ETH 2.0-indskudskontrakt frigivet – skal du indsætte ETH?

>

Introduktion

Vitalik Buterin, Ethereums berømte grundlægger og chefforsker, lavede tsunamibølger efter uventet frigivelse af Ethereum 2.0-indskudskontrakten lige i sidste uge.

Oprindeligt forventet meget tidligere på året, ender frigivelsen af ​​indskudskontrakten måneder med forventning blandt Ethereum-troende.

Det er dog ikke kun Ethereum-insidere, der er glade for det kæmpe spring mod indsats. Alle ser ud til at gnide hænderne sammen og tænke på de søde indsatser, der skal opnås på kryptokurrencyens næstkommanderende aktiv.

Lad os tage et sekund tilbage. Der foregår meget her, og måske har du brug for en oversigt over Ethereum 2.0, hvorfor det betyder noget, og hvad ETH-indskudskontrakten er.

At få styr på dette er vigtigt inden den hurtigt nærende 1. december 2020 lanceringsdato for Ethereum 2.0s fyrtårnhændelse – så rul videre!

Bedste Ethereum 2.0-indsamlingsbassiner

Da indsats er et relativt nyt koncept, ved du muligvis ikke, hvordan det fungerer. Gå ind i artiklen for at finde ud af det.

Hurtig opsummering af Ethereum 2.0

For at forstå betydningen af ​​frigivelsen af ​​ETH-indskudsaftalen skal du vide, hvorfor Ethereum 2.0 betyder noget.

I årevis har Ethereum-udviklere signaleret en større opgradering i horisonten, der er bestemt til fundamentalt at ændre den måde, Ethereum fungerer på. ETH 2.0 vil gøre masser af ting, der adskiller sig fra den nuværende Ethereum-version, men vigtigst af alt introducerer den bevis på indsatsen.

Bevis for indsats


I øjeblikket bruger Ethereum et bevis på arbejdskonsensusalgoritme – ligesom Bitcoin.

Minedrift i den skala, der er nødvendig for globale netværk som Ethereum, er energiineffektiv, dyr og skaber en adgangsbarriere for mindre potentielle netværksdeltagere. Hvis pointen med blockchain er at sprede decentralisering, skaber minedrift en hardcap, der begrænser, hvem og hvor mange mennesker der kan slutte sig til.

PoW tilskynder ikke kun centraliseringen af ​​ressourcer, men gør også dårlig brug af disse ressourcer, hvilket skaber transaktionsflaskehalse, der gør netværksskalering næsten umulig.

Bevis for stav svarer på disse problemer ved at sænke computer- og energiressourcekravene sammen med at indføre hurtigere transaktionsvalidering.

Skalering

Skalering er blockchains gyldne billet for ikke bare at overleve i fremtiden, men også blive det foretrukne netværk for morgendagens tekniske infrastruktur.

Dårlig skaleringsevne betyder længere ventetider for at bekræfte transaktioner, højere gasafgifter og mindre samlet brugbarhed, når trafikken øges. Alle disse negativer beskriver oplevelsen af ​​at bruge Ethereum, når en populær DApp, såsom Uniswap, er i fuld gang.

For at bekæmpe dårlig skaleringspræstation vil Ethereum 2.0 introducere en skaleringsløsning kaldet sharding. I en nøddeskal giver sharding mulighed for, at transaktioner kan behandles parallelt på forskellige tråde (shards).

Med tiden håber Ethereum 2.0 at overgå standarden for Visa-transaktionsgennemstrømning.

Belønninger

Lad os indse det – alle vil have belønninger. Det kan også være den største afhentning fra dette års DeFi-dille. Mantraet fremadrettet er, at crypto skulle tjene mere crypto – og Ethereum 2.0 vil overholde det.

I starten vil ETH 2.0s beacon chain-implementering belønne brugere, der sætter ETH i indskudskontrakten hvor som helst op til 20% udbytte eller måske endda mere. I betragtning af at den mindste indsats er 32 ETH, i nuværende priser (~ $ 450), er det næsten $ 3K om året i indtjening for intet andet end at holde ETH.

Hvorfor ETH 2.0-indskudskontrakten betyder noget

Ethereums frigivelse af indskudskontrakten er vigtig af nogle få grunde.

  1. Det betyder, at Ethereum 2.0 er her. Det er ikke år nede ad vejen, og det er heller ikke ukendt. Nej, udviklere er sikre nok på testnetresultater til at give grønt lys til fase 0-fyrkædelanceringen.

  2. Stakers er forpligtet til at låse mindst 32 ETH op i indskudskontrakten. For ETH-indehavere, uanset om du spiller eller ej, betyder denne betydelige blokering af cirkulerende ETH-levering mindre salgstryk, større låst værdi og sandsynligheden for stærk valuta værdi fremadrettet..

  3. Som det næststørste blockchain-netværk i verden viser Ethereums skift til bevis for indsats, at minedrift bare kan være en forældet konsensustype. Herfra og ud er sandsynligheden for, at kommende blockchain-netværk vælger PoW, lav, selvom Bitcoin omfavner det.

Nu hvor indskudskontrakten er live, kan spillere frit begynde at deponere beløb svarende til eller større end 32 ETH. I et show af tillid, Buterin selv deponerede 3.200 ETH. CZ, en populær kryptofigur og Binance-grundlægger, signalerede også støtte til indsættelse af ETH i en nylig tweet.

Efter en uge havde ETH-kontraktadressen taget ind godt over $ 20 millioner i indskud, der viser stærk samfundsstøtte til den firedelte Ethereum-opgradering.

Skulle du satse på ETH 2.0?

Hvis du er interesseret i at satse ETH til 2.0-opgraderingen, skal du kende dine muligheder. Der er to hovedscenarier, vi dækker nedenfor.

Imidlertid, først, du skal kende en væsentlig detalje. Når du deponerer ETH på kontraktadressen, er det ETH Låst, hvilket betyder at du ikke kan hente det, før kontrakten låses op.

Gad vide, hvornår det bliver? Det samme er resten af ​​verden.

I øjeblikket, ingen ved når depositumskontrakten frigiver din ETH, fordi frigivelse er betinget af den næste fase af ETH 2.0-implementeringen. Nogle udviklere vurderer, at det kan tage yderligere 1-2 år.

Hvis du skal satse på ETH nu, kommer du ind i stueetagen i ETH 2.0-projektet – men vær parat til at vente. Mens en ventetid uden slutdato ikke er det mest tiltalende forslag, skal det meget anstændige udbytte et sted mellem 8% -20% dæmpe smerten.

Du har mindst 32 ETH, som du er villig til at satse på

I dette scenario forhindrer intet dig i at deponere mindst 32 ETH på kontraktadressen. Tjek den officielle ETH2-opdatering her for at få det seneste, inklusive den rigtige kontraktadresse for indskud.

Du har mindre end 32 ETH, du er villig til at satse på

Der er masser af mennesker som dig selv, der ønsker at deltage, men enten ikke har 32 ETH-minimum eller ikke vil satse en så stor mængde af deres ETH-stash.

Vær ikke bekymret – du kan samle dine ressourcer med andre for at komme med det nødvendige beløb! Indsatsbassiner dukker op som en løbeild, så du kun kan sætte brøker af en ETH i puljer sammen med andre.

Blandt de bedste ETH-indsatsbassiner er Rocketpool, med andre, ligesom Indsat, giver yderligere muligheder.

Ressourcer til indsættelse af ETH 2.0

Uanset om du er mistænksom, nysgerrig eller er klar til at satse ETH 2.0, er det bedst at tackle yderligere læsning og forskning først.

Likviditetsminedrift

Hvad er likviditetsminedrift? Hvordan fungerer det, og hvordan tjener brugerne penge ved at levere likviditet til decentraliserede børser?

Yderligere gode læsninger

Sådan oprettes en Crypto Trading Bot ved hjælp af Python

Handelsstrategierne til let kryptokurrency arbitrage

Vejledning til kryptolån – sammenlignet med de bedste långivere

Script til Bitcoin Price Live Ticker (ved hjælp af websockets)

Vores sociale handelsplatform

Rejer er en social handelsplatform for kryptokurrency. Det er designet til både professionelle og uerfarne forhandlere at komme og lære om den voksende kryptoindustri. På Shrimpy kan brugerne kopiere porteføljer og handelsstrategier fra andre handlende.

Følg os på Twitter og Facebook for opdateringer, og still spørgsmål til vores fantastiske, aktive samfund på Telegram & Uenighed.

Tak fordi du kom forbi!

Rejerholdet

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me