Cryptocurrency-investorerne holder faktisk på

>

Markedet for kryptokurrency er fyldt med tvivl. Meget tvivl kommer fra ukendte. Ukendte med hensyn til legitimiteten af ​​specifikke aktiver, vedtagelsen, samfundssupport og mere.

Denne artikel er beregnet til at fremhæve de aktiver, der faktisk ejes af kryptoinvestorer. Dette er ikke baseret på spekulation, men faktiske data indsamlet fra titusinder af cryptocurrency-investorer.

Shrimpy udfører op til 150.000+ handler hver dag for cryptocurrency-investorer. Hver investor opretter forbindelse til børser, som vi bruger til at gennemføre ordrer. Dette har hjulpet os med at skabe et øjebliksbillede af, hvilke aktiver investorer har mest.

Definitioner

Før vi graver ind i dataene, er der to udtryk, vi skal definere. Disse udtryk er “dominans” og “popularitet”. I denne sammenhæng bruger vi disse termer til specifikke metrics.

Dominans – Dominansen beregnes som den gennemsnitlige procentallokering, der ejes af et specifikt aktiv på tværs af alle brugerporteføljer.

I det væsentlige beregnes denne værdi ved at opsummere den procentvise fordeling af hvert aktiv på tværs af hver portefølje og derefter divideret med antallet af porteføljer.

Eksempel: Hvis vi har 10 forskellige porteføljer, vil hver portefølje have en variabel procentdel af hvert aktiv. Overalt fra 0% til 100% af et enkelt aktiv.

Forestil dig hver portefølje, der indeholder BTC. Procentdelen af ​​BTC i hver portefølje kunne være: 15%, 35%, 53%, 75%, 2%, 0%, 99%, 71%, 33% og 100%.

Dominansen er derfor: (15% + 35% + 53% + 75% + 2% + 0% + 99% + 71% + 33% + 100%) / 10 = 48,3%

Popularitet – Popularitet er den procentdel af mennesker, der har en procent, der er større end nul af aktivet i deres portefølje. Uanset om personen har 1% eller 99%, betyder det ikke noget.

Denne værdi beregnes ved at opsummere antallet af porteføljer, der indeholder ALLE beløb for et aktiv, og derefter dividere med det samlede antal porteføljer.

Eksempel: Hvis vi har 10 forskellige porteføljer, vil hver portefølje have en variabel procentdel af hvert aktiv. Overalt fra 0% til 100% af et enkelt aktiv.


Forestil dig hver portefølje, der indeholder BTC. Procentdelen af ​​BTC i hver portefølje kunne være: 1%, 45%, 0%, 100%, 7%, 0%, 91%, 71%, 33% og 37%.

Populariteten er derfor: 8/10 = 80% (Bemærk de 2 porteføljer med 0% BTC, der er med fed skrift)

Markedsværdi

En almindelig måde, hvorpå kryptovaluta-brugere har fastlagt forekomsten af ​​et aktiv, er gennem markedsværdien.

Markedsværdien bestemmes ved at gange antallet af tokens i omløb med den aktuelle pris.

Vægt på markedsværdi for aktiver

Aktiverne med den højeste markedsværdi

På ovenstående billede kan vi se, at Bitcoin har den højeste markedsværdi med en betydelig margen. Faktisk ejer Bitcoin cirka 66% af den samlede markedsværdi, når man kombinerer alle kryptovalutaer.

Ved at bruge denne metrik antager vi, at langt størstedelen af ​​investorerne primært er interesserede i at tildele Bitcoin til deres portefølje.

Popularitet

Lad os tage en lidt anden tilgang. Hvad hvis vi kiggede på, hvilke aktiver der faktisk var ejet af investorer i kryptokurrency. I stedet for at basere vores popularitet på markedsværdien kan vi evaluere populariteten ud fra, hvor stor en procentdel af investorerne der faktisk ejer aktivet.

Aktivets popularitet

Aktiverne med den højeste procentdel af mennesker, der ejer dem i deres portefølje.

Hvis vi arrangerer kryptokurver på denne måde, vil vi bemærke, at Bitcoin har den højeste popularitet, hvilket man kunne have forventet baseret på den store forskel i markedsdækning. Vi vil dog også bemærke, at Ethereum og andre altcoins ikke er så langt bagud. For eksempel ejer 54,5% af investorerne mindst noget Ethereum i deres portefølje.

Dette kan antyde, at detailinvestorer er langt mere interesserede i altcoins end det ville være angivet ved blot at se på markedsdækslet.

Dominans

Dernæst vil vi evaluere de øverste aktiver baseret på dominans. Dette vil fortælle os de aktiver, der har den højeste procentvægt på tværs af investorporteføljer.

Aktiv dominans

Aktiverne med den højeste gennemsnitlige procentallokering i porteføljer.

Når man ser på procent dominans i en portefølje, kan vi se endnu mere interessant adfærd. Selvom Bitcoin har den højeste dominans på 26%, er værdierne langt mere distribuerede end markedsværdien. Ethereum har for eksempel en dominans på 7,4.

Selv om dette er en større forskel end aktivets popularitet, er det langt mindre end markedsværdisynet. Svarende til popularitetsmåling kan disse resultater antyde, at altcoins tilføjes mere almindeligt til investorporteføljer, end det ville være foreslået af markedsdækslet.

Bemærkninger

Ser vi på de specifikke aktiver, der er repræsenteret i ovenstående diagrammer, kan vi observere en række interessante resultater.

  1. Selvom Bitcoin SV er placeret som 6 i markedsværdi, er det hverken et dominerende eller populært aktiv blandt vores stikprøve af investorer.

  2. Bitcoin Cash underpresterer både popularitet og dominans sammenlignet med aktivets markedsværdi og kommer ind i bunden af ​​listen.

  3. Selvom tether holdes i en høj procentdel i gennemsnit, er procentdelen af ​​brugere med USDT i deres portefølje lav. Dette antyder, at en stor procentdel af USDT tildeles af en delmængde af brugere. For eksempel har måske et lille antal brugere 100% af deres portefølje i USDT.

  4. Binance Coin overpresterer både popularitet og dominans sammenlignet med aktivernes markedsværdi.

  5. Basic Attention Token er rangeret 31 med hensyn til markedsværdi, men vises i top 12 for både popularitet og dominans.

Alle de data, der blev delt i denne artikel, blev indsamlet fra Shrimpy-applikationen. Overvåg din portefølje og følg markedet ved at tilmelde dig en gratis Rejer-konto!

Om rejer

Rejer er en applikation til opførelse af brugerdefinerede kryptokurrencyindeksfonde, genbalancering og styring af en forskellig portefølje af digitale aktiver. Automatiser din portefølje ved at linke til nogen af ​​de 17 kryptobørser, vi understøtter.

Shrimpys Universal Crypto Exchange API’er er designet til udviklere. Integrering med vores samlede API’er giver dig øjeblikkelig adgang til ensartede slutpunkter til handel, dataindsamling, brugeradministration og mere på tværs af alle større kryptokurrencyudvekslinger.

Følg os på Twitter og Facebook for opdateringer, og still spørgsmål til vores fantastiske, aktive samfund på Telegram & Uenighed.

Tak fordi du kom forbi!

Rejerholdet

Yderligere gode læser

Tærskelombalancering – Udviklingen i Cryptocurrency Portfolio Management

Portefølje genbalancering for kryptovaluta

Cryptocurrency Trading Bots – Den komplette guide

Ombalancering af kryptovaluta – Studerer den nye Hot Bitcoin-handelsstrategi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map