Gennemgang af Neblio (NEBL): Platform til Enterprise Blockchain-løsninger

Neblio (NEBL) er et projekt, der udvikler en open source enterprise blockchain-løsning.

Denne løsning vil være en sikker og distribueret platform, hvorpå virksomheder kan udvikle deres egne applikationer. Neblio slutter sig til en lang liste over andre projekter, der arbejder på lignende blockchain-udviklingsnetværk for virksomheder.

Med så mange alternativer, kan de virkelig konkurrere?

I denne Neblio-gennemgang vil vi se nærmere på projektet, herunder dets teknologi, brugssager og løbende udvikling. Vi vil også analysere potentialet for større anvendelse af NEBL-tokens i det lange løb.

Hvad er Neblio?

Neblio er et projekt, der fungerer som en Blockchain as a Service (BaaS) -platform med fokus på virksomhedskunder. En af hovedfunktionerne i Neblio blockchain er brugervenlighed for alle.

Hvad er Neblio

Neblio Oversigt. Kilde: Neblio-websted

Det inkluderer både udviklere og kunder og brugere. Neblio opnår denne enkelhed ved brug af RESTful API’er, der fungerer som broer til at linke applikationer, der interagerer på Neblio blockchain. I øjeblikket er der API’er tilgængelige for udviklere på otte forskellige programmeringssprog:

  • Java
  • PHP
  • Javascript
  • Rubin
  • Python
  • C #
  • Mål-C

Platformen blev udviklet, så ethvert af disse programmeringssprog kan bruges til at oprette apps, og disse kan offentliggøre data og forespørge om Neblio-blockchain via API’erne. Dette gør Neblio nem at bruge, da udviklere kan bruge det sprog, de er mest fortrolige med, snarere end at skulle lære et nyt sprog som Solidity in Ethereum.

Dette udvider i høj grad puljen af ​​udviklere, der kan kode apps til Neblio blockchain.

Neblio-teknologi

Neblio er en Proof-of-Stake (PoS) blockchain, hvor indehavere belønnes for at indsætte deres mønter. PoS-mekanismen var baseret på Peercoin, med visse ændringer foretaget for at forhindre manipulation og spil af netværket. Den første ændring er, at der ikke kræves nogen minimumsmængde af NEBL til indsats.

En anden ændring blev foretaget i løbet af at sætte mønter, som skal holdes i 24 timer for at blive sat. Udviklerne ændrede også indsatsen til 10% årligt. Neblio bruger den Scrypt-hashingalgoritme, som Litecoin (LTC) bruger til at sikre sit netværk.


Neblio staking

Indsættelse af Neblio Wallet. Billede Kilde

Neblio var unik, idet den blev udviklet i “stealth mode” ifølge grundlæggerne. Dybest set betyder det, at Neblio blev udviklet i hemmelighed og blev lanceret uden fanfare.

Neblio-teammedlemmer

Neblio-teamet består af medlemmer, der har erfaring med softwareudvikling, blockchain og forretning. Medstifteren og hovedudvikleren er Edward Smith. Han har over 7 år inden for softwareudvikling for virksomheder inklusive Capital One og Cisco. Han har en CS-grad fra Georgia Institute of Technology.

Den anden medstifter er Ann Jackson. Hun har en MBA fra University of Old Dominion og en Bachelor of Science i forretningsadministration fra University of Virginia. Før hun startede Neblio arbejdede hun hos Hewlett Packard i 6 år i en række operationer og marketingroller.

Neblio-teammedlemmer

Neblio-teammedlemmerne

Yuval Amar, der er marketingrådgiver, slutter sig til dem. Han har over 12 års online markedsføring inden for områder som fast ejendom, fitness og Business Intelligence. Neblio har også to udviklere, nemlig: Riley Stockton og Samer Afach.

Riley er dataforsker og har en BS i matematik, der har tre års erfaring inden for både front-end og back-end-udvikling. Han var også skaberen af nebliostats. Samer har en doktorgrad i atom- og partikelfysik og har erfaring inden for netværkssikkerhed og serveradministration.

For et projekt med omfanget af Neblio ser det ud til, at størrelsen på kerneteamet er lidt lys. Selvom de har fordoblet deres størrelse siden ICO, har de brug for mere talent for at tackle deres mål. Dette kan ændre sig, når vi går ind i 2019, da det ser ud til, at Neblio aktivt er på udkig efter udvikling og drift talent for at blive medlem af teamet.

Med hensyn til kommunikation med samfundet har Neblio en officiel blog hvor de har lagt nogle af deres udviklingsopdateringer ud. De er dog meget mere aktive på deres Twitter-konto når det kommer til meddelelser osv.

Unikke poletter på Blockchain

Ligesom Ethereums ERC-20 og ERC-721 standarder er det muligt at oprette tokens på Neblio blockchain. Holdet frigav også denne evne i stealth-tilstand i december 2017. Tokens er baseret på Neblio Token Protocol-1 (NTP1). Disse NTP1-tokens kan bruges til metadatalagring og har alle de samme funktioner som fungible tokens, inklusive smart contract-funktionalitet.

Gebyrerne for overførsel af NTP1-tokens gives til NEBL-stakerne, hvilket giver dem et større incitament til staking. Fordi der ikke er behov for et minimum NEBL for at optjene belønninger, skal hver indehaver have et incitament til at satse deres NEBL-tokens.

Gebyrer forventes at skaleres sammen med netværksbrug, hvilket kan føre til store NEBL-betalinger i fremtiden. Faktisk var de øgede indsatsbelønninger fra gebyrer en af ​​grundene til, at det første NTP1-token kaldet Trifid blev udviklet.

Trifid (TRIF)

Trifid blev udviklet som et betalingstoken på Neblio blockchain. Begrundelsen er, at det på grund af den stærke indsats belønninger med NEBL-token-brugere ikke sandsynligvis vil bruge det, så der var behov for et andet token som en transaktionsvaluta. Når TRIF-tokens eksisterer, har brugerne en transaktionsvaluta, der giver dem mulighed for at holde og sætte deres NEBL.

TRIF-tokens blev luftdroppet til NEBL-indehavere i et forhold på 100: 1. Holdet håber, at dette vil øge TRIF-brugen.

Cred (LBA) og Acre

Neblios partnerskab på de finansielle markeder begyndte med Cred og udviklede sig for nylig til at omfatte Acre. Cred tilbyder nu let adgang til kredit gennem deres LBA-token, mens Hektar lader nogen komme i gang med kryptoinvestering for så lidt som $ 10. Da begge finansielle markeder har en eksplosiv vækst, giver disse platforme et stort langsigtet vækstpotentiale for Neblio.

Potion Owl (PTN)

Grundlagt i 2014, er Potion Owl et sundhedsfirma med base i Kingston, Jamaica. Det har skiftet til Neblio blockchain for sine forbrugervendte funktioner, der forbinder patienter, sundhedsudbydere og forsikringsselskaber.

Potion Owl token (PTN) er et patientcentreret token, der arbejder på at gøre patientinteraktion med udbydere enklere og lettere. I Kingston er alle 354 sundhedsudbydere, der er klienter hos Potion Owl, enige om at implementere PTN-tokenet.

Potion Owl Ecosystem

Neblio i Potion Owl-økosystemet. Billede Kilde

Disse tokens købes på det åbne marked, men Potion Owl arbejder som formidler med deres kunder for at gøre køb lettere. PTN-tokenprisen vil være baseret på markedsprisen, og tokenet vil blive brugt til at drive smarte kontrakter. Den oprindelige brugssag er til køb og forberedelse af recepter med data kodet over Neblio blockchain.

Beskyttelse af privatlivets fred er garanteret ved brug af blockchain-teknologi, og forekomsterne af receptforfalskning og forsikringssvig er faldet dramatisk.

Potion Owl planlægger at sprede sit program over alle 28 caribiske øer inden for en 6-måneders periode. Dette forventes at hjælpe med at udvikle et stærkt samfund og et billigt sundhedssystem i hele regionen.

Udvikling & Køreplan

For at få en idé om, hvor meget der arbejdes med et projekt, er en af ​​de bedste måder at se på deres GitHub-aktivitet. Ved at observere antallet af lagringsforpligtelser kan man få en grov ide om, at der faktisk produceres meget kode.

Hvis vi går videre til Neblio GitHub lager kan vi se, at de stadig synes at være relativt aktive. Holdet ser ud til at have været ret aktivt i månederne oktober og september i år.

Neblio GitHub forpligter sig

GitHub Forpligter sig til to populære arkiver. Billede via GitHub

Hvis vi skulle sammenligne dette med andre projekter, du, Neblio kommer i på 72 i forhold til det samlede engagement i løbet af de sidste 12 måneder. Dette placerer dem lige mellem Ether Zero og Bitcoin Cash.

Når vi bevæger os ind på køreplanen i 2019, ser det ud til at være relativt sparsomme. De har udtalt på deres hjemmeside, at 2019 er året for ”Iterativ innovation & Industribred vedtagelse ”. De siger kun, at de skalere leveringen af ​​deres virksomhedsteknologi.

NEBL-token

Efter lanceringen af ​​mainnet den 21. juli 2017 begyndte præ-salget af NEBL-tokens den 6. august 2017. Neblio tog også en unik tilgang til deres ICO og tilbød alle 125 millioner NEBL-tokens til salg og krævede selv grundlæggerne og kerneudviklere til at købe tokens under ICO. Der blev kun solgt 12 millioner tokens under ICO til en pris på $ 0,2032 hver, og de fleste af de resterende tokens blev brændt. I øjeblikket er den samlede levering af NEBL lidt over 14,6 millioner.

Binance NEBL

Tilmeld dig Binance og køb HOT Tokens

NEBL-token nåede sit højeste niveau på $ 58,99 den 9. januar 2018, men ligesom resten af ​​kryptokurrencymarkederne er det faldet drastisk siden da og er fortsat deprimeret fra slutningen af ​​december 2018. På vej mod 2019 handler det til $ 1,22, hvilket er stadig 6 gange sin ICO-pris, så tidlige investorer er blevet meget godt belønnet.

Det meste af handelsvolumen for Neblio er på Binance, selvom det også er tilgængeligt på KuCoin, Cryptopia og HitBTC.

Til opbevaring af dine Neblio-tokens kan du bruge Orion web tegnebog, eller en af ​​de tegnebøger, der er tilgængelige til Windows, OSX og Linux.

Konklusion

På trods af holdets relativt lille størrelse var de i stand til at opfylde deres udviklingsmilepæle i løbet af 2018. Hvis de i tilstrækkelig grad er i stand til at udfylde de stillinger, de har fået åbne, kunne de være godt positioneret til at gå ind i 2019.

En bekymring er projektets markedsføringsstrategi. Neblio blockchain blev udviklet og lanceret med lidt fanfare og har ikke været meget aktiv med at markedsføre sig siden. På den anden side er NTP1-projekterne meget dygtige til forfremmelse, og det kan være nok til at redde Neblio fra sin egen mangel på forfremmelse.

En anden styrke ved projektet er de indsatsbelønninger. Med et årligt afkast på 10% på indsatsen er Neblio en af ​​de stærkeste mønter i den henseende. Det er muligt, at nogle store investorer kan træde ind for at drage fordel af den store indsatsbelønning. Det er også muligt, at en stor virksomhed kan købe store mængder NEBL, hvis de har planer om at oprette et NTP1-token.

Da udviklingen fortsætter i et hurtigt tempo, og et produkt, der allerede har vist sig at fungere, kunne Neblio være klar til et udbrudsår i 2019. Det er klart, at den samlede baisse i krypto har holdt prisen tilbage, men hvis det ændrer sig, er det muligt der kunne være en fornyet interesse for NEBL.

Fremhævet billede via Fotolia & Neblio

Ansvarsfraskrivelse: Dette er forfatterens udtalelser og bør ikke betragtes som investeringsrådgivning. Læsere bør gøre deres egen forskning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map