Crypto-signalgrupper erstattes af dette

>

Crypto-signalgrupper var raseri i 2017. Der er gået tre år siden dengang, og magien er ved at falme. I stedet for at føle sig bemyndiget føler handelsfolk sig mere og mere som om de blev brændt.

Det viser sig, at mange af disse signalgrupper var mere bekymrede over markedsføring end faktisk at generere kvalitetssignaler.

Slutningen er her for kryptosignalgrupper.

Efter at have kørt sit kursus føles hele kryptosignalgruppeeksperimentet som intet andet end en fiasko.

Tusinder af mennesker er utilfredse. I stedet for at få en glimrende måde at udvide deres portefølje på, har brugerne været tilbage med poser, efter at ledere af signalgrupper har forladt deres tilhængere.

Det er dog ikke alt. Folk, der blev brændt, var ikke den eneste grund til, at signalgrupper følger VHS-bånd. Virkeligheden af ​​situationen er, at markedet har udviklet sig.

Med denne udvikling er der kommet en ny bølge af tjenester, der ændrer måden, hvorpå investorer styrer deres fonde.

Men inden vi starter.

Hvad er signalgrupper?

En signalgruppe er et sted, hvor en erhvervsdrivende kan følge opkaldene fra andre erfarne forhandlere. Når signalgruppelederen foretager et opkald til enten at købe eller sælge et aktiv, får de andre medlemmer af gruppen besked om dette opkald.

Målet med disse grupper er at udnytte en professionel erhvervsdrivendes oplevelse til at efterligne de bevægelser, de foretager, når de handler. Dette giver utallige mennesker mulighed for at udvikle nye handelsfærdigheder, anvende mere avancerede teknikker, som uerfarne handlende måske ikke har overvejet, og potentielt tjene på at kopiere disse handler.

Et problem med signalgrupper er deres manuelle karakter. Mange gange vil gruppeledere manuelt indtaste handler i en Telegram-kanal. Meddelelse hermed om ændringer i deres positioner, handler eller analyse af markedet.

Resultatet er, at handlende skal stole på manuelle processer for at følge disse ledere. Når de kan kopiere handlen og udføre den på børsen, kan det være for sent. Markedet kunne have bevæget sig, og muligheden er ikke længere tilgængelig.

Denne proces er besværlig på begge sider. Ledere skal styre begge deres egne midler sammen med en signalgruppe. Følgere skal konstant spore meddelelserne i en Telegram-kanal for hurtigt at udføre handler.

Så hvad kan vi gøre i stedet?

Social handel

Social handel er ikke noget nyt. Selvom moderne systemer giver et komplekst middel til at løse dette problem, er det forståeligt nok noget, der har eksisteret så længe som handel.

Mennesker er sociale skabninger, der altid har kigget til deres jævnaldrende for bekræftelse. Når de tvinges med en vanskelig beslutning, har konsultering af venner eller lokale eksperter altid været en måde at forbedre dine chancer for at tage en god beslutning.

Det samme gælder i dag. Mens globaliseringen har gjort det muligt for os let at få forbindelse til alle over hele kloden, er det grundlæggende koncept det samme. Vi ser mod vores jævnaldrende for at få adgang til ekspertise og træffe bedre beslutninger.

Senest er social handel blevet populariseret af platforme som eToro. Dette har givet en eksplosion af handlende, der engagerer sig i sociale grupper online.

Platforme som eToro tillade forhandlere at udnytte samfundets ekspertise for at forbedre beslutningstagning, porteføljekonstruktion og allokering af aktiver. Hver beslutning overføres til dig i realtid.

Nu lyder denne proces bestemt som signalgrupper. Bortset fra at alt er automatiseret for dig.

I stedet for at stole på manuelle processer til handel, tildele din portefølje og følge de nyeste markedstendenser, kan ledere øjeblikkeligt justere deres portefølje og lade din portefølje følge med.

Der er to hovedområder, hvor social handel virkelig skinner.

Kopihandel

Kopier handel er en præcis handling, hvor en leder placerer en handel på en børs, som derved kopieres af alle deres tilhængere. Da handlen kopieres, kan dette give en lang liste over kompleksiteter til ustabile markeder som kryptokurrency.

Da prisen på aktiver svinger, er det vanskeligt konsekvent at afgive ordrer til en gruppe tilhængere, hvis deres volumen er betydelig. Der er chancer for, at de vil flytte markedet, gå glip af muligheden eller blive efterladt.

Hver ubesvaret mulighed samler uoverensstemmelserne mellem din portefølje og lederens portefølje. Til sidst kan du sidde i stykker, hvis handelssystemet ikke er designet til korrekt at håndtere ubesvarede handelsudførelsesmuligheder.

Sociale porteføljer

Sociale porteføljer er en forenklet porteføljestyringsmulighed. Mens man tager inspiration fra kopihandel, styres sociale porteføljer gennem tildelingsprocenter.

I stedet for at bekymre sig om præcisionen med hver enkelt handel, fokuserer sociale porteføljer på præcisionen ved at opretholde en portefølje i overensstemmelse med de procentvise tildelinger, der er udpeget af lederen.

Dette gør det muligt for en leder at ændre tildelingsprocenter på ethvert tidspunkt og udbrede disse ændringer til tilhængerne. Disse tilhængere vil derefter være i stand til øjeblikkeligt at genoprette deres portefølje for at matche lederens tildelinger og strategi.

I stedet for at løbe ind i problemer med ordreudførelse vedrører sociale porteføljer sig mindre med hver enkelt handel – så ingen tilhænger er efterladt.

Mens der er bekymringer med markedspåvirkning ved udførelse af kopihandel, mildnes disse bekymringer af sociale porteføljer, da de enkelte handler kan variere mellem forhandlere.

For eksempel kan handler dirigeres gennem alternative handelspar for altid at udføre den bedst mulige udførelsessti samt reducere indvirkningen på ethvert individuelt handelspar.

Dette åbner mulighed for tusinder af brugere til at følge den samme leder og udføre den samme strategi uden at have en væsentlig indflydelse på markedet.

Sådan kommer du i gang

Det er let at komme i gang med sociale porteføljer. Der er ingen kompliceret software, du har brug for at downloade, eller en tidskrævende opsætning. Deltag blot i det hurtigt voksende Rejer-samfund.

Det er lige så let at følge en leder som at “aktivere” dem. Hvis du vælger at aktivere en leder, får din portefølje automatisk de ændringer, der er dikteret af lederen.

Ingen signaler eller manuelle processer, ændringerne afhentes øjeblikkeligt af din portefølje. Når en leder ændrer deres portefølje, vil du også. Det er et sandt mesterværk af bekvemmelighed.

Social handel er fremtiden

Crypto-handel bliver mere social. Begyndende med Rejer, der er nu intelligente værktøjer, der kan automatisere processen med at få signaler til din portefølje.

Handel på kryptokurrencymarkedet vil fortsat blive lettere, når værktøjerne bliver mere sofistikerede. Forenkling af porteføljevalgsprocessen, hvordan information deles mellem kryptobrugere og automatisering af forvaltningen af ​​aktiver.

Om rejer

Rejer er en professionel porteføljestyringsapplikation designet til kryptomarkedsindeksering, genbalancering og porteføljesporing. Begynd at automatisere din portefølje på mindre end 3 minutter ved at linke hver af dine udvekslingskonti. Shrimpy understøtter Binance, Bittrex, Kraken, Coinbase Pro, KuCoin, Poloniex og mere!

Shrimpys Universal Crypto Exchange API’er er de eneste samlede API’er til krypto-udvekslinger, der er specielt designet til applikationsudviklere. Administrer brugerudvekslingskonti, udfør handelsstrategier, indsaml data og forenkle den måde, du opretter forbindelse til hver udveksling.

Følg os på Twitter og Facebook for opdateringer, og still spørgsmål til vores fantastiske, aktive samfund på Telegram & Uenighed.

~ Rejerholdet

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me