Gekko Trading Bot: Komplet guide til dette gratis kryptoværktøj

Så du søgte online efter nogle gratis kryptovaluta-handelsbots, og du stødte på Gekko-handelsbotten.

Dette er måske en af ​​de mest nyttige open source kryptokurrencyhandelsbots på markedet i dag. Ingen grund til at betale abonnementsgebyrer for noget scammy handelssoftware med tvivlsomme afkast. Cryptocurrency er beregnet til at være en open source-indsats. Vores kryptohandelsbots skal være de samme.

Gekko trading bot er åben for alle, der er villige til at investere lidt tid på at konfigurere det. Desuden giver det mulighed for adskillige udvidelser og plugins, som du kan bruge til at forbedre boten, hvis du har brug for det.

I dette indlæg tager vi dig gennem Gekko Trading-bot. Vi vil også vise dig, hvordan du konfigurerer det på en cloud-server, så du kan lade det analysere markederne uden afbrydelse.

Selvom vi gerne vil tro, at dette er relativt ligetil, kræver disse instruktioner en grundlæggende forståelse af Linux-kommandolinjen såvel som VPS-servere.

Med denne ansvarsfraskrivelse væk, lad os springe ind.

Hvad er Gekko Trading Bot?

Det Gekko trading bot er et simpelt værktøj til handel med kryptovaluta og bot. Det blev udviklet af Mike Van Rossum og blev frigivet som et open source-stykke software. Gekko trading bot kan linke op til 18 forskellige Bitcoin-børser

Gekko blev udviklet i Node.js, og al koden til Gekko er blevet frigivet den Github. Dette arkiv opdateres også regelmæssigt, hvilket er et godt tegn på, at udviklerne stadig er aktive.

Gekko kan bruges til tre forskellige formål:

 • Backtesting: Du kan foretage en backtest af enhver strategi, du har over en periode i fortiden. Dette er nyttigt at bestemme effektiviteten af ​​en strategi, der ville have haft.
 • Papirhandler: Du kan teste strategien i realtid med aktuelle data, men kun for at lave “fantomtransaktioner” med falske penge.
 • Handel Bot: Her kan du køre bot med rigtige midler på en konto med de strategier, du har udviklet.

Gekko er ikke en højfrekvent handelsbot eller en arbitrage-bot. Det fuldender teknisk analyse på kryptokurrencymarkeder og foretager et par handler om dagen. Det giver dig mulighed for at oprette din egen strategi baseret på dine egne indikatorer.

Gekko Trading Bot UI

Gekko Trading Bot UI

Du kan styre bot via en brugergrænseflade i din browser, ligesom du ville gøre det på enhver anden platform. Hvis du har boten kørende på cloud-serveren, analyserer den markederne 24/7.

Det er vigtigt at bemærke, at mens Gekko-bot har en grafisk brugergrænseflade, kræver det en lille smule kodning for at konfigurere den. Det kræver også, at du installerer et par programmer og afhængigheder for at få det til at køre effektivt


Sådan får du din VPS-server

Før jeg går videre, tænkte jeg, at det ville være vigtigt at fastslå, at Gekko trading Bot kan køres i et lokalt miljø på din hjemme-pc. Der er adskillige instruktioner, hvordan man gør dette.

Vi fandt det imidlertid mindre effektivt end at bruge en VPS, der kører uafbrudt i et datacenter. Servere er bedre egnet til automatiseret handelssoftware, og vi fandt ingen undtagelse med Gekko trading bot.

Derfor bliver du nødt til at købe en VPS. Disse kan købes hos en række hostingudbydere, men vi fandt ud af, at de mest overkommelige er de VPS’er, der kan lejes på Værtsvind. Du kan få en VPS for kun $ 5 om måneden.

Vi skal købe indgangsserveren. Vi vil også gerne bestille en ikke-administreret server, da vi selv vil installere alle pakkerne. Når du får operativsystemindstillingen, skal du vælge at bygge maskinen med Ubuntu 18:04.

Minimum VPS-serverstatistik krævet

Minimum VPS-serverstatistik krævet

Når du har betalt for serveren, skal implementeringen finde sted inden for de næste 30 minutter. Du får en e-mail, der giver dig serverens loginoplysninger og din “root” adgangskode. Du får også din servers IP-adresse.

Nu hvor du har en server, vil du gerne skaffe dig et domænenavn, så du nemt kan få adgang til brugergrænsefladen til Gekko gennem en SSL-sikker forbindelse.

Opsætning af domænet

Du kan nemt få et domæne fra en registrator såsom namecheap til mindre end $ 2. Du bliver kun nødt til at forny domænet om et år, hvis du stadig vil bruge det.

Når du har købt domænet, skal du ændre navneserverne til din givne IP-adresse. Alt hvad du skal gøre er at tilføje en A-post og pege den på den server, der er vært for Gekko. Dette er en simpel ændring, der udføres i dit domænes navneserver sektion. Nedenfor er et screenshot af navneserveropsætningen på mit domæne.

Gekko Bot-domænenavnindstillinger

Indstillinger for domænenavn i sektionen Navneserver

Normalt bør ændringer i domæne A-poster ikke tage mere end en time at udbrede. Nu hvor dit domæne er konfigureret, kan du begynde at konfigurere serveren til at køre Gekko trading bot.

Konfiguration af serveren

For at køre Gekko på din VPS skal du få et SSL-certifikat såvel som opstrøms gennem en webserver. Disse trinvise instruktioner viser dig nøjagtigt, hvordan du gør det.

For at foretage ændringer på din VPS skal du få adgang til den via SSH. Hvis du prøver at konfigurere Gekko fra en Mac-maskine, kan du få adgang til det via din terminal. Hvis du bruger Windows, skal du downloade en SSH-klient som f.eks Putty.

I den e-mail, du blev sendt af din hostingudbyder, har du serverens IP samt dine loginoplysninger. Når du er logget ind på din server, kan du begynde at konfigurere indstillingerne. Før du kommer i gang, kan du måske opdatere dine arkiver. Alt du skal skrive er

$ apt-get opdatering

Firslty, du skal bruge en webserver, hvorigennem Gekko UI vil blive serveret. Vi har besluttet at bruge Linux Nginx-serveren. Dette er måske eller måske ikke forudinstalleret på din VPS (afhængigt af hvordan den blev sendt). For hurtigt at installere nginx-arkiverne skal du skrive følgende kommando:

$ apt-get install nginx

Følg instruktionerne, og accepter ændringerne. Når serveren er installeret, kan du starte den og kontrollere, om domænet forplantes korrekt, og at serveren fungerer fuldt ud. Start serveren med følgende kommando:

$ service nginx start

Nu kan du besøge ditdomæne.com og se, om du bliver præsenteret for nginx velkomstskærmen. Hvis dette er tilfældet, kan vi gå videre til konfigurationen af ​​serveren. Stop processen på forhånd med følgende kommando:

$ service nginx stop

Nu bliver du nødt til at navigere til nginx-konfigurationsfilen og foretage et par ændringer. For at redigere vores konfigurationsfil skal du bruge en teksteditor. Vi skal bruge nano. Skriv følgende kommando:

$ nano / etc / nginx / sites-enabled / default

Nu vil du blive præsenteret med den konfigurationsfil, som du kan redigere i Nano. Du vil redigere det første afsnit med følgende:

lyt 80;

lyt [::]: 80;

returnere 301 https: // $ servernavn $ request_uri;

Så vil du omdøbe din server. Rul ned i filen til den linje, der siger servernavn, og indsæt dit domæne som nedenfor

servernavn ditdomæne.com;

Endelig vil du indstille serveren som en sikker omvendt proxy. Naviger til bunden af ​​filen, og indsæt følgende linjer:

opstrøms websocket {

server localhost: 3000;

}

server {

lyt 443 ssl;

lyt [::]: 443 ssl;

rod / var / www / html;

ssl_certificate /etc/nginx/ssl/nginx.crt;

ssl_certificate_key /etc/nginx/ssl/nginx.key;

Beliggenhed / {

proxy_buffers 8 32k;

proxy_buffer_size 64k;

proxy_pass http: // websocket;

proxy_set_header X-Real-IP $ remote_addr;

proxy_set_header Host $ http_host;

proxy_set_header X-Videresendt-For $ proxy_add_x_forwarded_for;

proxy_set_header X-NginX-Proxy sand;

proxy_http_version 1.1;

proxy_set_header Opgrader $ http_upgrade;

proxy_set_header Forbindelse "opgradere";

proxy_read_timeout 86400s;

proxy_send_timeout 86400s;

auth_basic "Begrænset indhold";

auth_basic_user_file /etc/nginx/.htpasswd;

}

}

Nu kan du lukke din Nano-editor. Du gør dette ved at skrive “CTRL X” og så “Y”For at gemme den fil, der allerede er der.

Serveren skal konfigureres korrekt. Vi kommer tilbage en gang til, når vi er færdige med at få vores SSL-certifikater.

Få dine SSL-certifikater

Adgang til Gekko sikkert via en https-forbindelse er meget vigtig. Dette gælder især, hvis du vælger at indsætte nogen exchange API-nøgler til automatisk handel. Derfor er du nødt til at få et SSL-certifikat for at oprette en sikker forbindelse.

For det første vil du downloade openssl for at underskrive dine certifikater. Skriv følgende kommando:

$ sudo apt-get install openssl

Dette installerer open source SSL-værktøjssættet. Når det er installeret på VPS, kan du gå videre og oprette en ny SSL-nøgle.

$ sudo mkdir / etc / nginx / ssl

$ sudo openssl req -x509 -noder -dage 365 -nyt nøgle rsa: 2048 -keyout /etc/nginx/ssl/nginx.key -out /etc/nginx/ssl/nginx.crt

I denne proces vil de stille dig en masse spørgsmål såsom e-mail, firmanavn og adresse. Du behøver ikke udfylde disse, og du kan blot trykke på Enter for at springe igennem spørgsmålene.

Nu vil du gerne få et gratis Lad os kryptere underskrevet certifikat til domænet. Du skal have en klient installeret på din server, der kan få disse underskrevne certifikater. Certbot er det anbefalede program, og du kan installere det med følgende kommando.

$ sudo apt-get install certbot

Accepter installationsanmodningen, og vent på, at produktet er downloadet og installeret. Derefter vil du køre følgende kommando med “yourdomain.com” erstattet med dit faktiske domæne

$ certbot certonly –standalone -d ditdomæne.com

Udfør trinnene, og accepter betingelserne for letsencrypt. Hvis der er fejl i at få dit certifikat, kan det være, at din nginx-server stadig er aktiv. Sørg for, at den er slukket som beskrevet efter konfigurationsændringen.

Det sidste trin i dette trin af installationen er at ændre din nginx-konfigurationsfil for at fortælle den, hvor certifikatet og dets nøgle er stoppet. Vi vil også tilføje en instruktion til headerkontrol. Åbn filen igen med den samme kommando:

$ nano / etc / nginx / sites-enabled / default

Når den er åben, skal du navigere til serverens SSL-konfigurationsinstruktioner, og du vil se følgende to linjer:

ssl_certificate /etc/nginx/ssl/nginx.crt;

ssl_certificate_key /etc/nginx/ssl/nginx.key;

Udskift det med følgende (husk at ændre “ditdomæne” til dit faktiske domæne):

ssl_certificate /etc/letsencrypt/live/yourdomain.com/fullchain.pem;

ssl_certificate_key /etc/letsencrypt/live/yourdomain.com/privkey.pem;

add_header Strict-Transport-Security "maks alder = 31536000";

Nu er din server korrekt konfigureret som en sikker omvendt proxy. Det sidste trin er at oprette en adgangskode, der sikrer, at du er den eneste person, der er i stand til at få adgang til din gekko trading bot. Skriv følgende kommando i kommandovinduet med “brugernavn” erstattet med dit ønskede brugernavn.

$ printf "brugernavn: `openssl passwd -apr1` \ n" >> /etc/nginx/.htpasswd

Tryk på Enter og indsæt en valgt adgangskode, når du bliver bedt om det. Nu kan du tænde din server igen for at sikre dig, at miljøet er korrekt konfigureret til at køre Gekko-bot.

$ service nginx start

Hvis du vil kontrollere, at konfigurationen var vellykket, kan du besøge dit domæne på ditdomæne.com. Vi anbefaler at bruge Chrome-browseren, da der var problemer i browsere som Firefox.

Du skal blive bedt om dine loginoplysninger. Hvis det indsættes korrekt, skal det føre dig til en 502 Gateway-fejlside med en sikker SSL-forbindelse (grøn SSL-hængelås i browser).

Dette betyder, at deres konfiguration er udført korrekt, og at du alle er klar til at downloade og oprette Gekko trading bot.

Installation af Nodejs & NPM

Gekko-bot er kodet i nodejs, implementering af JavaScript på serversiden. Dette betyder, at du bliver nødt til at downloade og installere nodejs på din server. Ubuntu 18:04 indeholder en version af node i dens defualt-arkiver. For at installere det skal du blot skrive:

$ sudo apt installere nodejs

Vi ønsker også at installere Node Package Manager (NPM). Dette bruges til at downloade nogle af afhængighederne i Gekko-bot. Kør følgende kommando:

$ sudo apt installere npm

Afhængigt af den version af Linux, du kører, skal du muligvis opdatere standardversionen af ​​Node.js, der downloades. For Ubuntu 18:04 er standardversionen installeret fra arkiverne v8.10.0. Dette er lidt forældet og vil ikke være i stand til at køre Gekko Bot, da det kræver et minimum af v8.11.2. Du kan kontrollere, hvilken version du har installeret.

$ nodejs -v

Hvis det er mindre end v8.11.2, skal du opdatere det. For at opdatere node skal vi bruge en PPA. Indtast følgende kommando.

$ cd ~

$ curl -sL https://deb.nodesource.com/setup_8.x -o nodesource_setup.sh

Derefter bliver du nødt til at køre det shell-script, du lige har downloadet. Indtast følgende kommando:

$ sudo bash nodesource_setup.sh

Når scriptet er kørt, kan du nu installere den nyeste version af Node.

$ sudo apt installere nodejs

Det skal være v8.11.3 i skrivende stund. Dette er nu tilstrækkeligt til at køre Gekko med. Nu hvor vi har den rigtige version af Node installeret, kan vi downloade Gekko Bot.

Installation af Gekko Bot

Den sidste ting, du skal installere, er selve den gennemsnitlige maskine. Du bliver nødt til at downloade alle Gekko-filerne fra projektets github samt de afhængigheder, som det kræves for at køre det. Naviger tilbage til din rodmappe, og skriv følgende.

$ git klon git: //github.com/askmike/gekko.git -b stabil

$ cd gekko

Nu har du downloadet alle filerne fra Gekkos github-side og kan begynde at downloade alle de afhængigheder, der kræves af Gekko. Gør det med følgende npm-kode:

$ npm install – kun = produktion

Du bliver også nødt til at downloade afhængighederne for Gekkos mæglerfunktionalitet. Du bliver nødt til at navigere til udvekslingsmappen og derefter downloade disse.

$ cd-udveksling

$ npm install – kun = produktion

Nu er din Gekko trading bot næsten klar til at køre. Du skal bare redigere UIconfig-filen for at kunne betjene brugergrænsefladen i et hovedløst miljø gennem port 443. Den pågældende fil kan findes på gekko / web / vue / dist / UIconfig.js. Naviger til filen, og åbn den med din nano-teksteditor. Udskift KONFIG med følgende:

const CONFIG = {

hovedløs: sandt,

api: {

vært: ‘127.0.0.1’,

havn: 3000,

},

ui: {

ssl: sandt,

vært: ‘gekko.example.com’,

havn: 443,

sti: ‘/’ // ændre dette, hvis du tjener fra noget som ‘eksempel.com / gekko’

},

adapter: ‘sqlite’

}

Glem ikke som altid at erstatte “yourdomain.com” ovenfor med det domæne, du har købt. Luk ud af editoren, og gem dine ændringer.

Kørsel af din Gekko Trading Bot

Nu hvor Gekko er blevet installeret, og du har konfigureret det til at køre på din server i et hovedløst miljø, kan du starte det. Naviger til din Gekko-mappe, og indtast følgende kommando:

$ node gekko –ui

Dette skal affyre Gekko og fortælle dig, at det kører på dit domæne. Du skal få følgende output.

Gekko-output, når det kører

Output når Gekko kører ordentligt

Nu kan du kontrollere, om Gekko fungerer korrekt. Naviger til dit domæne, og indtast adgangskoden. Du vil bemærke, at serveren reagerer på dine anmodninger i kommandolinjen. Indtast dit brugernavn og din adgangskode, og start udyret.

Gekko Bot UI

Gekko Bot UI i browser

Gekko skal være fuldt funktionel, og du skal være i stand til at bruge den, som den var beregnet til. Der er dog et sidste trin, der skal afsluttes, hvis du vil køre Gekko 24/7, selv efter du har lukket din SSH-session.

Lad os stoppe Gekko-scriptet ved at skrive “CTRL-C” og lader intall “skærm”.

Kører Remote Gekko Script Perpetually

Du har måske bemærket, at hvis du afslutter din SSH-session, lukkes Gekko-scriptet også. Dette skyldes, at Gekko-applikationen er bundet til din SSH-session. For at køre det, selv når du afslutter, skal du bruge et terminalemuleringsværktøj. Der er en antal måder at gøre dette, men jeg finder den mest effektive måde er at bruge skærm værktøj. Dette leveres installeret med Linux.

Hvis skærmen ikke er installeret på din maskine, kan du gøre det med standardinstallationskommandoen.

$ sudo apt-get installationsskærm

Når det er færdigt, er alt hvad du skal gøre, at starte skærmsessionen med denne kommando:

$ skærm

Nu har du en skærmsession, der er startet. Det er inden for denne skærmsession, at du kan starte Gekko-processen. Hit enter og indsæt derefter den samme kommando, som du allerede brugte til at starte Gekko, nemlig:

$ node gekko –ui

Nu kan du afslutte denne skærmskærmsession ved at skrive “CTRL-A” efterfulgt af “D”. Du skal få en output som følgende:

[løsrevet fra 23904.pts-0.hwsrv-295577]

Nu kan du sikkert logge ud af SSH-terminalen, og Gekko-scriptet kører stadig. Du kan kontrollere dette ved at besøge domænet en sidste gang. Dette betyder, at indtil du stopper processen, eller medmindre serveren genstarter, vil Gekko fortsætte med at køre.

Det er ret simpelt at genoprette den session, du kører, ved at skrive følgende kommando:

$ skærm -r

Her kan du observere, hvad Gekko laver, eller du kan stoppe processen. Sidstnævnte kan gøres, hvis der var ændringer, som du ønskede at foretage og ikke kunne foretage, mens den kørte. Du kan altid starte scriptet igen ved at åbne den samme skærm. Du kan læse mere om alle skærmkommandoer her.

Brug af Gekko Bot

Nu hvor Gekko er installeret på din server, og den kører 24/7, kan du få adgang til den overalt og udarbejde dine strategier ved hjælp af værktøjerne. Selvom denne vejledning ikke fører dig gennem alle værktøjerne og funktionaliteten, giver vi dig et grundlæggende overblik over, hvordan Gekko trading bot fungerer.

Som nævnt bruger Gekko teknisk analyse for at udføre sin back-test og placering af handler. Det bruger en række standardindikatorer for teknisk analyse, som du definerer for at udføre ordrer. Nedenfor er en liste over standardindikatorerne.

 • EMA: Eksponentielt glidende gennemsnit
 • PPO: Procent Oscillator
 • CCI: Varekanalindeks
 • DEMA: Dobbelt eksponentielt glidende gennemsnit
 • LRC: Lineær regressionskanal
 • MACD: Glidende gennemsnitlig konvergensdivergens
 • RSI: Relativ styrkeindeks
 • TSI: Ægte styrkeindeks
 • TSI: Ultimate Oscillator

Dette er standardsignaler, som du kan bruge til at placere dine handler. Du kan også bruge andre open source tekniske analysebiblioteker til at udvide dine muligheder yderligere, når du skriver dine egne strategier. Du kan gøre brug af Talib-indikatorer såvel som Tulipan bibliotek.

Før du rent faktisk begynder at bruge Gekko-bot til at placere handler på en automatisk måde, vil du gerne teste strategierne via back-testing. For at gøre dette skal du importere data.

Import af data Gekko

Lokal dataimport på Gekko

Du kan hente data fra 7 forskellige udvekslinger, og du tester dine strategier i backtesten. Disse inkluderer lignende Kraken, Binance, Bitfinex og Poloniex. Hvis de fungerer for dig, kan du begynde at teste disse strategier på live-papirhandelsmodulet. Dette kan startes i fanen “Live Gekko”. Her kan du indstille de parametre, der fungerede til din backtesting og implementere det.

Dette giver dig mulighed for at afgøre, om din strategi faktisk kan fungere i et levende miljø. Du kan også tilpasse din strategi baseret på hvad du observerer fra papirhandelsresultaterne.

Hvis du finder ud af, at papirhandel har fungeret godt for dig, kan du implementere de samme strategier i live-handelstilstand med “tradebot”Funktionalitet i“ Live Gekkos ”. Før du gør dette, vil du være sikker på, at du har indtastet dine API-nøgler og har skriveadgang på disse API-nøgler.

Udvidelser, plugins og brugerdefineret software

Mens Gekko-standardfunktionaliteten vil være tilstrækkelig for de fleste mennesker, er der en række måder, hvorpå den kan forbedres med de mange udvidelser, man kan bygge ind.

Selvom dette uden tvivl er spændende, er det vigtigt at bemærke, at dette kræver brugerdefineret kodning til Gekko-filerne, hvilket gør det ret teknisk. Du skal kun gøre dette, hvis du har en god forståelse af nodejs.

Hvis du ser dig selv gøre dette, kan du virkelig låse op for kraften i Gekko-bot. For eksempel kan du udvide Exchange-funktionaliteten ved at tilføje nye børser. Forudsat at Exchange har en API, kan du oprette forbindelse til Gekko og bruge strategierne til at handle med en række forskellige par.

Du kan også tilføje et plugin, der findes i gekko / plugins folder. Der er allerede en hel del, der kan være gavnlige for din handel. Du kan se en liste over disse plugins nedenfor. Du bør læse dokumentationen, hvis du ønsker instruktioner for at aktivere plugins.

Plugins tilgængelige for Gekko

Tilgængelige Gekko-plugins. Kilde: Gekko-dokumentation

Endelig i betragtning af at Gekko kan starte en proces, der udsætter en API, er der en række muligheder at bygge oven på Gekko. Der har været et antal mennesker, der allerede har gjort netop dette. For eksempel er der dette plugin der sender alle dine handler til Google-ark for nem sporing.

Der er også en mere avanceret handelsstrategi, der bruger genetiske algoritmer & bayesisk udvikling. Hedder Japonicus, dette plugin er kodet i Python, som viser udvidelsen af ​​den underliggende Gekko-software.

Konklusion

Når det kommer til gratis automatiseret software, har Gekko trading bot uden tvivl skabt et navn til sig selv. Det er dejligt at se, at udviklere i kryptokurrencyområdet holder sig til open source-initiativet.

Mens Gekko trading bot kan ses som “enkel” af de fleste algoritmeudviklere, er det denne enkelhed, der er en god byggesten for mere avanceret funktionalitet. Det er også en fantastisk måde for nye botbyggere at skære tænderne i marken.

Det er dog vigtigt at bemærke, at Gekko-bot ikke er en magisk formel, der vil give dig penge. Du er nødt til at forstå, at handel med et sådant flygtigt aktiv som kryptokurrency kan være risikabelt for selv de mest avancerede bots.

Gekko er et godt værktøj, som du kan bruge til mest hensigtsmæssigt at udarbejde en strategi, der viser positive afkast. Alligevel er dette ikke garanteret, og du bør altid udøve passende risikostyring.

Når det er sagt, er Gekko-bot et godt initiativ, og udvikleren fortjener vores kollektive taknemmelighed. Vis ham, at du mener det ved at tilføje til hans BTC tipjar: 13r1jyivitShUiv9FJvjLH7Nh1ZZptumwW

Fremhævet billede via Fotolia & Gekko Bot

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me