HFTrading anmeldelse: Komplet oversigt

HFTrading er en reguleret udbyder af finansielle tjenester i New Zealand og leverer tjenester til brugere i det land såvel som Australien. De tilbyder deres kunder en imponerende liste over aktiver i form af CFD’er, der kan handles ved hjælp af den populære MetaTrader 4-handelsplatform.

Handelsbetingelser, der tilbydes af HFTrading, er ret konkurrencedygtige, og der findes flere typer konti, der giver fleksibilitet og imødekommer kundens behov. Oven på alt er der et uddannelsescenter, der helt sikkert vil hjælpe alle niveauer af erhvervsdrivende, fra begynder til professionel.

Mens vi undersøger funktionerne og betingelserne, som HFTrading tilbyder mere detaljeret under den følgende gennemgang, vil vi også besvare spørgsmålet om, hvorvidt de er troværdige, og om du kan føle dig sikker på at overlade dine penge og handler til dem.

Oversigt

HFTrading er et ret nyt brand, der blev lanceret i 2019 som en innovativ udbyder af finansielle tjenester. Ved at tilbyde onlinehandel på en række globale aktiver via CFD’er håber de at kunne tilbyde deres kunder mere tilgængelige finansielle markeder. Tilgængelige CFD’er inkluderer underliggende aktiver, der inkluderer aktier og indekser, valutaer og krypto og råvarer.

Tradere vil sætte pris på den række af funktioner, der tilbydes på HFTrading, som inkluderer MetaTrader 4-handelsplatformen, et detaljeret uddannelsescenter, dedikeret kundesupport, ingen skjulte gebyrer og gebyrer, en demo-handelskonto og en række innovative værktøjer, der hjælper med at gøre handel mere succesrig.

HFTrading Selling Points

Nogle af de største fordele ved HFTrading

Derudover kan klienter drage fordel af eksekveringshastigheder, der klokker så hurtigt som 0,04 sekunder, spreads, der begynder så lavt som 2,1, og gearing så højt som 1: 500. Plushandlere kan nyde ro i sindet, idet de ved, at der ikke er nogen prismanipulation, da alle handler videregives direkte til likviditetsudbydere uden indblanding fra en desk.

De teknologiske innovationer og analytiske værktøjer, der leveres af HFTrading, sikrer, at kunder til enhver tid er i stand til at sikre optimale handelsbetingelser. Data forbliver også helt sikre ved brug af SSL-teknologi, strenge firewallregler og kryptering af alle transaktioner.

Alt dette er en del af HFTradings filosofi, der sigter mod at frigøre forhandlere fra alle eksterne distraktioner og bekymringer, der kan have en negativ indflydelse på handelsresultaterne, så de kan fokusere fuldt ud på deres handel.

Sikkerhed

Uanset hvad en finansiel tjenesteudbyder tilbyder med hensyn til handelsbetingelser, platforme og tilgængelige aktiver, hvis en erhvervsdrivende ikke kan føle sig sikker, er det til ringe brug. Så lad os først se på sikkerheden ved handel på HFTrading.

Regulering:

HFTrading er handelsnavnet for CTRL Investments Limited (“CTRL”). CTRL er et selskab, der er stiftet i New Zealand (firma nr. 2446590, NZBN 9429031595070) og et registreret udenlandsk selskab i Australien (ARBN 152535585).


CTRL er licenseret og reguleret af New Zealand Financial Markets Authority (FSPR nr. FSP197465) og Australian Securities and Investments Commission (AFSL nr. 414198).

ASIC-logo

Den australske værdipapir- og investeringskommission. Billede via ASIC.gov.au

Kundefondssikkerhed:

HFTrading opretholder klientfondsadskillelse og holder alle klientfonde på bankkonti, der er adskilt fra driftsfondene hos den finansielle tjenesteudbyder.

Risikostyring:

Fra vores gennemgang blev det bemærket, at den finansielle tjenesteyder implementerer negativ balancebeskyttelse, som er i overensstemmelse med regler indført af ASIC fra oktober 2020.

Kommunikation / datasikkerhed:

HFTrading har alle de nødvendige sikkerhedsfunktioner på plads for at beskytte lagrede såvel som data under transport. Platformen bruger branchestandard SSL-teknologi og krypteringsprotokoller sammen med sikre firewalls for at sikre sikkerheden ved brugerinformation og midler. Disse teknologier og protokoller hjælper med at sikre mod hacking og mod phishing-ordninger.

SSL-certifikat HFTrading

Sørg altid for, at du kan se SSL-certifikatet på webstedet.

Det er også værd at bemærke, at der er advarsler, der er tydeligt synlige på HFTrading-webstedet, der advarer om de potentielle farer, når du arbejder med CFD’er og med gearing og margin. Du kan læse erklæringen i bundfoden af ​​HFTradings websted på hver side, og den er også inkluderet i Vejledning om finansielle tjenester.

Aktivdækning / instrumenter

HFTrading har over 300 CFD’er, hvilket synes at være ret standard i nutidens CFD-industri. Alle forventede underliggende aktivklasser er tilgængelige, inklusive aktier og indekser, valutaer og krypto og råvarer. Disse tilbud kan hjælpe enhver erhvervsdrivende med at forblive diversificeret i deres handel og opretholder fleksibilitet på markeder baseret på skiftende forhold.

HFTrading aktiver

Et mindre udvalg på over 350 aktiver. Billede via HFTrading.com.au

Nyd handel med CFD’er på alle disse aktivklasser:

 • Forex valutapar (inklusive mindre, større & eksotiske kors)
 • Kryptovalutaer
 • Indeks
 • Metaller
 • Energier
 • Aktier
 • Råvarer

Ved at tilbyde CFD-handel sikrer HFTrading, at kunder let kan gå både langt og kort på ethvert marked, samtidig med at de nyder gearing på op til 1: 500 afhængigt af kontotype og det underliggende aktiv.

Handelskonti

Med tre forskellige konti at vælge imellem skal enhver erhvervsdrivende være i stand til at finde noget, der matcher deres erfaringsniveau i handel og deres behov. Kontiene er indstillet som sølv-, guld- og platinniveauer. Sølvkonti er for nybegyndere, guldkonti er for mere avancerede forhandlere, og platinakonti er tilgængelige for professionelle forhandlere med enestående viden og erfaring med handel.

Du vil let bemærke, at de primære forskelle på de forskellige konti er i gearing og spreads, der tilbydes. Når det er sagt, er forskellene ikke så store, idet gearing starter ved 1: 200 for Silver-kontoen og går til 1: 400 for Gold og 1: 500 for Platinum-konti, mens spreads er så lave som 3,2 for Silver konto, 2,6 for guldkontoen og 2,1 for Platinum-kontoen.

Der er et minimumskrav på $ 250 for alle typer konti.

Kontotype

Vælg mellem sølv-, guld- eller platinakonti. Billede via HFTrading.com.au

Du vil også bemærke, at Gold-kontoen får 25% rabat på swaps natten over, og Platinum-kontoen får 50% rabat på swaps natten over. Det er en fremragende fordel for swinghandlere, der typisk besidder deres positioner natten over.

Andre kontofunktioner

Der er to andre kontofunktioner, der er værd at nævne. Den ene er tilgængeligheden af ​​islamiske handelskonti (swap-gratis konto) for muslimske handlende. Disse konti kan rekvireres fra kontoadministratoren, og de indeholder ingen swaps om natten i overensstemmelse med sharia-lovgivningen. Det andet er tilgængeligheden af ​​demo-konti, der kan bruges til at teste HFTradings handelsbetingelser eller til at teste den erhvervsdrivendes egne handelsstrategier for at sikre rentabilitet, inden de bruger rigtige penge.

Registrering

Det er let at starte handel med HFTrading. Billede via HFTrading.com.au

Vi skal også her bemærke, at gebyrer og gebyrer kan ændres når som helst, så potentielle forhandlere bør tjekke med HFTrading’s websted for at se alle aktuelle oplysninger om typen af ​​konti, gebyrer og gebyrer.

F.eks. Nedsættes gearingsniveauer pr. 29. marts 2021 i overensstemmelse med nye ASIC-regler som beskrevet i denne udgivelse.

Handelsgebyrer

Gebyrer er altid en vigtig overvejelse, da høje gebyrer virkelig kan spise fortjeneste. HFTrading forbliver gennemsigtig med alle gebyrer og gebyrer, og klienter påvirkes ikke af skjulte gebyrer og gebyrer. Spreadene starter så lavt som 2,1 afhængigt af kontotype og det underliggende aktiv.

Det kan være godt at forklare den proces, som HFTrading følger, når de udfører klientordrer for at forstå, hvordan udbyderen af ​​finansielle tjenester fungerer.

Pristilbudene fra HFTrading kommer fra real-time feeds fra CTRL Capital, likviditetsudbyderen af ​​HFTrading. Dette er tovejs tilbud, og HFTrading udsender dem til sine kunder uden at tilføje spredningen.

For at sikre, at den finansielle tjenesteudbyder ikke påtager sig nogen prisrisiko eller markedsrisiko, afdækker den alle handler, der er foretaget af sine kunder, med CTRL Capital. Det diversificerer HFTrading’s eksponering baseret på foruddefinerede risikoparametre. HFTrading tjener en provision fra CTRL Capital baseret på mængden af ​​handler og afdækkede positioner.

Byt gebyrer

Konkurrencedygtige swapgebyrer. Billede via HFTrading.com.au

Alt dette betyder, at HFTrading-kunder får lave spreads og ingen skjulte gebyrer og gebyrer. Disse gebyrer inkluderer:

 • Finansiering over natten eller swapgebyr.
 • Inaktivitet& lave aktivitetsgebyrer, hvis kontoen er inaktiv i 60 dage eller mere.

Registrering / KYC

Tilmelding til en konto hos HFTrading er en meget enkel proces, der involverer at udfylde en kort ansøgningsskema, herunder nogle grundlæggende oplysninger som navn, e-mail, telefonnummer, adresse og fødselsdato.

HFInvesting Verification

KYC-kontobekræftelse for at overholde reglerne. Billede via HFTrading.com.au

Du kan dog ikke begynde at handle, før du giver dem nogle yderligere dokumenter for at overholde KYC- og AML-reglerne. Disse dokumenter inkluderer et identitetsdokument som et kørekort og et opholdsdokument som en elregning eller lignende.

Efter at have indsendt disse dokumenter vil kontoteamet gennemgå dem, og hvis de er acceptable, får du adgang til en live-konto og begynder at handle med CFD’er. Hvis du til enhver tid har brug for hjælp, står kundeserviceteamet klar til at besvare dine spørgsmål.

Indskud / udbetalinger

HFTrading gør indbetaling og udbetaling af midler nem og nem ved at give en række metoder til at finansiere din konto eller hente dine midler. I hvert tilfælde opkræves der ikke noget depositum eller hævningsgebyr fra HFTrading, og klienter kan vælge mellem bankoverførsel, kredit- og betalingskort og et antal online ewallets som Skrill og Neteller.

Mens HFTrading ikke opkræver gebyrer, vil der være nogle tilfælde, hvor betalingsbehandleren opkræver deres egne gebyrer. Disse gebyrer er uden for HFTradings kontrol.

Depositum og hævning

Et udvalg af betalingsudbydere. Billede via HFTrading.com.au

Udbetalinger behandles inden for 3 arbejdsdage ved HFTrading efter accept, selvom det kan tage op til 7 hverdage, før pengene er tilgængelige afhængigt af den anvendte metode og udbyder. Kreditkort er typisk øjeblikkelige til indskud, men ewallets er de hurtigste, når de foretager udbetalinger. Når det er sagt, skal der foretages udbetalinger til den samme konto, som indbetalingen blev startet fra.

I nogle tilfælde kan der være grænser for det beløb, der kan overføres. Kunder skal henvise til vilkårene og betingelserne for den specifikke betalingsudbyder for at afgøre, om de lægger nogen begrænsninger på indskud eller udbetalinger. I intet tilfælde accepterer HFTrading tredjepartsbetalinger. Alle indskud skal foretages fra konti med samme navn som indehaveren af ​​handelskontoen.

Handelsplatform

Mange kunder vil være glade for at vide, at HFTrading leverer den prisvindende MetaTrader 4-platform til alle sine kunder. Dette er en af ​​de mest kraftfulde, men alligevel brugervenlige, handelsplatforme på markedet.

Den kommer med et væld af handelsværktøjer og indikatorer, der vil tilfredsstille selv de mest erfarne forhandlere. Det er blevet så populært i sine næsten to årtier af eksistens, at forhandlere over hele verden er fortrolige med MT4 og bruger det i deres markedsanalyse og handel.

MetaTrader 4-platform

Handlende elsker MT4-handelsplatformen. Billede via MetaTrader4.com

Med de 30 indikatorer og det brede udvalg af indbyggede værktøjer er det muligt at analysere tusindvis af markedsaktiver på diagrammer, der kan tilpasses og giver mulighed for op til 9 forskellige tidsrammer. De medfølgende tekniske indikatorer giver mulighed for detaljeret markedsanalyse, der hjælper med at finde gode handelsideer. Handler kan placeres lige fra diagrammerne, og handel med et klik er også mulig på enhver af MT4-variationerne.

Softwaren er tilgængelig som desktop-download til Windows-pc’er, eller den kan bruges i en webbrowser som WebTrader. Og for dem der altid er på farten, er der en mobilversion, der er tilgængelig til både iOS- og Android-mobilenheder.

Nogle af de funktioner, du finder i alle MetaTrader 4-forekomster, inkluderer:

 • Fuldt tilpasselige funktioner.
 • Bud / spørg pristilbud i realtid på hundredvis af aktiver via markedets overvågningsvindue.
 • Tre forskellige typer diagrammer: lysestager, søjler og linjediagram.
 • Mulighed for at vælge mellem 9 handelstidsrammer fra 1 minut til 1 år.
 • Brugervenlig grænseflade.
 • Stort udvalg af tekniske indikatorer til udførelse af grundig markedsanalyse.
 • Synkronisering på tværs af platforme.
 • MetaEditor interface til at oprette tilpassede indikatorer, scripts & EA’er.
 • Støtte til automatiseret handel via brug af ekspertrådgivere (EA’er).
 • Stort online MQL-community til at dele ideer & værktøjer med andre handlende.
 • Avanceret, sikker & gennemsigtig handel med optimal præstation døgnet rundt.
 • Notifikationer om prisalarmer via e-mail, SMS og pop op-vinduer på platformen.
 • Strategitester til back-test af EA’er i forhold til historiske data.

MT4-handelsplugins

Der er ingen yderligere plugins eller værktøjer leveret af HFTrading til MetaTrader 4-platformen. Det er sandsynligt, fordi de værktøjer, der allerede er indbygget i MT4, er mere end tilstrækkelige til at finde gode handelsmuligheder. De, der har lyst til, at de stadig har brug for flere værktøjer, kan altid gå til MQL-markedet for at downloade kundeindikatorer, scripts og mere, der er blevet kodet af MT4-community-medlemmer.

Mobil handel

HFTradings mobilapp er også MetaTrader 4-appen, og den har versioner til både Android- og iOS-enheder. Dette giver kunderne mulighed for at handle på farten, hvilket ikke kun er meget praktisk, men det forventes virkelig i disse dage. Den leveres med alle indikatorer og tidsrammer, der findes i andre versioner, og den synkroniseres også med de andre versioner, så du mangler ikke nogen af ​​dine handelsdata.

MT4 mobilapp

Skærmbilleder af MT4 Mobile App i Google Play Butik

Lige uden for boksen indeholder appen det samme login og data samt nyheder, kontohistorik og handelsinformation, diagrammer og overvågningslister og måder at oprette forbindelse til MQL-samfundet på. Det er virkelig en meget kraftig mobilapp.

Derudover får du streamingdata i realtid fra din overvågningsliste, og du kan placere alle dine ordrer med et enkelt klik lige fra diagrammerne. Også inkluderet er push-underretninger og markedsadvarsler for at sikre, at du ikke går glip af nogen af ​​de begivenheder, der sker, der bevæger sig på markeder.

Kunde support

HFTrading har et dedikeret supportteam, der er klar til at besvare ethvert af dine generelle, kontobaserede eller tekniske spørgsmål eller løse dine problemer mandag til fredag ​​fra 22:00 til 10:00 GMT.

HFTrading Support

Få den support, du har brug for. Billede via HFTrading.com.au

Support er tilgængelig via en online chat-session via e-mail på [email protected], via telefon på +61 391139456 eller via en online kontaktformular. Den finansielle tjenesteudbyder inkluderer også en onlinekontakt, der går direkte til deres ledelsesteam når du ikke får den rette support rettidigt.

Uddannelse & Yderligere ressourcer

HFTrading inkluderer et omfattende uddannelsescenter på deres websted, der inkluderer et bredt udvalg af artikler, tutorials, handelsguider og videoer, alt sammen beregnet til at sikre, at hver enkelt erhvervsdrivende, der slutter sig til dem, er i stand til at få en optimal handelsoplevelse og udvikle deres handelsfærdigheder.

HFTrading Video on Demand

Video on demand nogen? Billede via HFTrading.com.au

Det er meget praktisk, at materialet tilbydes lige på hjemmesiden, hvilket gør det tilgængeligt for alle, når som helst og fra enhver internetforbundet enhed. Har du noget tid, mens du kører på toget? Hvorfor ikke læse om en scalping handelsstrategi, eller hvordan man læser Bollinger Bands. Det er kun to af de mange emner, du kan studere i denne omfattende uddannelsesportal.

Derudover kan du også lære mere om MetaTrader 4-platformen, og hvordan du bruger den, finde introduktioner til forskellige markeder, du måske ikke er bekendt med, finpudse dine tekniske analysefærdigheder, lære handelspsykologi og pengestyring og meget mere.

Forskningsværktøjer

Ud over undervisningsmaterialet er der også en række forskningsværktøjer, der er tilgængelige. Disse inkluderer en økonomisk kalender, der viser alle de nyeste økonomiske pressemeddelelser og den sandsynlige effekt af nyhederne på markederne. Du kan også se dato og klokkeslæt for kommende økonomiske dataudgivelser for at hjælpe med at planlægge din handel.

HFTrading Daily News

Få dit marked nyheder rettelse. Billede via HFTrading.com.au

Ud over den økonomiske kalender er der også en virksomhedsindtjeningskalender, der giver dig besked på forhånd om, hvilke virksomheder der har indtjeningsrapporter, der forventes for disse indtægter, og hvornår virksomhedens ledelse afholder et konferencesamtale.

Oven på det hele er der en daglig nyhedsafdeling, der opdateres flere gange om dagen og giver et bredt overblik over global markedshandling, herunder artikler, der er detaljeret om guld og olie, forexpar, kryptokurver og mere.

Områder til forbedring

Ingen finansielle tjenesteudbydere er perfekte, og det er derfor nødvendigt at diskutere potentielle forbedringsområder for HFTrading. En der straks kommer til at tænke på er at øge kundeservicetimerne til mindst 24 timer i handelsugen. Måske er der ingen support i weekenden, men i løbet af ugen handler der markeder på alle tidspunkter af dagen. Hvis en erhvervsdrivende ønsker at spekulere i forex under den nordamerikanske session, bør der være support tilgængelig, hvis noget går galt.

Vi synes også, at det er noget tvivlsomt at bruge et firma, der ejes af det samme moderselskab til at give pristilbud og likviditet. Selvom HFTrading er en ikke-handlende deskmægler, rejser dens nære bånd til CTRL Capital nogle spørgsmål vedrørende potentiel prismanipulation. Ikke at dette vil sige nogen manipulation finder sted, men brugen af ​​et nært beslægtet firma rejser disse spørgsmål.

På det negative er det variable spread højt, og de adskillige ekstra gebyrer i form af gebyrer øger kundens handelsomkostninger. HFTrading tilbyder ikke 24/5 kundesupport; et must-have for CFD-udbydere.

En sidste klage er, at udbyderen af ​​finansielle tjenester skal udvide deres geografi og tilbyde deres tjenester uden for de begrænsede områder i Australien og New Zealand, selvom det måske er sådan, de kan lide det.

Konklusion

Beboere i New Zealand og Australien, der er på udkig efter en online CFD-udbyder, der tilbyder konkurrencedygtige handelsbetingelser, behøver virkelig ikke se længere end HFTrading, som er licenseret og reguleret af både ASIC og FMA.

HFTrading giver adgang til globale markeder og aktiver, der foretrækkes af de fleste forhandlere via CFD’er og er i stand til at tilbyde højere niveauer af gearing. Det giver også handlende mulighed for at gå lang eller kort med lige lethed.

Endelig er de forskellige kontotype velegnede til at imødekomme de forskellige behov hos enhver erhvervsdrivende, fra nybegynder til professionel.

Alt i alt har vi det som om vi kan anbefale HFTrading til australske og newzealandske CFD-handlende for deres optimale handelsbetingelser og et bredt udvalg af CFD’er.

Advarsel ⚡️: CFD’er er komplekse finansielle produkter. Du ejer ikke eller har nogen interesse i det underliggende aktiv. Tidligere resultater for det underliggende aktiv garanterer ikke fremtidige resultater.

Handel med CFD’er medfører et højt risikoniveau for din kapital, og du bør kun handle med penge, du har råd til at tabe.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me