De bedste automatiserede kryptohandelsbots på markedet (2020-opdatering)

>

Da kryptomarkeder fortsætter med at komme sig, bemærker vi en øget tendens hos brugere, der er interesseret i automatiserede kryptohandelsbots og -tjenester.

I denne artikel undersøger vi de bedste kryptohandelsbots, der i øjeblikket er tilgængelige på markedet. Lad os se på de bedste spillere. Infografikken nedenfor opdeler 8 af de mest populære automatiserede handelsbots, der bruges af kryptohandlere ved månedlige webstedsbesøg (data indsamlet fra SimilarWeb).

Vi kan se de top 3 handelsbots ved månedlige webstedsbesøg er 3Commas, Cryptohopper og Shrimpy. Disse handelsbots opretholder henholdsvis 614K, 324K og 138k månedlige besøg. Lad os gå gennem alle de bedste handelsbots og se, hvordan de adskiller sig.

3 Kommaer

3 Kommaer er en af ​​de mest kendte handelsbots på markedet. Navnet, der henviser til klubben på milliarder dollars, er en russisk fremstillet softwareløsning.

3Commas er en kryptohandelsterminal, der indeholder bothandel og porteføljestyring. Den har en SmartTrade-terminal, der giver brugerne mulighed for at udføre ordrer og handler, indstille bot-trading og stop-loss / profit-positioner.

Pris

Deres planer varierer i prisfastsættelse fra $ 22 til $ 75 pr. Måned.

Understøttede udvekslinger


Binance, CEX.io, Coinbase Pro, Bittrex, BitMEX, Poloniex, YoBit.net, KuCoin, Bitfinex, OKEX, HitBTC, Huobi Global, Bitstamp, Cryptopia.

Cryptohopper

Cryptohopper er en kryptohandelsplatform, der fokuserer på automatiseret bot- og kopihandel. Cryptohopper giver brugerne mulighed for at handle baseret på enten deres egne personlige indikatorer eller kopiere andre handlers strategier.

Brugere kan oprette en handelsstrategi ved hjælp af over 130+ indikatorer & lysestage mønstre i Cryptohoppers handelsstrategidesigner. Det har også en markedsplads, hvor brugerne kan købe og sælge handelssignal og strategier fra forudkonfigurerede opsætninger fra screenede forhandlere.

Cryptohopper tilbyder også papirhandel for dem, der er interesserede i at handle “risikofri”

Pris

Deres planer varierer i prisfastsættelse fra $ 19 til $ 99 pr. Måned.

Understøttede udvekslinger

Huobi, Binance, Poloniex, Bittrex, Coinbase Pro, Kraken, Bitfinex, KuCoin, Cryptopia.

Rejer

Rejer er den førende applikation til porteføljestyring. I modsætning til andre handelsbots fokuserer Shrimpy på porteføljestrategier såsom rebalansering, gennemsnit af dollaromkostninger og smart ordrerute. At automatisere din portefølje tager under 5 minutter ved at tilmelde dig, tilslutte Exchange API-nøgler, vælge aktiver og indtaste en genbalanceringsperiode. Det er den lave vedligeholdelsesmetode til at forenkle dit kryptoinddragelse.

Som en ny kryptohandler kan du muligvis også finde de sociale funktioner på Shrimpy at være præcis, hvad du søger at bruge. I stedet for at udvikle din egen strategi skal du kopiere handelsstrategierne for nogle af de bedste investorer i verden.

SOcial handel

Kopier verdens bedste handlende, del din portefølje, og lær om de bedste kryptoer, der aktuelt er på markedet.

Shrimpy understøtter også den mest avancerede “Universal Crypto Trading API” til de udviklere, der ønsker at administrere deres midler med brugerdefinerede strategier. API’erne giver også en løsning for udviklere til at administrere deres egne brugere, der i det væsentlige fungerer som en komplet brugeradministrationsløsning. Udviklere kan kommunikere direkte med Shrimpy for at få adgang til konti, udføre handler og indsamle data. Dette frigør udviklingsressourcer og giver holdene mulighed for at fokusere på deres kerneproduktudbud.

Shrimpys Universal Crypto Exchange API blev oprettet for at tackle kritiske udviklerudfordringer i kryptorummet:

 • Udførelse af ordrer med lav latens & Automatiseret handel

 • Brugergodkendelse og styring

 • Forretning & Produkt skalering

 • Realtidsdata & Analytics

Pris

Shrimpy-planerne varierer i priser fra $ 13 til $ 19 pr. Måned. Kerneplanen giver adgang til alle porteføljetildelings-, handels-, rebalancerings- og valutahåndteringsfunktioner.

Understøttede udvekslinger

KuCoin, Bittrex, Coinbase Pro, Binance, Kraken, Poloniex, Huobi, Gemini, Bibox, BitMart, Huobi Global, HitBTC, OKEX, Bitstamp.

Tilmeld dig Shrimpy.

CryptoTrader

Cryptotrader er en skybaseret algoritmisk handelsplatform til Bitcoin og andre kryptovalutaer. Cryptotrader leverer automatiserede handelsbots på en skalerbar sky, der er i stand til at give øjeblikkelige alarmer og meddelelser.

Ud over automatiserede og indikatorbaserede handelsbots har Cryptotrader også en Strategy Marketplace, der giver brugerne mulighed for at købe handelsstrategier. Cryptotrader lader også brugere backtest handelsstrategier.

Pris

Deres planer varierer i prisfastsættelse fra $ 16 til $ 200 pr. Måned.

Understøttede udvekslinger

Binance, Kraken, Coinbase Pro, Bittrex, Bitfinex, Poloniex, Huobi, Bitstamp, OKCoin.

HaasOnline

HaasOnline er en automatiseret crypto trading bot, der lader brugerne automatisere deres crypto trading strategi i alle deres udvekslingskonti fra et enkelt dashboard, der kan tilpasses.

HaasOnline tilbyder komplet og granulær kontrol for hver handelsbot og tilbyder en bred konfiguration af handelsindikatorer i hver bot.

Hvis du leder efter en virksomhedsløsning, kan Haasbot være løsningen for dig. Funktionslisten føles som om den understøtter alt under solen. Fra market making til zone opsving.

Nogle af de mest bemærkelsesværdige funktioner inkluderer:

 • Akkumulering Bot

 • Flash Crash Bot

 • Bordtennis Bot

 • Trend Lines Bot

Pris

Denne handels bot-handelsplatform bærer bestemt virksomhedens prisskilt. Det laveste prisniveau er $ 200/3 måneder og ramper hurtigt op til $ 600/3 måneder.

Understøttede udvekslinger

Binance, Bitfinex, BitMEX, Bitstamp, Bittrex, CCEX, CEX.io, Cobinhood, Coinbase Pro, Deribit, Gemini, HitBTC, Huobi, ionomy, Kraken, KuCoin, Nova, OKCoin, OKEX, OKEX Futures, Poloniex.

GunBot

Efter flere år på markedet, Gunbot er stadig en af ​​de mindre kendte konkurrenter på markedet.

Gunbot er et desktop-program, der downloades for at køre. Dette betyder, at du bliver nødt til at køre tjenesten selv 24/7 for at sikre fortsat udførelse af din handelsstrategi. Dette kan være et problem for mange handlende, der konstant er på farten. At installere en maskine, der kører 24/7, kan blive dyrt og frustrerende.

Nogle af de mest fremtrædende funktioner i applikationen inkluderer:

 • Handel med tilbageførsel

 • Efterfølgende

 • Bekræftelse af indikatorer

Pris

Gunbot er ikke for alle. Det bærer en af ​​de største prismærker blandt handelsbots på markedet. Omkostningerne ved at komme i gang kan være næsten $ 1.000, hvis du vil have adgang til at linke op til 5 børser og alle handelsstrategier. Det er bestemt ikke for alle.

Understøttede udvekslinger

CryptoBot understøtter Bitmex, Poloniex, Bittrex, Binance, Coinbase Pro, Cex.io, Kraken, Bitfinex, Kucoin, Cryptopia, Huobi.

ProfitTrailer

ProfitTrailer er en crypto trading bot og terminal software, der lader brugerne konstruere deres egen trading bot baseret på indikatorer eller signaler.

Ud over indikator- og signalbaseret handel lader ProfitTrailer også brugere abonnere på signaler og køre samtidige handelsstrategier på en enkelt børs. Det har også en avanceret papirhandelsfunktion til handlende uden risiko.

Pris

ProfitTrailer tilbyder månedlige pakker fra € 39 / måned til € 89 / måned med mulighed for at købe levetidslicenser.

Understøttede udvekslinger

ProfitTrailer understøtter Binance, Bittrex, Huobi, Kucoin, Poloniex, VPS.

Margen

Margen er en automatiseret handelsterminal, der udelukkende er designet til bitcoin- og kryptokurrencyhandlere. Det tilbyder en ren handelsgrænseflade med fokus på at give en enkel brugeroplevelse med smukke grafik til en enestående handelsoplevelse. Margin giver også brugerne mulighed for hurtigt at oprette automatiserede handelsbots og -strategier med en række almindeligt anvendte handelsindikatorer.

Pris

Margin tilbyder levetidslicenser, der starter fra $ 89 og op til $ 1999.

Coinrule

Coinrule er en stigende automatiseret handelstjeneste, der fokuserer på indikatorbaseret handel. I stedet for at automatisere en strategi på lang sigt er Coinrule bekymret for de indviklede interaktioner, der foregår på markedet minut for minut. Efterhånden som prisen på dine aktiver ændres i løbet af dagen, udfører den automatiserede handelsbot handlerne for din specificerede handelsstrategi.

Vi anbefaler Coinrule til kryptovalutahandlere, der ønsker at være praktisk med deres midler. Kontinuerlig opdatering af din strategi og tinkering med bots for at få de optimale resultater kan være tidskrævende, så denne handelsbot er ideel til folk, der har tid til at investere i fuldt ud at lære de strategier, de implementerer.

Priser

Coinrule prissætning starter ved en rimelig 9,99 / mo, men ramper hurtigt op til $ 199,99 / mo for den mest avancerede plan. Med $ 9,99 kan du forbinde 2 udvekslingskonti og automatisere 5 regler ad gangen.

Zignaly

Zignaly kan betragtes som en mere kompleks konkurrent til Coinrule. Tilvejebringelse af kryptohandelssignaler, indikatorer og TradingView-tilslutning kan forhandlere udføre en detaljeret strategi ved at kombinere forskellige signalbaserede strategier.

Ud over handel baseret på forskellige indikatorer har Zignaly åbnet en positionbaseret handelsterminal, der giver handlende mulighed for at indstille specifikke ordrer på børsen uden at automatisere strategien.

Med det store antal funktioner understøttet af Zignaly kommer det lidt overraskende, at den eneste udveksling, de understøtter, er Binance. Uden en Binance-konto har du ikke held med denne service.

Nogle af de vigtigste funktioner, de understøtter, inkluderer:

 • Efterfølgende stoptab

 • Signaler

 • TradingView Bot

 • Flere mål fra signaler

Priser

Der er i øjeblikket kun en enkelt prisniveau til Zignaly-applikationen. Alt, hvad de tilbyder, kan købes for $ 15,99 / måned. Dette inkluderer ubegrænset møntpar og positioner.

Afsluttende tanker

Der er flere handels bot-løsninger, der findes på markedet. I sidste ende hviler dit valg af handelsbots i sidste ende på dine kryptohandelsstrategier og præferencer.

Ønsker du absolut kontrol over din handelsbot og konfigurerer alle detaljer? Vil du bare bruge en simpel handels bot, der ikke kræver meget opsætning? Eller vil du bare betale og kopiere en andens handler?

Følgende tabel er en hurtig reference til kryptohandlere, der er interesserede i at implementere en automatiseret handels bot-løsning til deres egen kryptoaktiportefølje.

Yderligere læsning

Portefølje genbalancering for kryptovaluta

Gennemsnit af dollaromkostninger for Crypto-porteføljer

Sådan oprettes en Crypto Index Fund

Tips til valg af porteføljeaktiver

Cryptocurrency trading bots – Den komplette guide

Byg din egen Crypto Trading Bot

Vil du opbygge din egen handelsbot som dem, der er nævnt ovenfor? Shrimpy lader udviklere faktisk oprette deres egen applikation til handel med krypto med Universal Crypto Exchange Trading API’er, som tager sig af kommunikationen og handelsinteraktionen med kryptobørser, hvorved udviklere kan fokusere på at oprette deres brugerdefinerede handels bot eller applikation..

Kom i gang i dag med Shrimpy’s Crypto Trading API.

Rejer er en handels bot, der forenkler kryptoporteføljestyring. Ved at linke din byttekonto til Shrimpy låses praktiske handelsfunktioner, der kan hjælpe dig med at automatisere din kryptostrategi. Prøv det i dag!

Shrimpys Universal Crypto Exchange API’er er de eneste samlede API’er til krypto-udvekslinger, der er specielt designet til applikationsudviklere. Saml data i handel eller ordrebøger i realtid, administrer brugerudvekslingskonti, udfør handelsstrategier og forenkle den måde, du opretter forbindelse til hver børs.

Følg os på Twitter og Facebook for opdateringer, og still spørgsmål til vores fantastiske, aktive samfund på Telegram & Uenighed.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map