Electron Cash: Komplet begyndervejledning til denne BCH-tegnebog

Elektronkontanter er en af ​​de mest kendte open source pc- og Mobile Bitcoin Cash (BCH) tegnebøger, der i øjeblikket er på markedet.

Ligesom Bitcoin Cash selv blev Electron Cash-tegnebogen forked fra en Bitcoin-tegnebog og giver brugerne en række funktioner. Disse inkluderer unikke funktioner såsom SPV-teknologi, multisig-tegnebøger, CashShuffle og mange flere.

Er denne tegnebog dog så sikker, som den hævder?

I denne Electron Cash anmeldelse vil jeg give dig alt, hvad du har brug for at vide om tegnebogen. Vi vil også give en trinvis vejledning om, hvordan du opsætter din tegnebog, samt nogle tip til at holde din Bitcoin Cash sikker.

Hvad er Electron Cash Wallet?

Electron Cash tegnebogen blev født fra den velkendte Bitcoin Electrum tegnebog. Electrum er blevet betroet af Bitcoin-brugere siden lanceringen tilbage i 2011, så det var kun fornuftigt at bruge denne gang testede kildekode.

Electrum Fork Electron Cash

Billeder via Electrum og Elektron kontanter

Bitcoin Cash-gaffelen, der opstod i august 2017, førte til oprettelsen af ​​Electron Cash-tegnebogen i samme måned. Udvikleren af ​​Electron-tegnebogen så, at Bitcoin Cash var bestemt til at blive meget populær, så han gik videre og gaffede tegnebogskoden for at oprette en Electron-tegnebog til Bitcoin Cash, der havde de samme fantastiske funktioner, der allerede var til stede i Electrum Bitcoin-tegnebogen.

Electron Cash tegnebogen er nu i version 4.0.2 og kan downloades gratis til Windows, OSX og Linux desktops og til Android og iOS mobile operativsystemer.

Sådan bruges Electron Cash

Hvis du har set eller hørt om Bitcoin Electrum-tegnebogen, fungerer denne version til Bitcoin Cash meget ens. Du kan bruge tegnebogen til at tage kontrol over dine private nøgler og oprette en mnemonic frø backup sætning for at sikre dine Bitcoin Cash.

Og da Electron Cash-tegnebogen er en let klient, får du alt dette uden at skulle downloade hele blockchain. Electron Cash bruger SPV-teknologi til at forbedre tegnebogssikkerheden, samtidig med at man undgår at downloade hele blockchain.

Electrum Cash-funktioner

Nogle af Electron Cash-funktionerne

Koden stammer alle fra den originale Bitcoin Electrum-tegnebog, som i dette tilfælde ændres for at muliggøre opbevaring og overførsel af Bitcoin Cash. Koden er alle open source og er kontrolleret og verificeret sikker af samfundet.

Electron Cash tegnebogen giver dig gode funktioner såsom:

  • Kølig opbevaring: Du kan opbevare dine Electron Cash tegnebognøgler i et sikkert og offline koldt opbevaringsmiljø – væk fra hackere og forbrydere
  • Offline pung ser: Du kan holde dine offline-nøgler sikre og stadig overvåge din tegnebog online med en “kun ser” tegnebog. På denne måde kan du overvåge indgående transaktioner og saldi uden at risikere dine private nøgler.
  • Multisig-kapacitet: Hvis du vil dele kapaciteten for transaktionssignering, kan du oprette en multi-signatur tegnebog.
  • Beviskontrol gennem SPV: Alle transaktioner verificeres ved brug af SPV-teknologi.
  • Ingen låsning: Kan du ikke lide Electron Cash? Intet problem, du kan altid eksportere dine private nøgler fra Electron Cash og bruge dem i en anden tegnebog, hvis du foretrækker det
  • Hastighed & Pålidelighed: Electron Cash bruger eksterne servere til at gemme Bitcoin Cash-blockchain. Din tegnebog synkroniseres meget hurtigere med disse noder, da den ikke behøver at downloade hele blockchain. Desuden er disse decentraliserede og overflødige, så det betyder, at du ikke har nedetid.

Hvad er SPV?

SPV er et akronym for forenklet betalingsbekræftelse. Konceptet går tilbage til den originale Bitcoin-hvidbog skrevet af Satoshi Nakamoto. SPV er en metode til at give en tegnebog med forbedret sikkerhed uden behov for at downloade hele blockchain.

Med SPV validerer tegnebogen sine egne transaktioner ved at sikre, at de er bekræftet i blockchain. Det bruger den bedste headerkæde med det mest kumulative bevis for arbejde og det korrekte hashing-sværhedsgrad.

SPV-betalinger Bitcoin hvidbog

Uddrag fra Hvidbog om Bitcoin om SPV-transaktioner

Fordi Electron Cash bruger et distribueret netværk af servere til at oprette forbindelse til blockchain SPV er altid tændt i din tegnebog, og der er aldrig noget nedetid. Electron Cash-serverne håndterer alle tunge blockchain-operationer og forespørgsler, men dine private nøgler underskriver kun lokalt på din egen enhed. De private nøgler forlader aldrig din enhed og sendes aldrig til Electron Cash-serverne.

Er elektron kontant sikkert?

Da Electron Cash først blev frigivet i august 2017, var der en række advarsler for at undgå tegnebogen ved indsamling af det nyoprettede Bitcoin Cash. De startede alle med en erklæring, der blev frigivet af Electrum på det tidspunkt. Denne erklæring var som følger:

Den person, der distribuerer Electron Cash-binærerne, har besluttet at forblive anonym og bruger det falske navn “Jonald Fyookball” for at underskrive Electron Cash-binærfiler. Således, hvis disse binære filer indeholder kode, der er designet til at stjæle dine bitcoins, vil tyveriets forfatter være anonym og gå sikkert væk med dine midler. Denne fare forværres af det faktum, at Electron Cashs standardadfærd er at stille kopiere alle dine Electrum-tegnebøger til sin egen bibliotek.

Som det viste sig, var der ikke noget ondskabsfuldt i hovedudvikleren ved hjælp af et pseudonym, og der var intet i Electron Cash-tegnebogen, der skulle stjæle nogens Bitcoin eller Bitcoin Cash. Tegnebogen forbliver sikker og er så godt lide af samfundet, at den har en 4.7-vurdering i Google Play Butik og en 4.8-vurdering i Apple iTunes App Store.

Bemærk, at der også var en phishing-angreb på Electrum-tegnebogen i december 2018, der har resulteret i, at over 771 BTC er stjålet. Det samme phishinghack skulle også påvirke Electron Cash-tegnebogen, da koden blev afledt af Electrum-tegnebogen, men der var ingen bekræftede konti om, at BCH blev stjålet af dette hack.

Opsætning af din Electron Cash Wallet

Du kan downloade mobilversionerne af Electron Cash-tegnebogen fra Google Play butik eller fra Apple-app butik. Desktopversionerne kan alle downloades direkte fra Electron Cash-webstedet.

Hvis du skal downloade desktop-tegnebogen, skal du kontrollere, at du er officiel https://electroncash.org/ internet side. Der har været falske websteder, der er oprettet tidligere for at forsøge at snyde brugere med en falsk tegnebog.

Elektron Cash Download

Download din valgte Electron Cash-version fra webstedet

Det er også vigtigt, at du har den nyeste version af tegnebogen, hvilket kun er muligt ved download fra det officielle websted.

Følgende er de trin, du skal udføre for at opsætte din Electron Cash tegnebog. Dette antager, at du konfigurerer en Windows-version, selvom du vil følge lignende trin, når du installerer den på en hvilken som helst anden enhed / operativsystem.

1. Download tegnebog

Gå til https://electroncash.org/ og rul ned til ‘Download’ sektionen på hjemmesiden. Find det relevante downloadlink, og klik på det for at downloade tegnebogen.

Både den eksekverbare og den bærbare kan køres uden at installere nogen programmer på din pc. Men hvis du gerne vil have Electron Cash installeret på din pc for nem adgang i fremtiden, kan du downloade det Installerbare. Denne vejledning bruger Windows 4.0.2 EXE-download.

Bemærk ✍️: For at kontrollere ægtheden af ​​denne download kan du altid køre et kontrolsum på filerne (instruktioner her). Dette kræver kommandolinjefærdigheder og er ikke for alle, men kan tilføje et lag af sikkerhed.

Som en open source-tegnebog kan du også downloade kildekoden og bekræfte, at den er helt over bord – mest for udviklerne.

2. Kører Electron Cash

Når du klikker på linket, bliver du spurgt, om du vil køre eller gemme (eller annullere). Gå videre og klik på “Kør”. Hvis Windows Defender markerer programmet, skyldes det sandsynligvis, at Electron Cash-udvikleren ikke er kendt af Windows.

Windows Defender Electron Cash

Tillader, at windows kører Executable

Dette er kun Windows, der er Windows, og du kan trygt klikke på “Flere oplysninger” og derefter klikke på “Kør alligevel”.

3. Serverforbindelse

Electron Cash præsenterer dig for muligheden for automatisk at vælge en server og oprette forbindelse eller til manuelt at vælge en server. I de fleste tilfælde vil du lade Electron Cash vælge serverne automatisk og tilfældigt.

Remote Server Choice Electron Cash

Valg af fjernservere

Den eneste grund til, at du måske vil vælge en bestemt server, er, hvis du finder den mere optimal end de servere, der vælges automatisk. For eksempel foretrækker du muligvis en bestemt serverhardwarekonfiguration, eller du kan vælge en server, der er tættere på dig end den tilfældigt valgte.

3. Valg af navn

Derefter bliver du bedt om et navn til tegnebogen. Her kan du vælge et hvilket som helst tegnebognavn, du kan lide, men hvis det er første gang, du konfigurerer din tegnebog, kan du bare bruge default_wallet. Når navnet er indtastet, kan du klikke på “Næste”.

4. Type tegnebog

På det næste trin bliver du spurgt, hvilken type tegnebog du vil oprette. Hvis du vil have en simpel Bitcoin Cash-tegnebog, kan du vælge “Standard Wallet”. Alternativt, hvis du vil opdele underskrivelsen blandt to parter, kan du vælge “multisignatur”.

Hvilket Wallet ElectronCash

Valg af type tegnebog, der skal konfigureres

Top tip ?: Hvis du driver en virksomhed, der tager Bitcoin Cash som betaling, kan multisig være et ideelt set-up. Du kan dele nøglerne blandt dig og dine forretningsforbindelser

Alternativt, hvis du allerede har nogle private nøgler, som du gerne vil importere og konfigurere med Electron Cash tegnebog, kan du bruge denne mulighed.

5. Frøord og private nøgler

Næste er en prompt til Keystore. Hvis du opretter en ny tegnebog, skal du vælge “Opret et nyt frø”. Hvis du fejer en adresse, vælger du “Jeg har allerede et frø”, “Brug offentlige eller private nøgler” eller “Brug en hardwareenhed”. Klik på “Næste”.

Generer frøord elektron

Generere frøord

Det vil skabe en ny sætning på 12 ord. Dette er den sætning, der kan bruges til at gendanne din tegnebog, hvis du glemmer din adgangskode eller mister adgang til dine private nøgler.

Advarsel ⚠️: Sørg for at skrive denne frøsætning med to kopier og opbevare den på et sikkert sted. Gem det overhovedet ikke i nogen digital form.

Når du har fået din frøsætning, kan du klikke på “Næste”. Du bliver derefter bedt om at indtaste frøfrasen igen. Dette er Electron Cashs måde at sikre, at du har kopieret det ned. Indtast det, og klik på “Næste”.

6. Oprettelse af en adgangskode

Når Electron Cash har verificeret dine frøord, kan du vælge en adgangskode for nem adgang. Hvis du vælger en adgangskode, krypteres dine tegnebogsfiler, og denne adgangskode er nødvendig, hver gang du vil åbne tegnebogen og kontrollere transaktioner.

Valg af adgangskode til kryptering af tegnebog

Valg af adgangskode

Du har mulighed for at lade tegnebogen være ukrypteret, men jeg vil meget gerne anbefaler mod dette. Hvis en hacker er i stand til at få adgang til ukrypterede nøgler, kan de nemt sende penge ud af din Electron Cash-tegnebog.

Når du har bekræftet dine adgangskoder, kan du trykke på “Næste”

7. Du er færdig

Det er det. Du bliver taget i din tegnebog. Standard viser din historik, men fanerne “Send” og “Modtag” er tydeligt synlige. At gå gennem menuerne øverst (File, Wallet, View, Tools, Help) vil afdække et ton af funktioner.

Du kan få komplette detaljer og instruktioner for hver funktion ved at se Electron Cash YouTube video tutorials.

CashShuffle

Bitcoin Cash-transaktioner er relativt lette at spore af virksomheder, der foretager blockchain-revision. Derfor vil kryptovaluta-brugere hoppe ved enhver lejlighed til at skjule deres transaktion og bruge deres BCH privat (som det var Satoshis hensigt).

CashShuffle er en ny og spændende protokol, der netop er frigivet, og pluginet understøttes i øjeblikket kun af Electron Cash. Den enkleste forklaring på, hvad CashShuffle-pluginet gør, er, at det tilfældigt blander transaktioner fra flere brugere på vej til modtagerens adresser.

CashShuffle ElectronCash

CashShuffle-indstillinger i Electron Cash

Dette svarer til transaktionen “Mixins”, der gennemføres i Monero (XMR) -protokollen. Ved at blande disse transaktioner vil det gøre det sværere for enhver virksomhed eller person at spore, hvor den oprindelige transaktion kom fra.

Dette er ikke aktiveret som standard på Electron Cash-tegnebogen, så du bliver først nødt til at aktivere det. Dette kan gøres ved at trykke på det lille CashShuffle-logo nederst til højre på tegnebogen (ved siden af ​​den åbne lås). Vi går ikke ind på de nødvendige trin for at bruge CashShuffle, men du kan se dette praktisk video til en intuitiv guide.

Konklusion

Kun du kan beslutte, om du vil bruge denne tegnebog, men hvis du har Bitcoin Cash, eller planlægger at få noget Bitcoin Cash og ikke har en multi-valuta tegnebog til at holde den inde eller ønsker at holde den adskilt fra dine andre mønter af en eller anden grund er Electron Cash tegnebogen et fuldt udstyret og sikkert valg.

Meget tanke og tid gik i udviklingen af ​​tegnebogen, og brugerne er enige om, at den har alle de funktioner, som enhver kryptovaluta-bruger måtte ønske, uanset om de lige er begyndt eller har haft Bitcoin siden de tidlige dage.

I sidste ende vil beslutningen næsten helt sikkert komme ned på, om du kun gemmer Bitcoin Cash, eller om du også har andre mønter at gemme. Hvis du har andre mønter og kan finde en pung med flere valutaer, der understøtter alle dine mønter, kan du bare vælge den pung for nemheds skyld. Eller du går muligvis med en hardware-tegnebog for øget sikkerhed.

Hvis du vil have en enkelt mønt, er Bitcoin Cash-tegnebogen Electron Cash-tegnebogen et solidt valg.

Fremhævet billede via CashShuffle

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me