Coinmama anmeldelse: Komplet begyndere guide

Efterhånden som Bitcoin og andre krypto-valutaer bliver mainstream, leder den afslappede investor i stigende grad efter måder at købe disse digitale aktiver på den mest effektive måde..

Coinmama er en af ​​de mere etablerede kryptokursudvekslinger og tilbyder en tjeneste, der leverer netop det.

Coinmama er også kendt som noget, som folk kalder en “Fiat Gateway”. Disse er i det væsentlige børser, hvor folk er i stand til at veksle deres fiat-valuta til en kryptovaluta. Der er andre etablerede børser, der tilbyder denne service, så hvordan er Coinmama anderledes?

I denne omfattende Coinmama-gennemgang tager vi dig gennem alle de trin, der er nødvendige for at købe kryptovaluta på børsen. Vi vil også se nærmere på sikkerheden, kundesupport, gebyrer og brugeroplevelse.

Oversigt

Coinmama er en ‘udveksling’, der giver brugerne mulighed for at købe Bitcoin, Etheruem, Bitcoin Cash, Litecoin og Cardano ved hjælp af et kredit- eller betalingskort.

Dette gøres muligt ved at integrere med Simplex, et finteknologisk firma med fokus på online betalingsbehandling og svindel. De behandler kreditkortbetalinger for varer og tjenester, der sælges online.

For nogle betragtes Coinmama ikke som en udveksling, fordi du faktisk ikke kan handle crypto-valutaer på deres websted. I øjeblikket er det eneste formål at fungere som en fiat-gateway, hvor folk kan købe kryptovalutaer med deres kreditkort.

Platformen har eksisteret siden 2013 og har opbygget et stærkt ry i kryptosamfundet. De er registreret i Slovakiet, men ejes af New Bit ventures, der har hovedkontor i Israel.

Coinmama er også tilgængelig i omkring 226 lande, herunder 23 stater i USA.

Er Coinmama sikkert?

Coinmama gemmer ikke kreditkortoplysninger på deres server og kræver identitetsbekræftelse, før der kan købes kryptovalutaer. Du skal indtaste din navneadresse og indsende et gyldigt ID.

Coinmama bruger også Trust Guard og Comodo for at sikre din sikkerhed (begge bruger 256-bit SSL-kryptering på sider, der indeholder private oplysninger). Der bruges dog ingen 2-faktor-godkendelse, hvilket betyder, at din adgangskode skal være ekstra sikker for at forhindre tyveri. Coinmama er også en central udveksling, hvilket betyder at de har 1 enkelt fejlpunkt og er mere sandsynlige for, at decentraliserede udvekslinger udsætter dine personlige oplysninger.

Endelig kunne Coinmama ikke tilbyde en online tegnebog faktisk ses som en fordel, fordi det tvinger brugerne til at opsætte deres egne digitale tegnebøger, hvilket gør transaktionen og opbevaringen af ​​kryptovalutaer i sidste ende mere sikker. Dette er i modsætning til andre centraliserede børser, der har dine private nøgler.

Coinmama-gebyrer


Coinmama opkræver meget høje gebyrer. Priserne på Bitcoin og Etheruem, der vises på deres websted, inkluderer et gebyr på 5,9%. Plus for kredit- / betalingskorttransaktioner opkræver deres processorer et ekstra gebyr på 5,00% (dette gebyr tilføjes efter valg af betalingsmetode).

Dette bringer de samlede gebyrer til 10,9%.

Til sammenligning opkræver Coinbase 4% gebyrer for kredit- og betalingskorttransaktioner, 1,49% gebyrer for transaktioner foretaget fra din Coinbase online tegnebog og 1,49% for køb foretaget direkte fra din bankkonto.

Asset Support

Coinmama tilbyder de 3 vigtigste kryptovalutaer; Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash samt Litecoin og Cardano (ADA). Selvom dette er en mere mønt end på andre børser som Coinbase, er det stadig meget mindre end andre Fiat-gateways som Kraken.

Selvfølgelig er der intet, der forhindrer dig i at købe en af ​​disse mønter på Coinmama og derefter sende dine mønter til en større børs som Poloniex eller Binance for at købe Altcoin efter eget valg..

Finansierings- / udbetalingsmuligheder

Coinmama gemmer ikke nogensinde dine krypto-valutaer på deres websted, så der er ingen finansierings- / udbetalingsmuligheder. Når du betaler for mønter, overføres dine mønter straks til din tegnebog (selvom det i nogle tilfælde tager det 24 timer eller mere at behandle).

Mens gebyrerne er ret høje for købet, er der ingen gebyrer for, at mønterne sendes til din adresse. Der er et antal børser, der opkræver et gebyr eller har et minimumskrav til tilbagetrækning.

Coinmama kundesupport

Coinmamas websted indeholder et hjælpecenter, hvor du kan indtaste nøgleordene til eventuelle spørgsmål, du har, og det vil henvise dig til en artikel skrevet i sin ‘vidensbase’.

De har også en kontaktside, hvor du kan indtaste din e-mail og oplysninger om det problem, du har. De svarer typisk inden for 24 timer, hvilket handler om standard svartid for de fleste udvekslinger. De reagerer også på kommentarer eller direkte beskeder på deres Facebook-side.

Brugervenlighed

Evnen til at bruge et kreditkort gør Coinmama til en god service for første gang købere af kryptovalutaer.

Der tilbydes dog ingen online tegnebog, hvilket betyder, at brugerne skal vide, hvordan de opsætter deres digitale eller offline tegnebog, før de foretager køb på Coinmama.

Du kan heller ikke sende dine købte mønter til adresser, der ikke er dine (du skal bekræfte din tegnebog-adresse ved først at klikke på en bekræftelses-e-mail, der sendes til dig, før du foretager et køb).

Endelig, selvom id-verifikation gør tjenesten mere sikker, betyder det også, at du ikke med det samme kan købe mønter, når du besøger webstedet for første gang. Du skal muligvis vente et par timer eller endda dage.

Registrering & Verifikation

Tilmeld dig ved at indtaste din e-mail, adgangskode og andre nødvendige oplysninger nedenfor, og klik derefter på ‘Opret konto’.

Registrer en konto Coinmama

Coinmama sender dig derefter en e-mail-adresse for at bekræfte din konto. Når du klikker på e-mailen, omdirigeres du tilbage til webstedet.

For at begynde at købe mønter skal du først bekræfte din identitet.

Webstedet har 3 verifikationsniveauer, der hver kræver flere detaljer til verifikation end det sidste. Niveau 1 giver dig mulighed for at købe op til $ 15.000 i Crypto-valutaer, niveau 2 tillader op til $ 50.000, og niveau 3 tillader op til $ 1 million.

For verifikationsniveau 1 beder webstedet dig om dit fulde navn, telefonnummer, fødselsdato og adresse.

Bekræft identitet på Coinmama

Du skal derefter udfylde dit officielle ID-nummer og udløbsdatoen. Ventetiden til verifikation kan tage alt fra et par timer til et par uger.

Sidste år tillod Coinmama brugere at købe op til $ 150 i Bitcoin uden identifikationsbekræftelse, men det ser ikke ud til at være tilfældet længere. Dette kan være et svar på strengere KYC (Know Your Customer) og AML (Anti Money Laundering) regler.

Du har nu brug for en form for regeringsudstedt ID for at købe en mængde kryptovaluta.

Sådan køber du

Når din identifikation er blevet bekræftet, kan du begynde at købe kryptovalutaer fra en af ​​de forskellige muligheder i sidebjælkens menu:

Klik på ‘Køb Bitcoin’ for at komme ind på købsiden. Her kan du vælge forskellige pakker, som Coinmama tilbyder til køb af Bitcoin, eller du kan rulle længere ned på siden for at købe et bestemt beløb. Den specifikke beløbsmulighed giver dig mulighed for at flytte en skyder til venstre eller højre for at angive den nøjagtige mængde Bitcoin, du ønsker. Den mindste købte Bitcoin pr. Dag er 0,011 (eller ~ $ 100), og maksimumet er 0,563 (eller ~ $ 5.000).

Vælg Bitcoin Køb Coinmama

Når du har valgt den mængde Bitcoin, du ønsker, er valutakursen på tidspunktet for dit kommende køb låst inde. Dette betyder, at du vil modtage den nøjagtige mængde krypto-valuta, du bestilte, uanset markedssvingninger, der opstår, mens du går ind dine betalingsoplysninger.

Næste trin er at vælge din betalingsmetode. Når du har indsat dine kreditkortoplysninger, skal du indtaste din Wallet-adresse og derefter klikke på ‘Gennemfør betaling’.

Komplet betaling Coinmama

Når betalingsoplysningerne er accepteret, sendes Bitcoin straks til din Wallet-adresse. Hvis din ordre af en eller anden grund afbrydes, vender Coinmama pengene tilbage på din bankkonto inden for 48 timer.

I modsætning til Coinbase og andre børser tilbyder Coinmama ikke en online tegnebog, hvilket betyder, at brugerne allerede skal have en tegnebogsopsætning, før de starter processen med at købe krypto.

Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer Coinmama ikke dine kreditkortoplysninger på deres servere. Coinmama bruger også Trust Guard og Comodo for at sikre din sikkerhed. Begge sikkerhedsspecialister bruger 256-bit SSL-kryptering på sider, der indeholder private oplysninger.

Coinmama Myorders

Du kan klikke på knappen ‘Ordrer’ i sidepanelmenuen for at gennemgå dine ordrer:

Coinmama konkurrence

Coinmama konkurrence

Mens Coinmama helt klart er en attraktiv metode til at bytte din Fiat til Crypto direkte til din tegnebog, er der alternativer. Disse inkluderer andre med mere centraliserede og decentrale muligheder. Nedenfor er, hvordan Coinmana stabler op til deres mest sandsynlige konkurrence.

Coinmama vs. Coinbase

  • Coinbase er en meget mere populær tjeneste (34 millioner besøg om måneden sammenlignet med Coinmamas 600.000 besøg om måneden)
  • I modsætning til Coinbase er Coinmama en ‘kun køb’ udveksling. Du kan kun købe kryptovalutaer med dit kreditkort og derefter overføre dem til din digitale eller offline tegnebog til opbevaring. Coinbase giver dig mulighed for at købe med et debet- / kreditkort samt en direkte indbetaling fra din bankkonto og en bankoverførsel. Coinbase har også en online tegnebog til opbevaring af kryptovalutaer, og du kan sende disse midler til andre tegnebøger, der ikke er dine, ved at indtaste deres adresse.
  • Coinmama opkræver højere kreditkortgebyrer end Coinbase (5,9% sammenlignet med 4%).
  • Coinmama er kun tilgængelig på web- og mobilbrowseren, mens Coinbase har en mobilapp.
  • Coinbase er den mere populære service, har mere finansiering og mere brug. Dette betyder dog også, at det kan tage længere tid for dem at svare på brugernes spørgsmål.
  • Coinbase er baseret i San Francisco, mens Coinmama er baseret i Slovakiet. Denne sondring kan påvirke, hvor meget personlige oplysninger brugere er villige til at videregive, når de tilmelder sig.

Coinmama vs. lokale Bitcoins

  • Lokale Bitcoins og Lokale Bitcoin-kontanter tilbyder en peer-to-peer-tjeneste til udveksling af mønter. Dette gør det mere effektivt, fordi der ikke kræves nogen identifikationsproces, og brugerne kan få deres krypto hurtigt ved blot at mødes med den person, de udveksler med. Nogle foretrækker måske denne proces, da det giver dig mulighed for at handle med en person i det virkelige liv. På den måde ved du, når du foretager en betaling, får du garanteret din krypto-valuta i bytte.
  • Der indsættes ingen vigtige data på LocalBitcoins-webstedet, så du er mindre tilbøjelige til at miste vigtige oplysninger, hvis der opstod et hack. Coinmama kræver, at du indtaster dit officielle id, hvilket som en international virksomhed kan sætte brugerne i større risiko.
  • Der er næsten ingen gebyrer for udveksling på Local Bitcoin eller Local Bitcoin Cash.
  • En fordel, Coinmama har i forhold til Local Bitcoin, er, at den er registreret i FINCEN (Financial Crimes Enforcement Network) i USA som en pengeservicevirksomhed. Dette beskytter dem mod at blive lukket ned og giver deres brugere tillid til, at de fungerer lovligt.

Konklusion

Alt i alt ser det ud til, at Coinmama forsøger at give brugerne sikkerheden ved Coinbase, samtidig med at de foretager transaktioner hurtigt og effektivt. Men når du overvejer, hvor lang tid det kan tage at gennemgå ID-verificeringsprocessen, er transaktionsprocessen faktisk ret langsom.

Krypto-valutapriser er meget volatile, så når en bruger beslutter at købe Bitcoin til en bestemt pris, forventer de ikke at vente flere dage på, at deres ID skal verificeres, før de kan købe mønterne. I løbet af at vente kunne de let tilmelde sig Local Bitcoin og købe deres mønter fra nogen i området.

Desuden vil brugere, der forventer privatliv, ikke ønsker at gennemgå id-verificeringsprocessen, og de vil heller ikke indtaste deres kreditkortoplysninger. Finansielle institutioner er endnu ikke fortrolige med at acceptere transaktioner fra kryptovalutatjenester og kan forsøge at blokere eller tilbageføre transaktioner foretaget på Coinmamas websted.

I tilfælde af lokale Bitcoin og Local Bitcoin kontanter påtager de sig kun rollen som formidler mellem dig og den person, der sælger kryptovalutaerne.

Dette minimale peer-to-peer-verifikationssystem muliggør den mest omfattende adoption (som vist af lokale Bitcoins 6 millioner månedlige besøgende på websitet).

I sidste ende skal Coinmama beslutte, om de vil være mere funktionstunge som Coinbase og tilbyde en online tegnebog til opbevaring og afsendelse af krypto, eller om de vil sænke adgangsbarrierer og være slankere som lokale Bitcoins.

Uanset hvilken retning de vælger, vil give brugerne en meget bedre oplevelse i forhold til det, der aktuelt tilbydes.

Fremhævet billede via Fotolia & Coinmama

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me