Er Qtum en levedygtig konkurrent, eller vil den gå tabt i et hav af Ethereum-kloner?

Det kan være, at den næste store bølge af blockchain-trends involverer at skabe projekter, der er designet fra starten til at appellere til store virksomheder.

Mens mange projekter i dag ser ud til at være skabt af eller for folk, der ønsker frihed fra centraliserede virksomheder, monopoler og store regeringer, har andre besluttet at gå en helt anden vej i et forsøg på at differentiere sig.

Qtum er et blockchain-projekt baseret i Singapore, der er rettet mod store virksomheder. Læs videre, når vi gennemgår nogle af de grundlæggende i Qtum, hvad det er, og hvad det prøver at være.

Qtum, blockchain til virksomheder?

Qtum Business Blockchain

Billede via Forbes.com

Nogle virksomheder har en negativ holdning til kryptokurrency generelt. Dette kan være af flere grunde, men en af ​​de største klager er, at de føler, at de er decentrale og ukontrollerede gør dem upålidelige og uforudsigelige.

Nogle virksomheder kan endda fejlagtigt forbinde alle kryptokurver med kriminel aktivitet eller måske endda antiregeringstendenser.

Qtum er et kryptokurrencyprojekt, der tilbyder smarte kontrakter og sigter mod at levere interoperabilitet på tværs af kæden. Qtum ser ud til at være enten en gaffel af Ethereum eller noget af en klon. Mens Ethereum i dag stadig kører udelukkende på proof-of-work mining, er Qtum allerede på proof-of-stake og planlægger at forblive sådan.

Da Qtum er målrettet mod virksomheder, har der været nogle indlæg på linjen, der indikerer, at Qtum allerede har foretaget forretningsaftaler med to store virksomheder. Den første er kaffekonglomeratet, Starbucks, dog nævnes ingen detaljer om, hvad dette partnerskab vil medføre.

Den anden var med et kinesisk firma kendt som 360 Finans der leverer antivirus- og firewallsoftware og kører også en kinesisk-søgemaskine. Mens 360 ikke har nogen nær markedsandel som ved at gøre, repræsenterer det angiveligt op til 10% af det kinesiske søgemarked, hvilket gør det ret værdifuldt.

Qtum tokens

Qtum havde noget af en underlig start tidligere på året. Oprindeligt blev en række Qtum-tokens frigivet som ERC-20 tokens. Disse tokens var imidlertid ikke beregnet til at være den endelige Qtum-kryptokurrency.

I stedet blev de skabt med det formål at til sidst blive byttet mod det, der senere skulle blive Qtum-hovednet-tokens. I dag er den bytte rundt for de fleste er allerede færdige, og ikke mange af de originale ERC-20-tokens er tilbage.

Desværre har swaps som denne tendens til at forårsage en masse forvirring, især blandt dem, der ikke nødvendigvis forstår forskellen mellem et ERC-20 og et ikke ERC-20-token. Det kan tænkes, at nogle mennesker ved et uheld har sendt de nye Qtum-tokens til en ERC-20-kompatibel Ethereum-tegnebog og ikke en ordentlig Qtum-hovednet-tegnebog.

Huobi QTUM


Tilmeld dig Huobi og køb QTUM-tokens

Qtum-tokens har oplevet en stabil vækst i de sidste par måneder, men deres pris pr. Bitcoin har set nogle vilde svingninger op og ned. I dag går et Qtum-token for omkring $ 38 hver. Dette betyder, at de, der kom ind tidligt på Qtum, har tjent mindst en vis fortjeneste.

Desuden, da Qtum er en bevis-for-indsats-model, vil tidlige købere sandsynligvis være i stand til at foretage indsatser meget lettere end senkomneere, der skal betale højere adgangsgebyrer.

En konkurrent til Ethereum?

Det ser ud til, at den største forskel mellem Qtum og Ethereum hovedsagelig er baseret på markedsføring, og at Qtum allerede kører bevis for indsats. Desværre for Qtum har Ethereum allerede et massivt forspring og inkluderer allerede mange hundrede forskellige projekter, hvor mange større virksomheder som Microsoft får involveret.

Dette betyder ikke, at al håb er tabt for Qtum, men da deres tilbud er forskellige nok til, at de muligvis kan tiltrække nok forretning til at være levedygtige. Det skal også bemærkes, at Qtum ikke er den eneste smarte kontraktplatform, der er rettet mod store virksomheder.

NEM udfører også en lignende taktik og målretter sig mod store virksomheder som deres primære vækstfokus. NEM har eksisteret i flere år nu og har også oplevet en stabil vækst. Når vi sammenligner værdiansættelsen af ​​de to valutaer på coinmarketcap.com, kan vi se, at Qtum er værdsat til $ 2,7 mia. hvor NEM har en samlet vurdering på $ 6,5 mia.

Individuelle enheder af NEM går typisk for mindre end en dollar, fordi der er en samlet forsyning på næsten 9 milliarder enheder, mens Qtum har en forsyning på omkring 100 millioner eller deromkring.

Hvem står bag Qtum?

Qtum Team

Qtum-holdet. Kilde: Qtum.org

Qtum drives af Qtum-stiftelsen, der ledes af Patrick Dai. Dai kommer fra en baggrund på det kinesiske konglomerat Alibaba og er uddannet fra Draper University, der er baseret i Silicon Valley. Draper University ser ud til at være et professionshøjskole. Dai også dukkede op på kinesiske statsstyrede medier for at tale om Qtum for nylig.

Andet medlemmer af teamet har erfaring inden for forretningsadministration, softwareudvikling, webudvikling, mobiludvikling og flere andre projekter. Holdet i sig selv består af mennesker, der for det meste har en fastlandsbaseret baggrund og et par andre fra hele verden.

Virksomhedens websted viser også Roger Ver som en “backer”. For dem der ikke ved det, er Roger ganske berygtet i bitcoin-samfundet. Han afgiver ofte ekstremt pro-bitcoin kontanter og anti-bitcoin kerneopgørelser. Mens han har mange tilhængere, er han mildt sagt en omstridt figur.

Har Qtum en chance?

Mens det ser ud til, at der pludselig er et stort antal Ethereum-kloner på markedet i dag, som alle ønsker at tilbyde smarte kontrakter og andre forretningsorienterede løsninger, vil der helt sikkert være plads på markedet til mere end en spiller.

Hvad der bliver en vigtig afgørende faktor er, hvordan disse projekter er i stand til at adskille sig fra hinanden. Da Ethereum først blev markedsført, er det allerede blevet guldstandarden for smarte kontraktplatforme.

På samme måde er bitcoin blevet guldstandarden for kryptokurrency. Qtum har en hel del konkurrence, inklusive det velkendte NEO-projekt, der også kommer fra Kina.

Qtum har et par interessante funktioner som dens proof-of-stake-model og dets fokus på mobil support. Vil dette være nok til at gøre det til en succes? Eller endda bare en levedygtig spiller et par år nede? Alt hvad vi kan sige er, vi er glade for at se, hvordan tingene udfolder sig.

Fremhævet billede via Qtum.org

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me