DeepOnion: Gennemgang af den seneste privatlivsmønt integreret med Tor

For de brugere, der er særligt bekymrede over online privatliv, får traditionelle kryptokurver som Bitcoin for meget kontrol.

DeepOnion er en af ​​en række fortrolige kryptokurver, der sigter mod at give brugere, der ikke ønsker, at deres transaktioner overvåges. DeepOnion er integreret med TOR-netværket, der bruger Onion-routeren til at kryptere trafik.

For de brugere, der har hørt om DeepOnion, kunne det have været gennem en af ​​deres utallige luftdrops. I modsætning til de fleste andre kryptokurver har de ikke gennemført en ICO og har tilladt, at nogle af de 18 millioner forududviklede tokens spredes gennem disse Airdrops.

Problem med Bitcoin

DeepOnion-logo

Billedkilde: DeepOnion.org

For de fleste af dem, der er nye i Bitcoin-økosystemet, tænker de på det som en anoym kryptovaluta, hvor deres brug er væk fra de nysgerrige øjne hos efterretningsbureauer, virksomheder og hackere. Desværre er dette langt fra sandheden som illustreret i Deep Onion hvidt papir.

Når du opretter en konto på en stor kryptokurrencyudveksling, kræver loven, at børsen udfører KYC (Know Your Customer) procedurer på dig. Dette betyder, at de vil kræve dit fulde navn samt din adresse. De vil kræve personligt identificerbare oplysninger.

Når du vil bruge denne udveksling, opretter de en tegnebog, der er direkte bundet til dig. I betragtning af blockchainens uforanderlige natur spores alle transaktioner, og alle midler, der til sidst byttes mod Fiat, kan linke dig med den Bitcoin, der har indtastet din adresse.

Handel med IQ Option Cryptocurrency nu

Derfor, selvom du ikke laver noget ulovligt med fondene, bliver din handelshistorie det øjeblik, hvor børsen modtager en fuld revision, offentlig. Der er også chancen for, at hackere kan kompromittere udvekslingen og derfor tilskriver dine personlige oplysninger store Bitcoin-beholdninger. Dette kan gøre dig modtagelig for social engineering-angreb.

Det andet problem, der er illustreret, har mere at gøre med teknologien, der ligger til grund for Bitcoin-protokollen. I betragtning af at Bitcoin er afhængig af SHA 256 hashingalgoritmer, er transaktionshastighederne blevet rigtig langsomme.

Oversigt over DeepOnion-protokollen

Tor Network DeepOnion

Billede via Fotolia

DeepOnion er udviklet med alle disse bekymringer i tankerne. De har brugt TOR-protokollen for at holde alle transaktionsoplysningerne sikre såvel som anonyme.

De vil også bruge noget teknologi, der er implementeret i en række andre privatlivsmønter som Zcash. Transaktionen er afhængig af nul-viden-bevis teknologi for at lette transaktioner og holde al information relateret til den private.

Noget, der er ret unikt for DeepOnion, er DeepSend-teknologien, der fungerer som et multi-signatur-system. De søger også at samarbejde med en række andre tjenester, der har privatliv som kernefunktion. Disse omfatter sådanne operationer som Bisq P2P-decentraliserede børs såvel som sikre online markedspladser.

DeepOnion har også netop frigivet Meek- og OBFS4-protokoller, som hjælper med at løse problemet med lande, der blokerer Tor-adgang.

En anden interessant tilføjelse til projektet er noget, der hedder “Deep Vault”. Dette er i det væsentlige et filnotarsystem, der vil bruge blockchain til at verificere dokumenter ved hjælp af DeepOnion-teknologien.

Minedrift på DeepOnion

For at overvinde den efterslæb, der findes i Bitcoin blockchain, har DeepOnion kombineret både Proof-of-Work (PoW) og Proof-of-Stake (PoS) minedrift.

PoW bruger x13-algoritmen, som har en blokeringstid på ca. 240 sekunder. Betalinger for at løse blokken vil være 8 ONION pr. Blok, og dette vil blive justeret med halvdelen hvert år, indtil den når mindst en LØG, hvor den forbliver.

Med hensyn til PoS vil der være et blok på 60 sekunder med en belønningsordning med variabel rente. I det første år vil dette være 10%, hvilket vil falde til 5% inden det andet år. Det vil fortsætte med at falde hvert år efter det. Der vil også være en minimum holdetid på 24 timer for PoS-generation samt en maksimal akkumuleret møntalder på 30 dage.

I modsætning til Bitcoin, der har en 1mb blokstørrelsesgrænse, har DeepOnion en 1,5mb-grænse. Dette kombineret med tilføjelsen af ​​PoS-minedrift betyder, at den gennemsnitlige blokrate er ca. 47 sekunder. Under tidligere testfaser af minedriften blev det konstateret, at DeepOnion ryddede omkring 1.825 blokke på 24 timer.

Med en sådan gennemstrømningshastighed indebærer det, at DeepOnion har ca. 10x den hastighed, som Ethereum-blokke kan oprettes i. Dette kan ændre sig i sidste ende, da Ethereum sigter mod at implementere en PoS-protokol kaldet Casper.

Fremtidig udvikling

Der er adskillige funktioner, der til sidst vil blive frigivet på DeepOnion, herunder VoteCentral. Dette vil være et fællesskabsorienteret afstemningssystem, der giver medlemmer mulighed for at stemme om udviklingsbeslutninger. Dette er ikke i modsætning til det system, der allerede er på plads med Dash.

DeepOnion planlægger også en frigivelse af en Android-version af deres tegnebøger, som uden tvivl vil hjælpe med brugeroplevelsen.

Hvorvidt DeepOnion vil tilbyde et legitimt alternativ til Monero og andre privatlivsmønter som Verge er usikkert. Imidlertid er deres brug af den nyeste TOR-teknologi til at kryptere trafik og skjule bruger-IP’er ret unik.

Sådan får du LØG-tokens

Som nævnt distribueres DeepOnion-tokens ikke gennem et indledende mønttilbud eller crowd-salg. De frigiver tokens gennem en række “Airdrops”. Disse er i det væsentlige kun gaver af tokens til brugerne.

De har i øjeblikket afsluttet 30 luftdrops i alt med flere på vej. Det næste parti luftdrop vil være 300.000 ONION-tokens, som vil stige til 350.000 fra det 40. luftdrop og derover. Hvis du er et medlem af samfundet, der deltager i fora, får du yderligere 10% af luftdråberne.

Når du har modtaget disse tokens, er der et antal børser, hvor du kan handle dem. I øjeblikket kan ONION-tokens handles på Cryptopia, Bisq, TradeSatoshi og KUCoin blandt andre.

Så hvis du er interesseret i en sikkerhedscentreret mønt og gerne vil have fordelene ved en gratis airdrop, skal du downloade tegnebøgerne i dag og begynde at deltage i DeepOnion-samfundet.

Ansvarsfraskrivelse: Dette er forfatterudsagn og bør ikke betragtes som investeringsrådgivning

Fremhævet billede via Fotolia & DeepOnion

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me