Crypto Community reagerer på SegWit2X HardFork’s død

I løbet af de sidste par år har Bitcoin været involveret i en række uenigheder om skalerbarhed og problemer med transaktionsomkostninger, hvor interessenter kæmper for at nå til en generel enighed om de mest bæredygtige løsninger.

Dette resulterede i New York-aftalen, hvor en indflydelsesrig gruppe bestående af minearbejdere, børser og tegnebogudbydere kom sammen for at skubbe igennem en hård gaffel, der ville producere en version af Bitcoin, der integrerede Segregated Witness (SegWit) og udnyttede en 2 MB blokstørrelse.

Tidlige reaktioner

Hardfork forventedes at finde sted i midten af ​​november; det blev dog pludselig afbrudt med nyheden om annullering spredt over internettet onsdag. Gaffelen havde været et ekstremt omstridt spørgsmål og formåede at generere både et betydeligt antal tilhængere såvel som dem i opposition. Et stort antal af samfundet tog til Twitter for at dele deres tanker og meninger om aflysningen.

Charlie Shrem, som var en af ​​forkæmperne for gaffelen, twitrede følgende

Andre tilhængere som Erik Voorhees var mere optimistiske med hensyn til fremtiden for Bitcoin

På den anden side var dem i NO2X-kategorien ikke genert til at afsløre, hvem der vandt denne runde af skaleringsdebatten

I overensstemmelse med NO2X’erne formåede dette tweet af Francis Pouliot at opsummere, hvor mange i samfundet, der følte sig over SegWit 2x-bevægelsen..


Effekten på markedet

Bitgo CEO Mike Belshe, bogført en online brev det bekræftede standsning af SegWit2x gaffel. Brevet blev også underskrevet af industriens tungvægte og SegWit2x-tilhængere som Jeff Garzik, Jihan Wu, Peter Smith, Erik Voorhees og Wences Casares.

Nyheden fangede hele samfundet på vagt, og den foreslåede gaffel havde bedt investorer om at hælde midler i BTC. Forud for meddelelsen havde et stort antal investorer kigget efter at få en yderligere udbetaling i form af SegWit2x-mønten. I perioden forud for choknyheden havde BTC handlet på omkring $ 7300 til $ 7500 og forventedes at stige, da midten af ​​november nærmede sig. I begyndelsen af ​​ugen begyndte Bitcoin dog at falde i pris og faldt så lavt som omkring $ 7000 både mandag og tirsdag.

Onsdag oplevede Bitcoin en uventet stigning i efterspørgslen, da prisen steg hurtigt, BTC gik fra handel til en pris på ca. $ 7100 til handel på over $ 7700 samme dag. Da nyhederne om annulleringen begyndte at sprede sig, faldt BTC imidlertid til en pris på omkring $ 7200 og fortsætter stadig med at svinge til omkring den pris. Både onsdag og torsdag oplevede også en strøm af aktivitet, og BTC tiltrak 24 timers handelsvolumener på over $ 4 mia.

Bitcion-prisudsving

Billede Kilde

Choknyheden havde yderligere implikationer, da handlende, der havde valgt at spekulere i B2X-futures, blev udelukket, da prisen faldt. Børser som Binance, Bitfinex og HitBTC havde åbnet futuresmarkeder, som tillod handel med futures-tokens knyttet til oprettelsen af ​​SegWit2x-versionen af ​​Bitcoin.

B2X blev omsat omkring slutningen af ​​oktober og svingede generelt til en pris på omkring $ 1000. En stigning i aktivitet i slutningen af ​​sidste uge så, at token nåede så højt som $ 2000, inden den trak tilbage til omkring $ 1500. Da nyheden brød ud, handlede B2X stadig for godt over $ 1000, men faldt til sidst til en pris på omkring $ 200, hvilket repræsenterede en massivt tab for et antal spekulanter.

Overraskende nok er prisen på B2X-futures steget, da spekulanter fortsætter med at købe tokens, siden de faldt til en pris på $ 151 torsdag. Rygter om, at en gaffel stadig kan gå videre, havde ført til, at B2X solgte til omkring $ 500. Over 30 virksomheder og 75% af minearbejdere støtter stadig forfaldering af Bitcoin og Civic-frontmand Vinny Lingham syntes at bekræfte rygten med denne tweet.

Hvor skal man fra her?

Chokmeddelelsen har efterladt samfundet med lige så mange spørgsmål som det besvarer. Bitcoin har stadig problemer med skalerbarhed, og det større samfund er stadig delt i den bedste måde at håndtere problemerne på.

I mellemtiden er investorer, der købte BTC for at modtage SegWit2x-mønten, også usikre på, hvad de skal gøre, selvom nogle allerede har valgt at handle nogle af deres BTC for et antal altcoins. De næste par dage vil mange i samfundet træde vand, mens de prøver at genvinde deres tanker og formulere nye strategier.

Prisen på BTC kan opleve et mindre fald og fortsætte med at stige støt i løbet af jul og nytårsperioden, da vejen nu er klar for institutionelle investorer at flytte ind og indtage betydelige positioner i BTC. Bitcoin Cash er fremkommet som en lidt overraskende vinder, da usikkerheden omkring Bitcoin-netværket fik nogle investorer til at købe BCH.

På trods af en handel på knap $ 600 onsdag er BCH siden steget til en pris på over $ 850, en stigning på omkring 35%. Interessant nok ser Bitcoin Cash ud til at have forbedret sit ry under dette drama, hvor nogle nu ser BCH som et levedygtigt alternativ til at sende transaktioner med lave gebyrer.

Fremhævet billede via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map