ChainX-gennemgang: Opbygning af interoperabilitet på tværs af kæder

På den korte tid, blockchain har eksisteret, har der bogstaveligt talt været hundreder af nye løsninger på ældre problemer, da innovative udviklere og iværksættere bruger den nye teknologi på uventede måder. Selvom dette har været fantastisk til løsning af problemer, førte det også til eksistensen af ​​mange ikke-sammenkædede systemer, der kunne drage fordel af forbindelser.

For eksempel, mens Bitcoin kan være en fremragende værdibutik, lider den af ​​langsomme transaktionshastigheder. Med Monero får vi privatliv, men smarte kontrakter mangler. Ethereum giver os smarte kontrakter, men indtil videre fortsætter med at kæmpe med skalerbarhed.

Mens disse individuelle projekter arbejder på deres svagheder, er der opstået nye projekter, der forsøger at løse problemet med, hvordan vi pålideligt og sikkert kan dele data og information mellem blockchains for at løse de netværksmangler, der er specifikke for hver. Der er mange aspekter af denne forskningsvej, og en af ​​de vanskeligste hidtil har været spørgsmålet om deling af native poletter mellem forskellige kæder.

Et projekt, der løser dette problem head-on, er ChainX da det fokuserer på kryds-kæde-interaktion mellem blockchain-aktiver. Lad os se dybere på projektet for at se, hvordan det opnår dette, og hvordan vi alle kan få gavn.

ChainX Baggrund

ChainX-projektet har rødder, der strækker sig tilbage til 2016, da grundlæggerne stødte på Parity-teamets arbejde og begyndte at se på Polkadot-hvidbogen. Arbejdet med substrat begyndte i 2018, og den 25. maj 2019 blev den første ChainX mainnet-version lanceret.

Selve projektet imødekommer behovet for at gøre native blockchain-aktiver interoperable med andre blockchains. Som et distribueret system har ChainX-netværket gjort det muligt at udveksle aktiver på tværs af kæder på en peer-to-peer-måde. Dette eliminerer mest menneskelige fejl og muligheden for bedrageri.

Digital Asset Gateway

Digital Asset Gateway som forventet af ChainX. Billede via ChainX hvidbog.

Mens ChainX fulgte Bitcoin i mange henseender, bemærkede holdet tidligt, at decentralisering af konsensusmekanismen Proof-of-Work lider under centralisering af minearbejdere. I øjeblikket kommer de store mineaktiviteter til at sidde øverst i pyramiden, og den eneste måde for nye deltagere at få adgang til blokbelønninger er gennem store investeringer i kraftige minedrift.

Desværre kan bevis for indsats være lidt bedre til tider, hvor en stor del af tokens er i besiddelse af de tidlige investorer eller af udviklingsteamet. Dette efterlader kun krummer for de nyankomne, der overlades til det åbne marked og ikke har nogen reel magt i styringen af ​​netværket. I det væsentlige gør det disse netværk udsat for centralisering på grund af de store møntbesiddelser fra de tidlige investorer i netværket.

ChainX er gået med en Proof-of-Stake-konsensus, men det er implementeret på en anden måde, der gør det retfærdigt for alle netværksbrugere. Gennem denne anmeldelse får du se, hvordan dette adskiller ChainX fra andre projekter, og hvordan det forbedrer styringen af ​​netværket.

Hvad er ChainX

Mest simpelt er ChainX et blockchain-system, der giver mulighed for deling af native aktiver fra andre blockchain-systemer. Det gør det ved hjælp af faldskærme og bruger en Proof-of-Stake-konsensusmekanisme for at opnå konsensus.

Dette giver også mulighed for indsættelse af mønter, der typisk ikke understøtter indfødte indsatser, såsom Bitcoin. ChainX blev oprindeligt lanceret som en enkelt-systemkæde, blev senere opgraderet til et dobbeltkædet netværk og fungerer fra og med 2021 som et flerkædet system, der understøtter en række andre blockchains.

ChainX-struktur

Den komplekse struktur af ChainX – bygget på Substrate 2.0. Billede via ChainX whitepaper.

I den nuværende multi-chain-version af ChainX kører den som et lag 2-relænetværk på Polkadot-blockchain. Den fungerer i øjeblikket med fire hovedmoduler:

 • PCX-modul – Modulet er baseret på det oprindelige token PCX. For det meste inkluderer det funktioner, der udføres af PCX, såsom indsats, betaling af gebyrer, styring på kæden, distribution af belønninger mellem minedrift og understøttelse af finansielle finansielle derivater. PCX er relateret til de fleste programmer, der kører på ChainX.
 • DEX-modul – Et transaktionsmodul på tværs af aktiver, det fremmer cirkulation af aktiver i forskellige kæder, samtidig med at transaktionsomkostningerne minimeres.
 • Interkædemodul – Dette er et modul, der går ind eller ud af forskellige kædeaktiver og X-tokens. Det inkluderer et transaktionskontrolsystem mellem kæder, mintage-program på kæden, kuratorprogram og et ind- og udbetalingsprogram for X-Tokens.
 • Relæmodul – Et vindue til informationsudveksling og verifikation mellem ChainX og eksterne kæder, det består primært af et program til opdatering af kædeinformation, et kædeovervågningsprogram og et program til indsamling og transmission af informationer mellem kæder.

Platformen bruger en form for indsats, den refererer til som aktivminedrift. Mens ChainX kan acceptere aktiver fra en række forskellige decentrale blockchains ved hjælp af et vilkårligt antal konsensusalgoritmer, der introducerer en hel del kompleksitet i baggrunden, er konceptet med aktivminedrift i sin kerne stadig ret simpelt.

Det begynder med forestillingen om, at hvert aktiv, der deponeres på platformen, kun vil have en stemme. Dette giver mulighed for at indsætte ethvert aktiv, der understøttes af ChainX-platformen. Brugere kan også indbetale BTC eller ETH og mange andre kryptokurver og modtage PCX til gengæld. Fordi der ikke var nogen forbrydelse eller ICO, der distribuerede store mængder PCX til tidlige investorer, holder dette system indsatsen og styringen retfærdig, jævn og afbalanceret.

I ChainX-protokollen oprettes computerkraft gennem stemmer. Dette betyder, at brugerne belønnes baseret på antallet af stemmer, de har i systemet. Et større antal stemmer betyder større computerkraft, og det fører til større indsatsbelønninger.

ChainX Mining

Som nævnt ovenfor bruger ChainX en “One Asset One Vote” -model til minedrift. Det opdeler det også i to forskellige former: Afstemning af minedrift og aktivering af interkæde. PCX bruges som computerenhed i systemet.

Afstemning af minedrift er ganske enkelt den egentlige indsats af ægte PCX for at deltage i minedrift. Interkæde aktivminedrift er dog ganske anderledes, da det involverer deponering eller kortlægning af forskellige andre aktiver såsom BTC eller ETH for at deltage i minedrift. Disse aktiver har en virtuel beregningskraft beregnet ud fra en række faktorer såsom beregning af fast beregningskraft, beregning af markedsprisrabat og andre, som er beskrevet mere detaljeret i ChainX hvidbog.

ChainX Mining

Minekraft i ChainX illustreret. Billede via ChainX whitepaper.

ChainX-platformen bruger Proof-of-Stake-konsensus, der kombinerer computerkraften for PCX-stemmeafgivelse / minedrift og den ekstra stemmeafgivelse / minedrift af interkædeaktiver. Netværkssikkerheden er garanteret af PCX, med mere indsat PCX, der øger den samlede sikkerhed for netværket.

Da ChainX også fungerer som en gateway for interkædeaktiver, forbinder den aktiver fra andre blockchains og øges i værdi, når flere aktiver er forbundet. Både PCX- og interkædeaktiver deltager i mineprocessen.

For at undgå en massiv stigning i interkædeaktiver, der overvælder systemet i de tidlige dage, er en dynamisk minedriftsmodel blevet vedtaget for at udligne enhver pludselig tilstrømning af aktiver mellem kæder. Dette kommer også med et fast beregningseffektforhold mellem de to, der kan justeres gennem en folkeafstemning om kædestyring.

Computerkraft

Interkædeaktiver diskonteres ved deltagelse i minedrift. Det aktuelle forhold mellem interkædeaktiver til PCX i form af minedrift er sat til 1: 9, som kan justeres gennem samfundsafstemning, hvilket betyder, at den maksimale minekraft for alle mellemkædeaktiver er indstillet til 10% for at sikre PCX-stemmeafgivelse til minedrift større end eller lig med 90%.

ChainX-konsensus

ChainX bruger en hybrid Proof-of-Stake konsensusmekanisme kendt som “Babe + bedstefar”, hvis mest bemærkelsesværdige funktion er blokgenerering og bekræftelse er nu adskilt. Babe-modulet håndterer blokgenerering, hvor nye blokke oprettes hvert 6. sekund, mens bedstefar-modulet håndterer blokbekræftelser.

ChainX-teamet har fastslået, at den traditionelle Proof-of-Work-konsensusmodel har svage individuelle noder, der ikke er i stand til at smede blokke alene. Dette nødvendiggør oprettelse eller sammenføjning af minepuljer, hvilket resulterer i et lille antal minepuljeknudepunkter i hver kæde.

I PoS kan den oprindelige kæde have cirka 7 noder, og senere opfølgningskæder kan vokse til snesevis af noder. Alt dette gør er at blokere den decentraliserede karakter af blockchain ved at forhindre almindelige brugere i at blive noder og sikre, at store organisationer kan tage kontrol over blockchain.

Konsensus

Bedstefar blokering af bekræftelse. Billede via Polkadot Wiki

Med Babe + Bedstefars konsensusmekanisme er der allerede flere dusin konsensusknudepunkter, da blockchain blev lanceret. Dette tal vokser gradvist, efterhånden som ChainX-samfundet vokser og udvikler sig. Selvom det er sandt, var cloud-serverne påkrævet for at oprette de oprindelige noder, men senere noder kan oprettes via desktop-tegnebogen.

Disse knudepunkter har dog stadig brug for en vedvarende internetforbindelse og tilstrækkelig computerkraft, ellers kan blokke blive forsinket, hvilket resulterer i straf for noden. Hvis der opstår en straf, leveres midlerne til statskassen, hvor senere folkeafstemninger kan afgøre, hvordan disse midler skal bruges.

Der er et incitament til at køre en knude, da knudepunktet har en fortjenstmodel, der inkluderer opnåelse af 10% minedriftsindtægt fra brugere, selvom denne andel til enhver tid kan ændres ved en folkeafstemning. Eventuelle noder eller skadelig adfærd, der tabes, straffes ved at reducere belønningen. Verifikationsnoder følger en valgcyklus, der kun er 1 time lang, hvor noder rangeres efter antallet af stemmer, de modtager.

Enhver knude, der ikke modtager nok stemmer til at blive en verifikationsknude, bliver i stedet en synkroniserende knude. Stemmer for både konsensusknudepunkter og synkroniseringsknudepunkter deltager i fordelingen af ​​minedriftbelønning med den samme fordelesats, så fremskridtet med synkroniseringsknudepunkter ikke kompromitteres.

ChainX og Polkadot

Hvis der skal opnås en sammenkobling mellem blockchain-projekter, er det afgørende at have interaktion mellem ChainX og Polkadot, og dette sker på en række måder. Primært ser vi dog, at ChainX håndterer interaktionen mellem blockchain-aktiver, mens Polkadot håndterer udveksling af data mellem de forskellige blockchains.

ChainX Polkadot

ChainX og Polkadot er en stærk kombination. Billede via ChainX-blog.

Ved at bringe disse to systemer sammen fungerer ChainX som et sekundært lagrelæ på Polkadot. De to bringes sammen via et parachain-system, der inkluderer følgende moduler:

 • ChainX Relækæde – Ansvarlig for at sikre hele netværket i det andet lag
 • Bridge Para-kæder – Opdeler ansvaret for forskellige overførselsbroer til forskellige faldskærme for at forbedre kapaciteten og forbedre skalerbarheden.
 • Trade Para-chain (DEX-modul) – Tilbyder en matchende service til aktiver på platformen, hvilket øger kapaciteten undervejs.
 • Dapp Para-kæder – Dette håndterer decentrale applikationer (Dapps) udviklet af ChainX-samfundet.

ChainX Bridge vs. Polkadot Bridge

ChainX Bitcoin-overførselsbroen giver gennemsigtige operationer via en envejs-relætilstand til lysnoder. Dette er muligt ved at hoste brugerfonde på flere tillidsnoder. Derudover er der to varme og kolde offentlige multi-sig adresser.

ChainX Polkadot sammenlignet

De væsentligste forskelle mellem ChainX og Polkadot broer. Billede via ChainX-blog.

Polkadot bruges til kommunikation af data mellem parachains, men når som helst en kæde under den har brug for at kommunikere uden for økosystemet, skal overførselsbroen bruges. Med den parallelle kædebro er det muligt at realisere en eller flere overførsler på denne måde. Det er vigtigt at bemærke, at da Polkadot tillader kommunikation mellem faldskærme, betjener enhver broimplementering alle andre faldskærme og skaber en netværkseffekt.

Udover at være faldskærm er Polkadot-kæden også en komplet hovedkæde. Det giver mulighed for sekundære slots, og fordi slots på hovedkæden er begrænsede, og parallelle kæder kan være dyre, giver de sekundære Polkadot-kæder en overkommelig løsning.

Det er allerede blevet forudset af ChainX-teamet, at når antallet af broer, der er forbundet med Polkadot-økosystemet, stiger, vil der komme et tidspunkt, hvor det første lag af faldskærme ikke er tilstrækkeligt til at håndtere behovene, og på det tidspunkt vil den sekundære relækæde give en måde at udvikle yderligere broer på.

Med tilføjelsen af ​​ChainX-overførselsbroen til Polkadot, der leverer handelstjenester til alle aktiverne i relækæden, har ChainX fordelen ved adgang til alle aktiver, der er forbundet til netværket.

Dette vil give ChainX mulighed for at levere de finansielle tjenester, som netværket ønsker, inklusive stablecoins, privat handel baseret på ZEC, væddemål med BTC og anti-risikoværktøjer såsom forsikring, lån, indekser, optioner, futures og andre DeFi-værktøjer. ChainX er også opdelt i flerkædede rammer for at forbedre kapaciteten, og som helhed Polkadots andet niveau relænetværk.

ChainX token (PCX)

ChainX blev oprettet med i alt 21 millioner PCX-tokens og en indledende emission på 50 PCX pr. Blok. Halvering udføres hvert andet år, og stiftende hold vil have 20% af de samlede mønter efter de første to års drift.

PCX-tokenemission

PCX-emission sænkes halvt andet hvert andet år. Billede via ChainX whitepaper.

Anvendelse af PCX-token

 • At betale minearbejde
 • Fungerer som markedsværdien
 • Som sikkerhed for både konsensus- og trustee-noder
 • Som standard under PoS konsensusvalg
 • Danner basisvalutaen og udvekslingsmediet

ChainX blev oprettet med et transaktionsgebyr på 0,0001 PCX, men efterhånden som netværkets kapacitet og ydeevne forbedres, er gebyrerne designet til at falde til det punkt, de bliver irrelevante. Efterhånden som netværket udvikler sig til sine senere stadier, vil udstedelsen af ​​nye faldskærme blive langsommere, og minedriftsindtægterne kommer primært fra disse små transaktionsgebyrer og fra netstraffeafgifter.

Der er også et gasgebyr forbundet med PCX, hvilket er nødvendigt for at undgå DDOS-angreb. Gasafgifterne er baseret på kompleksiteten af ​​de operationer, der udføres. Brugere har også mulighed for at fremskynde transaktioner baseret på netværksbelastning.

Selvom dette kan få det til at se ud som om brugerne betaler gebyrer for at bruge netværket, kan dette udlignes af minedriftsindtægterne, der genereres ved at holde og sætte PCX. Så de fleste brugere vil stadig kunne bruge netværket uden nettopris, selvom tunge brugere af netværket sandsynligvis ender med at betale nettogebyrer på grund af antallet af transaktioner.

ChainX-prisydelse

I de omkring 18 måneder, siden PCX-tokenet har været offentligt handlet, har det set en hel del volatilitet med et højeste niveau på 19,73 $, der blev hakket den 27. august 2020 og et laveste niveau på 0,5446 $ hit den 13. marts 2020. . Der har været et antal andre spidser højere for tokenet, som det kan ses i nedenstående diagram.

PCX-prisydelse

ChainX har set en del ustabil opførsel. Billede via Coinmarketcap.com

Med hensyn til markedsværdi svæver ChainX omkring # 300 med hensyn til markedsdækning til omkring 120 millioner dollars. Med den relativt store emission af PCX-tokens, der forekommer ved starten af ​​netværket, forventes det, at PCX hurtigt vil stige med hensyn til markedsværdi, forudsat at prisen ikke går ned mod dets laveste tid..

Sådan indsættes PCX

At sætte og frigøre PCX er ikke kompliceret, og den korte vejledning nedenfor hjælper alle, der ønsker at oprette en tegnebog og indsætte PCX-tokens. Ethvert yderligere spørgsmål kan rettes til ChainX Telegram gruppe.

Trin 1: Opret en tegnebog

Gå til dapp.chainx.org og klik på ‘Tilføj konto’. Navngiv din tegnebog i det vindue, gem din mnemonic. Giv din tegnebog en adgangskode, og gentag den. Klik derefter på ‘Næste’.

Tilføj tegnebog

Tilføjelse af en tegnebogskonto er dit første skridt i at indsætte PCX. Billede via ChainX blog.

I det følgende vindue skal du klikke på Gem og gemme sikkerhedskopifilen på din pc. Dette er en JSON-fil, der har din adgangskode krypteret privat nøgle indeni og kan bruges til at gendanne din tegnebog, hvis noget går galt.

Backup af tegnebog

Glem ikke at tage backup af din tegnebog. Billede via ChainX-blog.

Trin 2: Afsætning af din PCX

Klik på ‘Staking’ og derefter ‘Stak. Over.’.

Indsats

Her bestemmer du, hvor meget PCX du skal satse på. Billede via ChainX-blog.

Find en node, du vil satse med, og klik på ‘Stem’. I afstemningsvinduet skal du udfylde det beløb, du vil satse, og klikke på ‘Stem’ for at bekræfte. Sørg for at efterlade 0,01 for Tx-gebyrer. Indtast din tegnebogs adgangskode, og indsend den.

Afstemning

Glem ikke at stemme på valideringsnoder. Billede via ChainX-blog.

Trin 3: Gør krav på din interesse

Klik på ‘Min indsats’ øverst på skærmen (alternativt klik på ‘Indsats – Min indsats’). Her kan du se din nuværende indsats med de noder, du valgte. Ved at klikke på ‘Gør interesse’ og bekræfte med din adgangskode, sender din ikke-hævdede interesse gemt i noden til din tegnebog.

Gør krav på interesse

Gå tilbage fra tid til anden for enten at kræve eller indsætte dine indsatsbelønninger igen. Billede via ChainX-blog.

Ved at klikke på ‘Stem’ kan du genindsætte den interesse, du har gjort krav på. Det fungerer det samme som at stemme på en node første gang og blot tilføjer det oven på den eksisterende indsats.

Trin 4: Frigørelse (ubundet)

For at frigøre, skal du klikke på ‘Ubundet’ og udfylde det beløb, du ønsker at frigøre. Når du har bekræftet dit kodeord, fryses beløbet i tre dage. Herefter kan du klikke på ‘Indløsning’ for at frigøre PCX for at returnere dem til din tegnebog.

Undtagelse

Fjern sats, når du er færdig med at stemme. Billede via ChainX-blog.

ChainX Governance

Fra og med ChainX 2.0 har ChainX-netværket vedtaget en tricameral styringsstruktur svarende til Polkadot, som inkluderer en folkeafstemningskammer, Rådet og det tekniske udvalg. Derudover har ChainX også introduceret et statskasse og en samfundsorganisation kaldet X-Association.

ChainX Governance

On-chain governance, der undgår centralisering. Billede via ChainX-blog.

Afstemningskammer

Folkeafstemningskammeret er sammensat af alle PCX-indehavere, og enhver ændring af blockchain-runtime-logikken skal gennemgå en demokratisk folkeafstemning, der er vedtaget af medlemmerne af folkeafstemningskammeret. Enhver folkeafstemning, der passerer afstemningsprocessen, sendes til netværket og implementeres automatisk efter en forsinkelse på 7 dage.

Råd

Fordi styringseffektivitet ville lide under en streng folkeafstemningsbaseret tilgang til regeringsførelse, er der også et råd for ChainX-netværket, der skal håndtere de rutinemæssige anliggender. Dette råd har 11 fulde medlemmer og yderligere 7 andre, der vælges ved en on-chain community vote. Rådsmedlemmer tjener i 24 timer, hvor der afholdes et nyt valg dagligt, men rådsmedlemmer skifter kun lejlighedsvis under normale omstændigheder.

Hvordan man stemmer på ChainX-rådet. Billede via ChainX-blog.

Fremtidige rådsmedlemmer har brug for at pantsætte 10 PCX, når de indsender deres ansøgning, og hvis de ikke vælges til Rådet, mister de dette 10 PCX-løfte. Hvis de vinder, holdes 10 PCX og returneres, når de trækker deres kandidatur tilbage.

Fællesskabet stemmer for rådets medlemmer og kan vælge op til 16 individuelle medlemmer at stemme på, idet antallet af poletter låses fast, hvor vægten af ​​stemmet er lig med antallet af poletter låst. Det mindste løftebeløb er 0,01 PCX, som når som helst kan trækkes tilbage ved at slette afstemningen.

Rådet har en række ansvarsområder, der inkluderer (men er ikke begrænset til) følgende:

 • Afgivelse af folkeafstemningsregninger til offentlig afstemning.
 • Annullering af en folkeafstemning i en nødsituation skal 2/3 af medlemmerne være enige;
 • Annullering af indsatsstraf (skråstreg) forårsaget af abnormitet i netværket skal mindst 1/2 af bestyrelsesmedlemmerne være enige om;
 • Afstemning om forslag, der bruger egne midler, skal mindst 3/5 af medlemmerne vedtage et sådant forslag, og mere end 1/2 af medlemmerne skal direkte afvise det.

Teknisk Komité

Den tekniske komité er sammensat af medlemmer af ChainX-udviklingsteamet. De tjener som et supplement til Rådet til rådgivning om tekniske spørgsmål, og deres ansvar omfatter primært:

 • Indsendelse af et nødforslag til hurtig sporing af ændringer i undtagelsestilstand
 • Veto bestyrelsens folkeafstemningsforslag, hvis det kan skade netværket, har hvert medlem kun en mulighed for at nedlægge veto mod et bestemt forslag, og det kan kun vare i 7 dage.

ChainX Treasury

ChainX Treasury blev oprettet på samme måde som Polkadot Treasury. Det opkræver gebyrer fra følgende kilder:

 • Knudepunktsbeløb
 • TR-computerkraft (minedistribution);
 • Indskud fra rådskandidater, der tabte.

Enhver bruger kan ansøge om at bruge Treasury-midlerne på en række måder, der inkluderer, men er ikke begrænset til følgende:

 • Infrastrukturudrulning, drift og vedligeholdelse
 • Netværkssikkerhed, såsom overvågningstjenester eller revision;
 • Økologisk støtte, såsom samarbejde med tredjeparts blokeringer (broer);
 • Marketingaktiviteter såsom reklame eller partnerskaber;
 • Fællesskabsaktiviteter, såsom møde-og-hilsner, ChainX-fester eller andre former, hvad enten det er digitalt eller personligt;
 • Softwareudviklingskategori, såsom tegnebøger eller klienter.

X-Association

X-Association er en nonprofitorganisation, der blev oprettet for at støtte udviklingen af ​​ChainX og opførelsen af ​​eventuelle relaterede systemer. X-Association består af eksperter og entusiaster, der er fortrolige med ChainX, blockchain community management, teknologi, udvikling og er klar til at afsætte tid til at udvikle ChainX på lang sigt.

Konklusion

ChainX har mange muligheder, men dens fokus er på interoperabiliteten af ​​alle blockchain-aktiver. Dette inkluderer også at gøre det muligt at placere aktiver, der ikke er staking, såsom Bitcoin. ChainX har åbnet en række muligheder, når det kommer til anvendelse og brug af digitale valutaer.

Nøglen til alt dette har været interaktionerne skabt mellem ChainX og Polkadot blockchain. Med de nye indsats- og styringsmodeller, der blev introduceret af ChainX, er både governance og tokenudstedelse blevet mere retfærdigt mellem tidlige investorer og senere community-medlemmer.

Brugere har mulighed for at drage fordel af gratis udvekslingstransaktioner, og udviklere vil være i stand til at bruge protokollen til at udvikle mange forskellige økonomiske modeller og scenarier.

Det forbliver meget tidligt i udviklingen af ​​ChainX-protokollen, så det er umuligt at fortælle, om de vil få succes med at få vedtagelse af deres model for decentraliseret finansiering eller ej. I begyndelsen af ​​2021 er der stor konkurrence i rummet, men ChainX tager en unik tilgang, der kan blive begunstiget, når rummet udvikler sig.

Fremhævet billede via Shutterstock

Ansvarsfraskrivelse: Dette er forfatterens udtalelser og bør ikke betragtes som investeringsrådgivning. Læsere bør gøre deres egen forskning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me