Gennemgang af GXS-mønt – styring af den decentrale dataøkonomi

Der er en mønt, der stiger langt højere i markedsdækning, og under tilbagegangen i kryptokurver hidtil i 2018 har den holdt sig ret godt. Den mønt, jeg taler om, er GXChains GXS-mønt.

Det er en interessant offentlig blockchain, der oprettes for at understøtte lagring og udveksling af personlige data. I modsætning til nuværende applikationer, der simpelthen tager brugerdata og derefter bruger dem til at generere virksomhedsoverskud, forestiller GXChain-teamet en måde for individet at opretholde kontrol over sine egne data og være i stand til at tjene penge på det digitalt.

I denne GXS Coin-gennemgang vil vi se nærmere på projektet, herunder teknologi, team og tokenudsigter. Lad os hoppe ind.

GXChain Vision

Mange af os er klar over, hvor mange applikationer og organisationer der i øjeblikket indsamler og sælger brugerdata. Selvom de ikke sælger dataene direkte, bruger de dem på måder, der genererer overskud til virksomhederne, men efterlader den enkelte, den sande ejer af disse data, ukompenseret.

Og indtil nu har der ikke været nogen måde for individet at generere kompensation for sine egne data. Faktisk med persondata spredt så langt over så mange platforme bliver det næsten umuligt at overhovedet administrere dine egne data eller vide, hvem der har dem i besiddelse.

Smertepunkter for personlige data

Smertepunkter for personlige data. Kilde: GXchain internet side.

GXChain håber at løse disse problemer ved først at få brugerens samtykke til at indsamle og gemme personlige data og derefter sætte disse data på en uudslettelig blockchain. Adgang til data gemt på blockchain kan administreres med en privat nøgle, som kan genereres sikkert og kun tilgængelig for ejeren af ​​dataene, hvilket giver dem fuldstændig kontrol over distribution og brug af deres egne data. GXChain-teamet kalder dette Blockcity, og jeg vil diskutere det nærmere senere i denne artikel.

GXChain har oprettet et generelt ID- eller G-ID-verifikationssystem, der bruges til at verificere hver enkelt og til at udstede et unikt G-ID, der sikrer brugerdata og forhindrer manipulation med data fra andre brugere. Der vil blive minedrift gennem en unik Bevis for Data-konsensusmekanisme, og brugere kan samle GXS-mønter såvel som andre kryptokurver.

Platformen kommer komplet med en peer-to-peer-markedsplads for at gøre det let at sælge data, handle og købe digitale og fysiske aktiver. Og GXSChain understøtter decentral applikationsudvikling, herunder smarte kontrakter og blockchain as a service (BaaS) samt andre unikke tjenester.

GXChain stræber efter at være fremtidens datahandelnetværk, der beskytter brugerdata og privatliv, tilbyder copyrightbeskyttelse og brugervenlighed på samme tid. Åbenlyse applikationer fra den virkelige verden inkluderer i øjeblikket forbrugerlån, forsikring og bankvirksomhed, men der er mange andre måder, hvorpå blockchain og platform kan bruges, herunder til medicinske applikationer, forbrugertjenester og endda underholdning.

GXChain-teamet

Administrerende direktør og grundlægger af GXChain er Minqiang Huang, også kendt som Vincent, der har været involveret i dataudvekslingsteknologier i over 10 år. Han har også erfaring med fintech og har arbejdet i blockchain-rummet siden 2012.

GXChain-teammedlemmer

GXChain-teammedlemmerne

Han havde tidligere CTO-stillingen ved Hakim Information Technology og Insigma Internet og dimitterede fra Shandong University of Science and Technology med en bachelorgrad i datalogi og senere fra Hong Kong Finance and Economics College med en kandidatgrad i ledelse.

Medstifter og vicepræsident for GXChain er Goujun Tu, også kendt som Andy, der har været seniorchef i tre forskellige virksomheder og har brugt de sidste 21 år som seriel iværksætter inden for informationssikkerhed og betalingsfelter.

GXChain-teknologi

Der er tre forskellige komponenter i teknologien bag GXChain-platformen. Hver komponent er designet til en anden brugergruppe, og den kaldes “CBD” -modellen af ​​teamet, der står for kunde, forretning, udvikler.

Blockcity – Kundekomponent

Blockcity er en mobilapplikation på GXChain, der hjælper brugere med at tage kontrol over og administrere deres personlige data. Det giver mulighed for salg eller deling af data og vil give kunderne incitamenter til at godkende brugen af ​​deres data og til at validere deres identitet og information. Med stor vægt på brugernes fortrolighed er der ingen cache af brugerdata. Blockcity har allerede en befolkning på mere end 2 millioner bekræftede brugere.

Decentraliseret datamarked – forretningskomponent

Den decentrale datamarked er et peer-to-peer-alternativ til traditionel dataoverførsel. Det inkluderer handel gennem tredjeparter eller underjordiske dataoverførsler. Dette decentrale design har mange fordele, herunder beskyttelse af privatlivets fred, anonymitetssupport, ikke-cachede data og svindelbeskyttelse.

GXChain-netværksoversigt

GXChain-netværksoversigt

Der er allerede adskillige virkelige applikationer til en decentral data-markedsplads, herunder sundhedspleje, forsikring, fintech, udlån, logistik og endda regeringer. Markedspladsen fungerer allerede og har bragt over 10 millioner dollars i omsætning.

GXChain – Udviklerkomponent

GXChain-blockchain har support til mange forskellige former for udvikling, herunder blockchain som en tjeneste, smarte kontrakter, hurtig login, KYC- og ID-verifikationer og support til multidimensionelle data.

Med allerede hastigheder på 100.000 transaktioner pr. Sekund er der meget få applikationstyper, der har brug for mere transaktionshastighed. GXChain har også støtte til udstedelse af nye aktiver eller token-typer, hvilket gør det svarende til Ethereum.

GXChain-netværket

GXShares (GXS) tokens blev oprettet som en måde at drive GXChain på. Holdet tager en interessant tilgang, idet hver gang en bruger bruger GXS på en applikation, service eller funktion, bliver disse tokens brændt, hvilket reducerer udbuddet over tid. Dette blev implementeret for at undgå devaluering af token over tid.

Der vil være en samlet forsyning på 100.000.000 GXS-tokens, og i øjeblikket (august 2018) er der en cirkulerende forsyning på 60.000.000 GXS-tokens.

I stedet for det typiske Proof of Stake (PoS), hvor nogen kan satse mønter for at hjælpe med at validere transaktioner, bruger GXChain modellen Delegeret Proof of Stake (DPoS). DPoS-modellen har møntindehavere, der stemmer for delegerede (også kaldet vidner), der foretager validering af transaktioner og vedligeholdelse af blockchain. Disse delegerede belønnes for deres indsats med flere GXS-mønter.

I fremtiden har GXChain-teamet sagt, at de også vil tilføje minedrift i Blockcity, men baseret på den nuværende forklaring ser det ikke ud som om denne minedrift understøtter blockchain. I stedet ser det ud til at være til støtte for brugere og den decentrale markedsplads. Denne type minedrift vil være baseret på Proof of Data (PoD).

Proof of Data (PoD) er en innovativ incitamentsmekanisme, banebrydende af GXChain-teamet. Brugere kan optjene digitale aktiver ved at godkende deres data. Denne mekanisme tilskynder brugerne til at autorisere deres information bredt og kontinuerligt. Man kan modtage flere aktiver, da flere slags data er godkendt.

GXS-prishistorik

GXS-token handlede over $ 5, da den blev frigivet i juni 2017, men kort tid efter faldt den under $ 2 for kun at komme tilbage kort over $ 5 i august. Det faldt hurtigt endnu en gang og handlede mellem $ 1 og $ 2 indtil tyremarkedet fra november til januar i kryptokurver.

GXS Token-prishistorik

GXS Token-prishistorik. Kilde: Coinmarketcap

Højtiden for GXS-token var $ 10,38 den 13. januar 2018. Siden da har token handlet i en række på $ 2,50 til $ 4,40. Dette interval blev holdt, selvom de fleste tokens handlede støt lavere gennem store dele af 2018, hvilket er et lovende tegn for fremtiden for GXS-token.

Køb af GXS

Først skal du bruge en tegnebog til at gemme din GXS, og GXChain-teamet har oprettet en online tegnebog, desktop-tegnebøger til Mac, Windows og Linux og mobile tegnebøger til Android og iOS. Alle er tilgængelige fra GXChain-webstedet.

Det primære sted at købe GXS er på OEX.com-børsen, som har næsten 90% af handelsvolumenet i GXS. Disse transaktioner er alle i kinesisk yuan (CNY). Du kan også købe GXS med BTC eller ETH på Huobi eller Binance-børsen. Det er også muligt at købe GXS med USD Tether fra QBTC og Gate.io.

GXChain-partnerskaber

En af grundene til at tro på GXChains succes er det stigende antal strategiske partnerskaber, det har indgået med forskellige kinesiske virksomheder.

Liste over GXChain-partnere

Liste over GXChain-partnere

Disse inkluderer China Mobile, det statsejede teleselskab, der leverer trådløs service i hele Kina. China Unicom, et andet statsejet telekommunikationsfirma, der tilbyder trådløs service på det kinesiske fastland; og China Unionpay, en betalingsbehandler for fire store kinesiske banker. Derudover har GXChain modtaget investeringsfinansiering fra næsten et dusin forskellige kinesiske investeringsbureauer og fonde.

GXChain køreplan

Der er ingen officiel køreplan, der er frigivet af GXChain. Når det er sagt, har det angivet, at det agter at fortsætte med at udvikle projektet, selvom det ikke ønsker at blive holdt på en bestemt tidslinje for begivenheder. Den rapporterer imidlertid om sine fremskridt på en Medium blog på ugentlig basis. Ved at se tilbage gennem disse opdateringer er det let at se, at teamet allerede har gjort mange imponerende resultater.

En af de seneste var lanceringen af ​​GXChain-udviklerplatformen i løbet af juni. Der har også for nylig været spænding over, at GXChain CEO og grundlægger Vincent Huang har haft flere møder med Alibaba og har haft opmuntrende feedback fra dem.

Konklusion

Selvom det er svært at finde oplysninger om GXChain andet end på deres hjemmeside og Medium-blog, virker selve projektet ret solidt. Især hvis du tror, ​​at en betydelig del af den mere end 1 milliard kinesiske befolkning i sidste ende vil bruge GXChain-platformen. Det er en hel masse brugere og personlige data.

Det er også lovende at se partnerskaberne blive dannet af GXChain og stabiliteten af ​​tokenet i hele 2018, da de fleste kryptokurver faldt støt. Dette kan være en indikation af, at mønten vil stige stærkt, når kryptokurver genopretter. Det er også en god indikation af den værdi, investorer giver til projektet og platformen.

Fremhævet billede via GX-kæde

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me