Dropil (DROP) anmeldelse: Automatiske Cryptocurrency Trading Tools

Investering kan generelt være en skræmmende oplevelse, men når denne investering bevæger sig ind i kryptokurrencyområderne, er nogle mennesker direkte bange for.

At forsøge at finde ud af, hvilke mønter der skal investeres i, hvilke børser der skal bruges, og at høre historierne om dem, der forvaltede kryptoinvesteringer, kan få nogens hår til at stå på. Der er flere projekter, der vedrører investering i kryptokurrency, og en af ​​dem er Dropil.

Med sætningsudtrykket “simpelt, intuitivt og automatiseret værktøj til kryptokurrencymarkedet” lyder det som om Dropil kan være på noget, men er det for godt til at være sandt?

I denne Dropil-gennemgang vil vi forsøge at besvare dette spørgsmål ved at undersøge mulighederne for teknologi, køreplan, team og token.

Lad os hoppe ind!

Dropil Oversigt

Dropil tilbyder en komplet investeringssuite inklusive finansiel planlægning, pensionsopsparing og selvfølgelig handel. Deres primære målmarked er uerfarne investorer, der leder efter en nem måde at komme ind på kryptokurrencymarkederne, men de har også noget at tilbyde den mere erfarne investor, kryptokurrency og ellers. Og de hævder at være i stand til at oprette investeringsplanlægning for alle uanset deres risikotolerance eller baggrund.

Dropil Oversigt

Oversigt over Dropil. Kilde: Dropil.com

Naturligvis er Dropils vigtigste salgsargument automatisering af kryptokurrencyhandelsprocessen. Platformen kræver lidt input fra investorer og hævder, at den vil levere høje fortjenstmargener og minimal risiko for tab.

Holdet forsøger at skabe en lav friktion, let tilgængelig og lav stressinvestering. Platformen er bygget til at forenkle investeringsprocessen og levere dig de oplysninger, du har brug for, mens du fjerner analyser, som du måske ikke er ligeglad med eller endda forstår som en begyndende kryptovalutainvestor.

Dropil tager også meget af tidens engagement fra handel. Ved at bruge de automatiserede værktøjer kan investorer undgå behovet for at sidde foran en computerskærm og konstant se markederne. Og det åbner en verden af ​​investeringer med et meget lille kapitalkrav. Dette kan være meget vigtigt for nogle brugere, som måske ikke har de tusinder eller titusinder, der kræves for at investere i mere traditionelle produkter.

Dropil-systemet

Der er tre hovedkomponenter i Dropil-systemet. Den første er handelsrobotten, kendt som “Dex”. Denne bot gør alt det tunge løft inden for platformen. Så er der risikostyringsbotten kaldet Arthur, som ikke er så kompleks som Dex.


Endelig er der platformstokens, kendt som DROP-tokens. Disse blev udstedt for at sikre brugernes fortrolighed og for at hjælpe udviklingen af ​​platformen og den interne Dropil-økonomi.

Dex Bot

Dex er det primære aspekt af Dropil-tjenesten. Mens du måske tror, ​​det er en handelsrobot, er det faktisk langt mere. Det er en omhyggeligt udformet samling af robotter, der er blevet grundigt testet for at sikre rentabilitet. Algoritmerne, der bruges af Dex-bots, er proprietære og blev udviklet internt af Dropil-teamet.

Siden den første implementering har Dex løbende forbedret og perfektioneret sin evne til at ændre og skalere sine mange strategier for at drage fordel af eventuelle markedsforhold. Det er i stand til at indsamle nye handelsdata i realtid og opdaterer og justerer løbende sine handelsalgoritmer. Det er ikke en simpel robot, men snarere et kunstigt intelligenssystem designet specielt til at styre kryptovalutahandel og porteføljer for at opnå et solidt overskud med minimal risiko.

Dex Bot-brugergrænsefladen

Dex Bot-brugergrænsefladen

Der er flere tilstande, der kombinerer forskellige logiktyper og gør det muligt for Dex at gennemføre specifikke investeringsopgaver. Der er indstillede strategier for hver tilstand, og AI kan automatisk justere for at skifte mellem strategier baseret på markedsforhold. Hver tilstand er separat og uafhængig og handler kun et par på en enkelt børs ved hjælp af en konto ad gangen. Dette gør det muligt for AI at samle enorme mængder data på markederne, som den gemmer i et centralt arkiv og kontinuerligt får adgang til for at analysere markedsforholdene.

Dex bruger sine gruppelogiske regler for at maksimere ydeevnen, men blandes også med menneskelig tilsyn for at sikre, at den ikke kommer ud af sporet. En metode, der bruges til at minimere risikoen for investorer, er diversificering af handlede tokens og børser, der bruges til handel. Systemet samler investorressourcer og handler baseret på hver brugeres valgte risikoprofil. Dette sikrer maksimal sikkerhed for hver investor, selv når markederne bliver ustabile.

Platformen bruger også både programmatisk og manuel beskyttelse relateret til udveksling, tilslutning og API-brug for at sikre platformens største sikkerhed og stabilitet.

Arthur Bot

En anden del af Dropil-platformen er Arthur bot. Denne bot er risikostyringsbotten, der administrerer investorporteføljer og også giver arbitrage-analyse. Selvom det er mindre komplekst end Dex, er det stadig vigtigt, da det overvåger op til 13 forskellige børser og 10 forskellige mønter for at finde arbitragemuligheder for dig.

Arthur Signal arbitrage

Arthur Signal arbitrage på Dropil

Hvad der er vigtigst at bemærke er, at alt dette kan gøres uden brug af en API såvel som ingen brugerkonti er nødvendige. Fremtidige planer inkluderer udvidelse af denne funktionalitet.

DROP-token

Det sidste aspekt af Dropil-økosystemet er DROP-tokenet, som er et ERC-20-token, der blev oprettet for at sikre privatlivets fred, samtidig med at det styrker den interne økonomi i Dropil. Holdet valgte at bruge ERC20-protokollen til at fremme kompatibilitet og hurtige udvekslinger til fordel for hele samfundet.

DROP-tokenet har en samlet forsyning på 30 milliarder mønter, hvilket blev bestemt for at være et optimalt beløb til aktivforvaltning af udviklerne. Det blev også valgt med den optimale brugerbase i tankerne såvel som behovet for, at mønter handles og opnås bred vedtagelse. Behovet for at bruge DROP-token til at få adgang til Dropil-funktionen skal sikre en god implementering og efterspørgsel efter tokenet.

Drop Token Oversigt

DROP Token Oversigt

30 milliarder tokens blev genereret den 10. januar 2018 og solgt i Dropil ICO, der startede den 7. februar 2018 og varede indtil 7. marts 2018. Kun 15 milliarder af tokens blev distribueret under Dropil ICO, hvor 60% blev solgt til en pris på 0,0000036 ETH (ca. $ 0,005 dengang). De resterende mønter blev distribueret med 20% til grundlæggerne, 15% til Dropil hvælving og 5% til Dropil-holdet.

Grundlæggerens tokenforsyning er underlagt en lås på 50% af tokens, men det blev tydeligt meddelt på Dropil-webstedet, at ingen brugertokens nogensinde vil blive låst væk. Da disse er ERC-20-tokens, kan de gemmes i enhver kompatibel tegnebog. Dropil-teamet planlægger at frigive en mobil smart tegnebog til både Android og iOS, men den er på køreplanen med en udgivelsesdato inden udgangen af ​​2. kvartal 2018, som er gået for flere uger siden.

DROP’er kan købes ved hjælp af Ether eller Bitcoin på IDAX-børsen og Tidex-børsen. Efterhånden som det føjes til flere børser, kan vi forvente, at møntens værdi stiger. Det værdiansættes i øjeblikket til $ 0,005586, men har handlet frem og tilbage over $ 0,006 niveau siden april 2018.

Dette er faktisk ikke så dårligt, da de bredere kryptomarkeder for det meste har set fald i samme periode. Med en markedsværdi på godt 110 millioner dollars pr. 6. juli 2018 er mønten i øjeblikket rangeret # 87 på Coinmarketcap.com-webstedet.

Dropil køreplan

Som nævnt ovenfor angav køreplanen, at en smart tegnebog ville blive frigivet til DROP-token ved udgangen af ​​2. kvartal 2018, men desværre er det ikke sket. En af de første ting i køreplanen efter ICO i Dropil var at have DROP’er noteret på så mange små offentlige børser som muligt..

Jeg vil også kalde det en fiasko, da tokenet er opført på kun 4 meget små børser, og næsten hele lydstyrken forekommer på kun 2 af dem. Ved udgangen af ​​3. kvartal siger køreplanen, at DROP-token vil blive noteret på store offentlige børser. Dette ville være fremragende til mønten, da en notering på Binance, HitBTC eller lignende sandsynligvis ville give tokenprisen et løft.

Endelig ser teamet på at skabe en investeringsplatform med høj grænse for brugere, der ønsker at investere større beløb. Det undersøger også at blive en pensionsplanlægningsindstilling og har planer om at blive næste generations pensionsplan. Dette inkluderer at kommunikere med alle de rigtige parter og blive certificeret til at tilbyde meget langsigtede og pensionsplaner for vores brugere.

Dropil Team

Holdet bag Dropil er for det meste unge iværksættere med baggrund i blockchain-teknologier eller finansieringsvirksomheder. De har inkluderet links til deres linkedin-sider i deres bios på om os side. Virksomheden er bygget ud af Californien, hvor de fleste af grundlæggerne er placeret.

Dropil-teammedlemmer

Dropil-teammedlemmer

Interessant nok blev alle Twitter-konti først oprettet i april 2018, men det kan bare skyldes, at det var her, da platformens promoveringsfase begyndte. Alle teammedlemmets LinkedIn-profiler er ret gamle.

Tilsvarende er der ingen eksterne investorer, og de foretrækker at have været privatfinansieret. De hævder, at dette skyldes, at de ikke ønsker, at eksterne direktører skal have for meget at sige om virksomheden, og at grundlæggerne skal investeres fuldt ud.

Konklusion

Dropil ligner et interessant projekt, der tackler kompleksiteten ved at investere i kryptokurver. Ideen om automatiseret handel, investering og arbitrage er en overbevisende idé, men det lyder velkendt. Aktier, råvarer og forex har alle disse typer automatiserede systemer eller robotter, der lover garanteret afkast. Jeg har endnu ikke stødt på en, der er pålidelig på lang sigt.

Måske er algoritmen for kunstig intelligens avanceret nok til at ændre det. Måske er kryptokurrencymarkedsbevægelser lettere at analysere og forudsige. Eller måske ikke.

Denne Dropil-gennemgang var ikke i stand til at finde nogen online rapporter om rigdom, der blev foretaget gennem platformen, og når man ser på indsigtsafsnittet i værktøjet (som kun giver rapporter i en måned, en uge og 24 timer) ser det ud som om præstationen i løbet af den sidste måned har været blandet med sikre og aggressive puljer, der har tabt, men den moderate pulje steg næsten 2%. I løbet af måneden ser det ud som om Dex vandt omkring 65% af sine handler. God, men ikke tankegang.

Det er bestemt en interessant platform, der holder øje med, men jeg tror ikke, der vil være mange avancerede forhandlere, der tilmelder sig når som helst snart. I stedet vil målgruppen for Dropil, nye og uerfarne forhandlere, sandsynligvis være den største gruppe af investorer på dette tidlige tidspunkt i projektet.

Fremhævet billede via Dropil.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map