EUR Bitcoin-prisprognose – tid til endnu en opsving?

Ting har uden tvivl været usikre for Bitcoin de sidste par måneder.

Mange såkaldte “eksperter” har hævdet, at det næste tyrløb har været lige rundt om hjørnet. Men hver gang vi tror, ​​at prisen vil gå i stykker og begynde at rally, falder den og bryder flere supportlinjer.

Så hvornår vil det næste store BTC til EUR opsving begynder virkelig? Og vil dette rally blive opretholdt, eller vil det også langsomt sprænge ud?

Lige nu holdes Bitcoin-prisen tilbage af nogle få nøglefaktorer. Hovedsageligt usikkert markedssentiment, tilbageslag for institutionelle investorer, truende regulering og igangværende teknologiske problemer.

Lad os se på hver af disse faktorer for at afgøre, om Bitcoin sandsynligvis vil komme sig snart.

Usikkert markedssentiment

Lige nu er hype omkring Bitcoin ganske forskellig fra, hvad den var i slutningen af ​​2017. Under tyren sidste år hjalp mediehype til at skabe en stor del af FOMO (Fear of Missing Out). Begynderkøbere, institutionelle investorer og nyhedsforretninger kunne bare ikke få nok af det digitale aktiv.

Bitcoin går ned

Billede via Fotolia

Prisen var selvforstærkende og kørte yderligere fortællingen om, at Bitcoin var en “sund investering”. Da prisen begyndte at blive hyperbolsk, begyndte mange investorer at undre sig over, om rallyet virkelig ville fortsætte. Det var ikke bæredygtigt, og priserne begyndte at vende ret hurtigt i begyndelsen af ​​januar og har været i en nedadgående tendens siden.

Lige nu er markedssentimentet et polar modsat til euforien i december sidste år.

Efter gentagne skuffelser over et breakout i 2018 er de fleste mennesker meget mere forsigtige nu med at hoppe tilbage på markederne. En Wall Street-analytiker lavede endda et indeks til måling Bitcoin ‘elendighed’ som bruges som et barometer til at fortælle, hvordan handlende har det. Ifølge dette er de, der holder BTC, baseret på de aktuelle priser bestemt ganske elendige lige nu.

Det lyder måske som dårlige nyheder, men historisk set er tider med frygt, usikkerhed og tvivl det bedste tidspunkt at købe Bitcoin. Når medierne kontinuerligt skriver en hel del FUD-artikler, er det mere sandsynligt, at prisen på mønten er undervurderet. Og ifølge det samme ‘elendighedsindeks’ ser Bitcoin altid sin bedste prisudvikling i året efter, at indikatoren rammer ‘elendigt’.

Tilbageslag for institutionelle investorer

En faktor, der sandsynligvis vil føre til det næste enorme Bitcoin-opsving, er tilstrømningen af ​​institutionelle penge. Der er mange store investeringsfonde, kapitalforvaltere og finansielle institutioner, der ønsker at blive involveret i Bitcoin-markederne. De er alle på udkig efter den ideelle adgangsmulighed.


Indtil nu har Bitcoin været alt for risikabelt for disse institutioner at risikere kundens penge med. Mens mange detailinvestorer har været glade for at risikere deres egne penge i håb om et Bitcoin-rally, har pengeadministratorer en tillidsforpligtelse.

Vi kan også tilføje til dette de mislykkede forsøg på at skabe vigtige investeringsmidler som f.eks børshandlede fonde. Alt dette betyder, at kryptokurver har været uden for rækkevidde for de fleste institutionelle investorer.

For at de store penge kan rulle ind i Bitcoin, ville det have brug for meget bedre beskyttelse for sine investorer. Et af de vigtigste skridt i denne henseende ville være, at tilsynsmyndigheder træder ind i overtrædelsen og giver nogle klare love og regler relateret til digitale aktiver.

Tilsynsmyndigheder tager det seriøst

Den største usikkerhed med Bitcoin i øjeblikket er regulering. Tilsynsmyndigheder over hele verden har taget stor interesse for Bitcoin og andre kryptovalutaer. De har set de teknologiske fordele ved decentrale systemer og blockchain-teknologi.

Regulering blev traditionelt set med mistanke om af de fleste Bitcoin-brugere. Dette skyldes, at det blev udviklet specifikt for at fjerne de strenge krav til moderne finansiering og frigøre sine brugere fra centraliserede systemer.

På trods af hvad mange af disse dystre Bitcoinere måske tror, ​​er regulering muligvis ikke så dårlig for kryptovalutaen, især for prisen. Regulering betyder ikke nødvendigvis, at aktivet og alle dets brugere fastspændes.

Det er muligt for statslige organer at udarbejde effektiv regulering, der tilstrækkeligt beskytter brugerne, mens de stadig tillader teknologien at udvikle og innovere i et relativt frit marked.

Hester Pierce fra SEC

Hester M. Pierce. Kilde: Wikipedia.org

Dette blev faktisk bevist for nylig af de positive anmeldelser i samfundet til en tale af Hester M. Pierce, et medlem af Securities and Exchange Commission (SEC). Det tale, med titlen “Strande og Bitcoin” skitserede hendes vision om, hvordan SEC kunne regulere markedet.

Hun sammenlignede SEC med en livredder på en strand. Denne livredder giver frihed til innovation på markederne, men træder ind med fløjten, når det er nødvendigt. Tilsynsmyndigheder i Europa er også kommet med lignende positive udsagn om Bitcoin og det generelle kryptokurrencyøkosystem.

Med et velafbalanceret lovgivningsmæssigt tilsyn kan Bitcoin-markederne ryste en hel del af de negative sideeffekter af et ureguleret marked. Disse inkluderer sådan praksis som markedsmanipulation og kryptokurrencybedrageri.

Når institutionelle investorer ved, at der er beskyttelse for deres kunders penge, er de meget mere tilbøjelige til at investere. Man ville håbe, at dette kunne åbne op for overskydende kapitaler, der ville puste liv i kryptomarkederne.

Voksende tillid til skalerbarhed

Et andet problem, der har plaget Bitcoin, har været manglende evne til at skalere. Med de aktuelle netværkshastigheder er Bitcoin i stand til at behandle omkring 2-3 transaktioner pr. Sekund. Visa er derimod i stand til at behandle 56.000 transaktioner pr. Sekund.

Derfor, hvis Bitcoin virkelig vil konkurrere med etablerede virksomheder, er det nødvendigt at forbedre sin transaktions skalerbarhed. Dette er en klar vejspærring, som Bitcoin er nødt til at overvinde, hvis den sigter mod at opnå masseadoption. Gebyrer er også en del af problemet. Under Bitcoins seneste opsving steg gebyrerne til næsten $ 50 pr. Transaktion.

Den gode nyhed er, at skalerbarhedsløsninger nu er i sigte. Forskere arbejder på innovative teknologier såsom Lightning Network. Denne løsning tilføjer et ‘andet lag’ til Bitcoin blockchain, der gør det muligt for størstedelen af ​​transaktionerne at ske ‘off-chain’.

Dette vil i høj grad hjælpe med skalering, fordi det vil betyde, at ikke alle transaktioner skal placeres på Bitcoin blockchain. På samme måde, da disse transaktioner finder sted i separate kanaler, skal minerydningstransaktionsgebyrer ikke betales.

Hvis det med succes implementeres, vil det øge kapaciteten i Bitcoin-netværket eksponentielt. Dette kunne give en drivkraft for mere vedtagelse, hvilket ville resultere i en positiv stemning og et rally i prisen.

Korrektion snart?

Der er et stort håb om, at det næste Bitcoin-opsving er rundt om hjørnet. Markedet har brug for nogle positive nyheder, der kunne give liv i håbet om “masseadoption”.

Godt gennemtænkt regulering, der er i stand til at beskytte investorer uden at kvæle innovation, vil give det rette miljø. Det ville give institutionelle investorer mulighed for at købe kryptokurrencyaktiver i massevis uden frygt for klagesager.

Desuden, hvis Bitcoin-noder er i stand til fuldt ud at rulle lynnetværket ud og lade det skalere, kan det hjælpe denne vedtagelse. Folk kunne begynde at bruge Bitcoin igen som et middel til at handle og ikke kun som et værdibud.

Der er naturligvis også risici, som markedet kan stå over for på kort til mellemlang sigt. Der er ingen reel konsensus om, hvor langt Bitcoin kan falde, før efterspørgslen begynder at stige igen. Der har været mange detailhandlere, der blev brændt i det nylige salg, og de vil have dårlige minder.

Derfor skal du kun investere det, du er villig til at miste, og sørg for at du laver din egen forskning (DYOR).

Billede via Fotolia

Ansvarsfraskrivelse: Dette er forfatterens udtalelser og bør ikke betragtes som investeringsrådgivning. Læsere bør gøre deres egen forskning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map