De mest nyttige Crypto Trading Bots i 2020

>

Håndtering af alle aspekter af din kryptokurrencyhandelsstrategi kan være overvældende. Hvis du har brug for at være online nat og dag for at handle, udføre præcise ordrer, analysere markedet og manuelt implementere den strategi, du har udviklet, får du en mareridtshandelskryptovaluta.

Handel med krypto er ikke det samme som handel på traditionelle børser. Markederne for kryptokurrency tager aldrig en pause. Børs udfører handler 24/7.

For at sove godt bruger de fleste kryptovaluta-investorer tjenester fra handelsbots. Disse handelsbots kan automatisere en strategi uden følelser. Hver handel beregnes nøjagtigt og forudbestemt af de betingelser, du definerer.

Selvom konceptet lyder enkelt, er der et stort udvalg af tjenester, der leverer automatiserede handelsbots. Nogle fokuserer på tekniske indikatorer, daghandel og scripting, mens andre fokuserer på enkle porteføljestyringsteknikker.

Vi nedbryder de 5 bedste kryptovaluta-handelsbots, der kan hjælpe dig med at forenkle den måde, du administrerer din portefølje på. Hver af disse handelsbots har et unikt formål, der kan hjælpe dig med at tydeligt organisere din strategi på en måde, der fungerer bedst for dig.

Rejer

Cryptocurrency trading bots behøver ikke at være kompliceret. På Rejer, vi har taget denne idé til hjertet. Som et resultat har vi skabt de mest sofistikerede handelstjenester, der er ekstremt nemme at bruge.

Shrimpy blev designet af kryptoinvestorer til kryptoinvestorer. Folk, der planlægger at blive på markedet i de næste 10 eller 20 år. I stedet for at bekymre dig om det andet til andet kryds på markedet, fokuserer Shrimpy på den 10-årige horisont. Det er meningen at give en måde at automatisere din portefølje på lang sigt.

Der er ingen andre tjenester som Rejer. Forbind blot alle byttekonti, vælg en portefølje eller indekseringsstrategi, og se Shrimpy vedligeholde automatisk din portefølje over tid. Det føles som HODLing 2.0.


I stedet for at lade din portefølje samle støv i en hardware-tegnebog, balancerer Shrimpy systematisk din portefølje. Når du indbetaler nye midler til din vekselkonto, kan disse midler automatisk injiceres i din portefølje ved hjælp af vores avancerede gennemsnitsfunktioner i dollaromkostninger.

Alt hvad du behøver for at administrere din portefølje findes i en applikation. Spor din præstation over tid, juster hurtigt din portefølje baseret på ny forskning eller markedsbevægelser, eller lad Shrimpy automatisere alt med vores dynamiske indekseringsstrategier i verdensklasse. Det er den ultimative personlige formuestyringsløsning for kryptovalutaejere.

Shrimpy understøtter at oprette forbindelse til nogen af ​​de 16 bedste kryptokurrencyudvekslinger, så du altid kan finde en udveksling, der fungerer perfekt for dig. Hvis du ikke kan beslutte at tage en enkelt børs, er det ikke et problem. Link flere udvekslinger til Shrimpy for at se din portefølje på tværs af udvekslinger og administrere alle dine udvekslingskonti via et enkelt samlet dashboard.

Tilmeld dig Shrimpy i dag!

Priser

Shrimpy understøtter både et gratis og premium abonnementsniveau. Det gratis niveau giver kun adgang til porteføljeovervågningsfunktioner. For at begynde at automatisere din portefølje skal du abonnere på niveauet “Professionel”. Dette giver dig adgang til alle porteføljestyring, handel og sociale funktioner, der virkelig får Shrimpy til at skinne.

Det professionelle niveau begynder ved $ 13 / mo, når det faktureres årligt.

Coinrule

Coinrule er en stigende automatiseret handelstjeneste, der fokuserer på indikatorbaseret handel. I stedet for at automatisere en strategi på lang sigt er Coinrule bekymret for de indviklede interaktioner, der foregår på markedet minut for minut. Efterhånden som prisen på dine aktiver ændres i løbet af dagen, udfører den automatiske handelsbot handlerne for din specificerede handelsstrategi.

Vi anbefaler Coinrule til kryptovalutahandlere, der ønsker at være praktisk med deres midler. Kontinuerlig opdatering af din strategi og tinkering med bots for at få de optimale resultater kan være tidskrævende, så denne handelsbot er ideel til folk, der har tid til at investere i fuldt ud at lære de strategier, de implementerer.

Priser

Coinrule-prissætningen starter ved en rimelig 9,99 / mo, men ramper hurtigt op til $ 199,99 / mo for den mest avancerede plan. Med $ 9,99 kan du forbinde 2 udvekslingskonti og automatisere 5 regler ad gangen.

Zignaly

Zignaly kan betragtes som en mere kompleks konkurrent til Coinrule. Tilvejebringelse af kryptohandelssignaler, indikatorer og TradingView-tilslutning kan forhandlere udføre en detaljeret strategi ved at kombinere forskellige signalbaserede strategier.

Ud over handel baseret på forskellige indikatorer har Zignaly åbnet en positionbaseret handelsterminal, der giver handlende mulighed for at indstille specifikke ordrer på børsen uden at automatisere strategien.

Med det store antal funktioner understøttet af Zignaly kommer det lidt overraskende, at den eneste udveksling, de understøtter, er Binance. Uden en Binance-konto har du ikke held med denne service.

Nogle af de vigtigste funktioner, de understøtter, inkluderer:

 • Efterfølgende stoptab

 • Signaler

 • TradingView Bot

 • Flere mål fra signaler

Priser

Der er i øjeblikket kun et enkelt prisniveau for Zignaly-applikationen. Alt, hvad de tilbyder, kan købes for $ 15,99 / måned. Dette inkluderer ubegrænset møntpar og positioner.

Gunbot

Efter flere år på markedet er Gunbot stadig en af ​​de mindre kendte konkurrenter på markedet.

Gunbot er et desktop-program, der downloades for at køre. Dette betyder, at du bliver nødt til at køre tjenesten selv 24/7 for at sikre fortsat udførelse af din handelsstrategi. Dette kan være et problem for mange handlende, der konstant er på farten. At installere en maskine, der kører 24/7, kan blive dyrt og frustrerende.

Nogle af de mest fremtrædende funktioner i applikationen inkluderer:

 • Handel med tilbageførsel

 • Efterfølgende

 • Bekræftelse af indikatorer

Priser

Gunbot er ikke for alle. Det bærer en af ​​de største prismærker blandt handelsbots på markedet. Omkostningerne ved at komme i gang kan være næsten $ 1.000, hvis du vil have adgang til at linke op til 5 børser og alle handelsstrategier. Det er bestemt ikke for alle.

Haasbot

Sidst men ikke mindst, HaasBot. HaasBot er en af ​​de mest (hvis ikke den mest) komplekse handels bot platform på markedet. Du kan tænke på det som “Gunbot on steroids”.

Haasbot er ikke designet til den gennemsnitlige person. Det er specielt designet til avancerede forhandlere, der fuldt ud forstår de tekniske detaljer i handelsstrategier.

Hvis du leder efter en virksomhedsløsning, kan Haasbot være løsningen for dig. Funktionslisten føles som om den understøtter alt under solen. Fra market making til zone opsving.

Nogle af de mest bemærkelsesværdige funktioner inkluderer:

 • Akkumulering Bot

 • Flash Crash Bot

 • Bordtennis Bot

 • Trend Lines Bot

Priser

Denne handelsplatform for handelsbot bærer bestemt virksomhedens prisskilt. Den laveste prisniveau er $ 200/3 måneder og ramper hurtigt op til $ 600/3 måneder.

Konklusion

Der er en række handelsbots, der hver har et specifikt formål. Vær forsigtig, når du vælger, hvilken handels bot der er bedst for dig.

Før du dykker ned i en bestemt handelsbot, skal du overveje den oplevelse, du vil have med en handelsbot. Handelsbots som Shrimpy er designet til at være enkle og automatisere langsigtede strategier. På den anden side handler handelsbots som Haasbot er designet til at understøtte utallige indikatorer, komplekse strategier og tidskrævende opsætning.

Udforsk hver af disse verdensklasses handelstjenester for at finde den, der passer til dine mål.

Om rejer

Rejer er en applikation til opførelse af brugerdefinerede kryptokurrencyindeksfonde, genbalancering og styring af en forskellig portefølje af digitale aktiver. Automatiser din portefølje ved at linke til nogen af ​​de 17 kryptobørser, vi understøtter.

Shrimpys Universal Crypto Exchange API’er er designet til udviklere. Integrering med vores samlede API’er giver dig øjeblikkelig adgang til ensartede slutpunkter til handel, dataindsamling, brugeradministration og mere på tværs af alle større kryptokurrencyudvekslinger.

Følg os på Twitter og Facebook for opdateringer, og still spørgsmål til vores fantastiske, aktive samfund på Telegram & Uenighed.

Tak fordi du kom forbi!

Rejerholdet

Yderligere gode læser

Crypto Trading Bots – Den komplette guide

Sådan oprettes en Crypto Trading Bot ved hjælp af Python – En udviklervejledning

Automatisering af Crypto-handel til porteføljestyring

En sammenligning af rebalanceringsstrategier for kryptovalutaporteføljer

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map