Gennemgang af HCash (HC): Den seneste kryptovaluta på tværs af platforme

HCash er et platformoverskridende projekt, der er designet til at muliggøre overførsler mellem blockchains og mellem blockchains og blokløse kryptokurver.

Det er unikt blandt kryptokurver, fordi det hævder, at det allerede har løst kvantemodstandsproblemet. Det vil også yde support til smarte kontrakter, DAO-styring og private transaktioner.

I denne Hcash-gennemgang vil jeg se nærmere på, hvad HCash er, og hvad det er meningen at opnå. Jeg vil også tage lidt tid på at udforske kritik af projektet. Det bør være en god introduktion til HCash.

Lad os dykke ind!

HCash Oversigt

Efter at have udført en ICO i juni 2017 steg værdien af ​​HCash hurtigt, og i november 2017 havde HCash (HSR) den 14. højeste markedsværdi på enhver mønt. HSR-token fortsatte med at klatre og nåede en højeste tid på $ 37,33 den 20. december 2017.

Siden da er tokenprisen faldet støt lavere, og den 7. august 2018 er den på $ 5,20. Med lanceringen af ​​en ny hovedkæde den 7. august kunne vi se, at prisen steg højere i de kommende dage og uger.

HCash har ikke været uden kontroverser. Nogle er troende og fortsætter med at fremme fordelene ved transaktioner mellem blockchains, der bliver lovet af HCash-teamet, men andre føler, at den teknologiske udfordring er for stor og faldt, at HSR-token er overvurderet.

HCash-teamet selv er baseret i både Australien og Kina. De har en imponerende gruppe support og rådgivning, men det centrale udviklingshold er stadig ukendt. Dette gør det umuligt at vide, hvilken erfaring og styrker teamet bringer til projektet.

Hcash-teammedlemmer

HCash-teammedlemmer. Fra venstre: Adam Geri (CEO), Andrew Wasylewicz (COO), Khal Achkar (CTO). Kilde: HCash-websted

Jeg fandt det også foruroligende, at administrerende direktør for HCash sidste år var en Dallas Brooks, der blev beskrevet som “en kvalificeret, meget efterspurgt ekspert inden for finans- og investeringsstrategi”, men i år er administrerende direktør Adam Geri.

Jeg fandt ingen omtale af, hvornår denne switch fandt sted, eller hvorfor den fandt sted. Desuden fandt jeg det mærkeligt, at Dallas Brooks baggrund er som vært for fjernsynsprogram for finansiel læsefærdighed. Der er ingen tidligere stillinger for ham på LinkedIn og ingen omtale af nogen forbindelse med HCash.

Hcash bringer kæder sammen

Kryptovalutaer som Bitcoin og Ethereum og mange andre arbejder på en blockchain. De bruger en eller anden form for minedrift til at skabe blokke, der indeholder transaktionsbøger. Ulempen er, at der ikke er nogen måde for Bitcoin-blockchain at kommunikere med Ethereum-blockchain. For at overføre værdi mellem de to er der behov for en udvekslingstjeneste. Og med bogstaveligt talt tusinder af blockchains, der allerede er oprettet, vokser dette problem stadig.


At gøre problemet endnu mere komplekst er nyere kryptokurver som Byteball og IOTA, der ikke engang bruger blockchain-teknologi. I stedet for bruger disse nyere kryptokurver DAG-teknologi (Direct Acyclic Graph) til at skabe et net af transaktioner, der bekræfter hinanden.

DAG-struktur på HCash

DAG-struktur på HCash. Kilde: Hcash gult papir

Undgå udvekslingstjeneste er bestemt et værdigt mål, da udveksling kan være langsom, dyr og centraliseret. Virkelig lidt bedre end de traditionelle banker, som Bitcoin blev skabt til at befri os fra. Så i øjeblikket når som helst du har brug for at skifte fra kryptokurver, finder du dig selv fast ved hjælp af en børs, der er lidt anderledes end de langsomme, dyre, centraliserede bankinstitutioner.

HCash-løsningen på dette er at arbejde som en sidekæde for blockchain- og DAG-valutaer. Det vil gøre dette ved at oprette to samtidige netværk: et blockchain-baseret og et andet DAG-baseret netværk. Disse to netværk vil arbejde sammen for at skabe interoperabilitet mellem blockchain og kryptokurver.

Det er vigtigt at bemærke, at den aktuelle hovednetudgivelse ikke inkluderer et DAG-netværk, og baseret på det gule papir, der for nylig blev frigivet af HCash, ser det ud til, at det vil vare et stykke tid, før de er i stand til at implementere DAG-teknologi.

Offentlig & Private adresser

Fordi HCash planlægger at være en sidekæde for mange kryptokurver, inklusive dem, der er fortrolighedscentrerede, skal den også selv implementere fortrolighedsfunktioner. For at opnå det nødvendige privatliv implementerer HCash nul-vidensbeviser, som allerede er bevist af ZCash blockchain.

Nul-videnbeviser maskerer effektivt identiteten på både afsender og modtager ved hjælp af avanceret kryptografi til at verificere transaktioner, mens transaktionsoplysninger holdes private for minearbejdere. Dette resulterer i blokke, der ikke inkluderer personligt identificerbare oplysninger.

Nul vidensbevis forklaret

Nul vidensbevis Grapihcally. Kilde: Slideshare

Lanceringen af ​​hovednettet inkluderer endnu ikke privatlivets fred, og det gule papir siger, at holdet vil sigte ”At udvikle en iteration af ZCASHs nul-viden-bevis protokol”. Det forventes, at det er utrolig svært at udvikle en løsning, der fungerer på tværs af så mange netværksforbindelser, så vi kan kun vente med at se, hvor godt HCash-udviklingen tackler privatlivsproblemet.

Kvantemodstand

En frygt for kryptokurrency-samfundet har drejet sig om den eventuelle oprettelse af quantum computing. Kvantecomputering ville langt overstige processorkraften på nutidens computere og kunne sætte blockchain-teknologi i alvorlig risiko.

Kryptografien, der anvendes i blockchain-teknologi, er afhængig af et link mellem private og offentlige nøgler. Sådan kan folk sende penge til en kendt adresse, men ethvert forbrug kan kun godkendes af den person, der har den private nøgle.

Det er i øjeblikket næsten umuligt for en hacker at beregne den private nøgle ud fra den offentlige nøgle. Faktisk er det blevet anslået, at det på en 128-bit-chiffer ville tage 10,79 quintillion år at finde en privat nøgle fra den offentlige nøgle. Imidlertid er det også blevet estimeret, at en kvantecomputer kunne knække den samme cypher inden for 6 måneder.

Eksperter er enige om, at det sandsynligvis vil vare et stykke tid, før kvanteberegning bliver en realitet, men HCash-teamet er klar til det i dag. De har allerede indbygget kvantemodstand i deres kode og er en af ​​de første til at implementere anti-kvante teknologi. HCASH inkorporerer to af de mest populære post-quantum signaturordninger, BLISS [DDLL13] og MSS / LMS [BDH11, LM95]. Dette sikrer, at kvantecomputere, når de udvikles, ikke får unødig indflydelse på Hcashs netværk.

DAO-styring via Hybrid PoW & PoS

De mest almindelige konsensusmekanismer, der bruges af blockchains, er Proof of Work (PoW) og Proof of Stake (PoS). Med PoW blokke er skabt af minearbejdere, der bruger computerkraft til at løse kryptografiske gåder. De minearbejdere, der løser problemet og opretter blokken, modtager en belønning for at gøre det.

I en PoS-konsensusmekanisme vil systemet tage højde for alle de adresser, der indeholder kryptovalutaen, og derefter baseret på indsatsen eller størrelsen på beholdningen vælger netværket semi-tilfældigt en adresse for at bekræfte den nye blok. Jeg siger semi-tilfældigt, fordi jo flere mønter du har, jo mere sandsynligt er det, at du bliver valgt til at bekræfte en blok.

Indsatser på Hcash Network

Indsatser på Hcash Network. Kilde: Medium

Når verifikatoren har kompileret og forseglet blokken, inspicerer resten af ​​netværket den for at sikre, at den er ærlig. Hvis det er, modtager verifikatoren en lille belønning. Hvis blokken er svigagtig, mister verifikatoren alle deres mønter på denne blockchain.

I tilfælde af HCash foreslår de et hybrid PoW / PoS-system for at øge brugerinddragelsen og forbedre computerens effektivitet. PoW-komponenten tilskynder minearbejdere til at levere computerkraft, mens PoS-komponenten holder andre brugere engagerede og tilskyndet til at holde mønter.

Hensigten er at bruge dette hybridsystem til at muliggøre afstemning og skabe en decentral autonom organisation (DAO) til at styre HCash-netværket.

Hver brugers stemmekraft bestemmes af en kombination af deres andel og den computerkraft, de bidrager til netværket. Der er en interessant modvægt i brugen af ​​både PoW og PoS og flere potentielle fordele. Ideen om at bruge dette system kom fra Decred blockchain, hvor HCash er en gaffel.

Kritik af HCash

Når HCash klatrede ind i top 20 på Coinmarketcap, kom den under intens kontrol, og der var flere meget høje modstandere af projektet. I en Reddit-tråd gik en bruger så langt som at kalde HCash en fidusmønt, der ikke har noget andet formål end at tjene penge til grundlæggerne og rådgiverne, og at holdet ikke havde til hensigt nogensinde at levere den teknologi, der er beskrevet i deres hvidbog.

Faktisk stod hvidbogen selv over for kritik fra samfundet for at være for generisk. Nogle sagde, at det ikke andet end beskrev eksisterende teknologier og deres problemer uden at svare på, hvordan disse teknologier ville blive forbedret og implementeret i HCash-netværket.

En yderligere kritik var, at HCash ikke var under aktiv udvikling og faktisk den sidste GitHub begår er fra 20. september 2017. Siden hovednet, der blev lanceret den 7. august 2018, er det indlysende, at projektet simpelthen ikke udvikles som open source, hvilket er et andet problem.

Endelig er det normalt, at nye projekter og kryptokurver, der klatrer så højt på Coinmarketcap, er genstand for intens debat om onlinefora. Det har overhovedet ikke været tilfældet med HCash. Underreddit for projektet er meget stille, og der er heller ikke aktivitet i andre onlinefora. Og når vi taler om online spillesteder, er det underligt, at udviklingsteamet ikke har nogen aktive profiler på nogen af ​​de store sociale medieplatforme.

HCash-tokenet

Indtil for nylig var token for HCash HShares (HSR), som har været faldende i pris siden december 2017 og var på $ 5,20 den 7. august 2018, da HCash lancerede deres hovednet. Flere dage tidligere annoncerede holdet konverteringen af ​​testnet HSR-tokens til hovednet HC-token. Disse tokens konverteres 1: 1. En gang parallel HyperExchange kæden lanceres, vil der være et værktøjstoken kaldet HX for den kæde med 1 HC til en værdi af 100 HX.

Konvertering af HC-tokens til HX

Konvertering af HC-tokens til HX. Kilde: HCash-webstedet

Handelsvolumen på Bithumb steg dramatisk efter nyheden om konvertering til den nye HC-mønt og lanceringen af ​​hovednettet, men på dette tidspunkt er det svært at sige, hvor prisen kan gå, da de fleste børser har stoppet indskud, udbetalinger og handel med HSR for tiden at være efter HCash meddelte:

Alle HSR-tokens genereret fra PoS- eller PoW-aktiviteter efter blokhøjde 938.888 kan ikke løses (kan ikke byttes).

Du kan købe HSR-tokens i øjeblikket på børser som Bithump, Binance og Huobi-børsen.

Konklusion

Ved at læse igennem HCash gule papir har projektet en meget lovende vision for fremtiden, men efter min mening en usikker vision om, hvordan man kommer derhen.

Lanceringen af ​​hovednet til projektet er bestemt et lovende skridt i den rigtige retning, men der er stadig mange elementer og funktioner, der stadig mangler med lidt konkret bevis for, hvordan udviklingsteamet vil løse problemerne med de teknologier, de forsøger at ændre til deres brug.

Det er et ekstremt ambitiøst projekt, men det har været fyldt med spørgsmål og bekymringer. Fra august 2018 er få af disse spørgsmål blevet behandlet, endsige besvaret.

Jeg formoder, at projektet forløber acceptabelt baseret på lanceringen af ​​hovednettet, men jeg tror, ​​det er nødvendigt med yderligere bevis, før projektet ses som et solidt.

Fremhævet billede via Hcash

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me