Horizen Interview – Hvordan ZEN bringer privatlivets fred til live

Du ville blive tilgivet for at tro, at Horizen-omdøbningen af ​​ZenCash var en ren ommærkning.

Dette er dog faktisk en brandudvidelse. Det er det første skridt i en række opdateringer og forbedringer, der er sat til at overbelaste projektet og åbne det for et helt nyt kapitel til vedtagelse.

Mens det nye navn ikke vil ændre den underliggende ZEN-arv eller -formål, er det en forfriskende måde for projektet at indgå i spændende ny teknologi. Teknologi, der blandt andet inkluderer blockchain-styring og smart kontraktfunktionalitet.

I dette indlæg vil vi se på det opdaterede projekt, som vil blive fulgt af et eksklusivt interview med Rowan Stone, et medlem af Horizen-teamet.

Før vi kommer til det, skal vi bare starte med en smule historie

ZenCash Beginnings

ZenCash (ZEN) var et projekt, der faktisk var en fork of fork.

ZenCash-udviklerne forkalkede koden for Zclassic den 23. maj 2017. ZClassic var faktisk en klon af den velkendte ZCash-privatlivsmønt. Hovedårsagen til ZClassic gaffel var på grund af den kontroversielle “grundlæggerfond” såvel som den langsomme start af minedrift.

Fork of Fork på ZenCash

Gaffel af en gaffel af ZCash

ZenCash-udviklerne ønskede at udvikle en unik privatlivsmønt, der havde zk-SNARK og det afskærmede transaktionsgrundlag som base. Derfor blev ZenCash ved blok 110.000 af ZClassic-blockchain lanceret.

Nogle af de mest interessante funktioner, der adskiller ZenCash fra sine samtidige, inkluderer brugen af ​​ende-til-ende TLS-kryptering på transaktionerne. Dette gjorde ZEN-transaktionerne mere sikre, end de ville være i andre kæder.

Du havde også ZenCashs version af masternoder kaldet deres “sikre noder”. Disse er i det væsentlige knudepunkter på ZenCash-netværket, der vil sætte deres ZEN i spil for at deltage i styringen af ​​netværket ved at stemme om vigtige beslutninger.

Der var også en række andre funktioner, herunder ZenChat, ZenHide og ZenPub, hvilket gjorde projektet meget mere tiltalende.

Horizen Brand Expansion

Den 22. august var ZenCash-teamet meddelte frigivelsen af Horizen. Ifølge en meddelelse sagde Horizen-præsident Robert Viglione, at:

Det, der oprindeligt blev lanceret som en privatlivsfokuseret kryptokurrency, er omdannet til en meget bredere og dybt dygtig platform, der er vært for en række forskellige fortrolighedsfokuserede applikationer, herunder sikker besked og udgivelse

De ønskede derfor et navn, der mere nøjagtigt ville skildre deres formål med at fremme den “grundlæggende menneskelige ret til privatliv på verdensplan”.

Mens det nye navn i sig selv er spændende, er der en række andre teknologiske opdateringer og forbedringer, der arbejdes med. Disse inkluderer frigivelsen af ​​en revolutionerende ny platform, der giver brugerne mulighed for at oprette deres egen privatlivscentrerede applikation.

Horizen vil også deltage i en liste over partnere for at oprette en ny flagskibs tegnebog. Sammen med deres partnere planlægger de også at indføre blockDAG-protokoller og et DAO-baseret treasury-system. Disse kan hjælpe med skalering og styring af netværket.

Interview med Horizenens Rowan Stone

Rowan Stone

Rowan Stone, udvikling af forretninger

Det er tydeligt, at Horizen-mærket og køreplanen virker spændende. Der er dog en række spørgsmål, som vi havde til holdet omkring Horizens teknologi og fremtidige udsigter.

For det vendte vi os til Rowan Stone, direktør for forretningsudvikling. Han var venlig nok til at besvare en liste over vores spørgsmål.

Møntbureau:

Navnet Horizen er meget mere unikt end Zencash og giver jer mulighed for at ryste ZCash moniker. Kan du give os et par andre grunde til, at du slog dig ned på Horizen?

Rowan Stone:

Den primære årsag til at ændre organisationens navn var, at den ‘kontante’ del af vores tidligere navn var begrænsende og ikke skildrede projektets status eller ambitioner.

Det nye navn, Horizen, forstærker, at projektet er fremadrettet og visionært og vil udvide horisonterne for, hvad samfundet kan opnå i verden ved hjælp af platformen.

CB:

Jeg kan se, at to stykker teknologi, som jer overvejer at implementere på Horizen, er blockDAG-protokoller og et DAO-baseret treasury-system. Kan du forklare fordelene, som hver af disse kan medføre for Horizen.

RS:

Vi sigter mod at skabe en decentraliseret ‘Apple App Store’, men der er mange tekniske udfordringer, der skal overvindes, før vi kan gøre denne vision til virkelighed. Efter vores mening er 2 af de største tekniske udfordringer, der plager vores branche:

1) Skalering. Du kan ikke oprette massemarkedsprodukter oven på en kæde, der ikke har en robust skaleringsløsning.

Vi har en tostrenget tilgang til dette problem. Vores applikationer køres på sidekæder for at forhindre afmatning af vores hovedkæde, som løser en del af problemet, men sidekæderne skal stadig kommunikere effektivt med hovedkæden, så vi kan samarbejde med Blockchain R for at sikre, at hele projektet kan skaleres effektivt.&D-giganter, IOHK, for at udforske og udvikle en passende skaleringsløsning til vores hovedkæde. 8 måneder senere er vi nået til det mål at flytte til en blockDAG (blokbaseret Directed Acyclic Graph), der gør det muligt at løse flere blokke samtidigt og vil derfor drastisk øge vores transaktionsgennemstrømning, samtidig med at det bryder sammen med mineproblemer, som vi håber vil hjælpe med decentralisering.

Yderligere information om vores partnerskab med IOHK kan findes i dette blogindlæg fra januar 2018.

2) Styring. Fællesskabsdrevne projekter kræver robuste styringssystemer for at sikre, at de konsekvent fungerer i overensstemmelse med samfundets bedste ønsker og ikke underkaster sig konstant og ineffektiv intern debat, som det er set i projekter, der har mindre end ideelle styringssystemer. er lanceret, har vi til hensigt gradvist at overføre beslutningskompetencer til vores samfund og give vores brugere mulighed for at guide projektet, samtidig med at vi sikrer, at projektet ikke bliver alt for afhængig af det nuværende team.

Yderligere info om vores kommende DAO kan findes i dette blogindlæg fra juli 2018

CB:

I prøver også på at skabe Horizen-platformen for udviklere til at oprette fortrolighedsaktiverede applikationer. Hvad er tidslinjen for dette, og har du flere detaljer for os?

RS:

Vi tilstræber at have SDK’er, detaljerede udviklervejledninger og forskellige udviklerværktøjer på plads inden udgangen af ​​første halvår 2019. På nuværende tidspunkt arbejder vi på en ny decentraliseret sidekædeløsning, der kører oven på vores netværk af Super Nodes. Vores whitepaper til sidekæde frigives meget snart, så hold øje med vores hjemmeside og sociale kanaler for at finde ud af mere.

En applikationsplatform er kun så stærk som den infrastruktur, den er bygget på for at understøtte platformen, Horizen har tilskyndet og orkestreret oprettelsen af ​​et af de største (hvis ikke de største) nodenetværk i branchen med mere end 22.000 aktive noder.

CB:

Hvilken slags privatlivsaktiverede applikationer kunne vi i sidste ende se oprettet på Horizen-platformen.

RS:

Vores ultimative vision er at give brugerne mulighed for ikke kun at eje, men også selektivt tjene penge på deres digitale fodaftryk, som vi mener potentielt kunne fungere som en slags opt-in Universal Basic Income i de kommende år.

Den næstsidste plan er dog at placere os selv som en førende teknologiplatform, der betyder at åbne vores infrastruktur for brugere og udviklere fra hele verden, så de kan udvikle og selektivt tjene penge på alle typer applikationer oven på Horizen.

Den første tredjepartsapplikation, der blev bygget på Horizen, blev for nylig oprettet af et tysk advokatfirma, der så stort potentiale i ZenChat, vores private messaging-tjeneste. De bruger nu deres egen version af den til at kommunikere kritisk information frem og tilbage med klienter og mellem deres egne kontorer.

Vi er meget glade for at se, hvad der vil blive bygget på Horizen i fremtiden!

CB:

Du nævner, at Horizen-platformen vil implementere et bæredygtigt finansieringsøkosystem. Kan du udvide dette lidt mere?

RS:

Horizen-finansieringsmekanismen er lidt anderledes end normen i denne branche, i stedet for at blive finansieret på forhånd med 100% af den krævede kapital (a la ICO’er), leverede vores 2 medstiftere (Rob Viglione og Rolf Versluis) den krævede startkapital at starte projektet, før vi går over til den meget bæredygtige selvfinansieringsmekanisme, som vi stadig bruger i dag.

En enkel måde at beskrive denne mekanisme er en blokbelønningsafledning. For hver blok, der løses, fordeles 70% af belønningen på netværk af minearbejdere, 10% blandt Secure Nodes-operatører, 10% mellem netværket af Super Nodes og 10% til statskassen, der betaler for Engineering, BD, Marketing, Fællesskabsforslag, begivenheder osv.

Denne enkle, men meget effektive mekanisme sikrer, at Horizen har et pålideligt månedligt budget i mange år fremover.

CB:

I udgivelsesnoterne siger du, at en stor del af innovationer til Horizen-udgivelsen kom fra dit samfund. Kan du forklare lidt mere?

RS:

Horizen blev født af ønsket om at bygge videre på nogle af de bedste funktioner fra flere projekter i hele branchen. Vi brugte lang tid på at undersøge og lytte til feedback fra et stort antal forskellige samfund for at sikre, at vi startede med et mål, der ikke kun ophidsede os, men også matchede en reel efterspørgsel på markedet.

Som et projekt engagerer Horizen sig konstant med samfundet og arbejder hårdt for at sikre, at udviklende behov bliver opfyldt. Mange af de kerneforbedringer, vi har foretaget på vores tegnebøger og nodesporingssoftware, blev båret fra vores samfund, hvilket er noget, vi er meget stolte af.

CB:

For et par måneder siden led ZenCash et 51% dobbeltudgiftsangreb. Mange tilskrev dette Equihash-minedriftsalgoritmen og brugen af ​​lejet hashkraft. Horizen har dog besluttet at holde sig til Equihash. Hvorfor har du besluttet at gøre dette? Er der nogen mulighed for ændringer i hashing-algoritmen i fremtiden?

RS:

Kritiske beslutninger, som om at ændre hashing-algoritmen eller ej, er et perfekt brugssag for den kommende DAO.

Siden vi besluttede at forblive på EH200-9, har vi set en stigning i sikkerheden i vores netværk, så jeg tror stærkt på, at vi har taget den rigtige beslutning for Horizens langsigtede sundhed.

Før introduktionen af ​​ASIC’er af Innosilicon, Bitmain og ASICMiner kunne du leje >120% af vores nethash fra NiceHash mens du i skrivende stund kun kan leje 43% af vores nethash fra NiceHash (ifølge Crypto51).

Jeg tilskriver dette personligt reduktionen af ​​GPU-profitomskiftere ved hjælp af NiceHash-applikationen, som regelmæssigt pegede en forholdsvis stor mængde Sol / s på Equihash-lejemarkedet. Den let tilgængelige og ekstremt billige hash gjorde det meget nemt at overvælde et projekt med 150MSol / s hashpower uden behov for nogen forudgående kapital.

Uanset den opfattede forbedring af netværkssikkerhed har vi siden vi blev angrebet udviklet en ændring af Satoshis konsensus, der flytter incitamenterne tilbage til fordel for at være en god aktør ved drastisk at øge omkostningerne ved et angreb med et blokforsinkelsessystem. Flere oplysninger om dette system kan findes her.

Vores langsigtede mål om at opnå censurmodstand via systematisk decentralisering forbliver stadig, vi har simpelthen besluttet, at den bedste måde at komme derhen til ZEN-minedrift er at fokusere på indførelsen af ​​teknologier som vores kommende blockDAG, som har potentialet til fuldstændigt at kollapse minedrift vanskeligheder snarere end at spille det korte spil ved at springe ind i et katte- og museløb med en række ekstremt velfinansierede virksomheder.

CB:

ZEN er i øjeblikket noteret på ganske få børser. Har du planlagt andre børsnoteringer i den nærmeste fremtid??

RS:

Vi har mange flere tricks tilbage på ærmerne, hold øje med vores sociale kanaler og sørg for at indstille vores opdateringer hver anden uge for at høre nyhederne før nogen anden!

CB:

Bortset fra at samarbejde med IOHK, har du også indgået et samarbejde med Infopulse. Hvad specifikt hjælper de Horizen med?

RS:

Vi har 3 ingeniørteams, der samarbejder om alle Horizen-ting:

 • Core engineering, det interne team, der er ansvarlig for vores blockchain, partnerintegrationer, infrastruktur og ledelse af vores 3. parts ingeniørhold, blandt mange andre ting.
 • InfoPulse, vores ukrainske partnere, der arbejder tæt sammen med IOHK for at bringe resultaterne af forskningspapirer til virkelighed samt hjælpe os med at skrive og teste en kode til en række formål.
 • CryptoParticle, vores crack-team af udviklere baseret på LA, der hjælper med alt fra tegnebogsudvikling til kerneforbedringer og leverancer af software.

Vi er heldige at arbejde med nogle virkelig gode mennesker.

CB:

Er der andre partnerskaber, som du i øjeblikket har igangværende, eller planlægger at indgå på et eller andet tidspunkt?

RS:

Ud over kodepartikel, InfoPulse og IOHK har vi 2 andre partnerskaber, som vi er meget stolte af:

 • BitGive, et projekt, der udnytter Bitcoin & Blockchain til global filantropi
 • BlueFrontiers, et projekt, der arbejder for at skabe bæredygtige flydende øer med unikke styrende rammer

CB:

Er der noget andet, du gerne vil dele med os om rebrand, Horizen-platformen eller status for projektet generelt.

RS:

Vi har arbejdet meget hårdt for at bringe en række projekter på markedet, i de næste 6 måneder vil du se:

 • Lanceringen af ​​vores decentrale sidekæde-hvidbog
 • Lancering af vores nye flagskibs tegnebog til Windows, Mac & Linux
 • Leveringen af ​​vores Treasury DAO-system
 • Udgivelse af vores nye mobile tegnebøger til begge iOS & Android

Hold dig opdateret med de seneste nyheder ved at følge os videre Twitter, og abonnerer på vores Youtube kanal.

Konklusion

Det er forfriskende at se kryptokurrencyprojekter, der ikke kun har ambitiøse planer for fremtiden, men også har et godt fungerende produkt, der er elsket af samfundet. Horizen er helt klart et eksempel på dette.

Desuden vil disse opdateringer og de bredere anvendelsessager sandsynligvis ikke kun øge bevidstheden om ZEN, men også vedtagelse. Horizen-platformen giver mulighed for en lang række innovation og udvikling af privatlivscentrerede applikationer.

Det er også dejligt at se, at holdet er ekstremt åbent og modtageligt for de mange ideer og bekymringer fra det bredere samfund. Dette er noget, der har været med til at forme deres nuværende bane og uden tvivl vil hjælpe dem fremover.

Derfor, når holdet ruller ud yderligere opdateringer og meddelelser, vil vi holde øje med på Horizen.

Bedste steder at købe ZEN:

 • Binance
 • Bittrex
 • Huobi

Fremhævet billede via Horizen.global

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me