogsproducent baseret i Europa, der tilbyder produkter af høj kvalitet. Disse produkter inkluderer to modeller: Trezor One og Trezor Model T. Begge tegnebøger er næsten umulige at hacke og tilbyder en nybegyndervenlig grænseflade. Den største forskel mellem de to er typen af ​​adgang.

Der er adgang til Trezor One via enten en stationær pc eller en smartphone. PIN-indtastning, adgangskodeindtastning og enhedsgendannelse er udelukkende tilgængelig og administreret via desktops og smartphones.

På den anden side er der adgang til Trezor Model T i sin helhed via en berøringsskærm i fuld farve. Dette gør modellen helt offline og kræver ingen adgang til en ekstern enhed.

Begge modeller tilbyder support til tusindvis af kryptokurver og er kompatible med en bred vifte af applikationer, inklusive desktop-tegnebøger og udvekslinger. Hardware-tegnebøgerne er intuitive og kan opsættes på kun 10 minutter. Trezor er en af ​​de ældste producenter af hardware-tegnebøger, hvis produkter bruges af et stort samfund af ejere af hardware-tegnebøger.

Trezors hardware-tegnebøger kan være ekstremt sikre, men sikkerhed koster noget. Trezor One koster $ 59, mens Trezor T koster $ 159.

Ledger

Ledger er en anden europæisk tegnebogsproducent, der designer premium-hardware-tegnebøger med kryptovaluta. Deres tegnebøger har en certificeret sikker chip, der er vært for et brugerdefineret operativsystem, der er designet til at sikre maksimal sikkerhed og beskyttelse mod hacks. Tegnebogen understøtter mere end 1500 kryptokurver, som let kan administreres med den indfødte Ledger Live-applikation eller en ekstern tegnebog.

Ifølge virksomheden har Ledger solgt mere end 1,5 millioner tegnebøger over hele verden. Derudover betragtes deres tegnebøger højt som den bedste løsning til opbevaring af kryptokurver på en kold tegnebog.

Sammenlignet med Trezor er Ledgers produkter betydeligt mindre. Virksomheden tilbyder to typer tegnebøger, Ledger Nano S og Nano X. Den største forskel er, at Nano X understøtter Bluetooth, som gør det muligt for brugere hurtigt at forbinde dem til smarte enheder. Ellers er disse tegnebøger næsten de samme og kommer i størrelsen af ​​et almindeligt USB-drev.

Ledger Nano S koster $ 59, mens den Bluetooth-understøttede Ledger Nano X koster $ 119. Hvis du leder efter en mindre budgetorienteret mulighed, er Ledger muligvis det bedre valg for dig. Ellers kan du købe en Trezor-tegnebog, hvis du ønsker at bruge en kold tegnebog, der ikke behøver at være forbundet med en ekstern enhed.

KOPIER VERDENS BEDSTE HANDLERE

Der er i øjeblikket tusindvis af aktive handlende, der administrerer deres portefølje på Binance. Disse forhandlere er nogle af de mest avancerede forhandlere i branchen.

Yderligere gode læser

Passive Crypto-investeringsstrategier til begyndere

Handelsstrategierne til let kryptokurrency arbitrage

Script til Bitcoin Price Live Ticker (ved hjælp af websockets)

Grænseombalancering for Crypto Portfolio Management

Sådan opbygges en Crypto Index Fund

Vores sociale handelsplatform

Rejer er en social handelsplatform for kryptokurrency. Det er designet til både professionelle og uerfarne forhandlere at komme og lære om den voksende kryptoindustri. På Shrimpy kan brugerne kopiere porteføljer og handelsstrategier fra andre handlende.

Følg os på Twitter og Facebook for opdateringer, og still spørgsmål til vores fantastiske, aktive samfund på Telegram & Uenighed.

Tak fordi du kom forbi!

Rejerholdet

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me