Electroneum: En oversigt over Cryptocurrency udviklet til mobil

Electroneum var den første kryptokurrency, der udelukkende blev udviklet til brug på mobiltelefoner. Dette er faktisk et massivt uudnyttet marked, da der i dag er over 2 milliarder mobiltelefoner i verden.

Mange ved det måske også Elektronum på grund af deres meget succesrige ICO, der fandt sted sidste år mellem september og oktober. De var i stand til at nå deres hårde loft på $ 40 mio. Med over 120.000 bidragydere til projektet. Disse Electroneum-tokens er nu ramt af det åbne marked og er åbne for handel.

Men hvad er Electroneum, og skal du overveje en investering?

Konceptet er virkelig simpelt, hvorfor mange er ret bullish på møntets udsigter. De vil gøre det så simpelt som muligt for en person, der aldrig har brugt kryptokurver, ikke kun at købe, sælge og sende mønterne på deres mobile enhed, men også at bruge deres telefoner til at udvinde dem..

Lad os grave nærmere ind i projektet.

En simpel mobilvenlig mønt

Kryptovaluta kan stadig være en skræmmende investering for dem, der aldrig har brugt dem før. Folk skal vænne sig til begreber, der sjældent nogensinde bruges i deres daglige liv. Derfor er der stadig en vis barriere for adoption.

De tekniske krav og færdigheder, der kræves for at udvinde kryptovaluta, er så meget mere avancerede. Ikke kun skal brugerne kende til at oprette og vedligeholde en minedrift, men de skal også bruge en hel del til den bedste hardware.

Men med Electroneum er en simpel smartphone alt, hvad brugeren kræver.

Konceptet bag Electroneum er blot at downloade deres mobilapp, som giver dig øjeblikkelig adgang til Electroneum-netværket. Ved hjælp af klientapplikationen på telefonen kan du derefter minere kryptovalutaen med telefonens CPU.

Denne enkelhed kommer fra den store indledende levering af mønter kombineret med to decimaler.

Specifikationer for electroneum

Electroneum-mobilapp

Skærmbillede af Electroneum App

Med kryptokurver bestemmes udbuddet af mønter fra starten og er enten forududvundet eller udvundet over tid. For eksempel er den samlede levering af Bitcoin, der eksisterer, 21 mio. Mønter.

Dette betyder, at når vi nærmer os det samlede udbudsloft, vil prisen på Bitcoin sandsynligvis stige betydeligt, når efterspørgslen overstiger udbuddet. Desuden vil Bitcoin fortsat blive denomineret i mindre fraktioner for at lette handel og betalinger.

Tilsvarende for at begrænse udbuddet af mønterne justerer den tekniske protokol minedriftens vanskeligheder for at sikre, at ikke flere minearbejdere kan producere mønterne. Denne justering finder sted løbende og kræver derfor meget mere avanceret processorkraft til minedrift af mønterne.

Med Electroneum vil der være et stort forsyningsdæk på over 21 milliarder mønter. Dette betyder, at der vil være en stor mængde mønter, der skal udvindes, før de nogensinde nærmer sig forsyningsgrænsen.

De har også brugt en specifik protokol, som ikke let kan udnyttes af ASIC (Application Specific Integrated Circuits) minechips. Disse er i det væsentlige minedrift, der er udviklet specielt til minedrift, og de har hjørnet hele Bitcoin-markedet.

Brug af CryptoNote Protocol

Noget, som Electroneum har gjort, der gør dem ret unikke, er at de har bygget deres egen blockchain. De fleste af de andre ICO’er har bygget deres applikationer med smarte Ethereum-kontrakter.

Når det kommer til protokollen, som de har besluttet at bruge på deres blockchain, har udviklerne valgt den etablerede cryptonote-protokol. Dette er den samme protokol, der bruges af populære privatlivsmønter som Monero XMR og Bytecoin.

Bortset fra at gøre Electroneum-minedrift resistent fra alle ASIC’er, er CrypoNote-protokollen også ekstremt sikker. Ved hjælp af nogle af de mest avancerede teknologier inden for offentlig nøglekryptografi er CryptoNote-protokollen i stand til at skjule transaktioner fra det offentlige synspunkt.

Der er også en række andre mere tekniske fordele, som CryptoNote-protokollen har, såsom adaptive blokgrænser og jævn emission. Vi dækker dem ikke her, men du kan læse alt om, hvordan det fungerer på tjenestemanden internet side.

Centraliseret minedrift

Ideen om, at brugerne kan udvinde deres eget Electroneum ved hjælp af en mobiltelefon, er ikke helt nyt. Der har været andre kryptovalutaer, der har forsøgt mobil minedrift med de standardalgoritmer, der gælder for disse mønter.

Disse havde dog tendens til at have nogle bivirkninger på telefonen. Telefonens ydeevne har tendens til at falde, og det tømmer hurtigt batteriet. I nogle tilfælde ville telefonen også blive overophedet som et resultat af de intensive operationer, der besatte CPU’en.

Da vi hørte om Electroneum-minedrift, var vi derfor interesserede i at finde ud af, hvordan det lykkedes dem at justere protokollerne for at undgå disse problemer..

Ser man på teknisk hvidbog man kan se nøjagtigt, hvordan de nærmer sig deres mobile minedrift. De bruger et centraliseret system til at belønne minearbejdere i stedet for et traditionelt decentraliseret system baseret på blockchain-teknologi. De var af den opfattelse, at

de positive fordele, der opnås ved en centraliseret app og mobil minedriftsalgoritme, opvejer eventuelle negative aspekter.

Det faktum, at mineprocessen er centraliseret, kan alarmere mange purister i kryptovalutaområdet, da de ser decentrale minearbejdere eller noder som den eneste måde at holde et system helt ærligt. I dette tilfælde styres minedriftens belønninger ikke efter protokol, men af ​​Electroneum.

Det er dog vigtigt at bemærke, at Electroneum hævder, at dette er den eneste del af systemet, der er centraliseret. Der er også andre fordele ved det centraliserede system, og det er hastigheden på de transaktioner, der kan behandles.

Derudover er der en række andre meget centraliserede mønter såsom Ripple XRP, der har store brugssager til banksektoren. Investorer har lagt disse bekymringer til side og hjulpet med at køre Ripple til rekordhøjder.

Derfor er det op til brugeren at afveje fordele / ulemper ved at have et centraliseret minesystem frem for et fuldt decentraliseret. Møntprisen vil sandsynligvis reagere på udvidelsen af ​​brugeroptagelse.

Stærke ICO-resultater

Electroneum var i stand til at hæve det maksimale mål ($ 44 mio.) For deres ICO-fremskrivninger. Der har også været et rally i Bitcoin og Ethereum siden da at øge denne fond. Dette betyder, at de vil have en masse ildkraft med hensyn til udviklingsbudget for de kommende måneder / år.

Teamet bag projektet er også ret stærkt med en række forskellige baggrunde. For eksempel er CEO en mand ved navn Richard Ells, der har en succesrig historie, der bygger en række digitale virksomheder.

Electroneum-logo

Electroneum-teammedlemmer

Der er også en række brugssager, som Electroneum kan anvendes til som et hjælpeprogram. Bortset fra at blive brugt som en enkel metode til udveksling for enkeltpersoner og virksomheder, kunne den også i højere grad bruges i mobilspil.

For eksempel, hvis nogen ønskede at spille på deres mobiltelefon, kunne de gøre det ved at udvinde Electroneum-tokens og bruge dem til at satse indsatser. De kunne derefter akkumulere tokens og let bytte dem til Fiat-valuta på en kryptovaluta-udveksling.

Udsigter for ETN-token

I øjeblikket er Electroneum token (ETN) kun tilgængelig på en børs. Det er Cryptopia som er en børs, der er baseret i New Zealand. På trods af de begrænsede handelsmuligheder er ETN steget med over 100% de sidste 24 timer.

Electroneum ETN Rally Coinmarketcap

ETN Token Rally – Billedkilde: Coinmarketcap.com

Holdet forsøger at få mønten opført på en række andre børser som Bitfinex, Bittrex og HitBTC for at nævne nogle få. Der er mange, der tror, ​​at den større handelsvolumen, disse websteder giver, sandsynligvis vil føre mønten betydeligt op.

Der har i øjeblikket ikke været nogen opdatering fra disse børser til tidslinjen for en frigivelse desværre. Derfor bliver du nødt til at oprette en konto hos Cryptopia, hvis du vil købe ETN.

Skal du investere?

Vi yder ikke investeringsrådgivning på Coin Bureau, men har forhåbentlig givet dig de oplysninger, du måtte have brug for for at skabe en informeret mening om enhver investering.

Ansvarsfraskrivelse: Dette er forfatterudsagn og bør ikke betragtes som investeringsrådgivning.

Billeder via electroneum.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me