Cryptocurrency-vandhane: Komplet begyndervejledning

Du har uden tvivl hørt historier fra en tidlig Bitcoin-adopter, der fik en masse gratis mønter gennem noget, der hedder en kryptokurrencyhane.

Disse er tidligere blevet brugt i vid udstrækning som et middel til at udføre relativt enkle, men alligevel manuelle opgaver for at kræve kryptovaluta-uddelinger. De har været meget populære, da brugerne har jaget de mest populære vandhaner, der gav mest krypto. Nogle brugere har endda udviklet algoritmer, der har forsøgt at drage fordel af utætte vandhaner.

Jeg vil se nærmere på svarene på disse spørgsmål og meget mere, når jeg lærer dig det grundlæggende i kryptokurrencyhaner, og hvordan du kan bruge dem.

Hvad er en kryptovalutahane?

Mest enkelt sagt er en kryptokurrencyhane et websted, der giver små mængder kryptokurver som en belønning for at udføre små opgaver. De kaldes vandhaner, fordi fordelene er ret små, som vanddråber fra en vandhane, men i dette tilfælde er det kryptokurver, der langsomt drypper ned i din kryptokurrency-tegnebog.

De udførte opgaver udfylder normalt en captcha, men det kan også omfatte at klikke på links eller se annoncer. I tilfælde af Bitcoin-vandhaner tildeles udbetalingerne i Satoshi eller en hundrede milliontedel af en Bitcoin = 0,000000001 BTC.

Eksempel på kryptohane

Eksempel på kryptohane. Kilde: moonbit.co.in

De fleste vandhaner har en minimumsbetalingstærskel, så de kryptokurver, der optjenes gennem vandhanen, deponeres i en tegnebog på vandhanesiden og kan trækkes tilbage til de valgte valgte tegnebog, når minimumet er nået. I nogle tilfælde kan dette kun tage dage, men ofte kan det tage en uge eller længere at opfylde minimumsudbetalingen.

Så som du måske allerede har gættet, er krypteringshaner ikke en hurtig opretningsplan. Den virkelige attraktion er i håb om, at værdien af ​​kryptokurver fortsætter med at vokse. På denne måde kan en $ 0,10 vandhaneudbetaling i dag være værd $ 1 eller endda $ 10 på et eller andet tidspunkt i fremtiden.

Formålet med en kryptovalutahane

Kryptovalutaer er stadig ret nye, hvor mange mennesker rundt omkring i verden bare lærer, hvad det er, for ikke at nævne, hvordan man opbevarer det i cryptocurrency-tegnebøger, eller hvordan man investerer i det og føjer det til en afbalanceret portefølje af aktiver.

De første kryptokurrencyhaner var Bitcoin-vandhaner, og de blev oprettet for at sprede budskabet om Bitcoin, da det stadig var meget nyt. Tanken var, at hvis folk fik Bitcoin, ville de tage sig tid til at lære, hvad det er, og forhåbentlig investere mere i den nye decentrale valuta. Det var en risikofri måde at få Bitcoin i hænderne på den generelle befolkning.

Bitcoin-vandhanerne var så populære, at andre kryptokurver også begyndte at tilbyde vandhaner. Ud over at uddele gratis mønter tjener de også som informationsportaler om kryptovalutaen, de i mange tilfælde udleverer. Det er en nem måde at få nye brugere interesseret i kryptokurver uden at skulle risikere nogen penge. Som du ville forvente, er vandhaner vokset enormt i popularitet, da folk altid er glade for at modtage noget gratis.

Sådan indsamles fra en kryptovalutahane


Først skal du finde en vandhane, og takket være deres popularitet er der steder, der er dedikeret til blot at holde styr på alle vandhaner der. Vandhane Dump er et sådant sted, og det viser 420 vandhaner fra 48 forskellige kryptovalutaer. Så du går der og tilmelder dig en vandhane, og du begynder at tjene nogle gratis mønter. Hvor går mønterne hen, og hvad kan du gøre med dem?

Hvorfor der stadig findes kryptohaner

Bitcoin vandhaner fra vandhaner dump

I de fleste tilfælde har vandhanen et minimumsudbetalingsbeløb, så dine mønter går først ind i mikropungen, der leveres af vandhanen. Når du har nået minimumsudbetalingen, er du fri til at overføre din akkumulerede indtjening til din egen tegnebog.

Faktisk vil mange vandhaner lade dig indtaste din tegnebogadresse som en del af din profil, og når du først opfylder vandhanens minimum, overfører den automatisk saldoen til din kryptokurrency-tegnebog.

Hvad er mikrobøger?

En mikro-tegnebog svarer til traditionelle desktop- eller online-tegnebøger, men den adskiller sig, fordi den bruges til at indsamle små mængder kryptokurrency og er normalt begrænset til et lille samlet beløb, som den kan rumme.

Disse mikro-tegnebøger er inkluderet i din vandhane-konto, og de bruges, fordi gebyrerne til at overføre de små beløb, der betales dagligt af vandhanen, vil udslette enhver indtjening. Brug af en mikropungebog giver dig mulighed for at akkumulere en større mængde kryptokurrency, før du overfører til din egen tegnebog, så gebyrerne ikke spiser hele overførslen.

Hvorfor findes vandhaner stadig?

Hvorfor findes der kryptohaner?

Billede via Fotolia

Mens kryptokurrency-vandhaner begyndte som et middel til at uddanne folk om denne nye aktivtype, er vandhaner for nylig blevet brugt til at øge trafikken på websitet eller til simpelthen at tjene penge. Vandhaner er kendt for at tiltrække store mængder trafik til websteder. Og på grund af det har nogle virksomheder med kryptokurrencybånd brugt vandhaner som en måde at få flere mennesker til at kende deres brand eller firma.

Vandhaner kan også generere indtægter ved at sælge reklameplads. Dette blev meget vanskeligt i slutningen af ​​2017, da Bitcoin og andre kryptokurver steg højere, men for nylig er vandhanemodellen igen blevet beskedent rentabel.

Selvfølgelig er annoncemodellen for vandhaner blevet noget af et tosidet sværd. De mere vellykkede vandhaner er vært for mange annoncer for at generere de penge, der er nødvendige for at give alle mønterne væk. Det kan være enkle annoncer med betaling pr. Visning, der ikke kræver mere end sidelastninger, eller de kan være betal-per-klik-annoncer, der kræver, at brugerne rent faktisk klikker på annoncen og besøger en annoncørers webside i alt fra 10 sekunder til en fuld minut.

Og for at sødme gryden op har mange vandhanesider også tilknyttede annoncer, hvor de bliver betalt, hvis en bruger klikker på linket og efterfølgende køber noget eller endda bare tilmelder sig noget.

De mest populære websteder kan blive så overbelastede med annoncer, at de er vanskelige at bruge længere. Desværre er dette en afvejning, der skal foretages, hvis du vil samle gratis mønter.

Automatiske vandhaner og vandhanerotatorer

Dette er to måder, som folk har fundet for at omgå behovet for faktisk at besøge vandhanesider og klikke på links på vandhanesider. Men fordi automatiske vandhaner automatiserer processen fuldstændigt, og vandhanerotatorer delvis automatiserer processen, kan du slet ikke tjene meget på dem.

Bitcoin vandhane Bot

Eksempel på Crypto Faucet Bot. Kilde: bitcointalk

En automatisk vandhane er en type bot, der finder vej fra sted til sted, men bare at besøge vandhanesiden er ikke den bedste måde at tjene på. Faktisk tjener du måske ikke engang 1 Satoshi om dagen ved at bruge en automatiseret vandhane-bot. I øjeblikket tager det cirka 6.600 satoshi at svare til 1 dollar.

Det betyder, at med 1 Satoshi om dagen vil det tage dig omkring 18 år at tjene $ 1. Det er selvfølgelig også muligt, at John McAfee har ret, og Bitcoin til sidst vil være 1 million dollars værd, så dine Satoshi’er ville være langt mere værd i fremtiden, end de er nu.

Der er også vandhanerotatorer, der gør processen halvautomatisk ved automatisk at ændre det sted, du er på, men du skal stadig udføre opgaverne for at indsamle dine mønter. Dette er mere rentabelt, men også mere tidskrævende.

Generelt kan armaturer lide armaturer af brugere, fordi det sparer dem tid og kræfter, men hadet af vandhaneoperatører, fordi annoncører ikke betaler så meget, når de ved, at en procentdel af besøgene på et vandhaneside er fra robotter, ikke fra mennesker.

Konklusion

Hvis du er interesseret i at få kryptovaluta gratis, er vandhanen vejen at gå. Bare forvent ikke at blive rig eller endda tjene nok til at fylde din benzintank, medmindre priserne på kryptokurver stiger dramatisk. Når det er sagt, er det en god måde at lære om kryptokurver og er både risikofri og stressfri.

Processen er for det meste sikker og sikker, idet du ikke behøver at opgive dine private nøgler, men du kan støde på en vandhane, der faktisk ikke betaler sig. Ja, der er endda svindel inden for kryptokurrencyhaner.

Hvis du bare ønsker at få nogle kryptokurver og lære mere om hele kryptokurrency-konceptet, kan vandhaner være perfekte til dig.

Fremhævet billede via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me