Coinsmart Review: Komplet Exchange-oversigt

Coinsmart er en relativt ny canadisk kryptokursudveksling, der åbnede deres døre i juli 2018.

De forsøger at bryde ind på markedet ved at tilbyde en udvekslingsløsning, der vil tackle mange af de udfordringer, som handlende står over for i Canada. Disse inkluderer ting som forældede kontofinansieringsløsninger og komplicerede handelsplatforme.

Men kan du virkelig stole på en sådan ny udveksling?

I denne Coinsmart-gennemgang vil vi forsøge at besvare dette spørgsmål. Vi giver dig alt, hvad du har brug for at vide om børsen, herunder deres sikkerhedsprotokoller, finansiering, gebyrer, handelsteknologi og kundesupport.

Coinsmart Oversigt

Coinsmart er en anden Toronto-baseret børs, og de har kontorer i byen. Det blev grundlagt af Justin Hartzman og Jeremy Koven. De arbejdede begge hos Needls og WeSellYourSite.

WeSellYourSite var en mæglertjeneste på hjemmesiden, og Needls er et digitalt marketingbureau. Coinsmart-teamet har også tappet hjernen til Edmund Lau som teknisk rådgiver. Han var CTO for DealTap og WorldGaming.

Coinsmart blev faktisk undfanget på grund af vanskeligheder, som disse grundlæggere stod over for, da de handlede kryptokurver på andre børser. Disse omfattede ting som Fiat-finansieringskomplikationer og langsomme verifikationstider.

De fandt også, at de andre udvekslingsmuligheder var ret komplicerede og ikke velegnet til dem, der er nye til handel med kryptokurrency. Derfor begyndte de at udvikle en brugervenlig udveksling, der havde et “personligt præg”.

Er Coinsmart Safe?

Dette er måske et af de vigtigste spørgsmål, som canadiske krypto-investorer stiller sig selv. Det var først for nylig, at QuadrigaCX (tidligere Canadas største) gik under på grund af manglende likviditet og en række andre tvivlsomme faktorer.

Desuden er nyere historie fyldt med eksempler på børser, der er blevet hacket og kundens mønter / data blev stjålet. Når du vælger en børs, skal du sørge for, at de har de rigtige sikkerhedsprotokoller på plads.

Så hvordan samler Coinsmart sig sammen?

MSB-licens

Coinsmart har en Money Service Business (MSB) licens, der blev udstedt af FINTRAC. FINTRAC er det canadiske regeringsagentur, der samler, analyserer, vurderer og afslører finansiel efterretning. Coinsmart licensnummeret er M18755033.


Coinsmart MSB-licens

Coinsmart MSB-licens. Billedkilde: FINTRAC

Dette er gavnligt af en række årsager.

For det første har Coinsmart været nødt til at have gennemført et antal overholdelsestrin, der kræves af FINTRAC, for at få denne licens. Dette betyder, at de har været nødt til at videregive tilsynsmyndigheden adskillige aspekter af deres forretning, som derefter skulle underskrives.

For det andet betyder det, at der er en standard for løbende rapportering, som Coinsmart bliver nødt til at overholde, hvis de vil beholde deres licens. Disse inkluderer ting som konsekvent KYC-kontrol og finansiel rapportering.

Endelig betyder det, at Coinsmart er i stand til at sikre vigtige relationer med banker og betalingsbehandlere. Med en MSB-licens er disse partnere langt mere tilbøjelige til at arbejde med en kryptovalutaudveksling.

Møntopbevaring

Som det er standard med de fleste børser i disse dage, driver Coinsmart en møntkølelagringsprotokol. Dette betyder, at størstedelen af ​​deres mønter opbevares offline, hvilket gør det umuligt for hackere at få adgang til mønterne.

For at lette den daglige forretning ved udvekslingen opbevarer de et minimum af mønter i deres “hot wallets”. De vil sandsynligvis også bruge multisignaturteknologi til at flytte mønter fra deres kølelager til deres varme tegnebøger og tilbage.

Uanset mønthåndteringsprotokollen hos Coinsmart tilrådes det ikke at opbevare store beholdninger af mønter på enhver børs. Den optimale løsning er at have kontrol over dine egne private nøgler.

Kommunikationskryptering

Som det er standard med de fleste økonomiske websteder i disse dage, har Coinsmart fuld SSL-kryptering på deres websted. Dette betyder, at al den kommunikation, du sender på deres websted, samt dine adgangskodeoplysninger ikke kan opfanges af online snoops.

CoinsmartSSL

SSL-hængelås til Coinsmart-platform

Desuden kan dette være et ganske nyttigt værktøj for brugeren, når de logger ind på websteder, der er modtagelige for hacking og phishing-angreb. Fuld SSL-kryptering betyder, at du får en hængelås i browseren.

Hvis du tilfældigvis logger ind på et websted, der har det samme domæne som Coinsmart, men der ikke er nogen SSL-hængelås, betyder det, at en hacker forsøger at narre dig til at give information til et phishing-websted. Så Vær opmærksom af denne indikator.

Brugersidesikkerhed

Selvfølgelig starter det meste af den sikkerhed, som man kan håbe på, med din egen kontoadministration. Du vil gerne skaffe dig et stærkt kodeord, som Coinsmart har en praktisk generator til. Hvis du vil bruge dette, er det klogt at generere adgangskoden i en offline tilstand.

Selvom din adgangskode på en eller anden måde lækkes eller phishing fra dig, stopper tofaktorautentificeringer imidlertid uautoriseret adgang. Dette gør brug af Google-godkendelsesappen, som du kan downloade fra iOS-butik såvel som Google Play.

2FA er en ekstra sikkerhedsfunktion, der tilbydes, og den er ikke aktiveret som standard. Vi råder dig til at aktivere dette i det øjeblik, du har oprettet en konto og handler med et sind.

Coinsmart aktiver

Der ser ud til at være et rimeligt udvalg af kryptokurrencyaktiver tilgængelige på Coinsmart, som for det meste er i tråd med andre Canada-baserede børser.

Kryptoaktiver på Coinsmart

Aktiver tilgængelige på Coinsmart

Nedenfor er en komplet liste over de mønter, der er tilgængelige på revisionstidspunktet:

 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Litecoin (LTC)
 • Ripple (XRP)
 • Bitcoin Cash ABC (BCH)
 • Monero (XMR)
 • Dash (DASH)

Hvad der er interessant er, at de er den første canadiske baserede børs, der tilbyder XMR / CAD-par. Mens Kraken ikke tilbyder Monero på deres børser, skal brugerne først købe Bitcoin med deres Fiat CAD for at få fat i det.

Coinsmart har udtalt, at de snart vil tilføje andre mønter, herunder EOS, Stellar, NEO, IOTA og OMG. Det er interessant, at de ikke overvejer Ethereum Classic (ETC) i betragtning af de tekniske ligheder med Ethereum. Måske er det noget, de kan medtage på et senere tidspunkt.

Coinsmart-gebyrer

Gebyrer er meget vigtige for kryptohandleren. Det er ikke kun de overordnede gebyrer, der kan påvirke deres langsigtede rentabilitet, men det er de skjulte typer, som du ikke straks er opmærksom på. Gebyrgennemsigtighed er et virkelig vigtigt krav for os.

Lad os gå dybere ned i gebyrplanen hos Coinsmart.

Handelsgebyrer

De har en simpel handelsgebyrestruktur, der er indstillet til en fast sats på 0,3% for alle enkelte handler. Dette er handler, der udføres mellem canadiske dollars og enhver kryptovaluta eller mellem Bitcoin (BTC) og enhver kryptovaluta.

Så med andre ord vil alle BTC- og CAD-handler blive opkrævet 0,3%.

For alle andre typer kryds-kryptotransaktioner opkræver Coinsmart 0,6%. Så hvis du for eksempel handler med ETH / LTC eller en anden kryptokombination, der ikke involverer Bitcoin, vil du blive opkrævet 0,6%. Dette giver logisk mening, da det vil være det samme gebyr, som du vil blive opkrævet, hvis du konverterede din ETH til BTC og derefter din BTC til LTC for eksempel.

Disse gebyrer ser ret rimelige ud i forhold til de andre canadiske kryptobørser. Mens det er lidt højere end Coinsquares avancerede handelsgebyrer, er det mindre end de faste gebyrer på børser som BitBuy.

Finansieringsgebyrer

De depositumsgebyrer, du opkræver, afhænger af den type finansiering, du bruger. Hvis du finansierer din konto i kryptovalutaer, vil du ikke blive opkrævet gebyrer for den indre transaktion.

Hvis du vil finansiere med CAD, vil du blive opkrævet 2,5% for et bankudkast samt Interac. Men hvis du foretager en bankoverførsel, er gebyret kun 1%. De vil også indføre kreditkort- og Flexepin-finansiering med henholdsvis 10% og 3% gebyrer.

Mens gebyret på 10% for kreditkort kan virke ublu, er det højst sandsynligt de gebyrer, der opkræves af betalingsbehandleren. Selvom det er et meget højere gebyr end internationale børser som Bitstamp, er det det samme som andre canadiske børser, der tilbyder kortfinansiering.

Tilbagetrækningsgebyrer

Når det kommer til at trække din krypto tilbage, opkræver Coinsmart et mindre gebyr. Dette er ikke et gebyr, der opkræves af børsen, men bruges til at betale minearbejdere gennem et transaktionsgebyr. Mens andre børser justerer disse gebyrer baseret på netværksforhold, har Coinsmart løst dem.

Crypto Tilbagetrækningsgebyrer Coinsmart

Gebyrer for tilbagetrækning af kryptovaluta hos Coinsmart

Hvis du vil trække CAD ud, betaler du 2% administrationsgebyr. Dette er uanset hvilken udbetalingsmulighed du vælger (EFT eller Bank Wire).

Smart garanti

Noget, som vi fandt ganske interessant på tilbud fra Coinsmart, var deres “Smart Garanti”. Dette er i det væsentlige et løfte fra børsen om at behandle din indbetaling og verifikation inden for en bestemt periode. Disse er nedenfor:

 • Kreditkonto samme dag som modtagne midler
 • Hvis du sender Fiat til deres bank, skal du behandle din indbetaling inden for 5 hverdage
 • Bekræft konto samme dag

Garantien er overbevisende, for hvis de ikke er i stand til at imødekomme den, refunderer de transaktionsgebyret. Selvfølgelig er der visse forbehold for dette. Du skal sørge for, at du opfylder en række andre krav, såsom at give de korrekte oplysninger og dokumenter. Du kan læse alle vilkårene her.

Hvis du føler, at du skal betale et gebyr refunderet, da de ikke har opfyldt denne garanti, skal du e-maile dem inden for 3 arbejdsdage efter kravet opstår. Du kan gøre dette via deres support-e-mail på [email protected]

Tilmelde & Verifikation

Hvis du har besluttet, at du vil prøve Coinsmart, skal du tilmelde dig og oprette en konto. De har brug for dit fulde navn, e-mail, adgangskode samt enhver promo-kode (mere om dette i henvisningsafsnittet).

Tilmeldingsformular på Coinsmart

Coinsmart oprindelige registreringsformular

Når du har tilmeldt dig, beder de dig om at bekræfte din konto med et link, som de sendte til din e-mail. Når det er bekræftet, er du fri til at logge ind på din konto igen og gennemføre bekræftelsestrinene.

Kontoverifikation

Da Coinsmart er en MSB, der er reguleret af FINTRAC, er de forpligtet til at gennemføre obligatorisk KYC på deres brugere. Dette betyder, at de skal bekræfte din identitet og adresse for at lade dig begynde at handle.

Selvom dette kan være irriterende for de handlende, der kan lide at handle anonymt, er der ingen andre canadiske børser, der tilbyder ubekræftede konti til handel. Hvis dette er noget, du holder fast ved, bliver du nødt til at overveje en offshore-børs som Binance.

Det første trin til bekræftelse er at bekræfte dit telefonnummer. De sender dig en sms med en bekræftelseskode. Når dette er gjort, kan du gå videre til identitetsbekræftelsen.

For at fremskynde verifikationen bruger Coinsmart tredjeparts tjenester leveret af Equifax. Equifax er et kreditrapporteringsfirma, der muligvis har økonomiske oplysninger om dig, som de kan bruge til at verificere din identitet.

Hvis de ikke er i stand til at hente din identitet fra Equifax-databasen, vil de kræve, at du indsender dine identitetsdokumenter manuelt. De har brug for en form for regeringsudstedt ID samt et bevis på adresse (regning).

Coinsmart KYC Docs

Dokumenter, der kræves til Coinsmart-verifikation

For at bekræfte, at det virkelig er dig, der prøver at indsende disse dokumenter, skal de også have dig til at tage en selfie med dig, der holder den op ved siden af ​​dit ansigt med et stykke papir, der siger “Coinsmart”. Det skal også underskrives med din underskrift og have dagens dato.

Coinsmart-finansiering & Tilbagetrækning

Når du har en konto klar til brug, vil du sandsynligvis ønske at finansiere den. Finansiering kan startes i tegnebogssektion af din konto. Du vælger tegnebogen afhængigt af, hvordan du vil finansiere kontoen.

Crypto-betalinger

Den hurtigste og nemmeste måde at gøre dette på er via kryptofinansiering. Dette er sandsynligvis også den billigste, hvis du tilfældigvis har krypto ved hånden. Forudsat at du finansierer i Bitcoin, rammer du Bitcoin-tegnebogen og vælger derefter depositumsknappen.

Coinsmart Bitcoin-finansiering

Bitcoin-adresse på Coinsmart

Det genererer den gældende adresse samt QR-koden, som du kan bruge til at finansiere kontoen. Når du har sendt transaktionen til tegnebogen, kan du overvåge den på blockchain. Coinsmart krediterer din konto i det øjeblik, de har det 6 bekræftelser.

Tilbagetrækning er lige så let, bortset fra denne gang vil det bede om den gældende adresse, som dine mønter skal sendes til. Når du har placeret det i tilbagetrækningsformularen, vil de bede om bekræftelse gennem både 2FA (hvis aktiveret) og e-mail.

Fiat-betalinger

Hvis du vil deponere i fiat, er det lige så simpelt. Du vil trykke på “indbetaling” i din CAD-saldo, og den dukker op med de aktuelle finansieringsmuligheder. De præsenteres nedenfor sammen med minimum / maksimumsbeløb og gennemsnitlige behandlingstider.

Metode Min Maks Modtaget Tilbageholdelse
Interac $ 100 3.000 $ Samme dag Tre dage
Bankkabel $ 10.000 $ 300.000 Samme dag Tre dage
Bankudkast $ 500 $ 5.000 Samme dag Tre dage
Kreditkort $ 100 $ 5.000 Øjeblikkelig 7 dage
Flexepin $ 100 3.000 $ Øjeblikkelig 1 dag

Når du har valgt et af ovenstående, vil de bede om det beløb, du gerne vil deponere, og derefter enten give dig deres bankoplysninger eller føre dig videre til en betalingsbehandlingsside.

CAD-udbetalinger følger den samme proces. Du har i øjeblikket kun en EFT og en Wire-mulighed, som det tager cirka 1-5 hverdage at ankomme. Minimums- / maksimumsgrænserne for EFT- og Wire-indstillingerne er henholdsvis $ 100 / $ 10.000 og $ 10.000 / $ 250.000.

Når du har bekræftet det beløb, du vil trække, beder de om dine bankoplysninger. Det er vigtigt at påpege, at de ikke foretager overførsler fra tredjepart, så du skal sørge for, at bankkontoen er i dit navn og ikke andres.

Coinsmart handelsplatform

Lad os hoppe lige ind i det vigtigste stykke teknologi på Coinsmart – deres handelsplatform.

Der er to grænseflader, som du kan handle med. Disse inkluderer den enkle køb / salg / handel, hvor du kan foretage dine hurtige transaktioner til den aktuelle markedskurs. Dette er måske den bedste mulighed for dem, der lige er begyndt og ønsker at få fat i noget krypto hurtigt.

Derefter har du den avancerede handelsplatform for de handlende, der gerne vil have meget mere funktionalitet med deres handel.

Avanceret handelsplatform

Dette er måske det, de mest erfarne kryptovalutahandlere er vant til. Det er en standard handelsplatform med markedsbøger, kortlægning, live positioner og mere skræddersyet ordreformularfunktionalitet.

Nedenfor har vi brugergrænsefladen til platformen med dit hovedkort i midten. I midten har du ordrebøgerne på markedet, og nedenfor har du de seneste handler. Til højre dine positioner såvel som ordreformularen. Desværre er grænsefladen ikke “widgetiseret”, hvilket betyder, at du ikke kan flytte layoutet rundt.

Coinsmart Advanced

Coinsmarts avancerede handelsplatform

Med hensyn til kortlægningen bruger Coinsmart tradingview-teknologi. Dette er en velkendt kortpakke, der også er blevet brugt af en række andre børser. Det er også en favorit for de handlende, der anvender en hel del teknisk analyse i deres handel.

I afsnittet om ordreformular kan du skifte mellem de forskellige markeder øverst til venstre. Nedenfor kan du vælge den type ordre, du vil placere. Disse er ret standardfejl på den grundlæggende side. Du har følgende:

 • Markedsordre: Denne ordre udfører din handel til den seneste gældende markedskurs. Dette er den ordre, du placerer, hvis du gerne vil få din handel udført hurtigst.
 • Begræns rækkefølge: Dette er en ordre, som du placerer på et valgt niveau over / under markedsrenten. Det forbliver i ordrebøgerne, indtil du manuelt annullerer det. Hvis markedet bevæger sig til dette niveau, skal det udføre din handel
 • Stop ordre: Stopordrer er generelt beskyttelsesordrer, der bruges som en risikostyringsteknik. De er placeret et eller andet sted under dit indgangsniveau og supplerer eventuelle nuværende ordrer. Når markedet når stopniveauet, stopper det dig og begrænser flere tab fra det

Kunde support

Noget, som vi godt kunne lide ved Coinsmart, var, hvor åbne de var og lette at nå. Der er en række kontaktmuligheder, hvorigennem du kan få fat i dem, og de fleste af disse er tilgængelige 24/7.

For eksempel kan du nå ud til dem via den chatfunktion, de har på platformen. Dette svarer til en række andre børser, og det drives af ZenDesk-teknologi.

De har også en række kundesupportnumre, som du kan ringe til de forskellige regioner i Canada. Dette inkluderer et praktisk gratisnummer. Vær dog opmærksom på, at de kun er tilgængelige fra 9:00 til 18:00 EST i løbet af ugen.

Coinsmart telefonsupport

Telefonsupportnumre

Endelig, hvis dit spørgsmål er mere rutinemæssigt, og du foretrækker at finde svaret selv, så har du et kig på deres Ofte stillede spørgsmål. Dette har en samling spørgsmål, der sandsynligvis bliver stillet af brugerne, så det er sandsynligt, at du finder dit svar der.

Yderligere ressourcer

Det er altid et godt strejf, når en udveksling inkluderer yderligere ressourcer, der bedre kan hjælpe dig med at forstå kryptokurrencymarkederne. Coinsmart har inkluderet en “Bliv klog”Sektion, som er deres uddannelsesportal.

Disse ressourcer dækker et antal forskellige emner og er godt positioneret til forskellige niveauer af kryptovaluta-brugere. De nedbryder disse stykker i niveauet “smart”, “Savvy” og “Genius” baseret på hvor dybtgående du vil gå i et emne.

Noget andet, som vi fandt ganske unikt til en kryptovalutaudveksling, var deres minearbejdslommeregner. Dette er en online lommeregner, der hjælper dig med at bestemme rentabiliteten ved minedrift af Bitcoin.

Coinsmart Mining vender tilbage

Mining returnerer lommeregner på Coinsmart

Denne lommeregner ligner nogle af de andre online minedriftsregnemaskiner og vil kræve et antal input for at bestemme dit forventede Return on Invesment. De har også leveret en række nyttige oplysninger om, hvad du skal overveje, når du udvinder Bitcoin.

Mens de fleste handlende sandsynligvis ikke vil udnytte denne funktion, er det alligevel et nyttigt værktøj. Hvis du er en minearbejder, hjælper det nogle gange med at krydstjekke dine tal med andre ressourcer for at sikre, at du har den korrekte vurdering.

Coinsmart Henvisningsprogram

Hvis du har fundet din Coinsmart-handelsoplevelse behagelig, kan du henvise dem til venner, familie eller nogen virkelig. Dette kan gøres gennem deres relativt attraktive henvisningsprogram.

I det væsentlige for alle nye forhandlere, der tilmelder sig din henvisningskode og midler $ 100, begge vil få $ 25 krediteret dine konti. Det tager fem hverdage fra finansieringsdatoen for provisionen at dukke op på din konto. Dette tæller også kun for fiat-indskud og ikke dem, der er lavet med krypto.

Hvis du vil drage fordel af dette program, skal du skaffe dig din henvisningskode. Du kan få adgang til dette i henvisningssektion af din konto.

Coinsmart henvisningslink

Få dit henvisningslink på Coinsmart

Der får du et henvisningslink, som du derefter kan dele online eller sende til dine potentielle dommere. Du kan også navigere til kommissionsfanen, hvis du vil overvåge antallet af henvisninger, der har oprettet konti.

Områder til forbedring

Mens der var mange ting, som vi kunne lide ved Coinsmart, er der et par ting, som vi mener berettiger til forbedring.

For det første har de ikke en mobilapplikation eller nogen API-funktionalitet. Dette betyder, at du bliver nødt til at foretage al din handel via den webbaserede platform. Nogle handlende kan godt lide at udvikle deres egne bots og algoritmer, der interagerer med en Exchange’s API. Andre er muligvis væk fra deres skrivebord og vil gerne handle i en mobilapp.

Coinsmart siger, at de vil introducere en mobilapp, så vi bliver nødt til at vente og se, hvordan det ser ud, før vi afsiger dom.

For det andet kræver den avancerede handelsplatform stadig en vis forbedring, især da den vedrører ordreformularfunktionaliteten. Der er kun tre typer ordrer, som du kan placere, og ingen af ​​disse har muligheder omkring ordrelevetid.

Endelig er dette i øjeblikket kun en canadisk udveksling. Mens de gør dette for at tjene det lokale marked bedre, kan det afskære en række globale forhandlere, der leder efter attraktive alternativer til deres status quo.

Konklusion

Coinsmart er faktisk en ganske imponerende udveksling. Efter at have været lanceret på mindre end et år har de formået at opbygge en temmelig overbevisende tjeneste med avanceret teknologi og et rimeligt antal funktioner.

Deres “smarte garanti” sammen med deres fuldstændigt gennemsigtige drift vil uden tvivl udjævne en hel del canadiske kryptobrugere. De kan muligvis give et vist niveau af tillid tilbage til et undertiden uigennemsigtigt marked.

Vi kunne også lide deres avancerede handelsplatform, og i modsætning til mange andre nye børser ser de ud til at have stærke niveauer af likviditet på alle deres markeder. Dette betyder, at du sikkert kan udføre større handler uden at bekymre dig om ordreudglidning.

Mens der var et par ting, som vi troede berettigede til forbedring, er disse relativt lette at implementere og kan komme, når Coinsmart vokser. De er trods alt kun få måneder gamle.

Så er Coinsmart udvekslingen for dig?

Nå, hvis du leder efter en gennemsigtig canadisk børs, der forenkler krypto, mens du stadig har avanceret funktionalitet, så skal du overveje det.

Fremhævet billede via Coinsmart

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me