Den nemme måde at handle kryptovaluta på for nye investorer

>

Markedet for kryptokurrency er komplekst. At flytte midler fra børs til børs, udføre handler manuelt og overvåge markedet 24/7 er en dræningsproces. Når du tager det første dyk ind på markedet, er alt spændende.

Men efter et par uger forsvinder spændingen. Handel kan blive frygtelig, da administration af en portefølje af kryptokurrency føles som en tabende kamp.

Manuel udførelse af handler på en børs er stressende. Hver nat, når du går i seng, vil der være et spørgsmål om, hvorvidt du skal lade dine positioner være åbne eller lukke dem. Nætter kan blive søvnløse, når du spekulerer på, om du har taget den rigtige beslutning.

Dage er ikke bedre. Hvert vågent øjeblik er en stressfyldt række af beslutninger, der kan have stor indflydelse på din portefølje.

Handel med kryptovaluta er ikke ideel til mest mennesker.

De fleste mennesker vil oprette deres portefølje en gang og lade den gå. De ønsker at gå ud og leve deres liv, mens noget andet automatiserer forvaltningen af ​​deres aktiver. Dette er grunden til robo-rådgivere, porteføljestyringsværktøjer og automatisk betaling af regninger er så populære.

Problemet er, at disse tjenester ikke findes til kryptokurrency. Når du investerer i kryptokurrency, bliver du personligt ansvarlig for dine midler. De fleste mennesker forvalter stadig deres egne midler gennem manuelle processer.

Før krypto kan blive et globalt fænomen, har vi intet andet valg end at bevæge industrien frem mod mere automatiserede løsninger. I stedet for manuelt at udføre hver handel, skal der være løsninger for investorer til at forvalte deres fonde holistisk. I stedet for at vælge hver enkelt handel skal folk have muligheder for at automatisere en fuld portefølje af aktiver med et par klik.

Dette kaldes porteføljestyring.

Porteføljestyring er en måde for investorer på let at segmentere deres fonde, styre, hvordan disse fonde investeres, og automatisere deres strategi på lang sigt.

I de følgende afsnit vil vi diskutere de forskellige måder, hvorpå nye investorer kan begynde at automatisere deres handel for at spare tid og reducere stress.

Segmentering af flere porteføljer

Før vi kan begynde at automatisere vores portefølje, skal vi begynde med at oprette et budget på højt niveau. Budgettet bestemmer, hvor mange penge vi kan lægge i forskellige investeringskategorier. Nogle eksempler inkluderer day trading, langsigtede strategier eller holding.

Ved at opdele vores midler kan vi klart definere, hvor meget vi vil bruge på hver kategori. Hvis vi starter med en investering på $ 10.000, kan det betyde, at vi vil reservere $ 5.000 til indeksering af markedet, $ 1.000 til dagshandel og $ 4.000 for vores langsigtede besiddelse af BTC.

Mange børser understøtter ikke muligheder for at segmentere dine midler i flere porteføljer, som hver kan styres separat. Som et resultat skal vi enten bruge tid på manuel bogføring af vores saldi eller bruge et program, der automatiserer processen. At gøre alt selv vil kræve, at vi sporer enhver handel, sikrer, at vores midler forbliver adskilt og beregner saldi regelmæssigt, så vi kender vores præstationer.

Den automatiserede mulighed er at bruge Shrimpy. Shrimpy giver et simpelt instrumentbræt, hvor du kan opdele dine midler i flere porteføljer. Hver portefølje kan forsynes med et budget, der automatisk opretholdes over tid. Hvis du nogensinde vil overføre penge mellem porteføljer, tager det kun et par klik.

Lær mere om porteføljer med Shrimpy.

Porteføljetildelinger

Når vi har segmenteret dine midler i flere porteføljer, kan vi bruge automatiserede strategier til at styre porteføljerne på lang sigt. I stedet for manuelt at udføre handler og opdatere porteføljerne kontinuerligt, kan automatiserede strategier udføre den holistiske strategi, vi definerer. På den måde kan vi bruge mindre tid på manuelle processer og mere tid på at overvåge vores portefølje og opdatere strategien fra tid til anden.

Når vi vurderer langsigtede strategier, ønsker vi at vælge en løsning, der kan hjælpe os med at automatisere en fuld portefølje af aktiver. En måde at tænke på vores portefølje er som et udvalg af “allokeringer”.

En allokering er den procentdel af et aktiv, der er inkluderet i en portefølje. For eksempel kan en portefølje indeholde 30% Bitcoin, 25% Litecoin, 25% XRP og 20% ​​Monero. Hvert aktiv i porteføljen har en allokering, der bestemmes af procenten.

Opbygning af en portefølje af aktiver baseret på tildelte procenter forenkler den måde, vi interagerer med markedet på. I stedet for at vælge individuelle handler, der skal udføres mellem aktiver, kan vi fokusere på, hvilke aktiver vi vil placere i vores portefølje og derefter lade vores automatiserede løsning bestemme, hvordan vi bedst kan købe og sælge aktiverne i vores portefølje for at nå vores ønskede allokeringer.

Bemærk: De ønskede tildelinger kaldes undertiden “målallokeringer”.

Rejer kan automatisere processen med at købe og sælge kryptokurver ved at handle baseret på målallokeringerne. Ansøgningen bestemmer de nøjagtige handler, der skal foretages for at nå de ønskede procenter for hvert aktiv. Derefter udfører Shrimpy de nøjagtige handler, der kræves for at købe hvert aktiv.

Lær mere om rejer.

Automatisering

Ud over at automatisere køb og salg af kryptokurrency for at nå en målprocent for hvert aktiv, skal vi også overveje, hvordan disse procenter opretholdes over tid.

Efterhånden som markedet ændres, vil den procentdel, vi har i hver kryptovaluta, glide. Selvom vores portefølje muligvis har haft 50% BTC i starten, kan procentdelen over tid stige eller falde. For eksempel kan værdien af ​​vores Bitcoin til sidst blive 55% af vores samlede porteføljeværdi.

Når procentallokeringen af ​​et aktiv svæver for langt fra vores ønskede procentdel, vil vi måske handle tilbage til de oprindelige procentallokeringer. Hvis vores portefølje i øjeblikket har 55% BTC, og vi vil vende tilbage til vores målallokering på 50%, skal vi sælge BTC, indtil vi når vores oprindelige allokering på 50%.

Denne proces med at købe og sælge aktiver for igen at nå målallokeringerne kaldes porteføljeombalancering. De to mest populære typer rebalancering er tærskelbalancering og periodisk rebalansering.

Grænseombalancering – En genbalance, der udløses, når de nuværende tildelinger driver en vis procentdel væk fra målallokeringerne. En bestemt procents tærskel afgør, hvor langt aktiverne i porteføljen får lov til at drive inden genbalancering.

Periodisk genbalancering – En genbalance, der udløses med et jævnt tidsbaseret interval. Det betyder, at hver ‘X’ tid, en genbalance udløses.

Begge disse strategier er blevet den definerende automatisering i Shrimpy. De giver en enkel måde for investorer at opretholde et udvalg af porteføljetildelinger uden nogen manuel indsats.

Lær om, hvordan rebalancering påvirker porteføljens præstationer.

Sociale porteføljer

Når du først begynder at lære om kryptokurrency, kan det være svært at beslutte, hvordan man bygger en portefølje. Der er mange ting at vide, markederne bevæger sig hurtigt, og det kan kræve omfattende forskning for at forstå hvert aktiv fuldt ud.

For at løse disse problemer begynder nogle platforme at konstruere sociale handelsprogrammer, der giver investorer mulighed for at videregive forvaltningen af ​​deres portefølje til andre forhandlere. På den måde kan mere erfarne handlende beslutte, hvornår det er det bedste tidspunkt at købe, sælge eller besidde en position.

Så snart en social leder udfører en handel, udbredes disse porteføljeændringer automatisk til tilhængere, der udfører de samme handler.

Før kryptokurrency kan nå masseadoption, har vi brug for enkle måder for nye investorer at komme ind på markedet og lære af investorer, der allerede er fortrolige med pladsen. Sociale porteføljer giver denne mulighed.

Nye kryptohandlere kan bruge sociale handelsplatforme til automatisk at kopiere handler fra erfarne forhandlere. Det tager normalt kun et par klik at begynde at følge en social leder og kopiere handler.

Resultatet er det bedste fra begge verdener. Ledere får tjent en provision fra tilhængere, og tilhængere lærer om markedet for handel med kryptokurrency, mens de potentielt tjener flere penge i processen, da kyndige mennesker administrerer deres portefølje.

Shrimpy giver den mest komplette sociale handelsoplevelse på markedet. Hundredvis af erfarne ledere har allerede tilsluttet sig platformen for andre handlende til at begynde at kopiere.

Lær mere om social handel.

Lær hvordan du tjener penge som en social leder.

Det er mindre som at handle

Porteføljestyringsstrategier kræver ikke noget kendskab til handel. De kræver ikke, at du afgiver specifikke ordrer på ordrebogen eller beregner handlerne. Porteføljestyringsstrategier automatiserer processen med at købe og sælge aktiverne for at nå de ideelle tildelinger.

Porteføljestyring fjerner nødvendigheden af ​​manuelt at udføre handler på børsen. Løsninger som Shrimpy beregner automatisk hver handel og intelligent dirigerer ordrer på børsen for at købe hvert aktiv.

Det er tid for nye investorer at bruge mindre tid på at styre hver enkelt handel og fokusere på en holistisk strategi, der automatiserer hele deres portefølje på lang sigt. Dette vil reducere stress, give investorer mulighed for at fokusere på de makrobevægelser på markedet, der betyder mest, og forhindre hyperfokus ved individuelt at styre dagshandelsstrategier.

Vores handelsbot

Rejer er en applikation til opførelse af tilpassede kryptokurrencyindeksfonde, genbalancering og styring af en forskellig portefølje af digitale aktiver. Automatiser din portefølje ved at linke til nogen af ​​de 16 krypto-udvekslinger, vi understøtter.

Shrimpys Universal Crypto Exchange API’er er designet til udviklere. Integrering med vores samlede API’er giver dig øjeblikkelig adgang til ensartede slutpunkter til handel, dataindsamling, brugeradministration og mere på tværs af alle større kryptokurrencyudvekslinger.

For at få adgang til de komplette Python- og Node-biblioteker skal du følge disse links:

Node

Python

Hvis du bygger noget med Shrimpy API’erne, så lad os det vide! Vi vil meget gerne høre, hvordan vi kan fortsætte med at støtte dig på hvert trin i din udvikling.

Følg os på Twitter og Facebook for opdateringer, og still spørgsmål til vores fantastiske, aktive samfund på Telegram & Uenighed.

Tak fordi du kom forbi!

Rejerholdet

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me