Cryptocurrency Research Tools Alle bør bruge

>

Handel med kryptokurrency er kompliceret. Alt fra at lære om tegnebøger til at undersøge cryptocurrency-udvekslinger præsenterer udenlandske koncepter, der tager tid at forstå.

Formålet med denne artikel vil ikke være at dække alt, hvad du har brug for at vide om kryptokurrency, men at levere ressourcer, der kan hjælpe dig med at forstå markedet bedre. Over 5.000 kryptokurver er blevet lanceret siden 2009, da Bitcoin først kom til live, så det er næsten umuligt at undersøge hvert eneste aktiv. Men med de værktøjer, vi diskuterer i resten af ​​denne artikel, vil du have et stærkt fundament for måder at samle information og træffe informerede beslutninger på..

Vores team vil sammensætte yderligere artikler, der vil fokusere på andre vigtige emner. Det sidste emne, vi dækkede, diskuterede, hvordan man beslutter, hvilke aktiver der skal placeres i din portefølje. Kombineret giver disse to artikler et stærkt fundament for markedsanalyse og forskning. Gå og tjek den artikel her!

Crypto Trading 101: Valg af porteføljeaktiver

For at holde dig opdateret med alle vores nyeste artikler, undersøgelser og nyheder, Bliv medlem af vores Telegram Group. Vores samfund er altid klar til at støtte dig på enhver måde, vi kan.

1. CoinMarketCap

CoinMarketCap har været udgangspunktet for investorer, der begyndte deres rejse ind på kryptomarkedet siden 2013. Som det mest populære websted i hele krypto bruger mange investorer CoinMarketCap som en nem måde at undersøge nye aktiver og indsamle information om markedet.

Nogle af de bemærkelsesværdige funktioner i CoinMarketCap inkluderer aktivrangeringen efter markedsdækning, historiske prisgrafer, måleværdier for aktivforsyning, handelsvolumen på tværs af forskellige børser for hvert handelspar og de noterede markedspar for hver børs.

Med over 5.000 forskellige kryptokurver, der spores af CoinMarketCap, er det blevet den mest pålidelige ressource til at starte et nyt krypto-forskningsprojekt.

Begynd at undersøge CoinMarketCap.

2. CoinStats

Efter at have taget springet ind i kryptokurrency vil mange investorer holde øje med de seneste nyheder vedrørende aktiverne i deres portefølje. På kryptomarkedet er der ingen bedre ressource end CoinStats mobil applikation.

CoinStats-teamet har udviklet den mest strømlinede måde for investorer at modtage opdaterede nyheder fra kryptoudviklingsteams. Ikke kun det, men du kan også spore hele din portefølje i realtid på tværs af alle større børser. CoinStats er den perfekte ressource til at undersøge nye aktiver, styre din portefølje og overvåge markedet.

Inde i CoinStats-applikationen kan investorer følge med på de seneste nyheder fra hvert kryptokurrency-team, modtage alarmer, når markedet ændrer sig hurtigt, eller læse populære artikler.

Tilmeld dig CoinStats.

3. Crypto Twitter

Når det kommer til samfund, eksemplificerer Twitter det bedste og værste af kryptokurrencymarkedet.

Mange af de mest indflydelsesrige spillere i kryptorummet har tilstedeværelse på Twitter. Du kan finde ekspertforskere, handlende og velrenommerede investorer. Ved at følge nøglepersoner kan du hurtigt samle den viden, du har brug for til at træffe vigtige beslutninger.

På den anden side, som mange sociale medieplatforme i det 21. århundrede, kan overflod af information være et tveægget sværd.

Sammen med de magtfulde stemmer i krypto er der også tusindvis af svindlere, bots og shills, der ikke har nogen anger, når det kommer til at dele misinformation. Uden at filtrere din tidslinje omhyggeligt og tænke kritisk over de meddelelser, du læser, er det let at falde i mentale fælder, der ikke er gavnlige på lang sigt.

Mens Twitter er en utrolig ressource for kryptoinvestorer, bør den bruges sammen med andre ressourcer til at verificere oplysningerne og validere meninger.

Bliv involveret i Crypto Twitter.

4. Messari

Efterhånden som vi udvikler os som handlende, kan der komme et tidspunkt, hvor statistikker på højt niveau, der leveres af tjenester som CoinMarketCap, ikke længere er nok til at give os det detaljerede overblik over det marked, vi ønsker.

Når denne tid kommer, kan vi vende os mod professionelle forskningsværktøjer som Messari. Selvom disse professionelle værktøjer ikke er for alle, giver Messari et dybere kig på markedet gennem et aggressivt fokus på data.

Fra det første øjeblik lander vi på Messari Screener, vi kan allerede bemærke den vægt, som Messari-teamet lægger på dataanalyse. Denne side rangerer ikke kun aktiver efter markedsværdi, men giver også en lang liste med andre filtre og indstillinger for data. Mange avancerede investorer finder, at denne tilpassede dataadgang er en drøm, der går i opfyldelse.

Tilpas dine data med Messari.

5. Crypto-blokken

Skiftende gear fra data i et øjeblik, en voksende ressource i kryptosamfundet har været “The Block”. Dette professionelle team af forskere og analytikere bringer et nyt afsætningsmulighed til at bryde nyheder i kryptorummet.

Selvom de fra tid til anden er blevet indhyllet i kontroverser, kan kun få andre hold sammenligne på den måde, de aggressivt forfølger sandheden og stræber efter at være på toppen af ​​enhver interessant historie.

Enhver, der leder efter dyb indsigt i kryptomarkedet eller adgang til nyheder, bør overveje “The Block”. Deres forbindelser til forskellige kryptoteam kører overalt på markedet, og de producerer konsekvent kvalitetsindhold.

Begynd at læse The Block.

6. Nomik

Selvom Nomics historisk set har været mindre fokuseret på markedsundersøgelser end andre dataudbydere som Messari, har vi for nylig bemærket, at Nomics i stigende grad er blevet involveret i at levere aktivspecifikke data og markedsoversigter på højt niveau.

I lighed med CoinMarketCap kan du finde detaljerede markedsdata for hvert aktiv på Nomics. Udover aktivdata kan investorer få en dybere forståelse af de mest populære kryptobørs ved at udforske udvekslingsrangeringsside.

Selvom Nomics ikke ville være en ideel ressource for nye investorer, kan det være en mulighed for institutioner eller virksomhedskunder, der leder efter dyb indsigt i markedet.

Få dybere indsigt med Nomics.

7. Binance Research

På dette tidspunkt har enhver, der har været på kryptomarkedet i mere end et par måneder, sandsynligvis hørt om Binance. De betragtes som en af ​​de største kryptokurrencyudvekslinger i verden og tilbyder en bred vifte af produkter.

En af de ressourcer, de giver investorer, er Binance Research internet side. Dette websted er dedikeret til at levere pædagogisk information om kryptokurrencymarkedet og digitale aktiver.

Det lange formindhold, der leveres gennem Binance Research-teamet, er en god ressource for enhver ny investor, der ønsker at få en dybere forståelse af, hvordan markedet fungerer.

Ikke kun kan du udforske omfattende diskussioner om markedstemaer, men du kan også finde ressourcer på forskellige måder at engagere sig på markedet gennem spothandel, marginhandel, futureshandel, lån og meget mere. Samlet set anbefaler vi stærkt Binance Research-webstedet.

Analyser markedet med Binance Research.

8. CoinDesk

CoinDesk er en af ​​de største forsknings-, nyheds- og uddannelsesplatforme, der er tilgængelige på kryptokurrencymarkedet. Grundlagt i maj 2013 er det også en af ​​de ældste kryptonyhedsorganisationer, der stadig opererer i dag.

Siden starten har CoinDesk systematisk udvidet omfanget af sine produkttilbud til at omfatte mere end bare nyheder. I den seneste tid har CoinDesk udvidet til forskning og uddannelsesemner. Disse ressourcer giver investorer nye kreative måder at engagere sig i kryptokurrencyindhold.

I slutningen af ​​dagen finder vi ofte, at CoinDesk er ramt eller savnet, når det kommer til deres forskning og artikler. Deres indholdsstykker er ikke altid så knækkende eller kritiske som The Block, men vi ser stadig CoinDesk som en vigtig aktør på markedet på lang sigt.

Læs mere om CoinDesk Research.

9. Kryptosammenligning

På samme måde som Nomics eller CoinMarketCap, giver CryptoCompare en anden ressource til at få adgang til de nyeste markedsoplysninger. Der er dog nogle vigtige forskelle, der gør CryptoCompare til en attraktiv platform for investorer.

Mere specifikt leverer CryptoCompare en “Research” sektion på deres hjemmeside. Denne ressource giver dybdegående undersøgelser og anmeldelser af udvekslinger. Disse anmeldelser kan være integreret i en investors beslutningsproces.

Ud over forskningsindholdet, der leveres af CryptoCompare, understøtter de også en simpel nyhedsaggregator, der kan være en god mulighed for investorer, der ikke ønsker at hoppe mellem websteder for at finde de seneste kryptonyheder.

CryptoCompare er ikke et websted for alle, men vi anbefaler i det mindste at prøve det. Se om de oplysninger og ressourcer, de giver, passer ind i dine investeringsstrømme. Hvis ikke, er der andre gode ressourcer, der kan udfylde de huller, der ikke leveres af CryptoCompare.

Prøv CryptoCompare.

10. Bitcoin-samtale

Bitcoin Talk er de legendariske fora oprettet af Satoshi Nakamoto. Siden 2009 har Bitcoin Talk været et af de største samfund af Bitcoin-fortalere. På en given dag kan du finde de seneste Bitcoin-meddelelser, altcoin-diskussioner og nye produktudgivelser.

Det er en af ​​de bedste ressourcer for en person, der er villig til at grave dybt og få deres hænder beskidte. Som med alle fora er det ikke altid let at få de oplysninger, der er mest relevante for dig selv. Du bliver nødt til at grave lidt for at finde stillinger af høj kvalitet.

Da Bitcoin Talk er oversvømmet med indhold, der ikke altid er af høj kvalitet eller relevant for en person, er det svært at anbefale Bitcoin Talk som et sted for investorer at starte deres forskningsproces. Det kan være bedre at tage det langsomt og starte med at læse nogle af de mere klare og organiserede ressourcer, der kan strukturere din læring på en meningsfuld måde.

Bitcoin Talk er let de bedste fora i kryptokurrency-samfundet, men det er ikke uden fejl.

Begynd at blive involveret i Bitcoin Talk.

Afsluttende tanker

Som en ny investor på kryptomarkedet er der meget at lære. Tag dig tid til at læse indhold af høj kvalitet på tværs af flere forskellige websteder og applikationer. At blive fortrolig med rummet vil tage tid, så skynd dig ikke med processen.

Hver af de ressourcer, der er diskuteret i denne artikel, har en anden værdi. Udnyt hver tjeneste for at træffe vigtige beslutninger, når du går ind i kryptoinvestering for første gang.

Når du har taget springet og købt din første kryptokurrency, skal du ikke glemme at bruge Shrimpy til at styre din portefølje.

Yderligere gode læsninger

Cryptocurrency trading bots – Den komplette guide

Grænseombalancering for Crypto Portfolio Management

Crypto-brugere, der diversificerer, klarer sig bedre

Python-scripts til Crypto-handelsbots

Script til Bitcoin Price Live Ticker (ved hjælp af websockets)

Vores sociale handelsplatform

Rejer er en social handelsplatform for kryptokurrency. Det er designet til både professionelle og uerfarne forhandlere til at lære om den voksende kryptoindustri. På Shrimpy kan brugerne kopiere porteføljer og handelsstrategier fra andre handlende.

På mindre end et par minutter kan du oprette forbindelse til de førende forhandlere i verden. At følge flere ledere ad gangen giver hver bruger en måde at administrere en forskellig portefølje af strategier og kryptokurver.

Shrimpy understøtter 16 af de førende kryptobørser, automatiserede porteføljestrategier og markedssporingsværktøjer. Lær mere om alt, hvad Shrimpy tilbyder ved at følge disse links:

Funktioner

Undersøgelser

Selvstudier

Følg os på Twitter og Facebook for opdateringer, og still spørgsmål til vores fantastiske, aktive samfund på Telegram & Uenighed.

Tak fordi du kom forbi!

Rejerholdet

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me