Evaluering af Crypto-porteføljens ydeevne baseret på aktivets markedsværdi

>

At tage spekulationen ud af krypto, en undersøgelse ad gangen.

”På Gud stoler vi på. Alle andre skal medbringe data.”-W. Edwards Deming

Den følgende undersøgelse giver et indblik i, hvordan markedsværdi af kryptoaktiver påvirker ydeevnen for en portefølje. De præsenterede data er baseret på faktiske markedsdata. Dette giver os mulighed for nøjagtigt at beregne den tidligere præstation af strategier på kryptomarkedet uden spekulation.

Vores sidste artikel evaluerede præstationsimplikationerne ved at diversificere en portefølje. Du kan læse mere om dette emne her:

Crypto-brugere, der diversificerer, klarer sig bedre

Opsætningen

Designet til denne undersøgelse var sådan, at aktiver blev opdelt i 3 kategorier; stor ($ 70M – $ 26B), mellem ($ 9M – $ 69M) og lille ($ 900k – $ 7.8M) markedsværdi. Kapitaliseringsområderne blev defineret ved at opdele aktiverne i 3 lige grupper baseret på markedsværdien for hvert aktiv den 4. maj 2017.

Følgende begrænsninger blev brugt ved udførelse af hver backtest.

Handelsgebyr: .25%

Data: Markedsdata blev indsamlet fra børser det sidste år. Alle vores data er tilgængelige via Shrimpy Historical Data API.

Datatidsperiode: 4. maj 2017 til 3. maj 2018

Aktivfordeling: Ligevægtet mellem alle aktiver.

Handelssti: Alle handler udføres gennem BTC for enkelhedens skyld.

Valg af aktiv: Tilfældig inden for hver markedsdækningsgruppe.

Aktiver inkluderet: Den komplette liste kan findes i vores backtest-værktøj.

Oprindelig investering: Hver portefølje er sået med en investering på $ 5.000.

Antal backtests: 1.000 for hver porteføljestørrelse, strategitype og gruppering af markedsværdi.

Strategi: Den anvendte rebalanceringsmetode er beskrevet i vores tidligere artikel.

Backtest: Læs mere om backtests eller kør dine egne.

En mere dybtgående diskussion af backtestproceduren og opsætning af studier kan findes i vores tidligere artikel:

Rebalance vs. HODL: En teknisk analyse

Ydeevne

Fire separate grupper blev evalueret: Store, mellemstore, små og kombinerede markedskapitalaktiver. Kombineret markedsværdi repræsenterer alle aktiver uanset markedsværdi.

Stor markedsværdi

Disse værdier repræsenterer den samlede beholdning af den mediane store markedsværdiportefølje efter et år. Værdien øverst til venstre, der repræsenterer en portefølje, der ikke udførte handler i løbet af et år og indeholdt 2 aktiver. Nederst til højre repræsenterer en portefølje på 10 aktiver, der blev genbalanceret hver 1. time. Hver celle repræsenterer nøjagtigt 1.000 backtests, som blev kombineret for at beregne medianen.

I denne undersøgelse består store markedsmønter af aktiver, der passer ind i værdiansættelsesområdet $ 70M – $ 26B. Hver værdiansættelse blev taget den 4. maj 2017.

Resultaterne af denne gruppe indikerer, at der ikke var nogen observerbar performance boost ved blot at øge antallet af aktiver i en portefølje, der brugte HODL-strategien. Vi ser dog en klar tendens til, at når rebalanceringsfrekvensen øges, øges ydeevnen også. Den største af disse præstationsforøgelser blev observeret med en 1 times genbalanceringsperiode.

At genbalancere en stor kryptoportefølje med markedsværdi resulterede i op til 1140% afkast i løbet af det sidste år.

Mid Market Cap

Disse værdier repræsenterer den samlede beholdning af den gennemsnitlige middelværdiportefølje efter et år. Værdien øverst til venstre, der repræsenterer en portefølje, der ikke udførte handler i løbet af et år og indeholdt 2 aktiver. Nederst til højre repræsenterer en portefølje på 10 aktiver, der blev genbalanceret hver 1. time. Hver celle repræsenterer nøjagtigt 1.000 backtests, som blev kombineret for at beregne medianen.

I denne undersøgelse består mellemstore markedsmønter af aktiver, der passer ind i værdiansættelsesområdet $ 9 mio. – $ 69 mio. Hver værdiansættelse blev taget den 4. maj 2017.

Mid-market cap mønter viste det højeste afkast i enhver gruppe i løbet af det sidste år. Ikke kun præsenterer de en stærk argumentation for diversificering, selv når HODLing, de viste imponerende vækst, når de ofte balancerede. En times rebalancer resulterede i en stigning i porteføljens værdi på 156% sammenlignet med HODL.

Ombalancering af en kryptoportefølje på mellemmarkedet resulterede i op til 3980% afkast i løbet af det sidste år.

Lille markedsværdi

Disse værdier repræsenterer den samlede beholdning af den gennemsnitlige portefølje med lille markedsværdi efter et år. Værdien øverst til venstre, der repræsenterer en portefølje, der ikke udførte handler i løbet af et år og indeholdt 2 aktiver. Nederst til højre repræsenterer en portefølje på 10 aktiver, der blev genbalanceret hver 1. time. Hver celle repræsenterer nøjagtigt 1.000 backtests, som blev kombineret for at beregne medianen.

I denne undersøgelse består små markedsdækningsmønter af aktiver, der passer ind i værdiansættelsesområdet $ 900.000 – $ 7.8 mio. Hver værdiansættelse blev taget den 4. maj 2017.

Små markedsværdimønter præsenterede interessante resultater. HODLing af en lille portefølje med markedsværdi viste det laveste afkast fra enhver backtest-gruppe det sidste år. At øge rebalanceringsfrekvensen gav imidlertid betydelige forbedringer. Selvom HODLing klarede sig meget dårligere end store markedskapitalaktiver, viste en 1 times rebalanceperiode at resultere i imponerende gevinster i forhold til store markedskapitalaktiver.

At genbalancere en lille kryptoportefølje med markedsværdi resulterede i op til 2820% afkast i løbet af det sidste år.

Kombineret (ethvert markedskapital)

Disse værdier repræsenterer den samlede beholdning af medianporteføljen efter et år. Værdien øverst til venstre, der repræsenterer en portefølje, der ikke udførte handler i løbet af et år og indeholdt 2 aktiver. Nederst til højre repræsenterer en portefølje på 10 aktiver, der blev genbalanceret hver 1. time. Hver celle repræsenterer nøjagtigt 1.000 backtests, som blev kombineret for at beregne medianen.

Kombination af alle markedsdæk giver et generelt overblik over markedet. Vi kan se, at blanding af aktiver med forskellige markedskapsler i en portefølje skaber en midtvej i ydeevnen.

Ombalancering af en kryptoportefølje resulterede i op til 2340% afkast i løbet af det sidste år.

Konklusioner & Fortolkninger

Datasættet, vi opnåede, viser, at porteføljer af mellemmarkedscapital overgik små, store og blandede markedsdækningsporteføljer i løbet af det sidste år. Selvom dette simpelthen kunne være en anomali baseret på de aktiver, der var inkluderet i puljen, kan det også indikere noget om markedet.

Mid-market cap-porteføljer havde det højeste afkast over en periode på 1 år.

Selvom nogle mennesker måske havde forventet, at aktiver med lille markedsværdi ville have det højeste potentiale for afkast i løbet af det sidste år, var dette langt fra sandheden. Disse resultater illustrerer en slående udvikling.

HODLing porteføljer med mindre markedsværdi resulterede i det dårligst afkast over en periode på 1 år.

Endelig, selvom HODLing af en stor portefølje med markedsværdi viste sig at overgå en portefølje med lille markedsdækning, var dette ikke den komplette historie. En stor markedsdækningsportefølje udførte alle andre porteføljegrupper, når de ofte balancerede.

Store markedsdækningsporteføljer havde de værste resultater, når de balancerede hver time over en periode på 1 år.

Ombalancering med rejer

Det sidste år har bevist, at ombalancering af en forskellig portefølje kan forbedre ydeevnen. Shrimpy forenkler hele porteføljestyrings- og rebalanceringsprocessen til et peg-og-klik-interface. Vælg hurtigt aktiver, tildel straks en forskellig portefølje, og balancér igen på en planlagt tidsperiode. Bedst af alt er, at Rejer er nem at bruge!

Tilmeld dig ved at klikke her.

Hvis du stadig ikke er sikker, kan du prøve demoen for at se alt, hvad vi har at tilbyde!

Rejer Demo

Yderligere læsning

Crypto-brugere, der diversificerer, klarer sig bedre

Rebalance vs. HODL: En teknisk analyse

Portefølje genbalancering for kryptovaluta

Crypto Portfolio Rebalancing Backtest Tool

_ _ _

Glem ikke at tjekke Shrimpy-webstedet, følg os videre Twitter og Facebook for opdateringer, og still spørgsmål til vores fantastiske, aktive samfund på Telegram & Uenighed.

Efterlad en kommentar for at fortælle os om dine erfaringer med rebalansering!

Rejerholdet

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me