Ethereum Classic Mining: Trin-for-trin begyndervejledning

I dette indlæg giver vi dig alt hvad du behøver at vide om minedrift Ethereum Classic som begynder.

Selvom Ethereum Classic (ETC) betragtes som en relativt let mønt at udvinde, er der en række ting, du skal overveje, før du starter din hashing til nogle ETC.

Disse inkluderer faktorer som den type hardware, du køber til den minesoftware, du installerer, og konfigurationen af ​​softwaren. Der er en hel del optimering, der kan gøres for at øge dit mineafkast.

Når det er sagt, lad os springe lige ind i vores trinvise guide til klassisk minedrift i Ethereum.

Ethereum Classic Oversigt

For dem der ikke ved, er Ethereum classic faktisk den originale Ethereum blockchain. Den nuværende Etheruem-blockchain er faktisk en gaffel af Ethereum classic.

Vi har dækket dette udførligt i vores indlæg om Etheruem classic vs. Ethereum, men den lige splittelse kom ned til en uenighed i Ethereum-samfundet. I juni 2015 opstod en berømt begivenhed kaldet DAO-hacket. Dette var, da en hacker var i stand til at udnytte et projekts kode til at aflytte millioner af ETH.

Der var nogle udviklere, der gik ind for hårdt forfalskning af koden (nuværende Ethereum-devs), men der var andre, der betragtede dette som et brud på “code is law” -maksimum. Derfor gaffelede Ethereum-udviklerne koden for at redde de brugere, der havde deres ETH stjålet i hacket.

Ethereum klassiske udviklere afviste og fortsatte med at køre den eksisterende Etheruem blockchain. Dette er den nu Ethereum-klassiker, som vi har i dag.

Kan vi udvinde Ethereum Classic?

Ligesom Ethereum er en Proof-of-Work-kryptovaluta, er også Ethereum Classic en Proof-of-Work-kryptokurrency. Dette betyder, at det kan udvindes, og den gode nyhed er, at netværksvanskeligheden for Ethereum Classic er langt lavere end for Ethereum, hvilket gør det mere egnet til minearbejdere, der bruger GPU’er snarere end ASIC-rigge.

Et af de bedste steder, du kan se på for at få en idé om minedriftens rentabilitet for forskellige mønter er whatomine. Ethereum classic er ofte en af ​​de mest rentable mønter til mine. Nedenfor er et skærmbillede fra ETC-mineberegner.

ETC-fortjeneste på hvad man skal mine

Ethereums klassiske rentabilitet på WhattoMine

Som du kan se, er den krævede hashrate for at bryde for din minedrift kun 56 Mh / s på tidspunktet for dette indlæg. Dette er næsten halvdelen af ​​det for den hashkraft, der kræves for at bryde igennem på Ethereum. I betragtning af at de begge udvindes med Etash-minedriftsalgoritmen, er det en no-brainer, hvor du vil vende din hashkraft på.

Hvad der er nødvendigt for at udvinde Ethereum Classic

Minedrift Ethereum Classic ligner enhver anden Proof-of-Work-mønt, og du har stort set brug for den samme hardware og software. Til at begynde med skal du bruge en tegnebog, der er i stand til at opbevare Ethereum Classic. Mens der er mange tegnebøger til at holde Ethereum, er der mindre, der kan rumme Ethereum Classic, så sørg for at din er en ETC-tegnebog, ikke en ETH-tegnebog. I forbindelse med denne tutorial bruger jeg Exodus-tegnebogen, men du kan også bruge Coinomi eller en af ​​hardwaretegnene, blandt andre valg.

Selvfølgelig har du brug for hardware til minedrift, og jo bedre valg er de højere ende Nvidia-grafikkort som 1080 og 1080i. Du kan også mine ved hjælp af AMD GPU’er, men de har vist sig at være mindre magtfulde til Ethereum Classic-minedrift. Et yderligere krav er mindst 4 GB RAM, enten dedikeret video-RAM eller system-RAM. Hvis du er teknisk tilbøjelig, er den bedste opsætning en, der inkluderer flere GPU’er, så mange som 6 kan kombineres til en minedrift.

ETC Mining Cards GPU

Nvidia og AMD GPU-kort, der bruges i ETC Mining

Du skal også bruge minesoftware, og der er flere valg. Den mest populære, og den, jeg bruger til denne tutorial, er Claymore Dual Ethereum minearbejder tilgængelig fra Bitcointalk fora. Denne minearbejder kan bruges med både Nvidia og AMD GPU’er og har versioner til både Windows og Linux. Det understøtter også dobbelt minedrift, så når du bliver mere erfaren, kan du dobbeltmine Ethereum Classic og Siacoin eller Decred blandt andre.

En anden mulighed er Ethminer, som kan downloades fra Github og understøtter også både AMD- og Nvidia-kort samt Windows og Linux.

De, der beslutter, at de ikke vil være generet af alle de tekniske aspekter af minedrift, kan overveje at bruge MinerGate, som giver en grafisk brugergrænseflade og ikke har andre opsætningskrav end at downloade applikationen og lade MinerGate vide, hvilken ETC-adresse, mønterne skal sendes til. Dette er den nemmeste løsning, men giver også det laveste afkast.

En sidste overvejelse er, om du skal solo minen, eller hvis du vil deltage i en minedrift. Du giver op en lille procentdel af din minedrift (generelt omkring 1% for de fleste minedriftspuljer), men ved at kombinere din hashkraft med andre minearbejdere kan du få mere regelmæssige udbetalinger. To populære Ethereum Classic minedrift puljer er Nanopool og Ethermine

Lad os nu komme ind i trinvise instruktioner til minedrift af Ethereum Classic.

Minedrift Ethereum Classic på den nemme måde

Jeg vil bruge Nanopool som min Ethereum Classic-minedrift, fordi de har gjort det super nemt at komme i gang ved at oprette en hurtigstart-app, der gør det til en leg at downloade og opsætte minesoftwaren.

Plus Nanopool er en af ​​de mest populære minedrift puljer med globale servere og nok historie til, at jeg ved, at de er troværdige. Der er en 1% minedrift poolgebyr, men det er ret standard, når du bruger en minedrift.

Først over til Nanopool.org og klik på knappen Quick Start under Ethereum Classic.

Ethereum Classic Selection Nanopool

Valg af hvad der skal udvindes på Nanopool

Du får et sæt med fem enkle instruktioner. Den første beder dig om at vælge enten Nvidia eller AMD til din GPU. Når du klikker på den relevante knap, fører det dig til GitHub for at downloade minesoftwaren. Du downloader det som et .zip-arkiv og udpakker derefter arkivet til en mappe på din computer.

Bemærk, at Nvidia-valget fører dig til FinMiner-softwaren, mens AMD-valget fører dig til Claymore Dual Ethereum-minearbejderen, som faktisk kan bruges til både AMD- og Nvidia-kort og har været det foretrukne valg for Ethereum Classic-minearbejdere..

Vi vil se på minedrift med både Finminer og Claymore, selvom sidstnævnte foretrækkes.

Brug af Claymore Miner

Når du har downloadet Claymore-filerne og pakket dem ud, skal du oprette en konfigurationsfil for at køre den. Der er en række onlineværktøjer, der hjælper dig med at gøre dette, selvom Nanopool også har en.

Du kan nu gå tilbage til Nanopool Quick Start-menuen og klikke på knappen under trin 3 for at generere din konfigurationsfil. Dette er den fil, der starter minearbejderen og specificerer de forskellige parametre, såsom den server, der skal oprettes forbindelse til, og hvilken Ethereum Classic-adresse, der skal sendes indtjening til, og hvilken adresse, der skal sendes sekundær indtjening (Siacoin eller PascalCoin).

Ethereum Classic Claymore Config

Ethereum Classic Claymore-konfiguration

Bemærk, at det sekundære tegnebogfelt er obligatorisk, så du bliver nødt til at vælge enten SiaCoin eller PascalCoin og generere en tegnebogadresse. Det kan betyde, at du skal downloade og installere en SiaCoin- eller PascalCoin-tegnebog.

Klik på “Frembringe”.

Når du klikker på knappen Generer, oprettes der en .zip-fil. Du skal downloade denne .zip-fil og derefter udpakke indholdet (dpools.txt, epools.txt og start.bat) til den samme mappe, hvor du ekstraherede minearbejderen i første trin. Du bliver spurgt, om du vil overskrive filer med samme navn, skal du klikke på ja.

Placering af Claymore-konfigurationsfiler

Placer Claymore Config Files i minedriftmappen

Nu for at udvinde nogle mønter!

Gå til mappen, hvor du udpakkede alt, og dobbeltklik på ‘start.bat’-filen.

Claymore Miner kører i baggrunden

Claymore minearbejder hashing til ETC i kommandolinjen. Billede Kilde

Minearbejderen gennemgår flere trin for at verificere parametrene og vil derefter starte minesoftwaren. Hvis alt fungerer korrekt, ser du softwaren begynde at finde aktier.

Brug af FinMiner

Hvis du vælger at bruge FinMiner ved at klikke på Nvidia-valget, skal du foretage nogle yderligere ændringer.

Ligesom med Claymore skal du downloade .zip-filen fra Github-arkiv til FinMiner. Når du har downloadet filerne og udpakket dem, skal du konfigurere minearbejderen til at køre.

Åbn derefter config.ini fil med Notesblok eller lignende, og indsæt følgende under linjen “Adresse at sende penge til”, og erstatter linjen “tegnebog =”:

tegnebog = YOUR_ETH_ADDRESS

algoritme = Ethash

mønt = ETH

rigName = DIN_ARBEJDER

e-mail = YOUR_EMAIL

pool1 = eth-eu1.nanopool.org:9999

pool2 = eth-eu2.nanopool.org:9999

pool3 = eth-us-east1.nanopool.org:9999

pool4 = eth-us-west1.nanopool.org:9999

pool5 = eth-asia1.nanopool.org:9999

Bemærk, at du skal udskifte DIN_ETH_ADDRESS med din faktiske Ethereum Classic-tegnebogadresse, og du kan erstatte den DIN_ARBEJDER og DIN EMAIL med faktiske værdier, men det er ikke strengt nødvendigt. Gem og luk filen.

Nu er alt hvad du behøver at køre Finminer.exe-filen, og den starter i kommandolinjen og begynder minedrift ligesom med claymore-eksemplet ovenfor.

Konklusion

Med Nanopool-konfigurationsværktøjet er Ethereum Classic-minedrift en enkel opgave, der ikke skal tage mere end 20 minutter at komme i gang og køre, selvom det er første gang, du nogensinde har minet en kryptovaluta. Og hvis det er for langt, skal du blot gå over til MinerGate, hvor du kan downloade GUO-klienten og minedrift på 5 minutter eller mindre, afhængigt af hastigheden på din internetforbindelse.

Den anden gode ting ved minedrift Ethereum Classic er, at den hashkraft, der kræves for at være rentabel, stadig er forholdsvis lav, da møntens netværksproblemer forbliver lave. En stærk spilcomputer ville næsten helt sikkert være rentabel minedrift ETC til nuværende priser.

Og for at gøre tingene endnu sødere kan du endda dobbeltmine SiaCoin eller PascalCoin, mens du udvinder Ethereum Classic, så at sige noget mere for pengene. Selvom du ikke bliver rig på disse mønter, da du skal minedrift med din CPU, er det stadig en god smule prikken over i’et.

Fremhævet billede via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me