Coinberry Review: Komplet Exchange-oversigt

I denne Coinberry-gennemgang vil vi se på en voksende kryptokursudveksling baseret i Canada.

Coinberry forenkler processen med at købe og sælge kryptokurver til canadiske brugere. Det positionerer sig også som et yderst sikkert og reguleringsmæssigt kompatibelt alternativ til mange børser, der findes på markedet, og åbner dørene for store institutionelle investorer, der potentielt ønsker at deltage.

Spørgsmålet er imidlertid, om Coinberry virkelig kan konkurrere på dagens overfyldte markedsplads for kryptobørs?

I denne omfattende gennemgang analyserer vi dybt Coinberry-udvekslingen ved at gennemgå deres gebyrstruktur sikkerhedsfunktioner, indskud og udbetalingsmetoder og kundesupport. Vi giver også vores tanker om de bedste aspekter af udvekslingen og måder, vi tror, ​​det kan forbedre.

Med det sagt, lad os springe ind.

Coinberry Oversigt

Coinberry er en canadisk cryptocurrency-udveksling, der blev udviklet i 2017 for at gøre det let for canadiere at købe Bitcoin, Ethereum og Litecoin. De er baseret på 320 Davenport Rd Toronto.

Medstiftere Andrei Poliakov og Evan Kuhn udviklede børsen for at reducere læringskurven for nye mennesker, der bliver involveret i investering i kryptokurrency.

På Coinberry kan kryptokurver købes med et kreditkort eller betalingskort, wire eller Interac-Transfer, som er en tjeneste, der giver dig mulighed for at overføre penge mellem personlige og forretningskonti i deltagende canadiske banker og andre finansielle institutioner.

Over 250 samlede finansielle institutioner bruger Interact, inklusive alle større banker i Canada. Partnerskabet giver Coinberry mulighed for at slutte sig til 2.000 nationale købmænd som Indigo, Sony, Adidas og Dell for at gøre betalinger lettere.

Coinberry blev for nylig den første canadiske børs, der blev medlem af listen over børser på Ledger, et fremtrædende hardware-tegnebogfirma.

Er Coinberry Safe?


Sikkerhed er et særligt vigtigt punkt for canadiske cryptocurrency-brugere. Dette gælder især i betragtning af de nylige begivenheder omkring QuadrigaCX-børsen. Indtil december 2018 var dette den største børs i Canada for nylig kollapset.

Når det er sagt, hvordan samler Coinberry sig?

Bank og regulering

For det første er Coinberry registreret i Canadas Financial Transactions and Reports Analysis Center (FINTRAC) som en Money Service Business (MSB). Dette betyder, at børsen har været nødt til at have gennemgået en række overholdelseskontrol, før de fik lov til at acceptere kundens penge.

Desuden betyder en MSB-licens, at Coinberry bliver nødt til at gennemføre regelmæssig KYC og sørge for, at alle klientkontiene er over bord. Det betyder også, at Coinberry vil have lettere ved at få stabile bank- og betalingsbehandlingsløsninger.

Coinberry MSB-licens

Coinberry MSB-licens. Billede via FINTRAC

Apropos stabil bankvirksomhed, Coinberry har CDIC forsikret adskilt bankvirksomhed. Dette betyder, at Coinberry arbejder med canadiske Schedule I-banker, der hjælper dem med at opnå overholdelse af Canadas love. En af måderne de gør dette på er ved at opbevare virksomhedsmidler og kundemidler på helt forskellige konti.

Dette sikrer, at hvis virksomhedens bankkonti nogensinde skulle blive frosset, ville det ikke påvirke kundernes penge. Brugen af ​​adskilt bankkonti hjælper også med at reducere den tid det tager at behandle udbetalinger til kun 1 dag.

Du vil også blive overrasket over at vide, at Coinberry er en af ​​kun 2 krypto-børser i Canada til at gennemføre en regnskabsrevision fra en uafhængig tredjepart..

Udvekslingssikkerhed

Bitcoin-hacks og databrud er en af ​​de største trusler, der står over for næsten alle udvekslinger. Derfor, når vi analyserer sikkerheden ved en børs, er et af de vigtigste krav, vi ser på, en robust cybersikkerhedsprotokol.

For det første dirigeres Cryptocurrency-indskud til Coinberry til hierarkiske tegnebøger. Hierarkiske deterministiske tegnebøger (eller HD-tegnebøger) er digitale tegnebøger, der automatisk genererer en hierarkisk trælignende struktur af private / offentlige adresser (eller nøgler), hvilket fjerner behovet for at adressere brugeren for at generere dem på egen hånd.

HD-tegnebøger genererer adresser fra et enkelt masterfrø ved hjælp af en variant af den almindelige 12-ords masterfrønøgle, som gør det muligt automatisk at oprette et ubegrænset antal nye adresser.

Coinberry Trust

Uddrag fra Coinberry “Trust” Decleration ”. Billede Kilde

Coinberry driver også porteføljer med flere signaturer i kølerum. Dette giver 2 medlemmer af Coinberry’s ledelsesteam adgang til brugernes midler, så hvis man forsvinder, er brugernes penge stadig sikre (så i det væsentlige som en co-pilot med adgang til de samme flykontroller).

De hævder også at udføre regelmæssige penetrationstest ved hjælp af de bedste cybersikkerhedsfirmaer i Canada. Og i det usandsynlige tilfælde af overtrædelse driver de en overflødig database, der kan gendannes til normalitet, hvis den nogensinde er trængt ind

Brugerbeskyttelse

I de fleste tilfælde starter sikkerhedsfronten dog med brugeren. For at hjælpe med at forhindre hack eller brud på individuelle konti på klientsiden har Coinberry også en række sikkerhedsværktøjer.

Den første og vigtigste af disse skal være mobil tofaktorautentificering. Når dette er aktiveret, skal du bekræfte konto-login via din mobile enhed. Coinberry-servere synkroniseres med Google-godkenderen, som genererer de unikke loginkoder.

Coinberry 2FA

Forbinder Google Authenticator med Coinberry

Der er også beskyttelse af klientdata og information. Som man kunne forvente, er der standard SSL-kryptering for at forhindre enhver online snoops i at opfange din kommunikation. Dette er især vigtigt, når det kommer til dine adgangskoder osv.

Endelig, når det kommer til dine personlige oplysninger, er dette OpenPGP-protokol krypteret. PGP (Ret godt privatliv) er et krypteringsprogram, der giver kryptografisk fortrolighed og godkendelse til datakommunikation.

Coinberry-gebyrer

Den første ting, der skiller sig ud på Coinberrys hjemmeside, er reklame for 0% depositum, 0% tilbagetrækningsgebyr og 0,5% handelsgebyr – meget gennemsigtig.

Når vi ser nærmere på disse handelsgebyrer, er de omtrent på linje med de eksekveringsgebyrer, der opkræves på andre canadiske børser. For eksempel er de lidt mere end 0,4% hurtige købsgebyrer hos Coinsquare, men er lidt mindre end handelsgebyrerne hos BitBuy.

Coinberry-gebyrer

Coinberry Pitch med 0 finansieringsgebyrer

Noget andet, som du måske skal overveje med Coinberry, er at de er “Market Maker” for mønterne. Dette betyder, at de er modparten i din handel og derfor vil lave prisen for dig. Dette betyder, at købs- / salgsprisen kan være højere / lavere, som den er på anden børs.

På trods af dette kompenserer Coinberry for det i deres finansierings- / udbetalingsgebyrer.

Dette er måske en af ​​de eneste canadiske børser, der tilbyder gratis udbetalinger og indskud på CAD-finansiering. Dette er et ganske vigtigt punkt, når du overvejer, at de fleste indskud / udbetalinger på andre børser i gennemsnit er 3% en vej.

Med andre ord betaler du næsten 6% i gebyrer blot ved at få dine dollars til andre børser og derefter igen fra dem.

Det er selvfølgelig vigtigt at påpege, at der kan være gebyrer, som din egen finansielle institution opkræver for transaktionen. Dette gælder især, hvis du vælger at bruge dit kreditkort til at finansiere din konto.

Noget, der også er værd at påpege, er, at gebyret for “0% tilbagetrækning” kun gælder for fiat-udbetalinger. Du bliver stadig nødt til at betale et vilkårligt minearbejdsgebyr ved tilbagetrækning af krypto. Disse er dog meget små.

Dækning af aktiver

I øjeblikket er der kun tre kryptovalutaer, der tilbydes på Coinberry, og disse inkluderer Litecoin (LTC), Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH).

Coinberry aktiver

Mønter, der tilbydes på børsen

Dette er lidt overvældende, da det meste af konkurrencen har mindst 5 mønter, som deres handlende kan vælge imellem. Måske er det noget, som Coinberry-teamet planlægger at introducere på et senere tidspunkt, og vi vil holde øje med deres nyhedskabler.

Dette bør dog ikke afholde dig fra stadig at bruge Coinberry. De kan altid bruges som en overkommelig CAD “Fiat Gateway” for at få fat i Bitcoin. Du kan derefter overføre dette til andre internationale børser som Binance for at købe resten af ​​dine mønter.

Kunde support

Uden tvivl er en af ​​de vigtigste overvejelser for enhver kryptovalutahandler kundesupport. Dette gælder især når du har mere presserende forespørgsler, der skal behandles rettidigt.

Noget, som vi fandt ganske velkomne på Coinberry, er deres hotline-telefonnummer, hvilket er 1 (888) 997-6544. Dette er tilgængeligt mandag til fredag ​​fra 9:30 til 16:00 EST. Det er altid rart at vide, at du kan ringe og tale med nogen, hvis du har problemer med din konto.

Hvis du ikke vil ringe, kan du blot sende dem en besked direkte på hjemmesiden eller e-mailen [email protected]. Eller du kan gøre brug af deres kontaktside og sende dem en forespørgsel (prøv at være så specifik som muligt).

Selvfølgelig, hvis dit spørgsmål er mere rutinemæssigt og ikke er unikt for din konto, så har Coinberry også et FAQ-side til besvarelse af grundlæggende spørgsmål, som ‘Hvordan finansierer jeg med e-overførsel?’ ‘Hvordan køber man Crypto med canadiske dollars?’ ‘Hvordan trækker jeg Crypto?’ osv..

Den sidste anløbshavn for at få fat i børsen er gennem deres mange sociale mediekonti. For eksempel kan du sende en besked til dem Facebook eller deres Twitter.

Coinberry registrering

Hvis du har besluttet, at du vil prøve Coinberry, skal du oprette en konto. Tryk på knappen “tilmelding” øverst til højre på skærmen, og du bliver bedt om en e-mail-adresse samt en adgangskode.

Coinberry registrering

Oplysninger, der kræves til Coinberry-registrering

Du kan også tilføje en henvisningskode, hvis du blev henvist til stedet af en ven. Børsen tilbyder et henvisningsbelønningsprogram, hvor du kan tjene $ 20 for at invitere venner til at tilmelde dig, men kun når de handler $ 50.

Når du har trykket “send” på tilmeldingen, skal du bekræfte din e-mail. Når du er bekræftet, skal du tilføje et sikkert telefonnummer for at aktivere 2-faktor-godkendelse og beskytte din konto.

Desværre for de handlende, der foretrækker at drive anonyme konti, er Coinberry det ikke for dig. Dette er på grund af deres lovgivningsmæssige licenser, at de er nødt til at gennemføre et antal KYC-kontrol på deres handelskonti.

Verifikationer og KYC

Coinberry overholder fuldt ud kravene til bekæmpelse af hvidvask af penge og Know-Your Customer-krav, der er fastsat af FINTRAC. Dette betyder, at det er påkrævet at bekræfte kontoen for at brugerne kan begynde at deponere penge.

Der er to måder, hvorpå nye kunder kan verificeres:

 1. Øjeblikkelig verifikation: Brugere indtaster deres kontooplysninger, og Coinberrys KYC / AML-partnere vil kontrollere deres identitet. Disse er normalt kreditrapporteringsbureauer, der har oplysninger om din økonomiske historie
 2. Manuel verifikation: Hvis du ikke består den øjeblikkelige verifikation. Coinberry vil kræve flere verifikationsdokumenter for at fuldføre processen, såsom foto-ID fra regeringen og et dokument om adressebevis.

Øjeblikkelig verifikation af Coinberry

Personlige spørgsmål krævet til øjeblikkelig verifikation

Hvis manuel verifikation er den eneste rute, der er tilgængelig for dig, bliver du nødt til at uploade en regeringsudstedt form for ID. Coinberry er i stand til at acceptere følgende typer identitetsdokumenter:

 • Canadisk pas
 • Canadisk kørekort
 • Permanent opholdskort
 • Provincial eller territorium identitetskort
 • Status indisk kort

Med hensyn til bevis for adresse skal du give et af følgende:

 • Utility Bill (elektricitet, vand, telefon, internet)
 • Investeringskontoudtog (RRSP, GIC)
 • T4-erklæring
 • Erklæring fra Canada Pension Plan (CPP)
 • Ejendomsskatteafgift udstedt af en kommune
 • Provincielt udstedt køretøjsregistrering
 • CRA-dokumenter eller erklæring om statslige fordele

Når du har indsendt disse dokumenter, skal Coinberry verificere det manuelt, hvilket kan tage alt fra en til tre hverdage.

Baseret på de strenge krav, der stilles af Coinberry, kan vi se, at børsen i høj grad forsøger at positionere sig som en Coinbase eller Gemini; en fuldt kompatibel tjeneste, som detail- og institutionelle investorer kan bruge uden frygt for at være på den forkerte side af statslige regler.

Finansiering / udbetalinger

Når din konto er klar og fuldt bekræftet, skal du finansiere din konto. Der er en række finansieringsmuligheder, som vil variere baseret på individuelle indskudsgrænser samt behandlingstid.

Måske er den billigste og hurtigste måde at finansiere din konto på ved hjælp af kryptokurrency.

Bitcoin & Ethereum

Hvis du allerede har BTC eller ETH ved hånden og gerne vil finansiere din konto, kan du starte en kryptovalutaoverførsel. Desværre for de brugere, der har LTC ved hånden, har Coinberry ikke indbygget dette i deres finansieringsfunktionalitet endnu.

For at få den adresse, som pengene skal sendes til, skal du oprette en adresse. Du kan gøre dette i din kontosektion under afsnittet “Fondskonto”. Her bliver du nødt til at vælge “krypto” og derefter enten BTC eller ETH.

Noget, som vi var ganske overrasket over, er det faktum, at Coinberry bruger unikke engangsadresser til de brugere, der finansierer med krypto. Dette betyder, at Coinberry hjælper dig med at beskytte din transaktionshistorik ved ikke at genbruge adresser.

Men fordi dette er en engangsadresse, skal du være helt sikkert aldrig send til den samme adresse to gange. Når du har bekræftet, at du forstår ovenstående, giver de dig engangsadressen.

Bitcoin-adresse Coinberry

Generering af engangs BTC-adresse på Coinberry

Du kan derefter enten kopiere den adresse, du har genereret, eller du kan bruge QR-koden i en mobil tegnebog af en slags. Transaktionen skal først opformeres gennem netværket, før den vises i din saldo. Du kan overvåge dette på blockchain.

Udbetalinger fungerer på en lignende måde, hvor du vælger “udbetalinger” på din konto. Her vil de bede dig om din offline BTC- eller ETH-adresse, hvor transaktionen skal sendes. Du bliver også nødt til at indsætte din adgangskode for at godkende transaktionen korrekt.

Dette efterfølges af et sidste trin, der beder dig om at bekræfte tilbagetrækningen. Tilbagetrækningstider kan variere afhængigt af om Coinberry har de nødvendige midler gemt i deres “hot wallet”. Dette bør normalt ikke være mere end et par timer.

Canadiske dollars (CAD)

Hvis du foretrækker at finansiere din konto med din fiat, har du en hel del muligheder. Disse inkluderer via Interac e-overførsel, kreditkort og bankoverførsel. Nedenfor er grænserne såvel som behandlingstiderne for disse respektive metoder.

Minimum Maksimum Behandlingstid
Interac e-overførsel $ 50 $ 10.000 Op til 3 timer
Kreditkort $ 1 $ 500 Øjeblikkelig
Bankoverførsel $ 10.000 $ 500.000 Op til 1 hverdag

Fra ovenstående synes kreditkortfinansiering at være den hurtigste mulighed, da disse er øjeblikkelige. Så hvis du kløer på at handle og har brug for at få penge på din konto så hurtigt som muligt, kan det være noget for dig.

Dette er dog muligvis ikke den optimale løsning, da der er ret lave grænser for kortfinansiering. Du er også nødt til at overveje, at kortbetalinger er meget dyrere end andre former, da tredjepartsprocessorer såvel som din bank muligvis opkræver urimelige gebyrer..

Måske var dit bedste valg gennem en Interac E-transfer. Dette kommer ned til den hastighed, hvormed de ankommer til modtagerbanken samt de involverede gebyrer.

E-overførsel (online eller mobilbank) er en af ​​de enkleste måder at finansiere din Coinberry-konto på. Alt hvad du behøver er en canadisk bankkonto, der understøtter e-overførsel. Her er nogle af de finansielle institutioner, du kan bruge:

 • BMO
 • CIBC
 • RBC Royal Bank
 • Scotia bank
 • TD Canada Trust
 • Tangerine (E-mail-pengeoverførsel understøttes ikke)
 • Se den komplette liste over understøttede institutioner Interac side

Du kan finansiere din konto ved hjælp af E-overførsel i to trin:

 1. Tilføj Coinberry som betalingsmodtager
  • Navn på modtager & Efternavn: Coinberry Limited
  • E-mail: [email protected]
  • Følg instruktionerne på din Coinberry-konto for sikkerhedsspørgsmål og svar-felter.
  • Fondskonto: Indtast det beløb, du vil finansiere din Coinberry-konto med. Det mindste finansieringsbeløb er $ 50, og det maksimale finansieringsbeløb afhænger af din finansielle institution (normalt mellem $ 3000 og $ 5000).

  Interac-finansiering af Coinberry

  Interac-formular til finansieringskonto med CAD

  Når betalingen er bekræftet, skal den krediteres din handelskonto inden for 3 timer.

  Hvis du skal finansiere via bankoverførsel, skal du fjerne ledningsinstruktionerne til Coinberry-bankkontoen. Du skal også bruge dit Coinberry-kontonummer som din reference.

  Vær opmærksom på at ledningen skal komme fra en konto, der har samme navn, som du er blevet bekræftet med. Derfor kan du ikke lave tredjepartsoverførsler ind eller ud af din konto.

  Når det kommer til fiat-udbetalinger, har Coinberry følgende oplysninger om tilbagetrækningstider og -grænser:

  Minimum Maksimum Behandlingstid
  Interac e-overførsel $ 50 $ 10.000 Op til 1 hverdag
  Bankoverførsel $ 10.000 $ 500.000 Op til 1 hverdag

  For at hæve ved hjælp af E-overførsel skal du blot vælge knappen ‘E-overførsel’ og derefter indtaste det ønskede beløb, du vil hæve. Minimumsudbetalingsbeløbet for canadiske dollar er $ 100

  Når du har klikket på Fortsæt, får du en bekræftelsesmeddelelse, der fortæller dig, at udbetalingen sker inden for tre timer til to hverdage.

  Coinberry handelsplatform

  Coinberrys handelsplatform er mere rettet mod investorer og begyndende handlende snarere end mere avancerede dagshandlere. Dette betyder, at grænsefladen er meget enklere (så der er ingen marginhandel eller mulighed for at se handelskort).

  Når din konto er blevet bekræftet, og du er klar til at begynde at handle, er det første, du ser, knapperne til at købe og sælge Bitcoin, Ethereum eller Litecoin. Dette er det øjeblikkelige køb af krypto direkte fra Coinberry.

  Coinberry handelsplatform

  Udvekslingens brugergrænseflade

  For at købe Bitcoin skal du blot klikke på Bitcoin-ikonet og derefter indtaste den mængde CAD, du vil bruge til at købe BTC.

  Når du klikker på ‘næste’, bliver du sendt til en side, hvor du skal vælge, hvad du vil bruge til at købe din BTC med; CAD, kreditkort eller betalingskort.

  Hvis du vælger CAD og ikke allerede har penge på din konto, skal du finansiere din konto med E-overførsel, Bankoverførsel eller kreditkort.

  Hvis du vælger kreditkort eller betalingskort (i den foregående menu), skal du først oprette forbindelse til din bankkonto til din Coinberry-konto for at forhindre svindel.

  Når du har betalt for din Bitcoin, vises din saldo på dashboardet på webstedet.

  Kortslutning

  Noget, som vi fandt ganske unikt ved Coinberry-platformen, var evnen til at kort sælge et aktiv. Vi har ikke set denne funktionalitet på nogen anden canadisk børs.

  For dem, der ikke er så fortrolige med udtrykket, er short selling handlingen med at aftale at sælge aktivet på et eller andet tidspunkt i fremtiden til en forudbestemt pris. Målet med en kort sælger er at aftale at sælge til fremtidige priser, der er højere end spotprisen vil være på det tidspunkt.

  I det væsentlige håber den erhvervsdrivende, at aktivets pris falder.

  Coinberry Short Selling

  Short selling ordreformular på Coinberry

  Coinberry short selling-funktionen er virkelig ret enkel og giver mulighed for at bestille et klik. Dette gør det meget mere nybegyndervenligt end de korte salgsprocedurer, der er tilgængelige på mere avancerede marginhandelsplatforme.

  Til forskel fra marginhandelplatforme er dette ligeledes short selling uden gearing. Du bliver nødt til at lægge de fulde omkostninger ved stillingen på forhånd for at finansiere stillingen.

  Coinberry mobilapp

  For dem af jer, der gerne vil købe / sælge krypto på farten, vil du være glad for at vide, at Coinberry har deres helt egen mobilapp, der er tilgængelig i både Android og iOS.

  Brugergrænsefladen er attraktiv, enkel og intuitiv. I modsætning til webstedsversionen kan du se et kortvisning til prisen på BTC, ETH og LTC. En yderligere funktion, som mobilappen har, som webstedet ikke har, er muligheden for at sende mønter eller CAD til andre konti.

  Coinberry mobilapp

  Skærmbilleder til mobilapplikationer

  Mobilappen ser ud til at være designet godt til brugere, der ikke kun vil investere på farten, men også bruge deres kryptokurver i handelsbutikker eller andre steder, der accepterer dem. Evnen til at sende krypto og scanne stregkoden som en unik mobilfunktion skal hjælpe med at skubbe Coinberry-brugere til at se deres kryptokurrencyfonde som ikke kun en værdibutik, men også et udvekslingsmiddel..

  Vi besluttede at hoppe ind i Google Play gem for at se, hvad brugerne sagde om appen i anmeldelserne. Disse ser ud til at være generelt positive, og brugerne har lignende kommentarer til den forenklede grænseflade.

  Der er en hel del forslag, som brugerne har givet om, hvordan man forbedrer apps-funktionaliteten, som alle er godt modtaget. Det er meget opmuntrende at se, at Coinberry-udviklerne er “på bolden” og hurtigt reagerer på disse forespørgsler. De tager også deres forslag i betragtning, da de skubber yderligere opdateringer til appen.

  Holdkammerater

  Gennemsigtighed hos stiftere og teammedlemmer er noget, der ofte mangler, når det kommer til udveksling af kryptokurrency. Det er derfor ganske forfriskende at se, hvor fremtrædende Coinberry viser deres teammedlemmer.

  Coinberry-teammedlemmer

  Nogle af teammedlemmerne

  Der er faktisk en ganske imponerende blanding af enkeltpersoner bag børsen, og de inkluderer følgende:

  • Evan Kuhn – Medstifter. Kuhn beskriver sig selv som en “livslang iværksætter.” Han startede i Toronto kommercielle ejendomsmarked med fokus på at omplacere bygninger med blandet brug og byggede en virksomhed med flere millioner dollars, før han blev 30 år..
  • Andrei Poliakov – Andrei er en erfaren iværksætter, der tidligere har lanceret og ledet forskellige opstartsvirksomheder med stærkt fokus på implementering og tidlig udvikling af strategi. Han bringer +10 års erfaring med drift og strategiudvikling med sig i forskellige virksomhedsmiljøer med førende multinationale virksomheder over hele verden
  • Dimitri Giller – Operations Lead. Giller har tidligere erfaring som manager hos JP Morgan & Chase og Rogers Bank
  • Diogo Biazus – Lead Developer. Tidligere erfaring fra Biazus inkluderer at hjælpe med at udvikle kode til flere brasilianske og canadiske startups, herunder Nulogy, Mitre Media og Catarse.

  Alle ovenstående oplysninger blev hentet fra deres offentlige sammenkædede profiler, som du nemt kan kontrollere selv på Coinberry’s om os side.

  Områder til forbedring

  Mens der var mange ting, som vi kunne lide ved udvekslingen, var der også et par forbedringsområder.

  For eksempel har Coinberry meget begrænsede muligheder for møntdækning. Nu hvor store spillere som Coinbase har tilføjet flere Altcoins til deres liste, skal Coinberry i det mindste handle med alle de top 10 mønter fra møntmarkedsværdien. At notere flere kryptokurver er den nemmeste måde for børsen at øge handelsvolumen og generere flere indtægter.

  Tilføjelse af flere mønter hjælper også med at introducere det canadiske marked til de forskellige Altcoins, der findes, hvilket giver dem mulighed for at kapitalisere på små cap-mønter, der gør meget større prisbevægelser end Bitcoin, Ethereum eller Litecoin.

  Vi tror også, at selvom handelsplatformen var designet til begyndere, mangler den andre avancerede funktioner og funktionalitet. De bør overveje at tilføje en lidt mere ”avanceret” sekundær platform til de brugere, der gerne vil handle mere professionelt.

  Endelig skal Coinberry tænke globalt (eller i det mindste på tværs af kontinentet), hvis det håber at blive en dominerende kraft på markedet. Dens værdiproposition som en lav gebyrudveksling for nye kryptovalutahandlere kan stadig være meget tiltalende for segmenter af det amerikanske marked, hvor Coinbase og andre større amerikanske kryptobørs ikke er hjørnet (som de nordlige stater grænser op til Canada).

  Konklusion

  Coinberry er en god udveksling til brug for første gang cryptocurrency-investorer, der er bosiddende i Canada. Det tilbyder alle de grundlæggende funktioner, du har brug for, herunder muligheden for at købe og sælge 3 af de mest populære kryptovalutaer (Bitcoin, Ethereum og Litecoin), deponere eller hæve penge fra flere kilder (E-overførsel, Kreditkort / betalingskort, Bankoverførsel ) og handel med begrænset gebyr uden gebyrer.

  Markedet for kryptokurrency udvides hurtigt, og Coinberry skal derfor muligvis finde ud af måder at adskille sig fra de mange børser, der dominerer markedet i dag. Coinberry’s kant ser ud til at være dens vægt på høj sikkerhed og overholdelse af lovgivningen.

  Mens der var et par ting, som vi troede berettigede til forbedring, er de fleste relativt lette at løse. Holdet på Coinberry ser ud til at være virkelig åbne for forslag, og hvis nok handlende telegraferer interesse, kan de overveje at indarbejde det.

  For eksempel, nu hvor markedet er relativt stille, ville det være fornuftigt for Coinberry at fokusere på at udvide sin liste over omsættelige aktiver og arbejde med strategiske partnere, der kan hjælpe det med at nå adoption blandt institutionelle investorer.

  Så er Coinberry udvekslingen for dig?

  Nå, hvis du leder efter en udveksling på niveau med lave gebyrer, stærk sikkerhed og et velrenommeret ledelsesteam, kan det være noget for dig.

  Fremhævet billede via Coinberry

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map